Schoonmaakbedrijf Den Ham

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw schoonmaak in Den Ham?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Den Ham verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Den Ham – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Den Ham gezocht?

Een schoonmaker uit Den Ham vinden

Schoonmaakbedrijf Den Ham
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Den Ham, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Noordhorn, Briltil en Oldehove bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Den Ham

Schoonmaken, het is meestal niet de leukste tijdsbesteding die je je maar voor kunt stellen. Het is natuurlijk logisch dat je op zoek gaat naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig is er een oplossing om al dit werk uit te besteden, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Den Ham. Dankzij een kantoor schoonmaak Den Ham ben je in staat om een fris pand te krijgen zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Wij beschrijven precies waar je op moet letten bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Den Ham.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Den Ham geschikt?

De schoonmaker neemt alle schoonmaakwerkzaamheden van je bedrijf over. Dit overstijgt de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het heeft ook betrekking op het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel bedrijven gaan al in zee met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker charteren zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inzetten van een schoonmaakbedrijf uit Den Ham vaak delen met mede ondernemers. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Den Ham terecht voor:

  • schoonmaker Den Ham
  • schoonmaakster Den Ham
  • schoonmaakhulp Den Ham
  • schoonmaak zakelijk Den Ham
  • schoonmaak particulier Den Ham

Alle schoonmakers uit Den Ham

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Den Ham

Veel organisaties zijn ervan overtuigd dat het ook wel mogelijk is om het allemaal zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde werk in veel minder tijd kunnen doen. Ook heeft hij de ervaring om te weten welke middelen hij bij welke ruimte moet hebben. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je pand moet voldoen. Dankzij deze grote mate van know-how en expertise weet je altijd zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een mooie en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Den Ham om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Den Ham?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Den Ham in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Den Ham gezocht

Het is belangrijk dat je met een paar zaken rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. Voordat je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het verstandig dat je even deze tips doorneemt. Dankzij deze kennis is het veel makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Den Ham te vinden. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je behoeften.

Bepaal eerst voor jezelf welke taken je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken makkelijker. Je hebt regelmatig namelijk keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je wilt uitbesteden is het moment aangebroken om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grote bedrijven in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een partij met ruime ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Wanneer je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf online kan vindenvindt, is het aan te bevelen om even contact te zoeken met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Den Ham.

Zoek je een schoonmaakster uit Den Ham?

Schoonmaakster Den Ham vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Den Ham vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Den Ham in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Den Ham

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de diensten die je wilt laten uitvoeren. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Voor grote bedrijven is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Den Ham.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Den Ham.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Den Ham.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Den Ham vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Den Ham vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Den Ham

Je kan middels een goed schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grondige schoonmaak. Je wilt namelijk je medewerkers en klanten ontvangen in een hygiënische ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het pand achter in een frisse toestand. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je immers beter concentreren in een schone omgeving. Samenvattend: als jij tijd en energie wilt overhouden dan is het uit handen geven van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Den Ham.

Lees alles over schoonmaakservice uit Den Ham.

Schoonmaakservice Den Ham

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Den Ham.

Het aanvragen van een offerte is een eenvoudige en gratis stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze offerte aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Den Ham kunnen vinden. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Zo kom je er ook snel genoeg achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Wij realiseren ons ook dat het nooit makkelijk is om een geschikt schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze instructies tot een goede samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Den Ham.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Den Ham te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Den Ham voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Den Ham aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Den Ham die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Den Ham

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Den Ham jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Den Ham!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Den Ham. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Den Ham en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Den Ham die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Den Ham

Ideale tip

3 september 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bart van Dijk

Gevonden via forum

1 september 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Angela Scholten

Dit werkt fijn

22 augustus 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wendy Kuijpers

Vlugge offerte

24 augustus 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Petronella Meijer

Lang leve google

13 augustus 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Richard de Jonge

Vlugge offerte

13 augustus 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Eva Peeters

Duidelijke website

11 augustus 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Arjan Maas

Vlugge offerte

9 augustus 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Barry Janssen

Schoonmaakkaart is top!

4 augustus 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Patricia Evers

Via linkedin niet hetzelfde

1 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilse van de Velden

niet verwacht zo betaalbaar

24 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ellen Post

snel geholpen

23 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Margaretha Kuijpers

niet verwacht zo betaalbaar

29 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura Willemsen

Fijne service

25 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Sebastiaan Meijer

Dé tip

20 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Evelien Bakker

Prettige service

26 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Dirk Timmermans

Super service

24 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ramona van der Meulen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

19 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Yvonne Willemsen

snel geholpen

23 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Angela Peeters

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

22 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Ivo de Jonge

Snelle offerte

20 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline van de Brink

Perfecte website

17 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Charlotte van Dam

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

15 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Annemarie van de Brink

Heel positief

16 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Gerardus Jansen

Google is je grootste vriend

12 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sanne Smeets

Google is je grootste vriend

14 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia Wolters

erg betaalbaar

15 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Yvonne Martens

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

10 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Paul de Wit

Lang leve google

10 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn van de Ven

Lang leve google

13 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Esther Dekker

Forum bood hulp

9 juli 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Kirsten Vermeulen

Lang leve google

9 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke de Leeuw

Duidelijke website

6 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Deborah Bosman

Eindelijk een fijne site

10 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Gerrit Meijer

De perfecte match

7 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Paul Martens

Ideale match

2 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bastiaan Postma

Ideale website

2 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacoba Bakker

Lang leve google

30 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie de Vries

Gevonden via forum

1 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Jan de Wit

Ideale match

28 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Deborah Dekker

Geen linkedin nodig

29 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Alexander Brouwer

Snelle offerte

2 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrik Sanders

Fijne service

28 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Brenda Timmermans

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

25 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Albert Vink

erg betaalbaar

28 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Verbeek

De perfecte match

23 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Thijs Hermans

niet verwacht zo betaalbaar

22 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter Bos

erg betaalbaar

22 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus van de Brink

Vlugge offerte

20 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Joyce Smits

Ideale match

21 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maria Koning

Via forum hier terechtgekomen

25 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Nicole Hoekstra

Snelle offerte

21 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabrina van den Bosch

Ideale match

24 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kevin de Boer

De perfecte match

22 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Karin de Ruiter

snel geholpen

22 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Joost Jacobs

Via forum hier terechtgekomen

14 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Ingrid Veenstra

aangename service

20 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Monique Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petronella van Dijk

Perfecte tip

12 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joost Dekker

betaalbaarder dan ik dacht

15 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Schipper

Goed contact

13 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eveline de Graaf

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Gerardus Wolters

aangename service

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Nicole Willems

Ideale match

7 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Daniëlle Schouten

Aangenaam verrast

9 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Lisette Bosman

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Eveline de Jong

Super service

7 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Wendy de Jong

Perfecte tip

5 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nathalie Hofman

Geen linkedin nodig

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne van Dongen

Werkt goed dit

5 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jessica Sanders

vlot en makkelijk

6 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Ronald Jonker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

5 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- René Mol

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus van den Heuvel

Voortreffelijke match

4 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Daniël Dekker

Lang leve google

4 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy van de Velden

vlot en makkelijk

4 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Rogier Prins

betaalbaarder dan ik dacht

1 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco de Koning

Dé tip

28 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cornelis Sanders

Forum bood hulp

30 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Deborah van de Veen

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Caroline Postma

Aangenaam verrast

29 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Nancy Hofman

Google is je grootste vriend

22 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Bosch

Dit werkt fijn

26 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Monique van de Berg

Fijn!

28 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tom van Dam

Perfecte website

20 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ellen Martens

Snelle offerte

22 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Eveline van Vliet

Google is je grootste vriend

21 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Raymond Jacobs

Fijne service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Albert de Lange

Lang leve google

17 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric de Vries

Perfecte tip

22 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Natasja Prins

Dé tip

19 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joost van de Berg

Duidelijke website

17 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anita van Loon

Vlugge offerte

13 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petra de Groot

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Mark Meijer

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Deborah Dekker

De perfecte match

11 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jessica van den Bosch

Forum bood hulp

16 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Raymond de Jong

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Arjan de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije de Jonge

Vlugge offerte

11 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruud de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen Timmermans

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Annemieke van de Veen

Fijne service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Sjoerd van de Velde

Snelle offerte

8 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Linda de Graaf

betaalbaar en professioneel

8 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter Timmermans

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

7 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Thomas Maas

Eindelijk een goede site gevonden

6 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Eva van der Linden

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robin de Graaf

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

3 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michael Kok

Voortreffelijke match

5 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Klaas Bosch

Werkt lekker!

2 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bram de Vries

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Kirsten de Bruin

Eindelijk een fijne site

1 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Elisabeth Dekker

Perfecte website

25 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ruud Visser

Perfecte tip

28 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wilhelmus van der Horst

zeer rap geholpen

27 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Maria Gerritsen

Google is je grootste vriend

24 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy de Boer

Duidelijke website

27 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arie van de Velde

Perfecte website

22 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Björn van den Heuvel

Voortreffelijke match

22 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kim Verhoeven

Duidelijke website

22 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jan Hermans

Google is je grootste vriend

19 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda Vink

niet verwacht zo betaalbaar

22 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Brouwer

Forum bood hulp

23 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Astrid Kuiper

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

15 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Inge de Ruiter

Fijne service

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Yvonne de Haan

Schoonmaakkaart is top!

16 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Adriana van Dongen

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bart van Leeuwen

Perfecte website

12 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Elisabeth van den Bosch

Via forum hier terechtgekomen

15 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Kim de Graaf

betaalbaar en professioneel

15 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christiaan Smits

aangename service

14 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Nicole van de Pol

Gevonden via forum

9 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Antonius de Leeuw

Ideale match

12 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Patricia Willemsen

Forum bood hulp

13 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Björn Wolters

Prettige service

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Elisabeth Bakker

Werkt lekker!

6 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Miranda Peeters

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

6 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Willem van Vliet

Goed contact

5 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriana de Bruin

Dit werkt fijn

6 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ingrid van de Wal

Super service

2 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Gerardus Dekker

erg snel

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Thijs de Leeuw

zeer rap geholpen

31 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Sebastiaan Maas

Werkt lekker!

2 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Johanna Peters

Dé tip

4 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jeffrey de Boer

Ideale match

2 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Manon Kuijpers

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Paul de Koning

erg snel

27 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Pieter Jansen

erg betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Margaretha Verhoeven

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

28 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Eva van Dongen

Eindelijk een fijne site

26 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Caroline van de Berg

Erg tevreden

25 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Natascha Kuijpers

Snelle offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy van der Laan

Snelle offerte

26 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Martinus Dekker

Lang leve google

24 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja Smits

snelle service

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Daniël Janssen

Perfecte website

24 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Richard de Ruiter

vlot en makkelijk

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Irene van Dijk

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petronella Vos

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim van den Bosch

erg snel

21 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Melanie van Dam

Ideale match

13 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maurice van Leeuwen

Geen linkedin nodig

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda Kuipers

Positieve ervaring

13 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Nienke Peeters

Snelle offerte

14 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Rogier Kuijpers

Werkt lekker!

11 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Astrid Brouwer

Heel positief

14 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Linda de Haan

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

9 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Kelly Scholten

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

27 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ilona Bos

Ideale tip

25 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel Schouten

Lang leve google

19 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Judith van Leeuwen

Vlugge offerte

13 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone Postma

Schoonmaakkaart is top!

1 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martin Dekker

erg betaalbaar

23 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Edwin de Ruiter

Ideale tip

20 januari 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kelly de Boer

Vlugge offerte

10 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacob Driessen

Aangenaam verrast

9 januari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- René van Dongen

snelle service

8 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Alexander Schouten

De perfecte match

11 december 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rob Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben Janssen

niet verwacht zo betaalbaar

4 december 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle van Dijk

Werkt lekker!

27 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Robert van Vliet

Werkt lekker!

17 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rogier Smit

Lang leve google

15 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Bosman

Ideale website

13 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Linda Verhoeven

aangename service

2 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Kim de Haan

Geen linkedin nodig

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline van Doorn

Snelle offerte

27 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Mark de Graaf

Snelle offerte

21 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Mark de Groot

Goed contact

14 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nicolaas Jonker

Aangenaam verrast

5 oktober 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Anouk van Veen

Werkt goed dit

27 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simone Dijkstra

aangename service

21 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Rogier Smits

zeer rap geholpen

18 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Joost Molenaar

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Huisman

Schoonmaakkaart is top!

4 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Claudia van den Bosch

Goed contact

23 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marieke Willems

Super service

20 augustus 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ellen van Dam

Erg tevreden

10 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Adrianus Jonker

Perfecte website

1 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marianne Meijer

Perfecte tip

30 juli 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maurice Wolters

Ideale website

23 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sabine van Dam

Dé tip

11 juli 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacobus Smits

Schoonmaakkaart is top!

11 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Sharon Boer

aangename service

28 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Bram Janssen

Schoonmaakkaart is top!

26 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Arjan Huisman

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

16 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Erik de Boer

Super service

6 juni 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ellen van Doorn

De perfecte match

6 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nienke Dijkstra

Geen linkedin nodig

25 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Hofman

aangename service

20 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Monique van Doorn

betaalbaar en professioneel

9 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo van de Velde

Ideale match

3 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michel Postma

Heel positief

29 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Guido Koning

Vlugge offerte

22 maart 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Vincent Jonker

snelle service

13 maart 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Niels van Dongen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

10 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jasper Dekker

Voortreffelijke match

24 januari 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Leonie van de Pol

Google is je grootste vriend

14 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Klaas van de Pol

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Den Ham

Cleaning Service Minet

Gomarusstraat 9
9746 BC Groningen
Nederland

050 850 7570
http://csminet.nl/

Bezemschoon.nu

Burgemeester Seinenstraat 21
9831 PT Aduard
Nederland

06 13240081
http://www.bezemschoon.nu/

Firma Schoonmaakbedrijf De Valk

Maarhuizerweg 4
9953 TB Baflo
Nederland

0595 423 529
http://www.devalk-baflo.nl/