Schoonmaak Offerte

Net als 17.000+ voorgaande bezoekers vrijblijvend een schoonmaak offerte aanvragen

schoonmaak offerte

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan betaalbare lokale schoonmakers. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over schoonmaak offerte.

Vergelijk 5 vrijblijvende schoonmaak offertes – lokaal en betaalbaar

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 14 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Fijn!

4 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Erik van Leeuwen

Super service

3 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Danny Brouwer

Goed contact

24 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marleen van den Heuvel

Werkt goed dit

16 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patricia Boer

betaalbaarder dan ik dacht

8 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 5 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Scholten

Gevonden via forum

31 augustus 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Richard Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

28 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Hanneke Boer

snel geholpen

15 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Manon de Jonge

Google is je grootste vriend

11 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven van Leeuwen

Goed contact

3 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate Smeets

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

28 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maaike Koning

betaalbaar en professioneel

19 juli 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 5 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René van Dongen

Goed contact

11 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Charlotte de Vries

Gevonden via forum

6 juli 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Mirjam van de Brink

Goed contact

4 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Laura Janssen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

29 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rob van Wijk

Goed contact

22 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrikus Vink

Snelle offerte

2 maart 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicole Bakker

zeer rap geholpen

2 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nienke Kramer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

22 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Dennis Martens

Goed contact

25 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eveline Jansen

erg betaalbaar

13 januari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 5 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey de Jong

Google is je grootste vriend

12 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Hendriks

Schoonmaak offerte aanvragen

De kans is aanzienlijk groot dat je op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf voor een schoonmaak offerte, je bent tenslotte niet voor niets terecht gekomen bij dit artikel. Nu is het niet al te moeilijk om een geschikt schoonmaakbedrijf te vinden om de schoonmaakwerkzaamheden voor bij jou in de woning of op kantoor uit te besteden. Echter is het wel belang dat je het een en ander weer voordat je een offerte schoonmaakbedrijf aanvraagt. Wij laten je deze informatie allemaal zien in dit artikel, op die manier kom je uit bij het beste schoonmaakbedrijf van de regio.

De taken van een schoonmaker

Veel mensen denken dat ze wel weten wat een schoonmaker voor werkzaamheden kan verrichten echter is dit beeld vaak nog onjuist. Het is namelijk zo dat er voor iedere soort pand een andere soort aanpak vereist is als het aankomt op de schoonmaak. Je kunt ook wel een onderscheid maken tussen de particuliere woningen en de kantoorpanden. Voor de mensen die graag de schoonmaakwerkzaamheden voor thuis uit handen willen geven kan er gedacht worden aan de basis taken. Dit kan dus bijvoorbeeld inhouden dat de schoonmaker de vloer zal stofzuigen, of dat hij het huis zal gaan afstoffen. Het lijkt misschien als een overbodige investering om te maken, maar wanneer je alle tijd bij elkaar optelt zal je zien dat die bespaarde uren echt niet zo verkeerd zijn. Je bent namelijk langer bezig met het schoonmaken van het huis iedere week dat je in eerste instantie zou denken.

Voor de ondernemers en bedrijven die een wat groter kantoorpand hebben is een schoonmaak offerte aanvragen echt het eerste wat je moet doen. Deze panden zijn veel te groot om schoon te houden, en je wilt nu eenmaal niet zelf al het werk op je nemen. Wanneer je jouw personeel en de mogelijke klanten op een nette manier wilt ontvangen zal je toch wel moeten zorgen voor een pand wat er schoon bij. Zo zal je zien bij het aanvragen van een offerte schoonmaakbedrijf dat ze bij de kantoren ook bijvoorbeeld de werkruimtes onder handen nemen en het parket stofvrij kunnen maken. Hier zal je meestal wel iets meer voor betalen, maar deze prijs is het zeker waard.

Waar op letten bij het aanvragen van een offerte schoonmaakbedrijf

Als je op zoek gaat naar een schoonmaker die jouw woning of bedrijfspand schoon kan gaan maken dan zal je wel enkele stappen moeten doorlopen om zo het beste bedrijf te vinden. De eerste stap is om te kijken of het inderdaad wel nodig is om een schoonmaker in te huren voor de schoonmaak. Wanneer jouw woning niet al te groot is en als je toch vrij bent dan kan je het natuurlijk net zo goed zelf even doen aan het begin van de dag. Voor grote ondernemingen die kantoorpanden gebruiken is het natuurlijk wel weer een noodzaak om een offerte schoonmaakbedrijf aan te vragen. Zij hebben nu eenmaal enorm veel voordeel aan het uitbesteden van deze werkzaamheden. Daarnaast is het voor deze mensen ook nog eens een relatief goedkope investering om te maken, het is namelijk mogelijk om korting te krijgen als je een groot pand laat schoonmaken. Voor de schoonmaakbedrijven scheelt dit namelijk een hele hoop moeite.

Wanneer je deze keuze hebt gemaakt zal je door moeten gaan naar de volgende stap. De volgende stap is om informatie op te zoeken over het bedrijf en om de specialisatie in kaart te brengen. Door vragen te stellen is het mogelijk om een beeld te vormen over de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden die er door hen geleverd kunnen worden. Deze informatie kun je meestal ook wel ergens terugvinden bij hen op de site, hier zou je dus altijd even naar moeten zoeken. Met deze informatie en met onze 5 offertes aanvragen is het een stuk makkelijker om de beste schoonmaak offerte voor ogen te krijgen.

Wil je de aanvraag voor een offerte willen versturen dan is het echt een tip om duidelijk te zijn in je aanvraag. Dit is nog altijd iets wat vaak fout gaat bij de mensen. Het schoonmaakbedrijf moet namelijk wel kunnen weten wat er nu eigenlijk allemaal gedaan moet worden bij jou in het pand. Op die manier weet je zeker dat je te maken zal hebben met een echt goed schoonmaakbedrijf, een bedrijf wat jou optimaal kan helpen. Dit zijn de beste tips die je kunt gebruiken om een goede offerte schoonmaakbedrijf aan te vragen. Er zijn heel wat verschillende schoonmaakbedrijven te vinden in ons land, dankzij onze 5 offerte aanvragen is het maken van een keuze toch wat makkelijker geworden.

De voordelen van de schoonmaker

Als je alle voordelen wilt weten van een schoonmaker dan zal je wel even de tijd nodig hebben, het zijn er namelijk een hoop. Laten we daarom de belangrijkste er eens even bij pakken. Als eerste is het zo dat je dankzij de schoonmaker erg veel tijd over kunt houden bij de schoonmaak, dit is al toegelicht. Voor de bedrijven zal het hierdoor mogelijk zijn om iedere week meerdere uren over te houden, dit komt altijd goed te pas. Het ondernemerschap staat nu eenmaal bekend als hard werken. Daarnaast is het zo dat je door middel van het schoonmaakbedrijf een pand kan krijgen die voortaan wel aan alle mogelijke hygiënische eisen voldoet met betrekking tot de luchtkwaliteit. De schoonmaakbedrijven zorgen ervoor dat het kantoorpand een ruimte wordt waar mensen met alle gemak kunnen gaan werken. Zowel de klant als de werknemer zal dit wel prettig vinden, zij zijn namelijk degene die zich het meeste zullen bevinden in het pand. Een ruimte waar je frisse lucht kan inademen is dan wel zo prettig.

Daarnaast zijn de bedrijven zijn ook nog eens in staat om te zorgen dat mensen minder snel ziek zullen worden bij jou in het bedrijf. Hoe zullen ze hiervoor zorgen? We zijn dat veel mensen ziek of verkouden worden van de slechte bacteriën in de lucht op het kantoor. Deze komen natuurlijk een keer op de tafels en op de stoelen terecht, hierdoor raken mensen veel sneller besmet met een virus. Door middel van een een goede schoonmaak van een schoonmaakbedrijf hebben deze bacteriën geen kans meer. Minder mensen die ziek zijn, scheelt een hoop uitval tijdens de drukke periodes!

Een schoonmaak offerte aanvragen

Hopelijk zie je na het lezen van dit artikel in dat er veel voordelen zitten aan het inschakelen van een schoonmaker voor bij jou in huis of op het kantoor. Zowel als particulier als ondernemer is het mogelijk om erg veel tijd over te houden aan de schoonmaak. Dit kan voor de grotere bedrijven in het land toch wel oplopen tot enkele tientallen uren in de maand. Dankzij onze site is het mogelijk om 5 aanvragen voor offertes aan te vragen. Dit maakt het mogelijk dat je gelijk kan welke kosten er verbonden zitten aan het inhuren van een schoonmaker. Vaak vallen de bedragen echt wel mee, al is het natuurlijk wel verstandig om even te vergelijken. Zo is het in sommige gevallen mogelijk om een bepaalde mate van korting te krijgen als je een grote schoonmaak wilt laten verrichten in een kantoorpand. Het is nog altijd een van de meest eenvoudige manier om te zorgen voor een gebouw waar mensen zich op hun gemak voelen. Schoon is toch veel beter dan vies? Doe snel een aanvraag via bovenstaand formulier en vergelijk 5 schoonmaak offertes!

Veel gestelde vragen over schoonmaak offerte

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de schoonmaker jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Nederland. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en vijf schoonmakers waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!