Schoonmaakservice

Al 17.000+ bezoekers hebben voor onze schoonmaakservice gekozen

schoonmaakservice

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbaar professioneel schoonmaakbedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over schoonmaakservice.

Ontvang 5 vrijblijvende offertes van betaalbare schoonmaakbedrijven (gratis)

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 18 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Lang leve google

13 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas Postma

Via linkedin niet hetzelfde

4 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas Sanders

Vlugge offerte

30 september 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Tom de Graaf

Schoonmaakkaart is top!

21 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Hendrikus van de Ven

Voortreffelijke match

19 september 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Angela Bos

Vlugge offerte

6 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Kelly van Dijk

Perfecte website

2 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eveline Postma

Fijn!

26 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Peter van Loon

Dit werkt fijn

15 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Klaas de Wit

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

11 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maaike de Haan

Werkt goed dit

8 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marije van de Velde

Ideale tip

25 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Judith de Jonge

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

25 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jan Kuijpers

Google is je grootste vriend

15 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Femke van de Veen

Goed contact

10 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mariska Verhoeven

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

2 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- David van Dijk

snel geholpen

25 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Mirjam Koning

betaalbaar en professioneel

7 april 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 5 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Kuiper

De perfecte match

7 maart 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tamara Hoekstra

Vlugge offerte

16 maart 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Judith de Vos

snelle service

22 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Charlotte Mol

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

10 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Alexander de Jonge

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joyce van Dam

Gevonden via forum

11 januari 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Sylvia Schipper

Onze Schoonmaakservice

De schoonmaak in huis of op het kantoor omvat vele verschillende soorten onderdelen. Voor ieder soort pand is immers een ander soort schoonmaak vereist. Nu is het wel handig om enig overzicht te krijgen van alle soorten schoonmaakwerkzaamheden die er verricht kunnen worden. Wij zullen je in dit artikel laten zien wat voor soorten schoonmaakservice je bij ons kunt vinden.

Kantoren schoonmaken

Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald kantoorpand te voorzien van een grondige schoonmaak. Een bedrijfspand of een kantoor is natuurlijk erg groot, hierdoor ben je veel te veel tijd kwijt als je alles zelf gaat schoonmaken. Dankzij een kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een pand waarin je alle klanten kunt ontvangen op een schone manier. Een vies kantoor laat nu eenmaal niet echt een goede indruk achter op de klant. Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die er gemaakt kunnen worden. Zo wordt niet alleen het pand zelf schoongemaakt, maar worden ook nog eens de ramen gezeemd en de kozijnen voorzien van een reiniging. Dit laat heel het pand weer stralen. Voor zowel de klant als de werknemer brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen immers op een frisse manier werken. Het is dan ook echt zo dat de productiviteit binnen het bedrijf zal gaan stijgen wanneer er sprake is van een schoon pand. Kantoren schoonmaken is dus echt zo verkeerd nog niet

Industriële reiniging

Ook een industriële reiniging is een uitstekende keuze als het aankomt op de schoonmaak van een bepaald pand. Bedrijven die gebruik maken van speciale machines of die in de horecasector gevestigd zijn zullen vrijwel altijd een industriële schoonmaak moeten laten plaatsvinden binnen het bedrijf. dankzij een professionele industrieel reiniger is het namelijk mogelijk om hoge kwaliteit schoonmaakmiddelen te kopen, middelen die ervoor zorgen dat echt elk vuiltje van de machines zal verdwijnen. Aangezien je als particulier zijnde niet altijd beschikking hebt tot deze soorten schoonmaakmiddelen zal een schoonmaakbedrijf de ideale oplossing zijn. Een industriële schoonmaak kan dus plaatsvinden in bijvoorbeeld een gaarkeuken, maar ook grote fabriekshallen zullen profijt ondervinden van een reiniging in het pand. Er zijn verschillende vormen te onderscheiden als het aankomt op een industriële reiniging. Op de eerste plaats zal de industrieel reiniger rekening houden met apparaten met hoge druk. Tevens zullen ze de chemische reiniging onder handen nemen. Een schoonmaakbedrijf heeft door de vele ervaring en kennis alles in pacht om jouw industrieel bedrijf te voorzien van een grondige schoonmaak.

Ramen wassen

Het kan natuurlijk zo zijn dat er binnen het bedrijf al iemand is die de schoonmaak voor in het pand zelf op zich neemt. Echter is het werk binnen in het pand natuurlijk niet het enige, ook de buitenkant moet wel eens een keer schoon worden gemaakt. Dankzij een professionele glazenwasser zorg je ervoor dat jouw bedrijfspand van buiten ook voorzien is van een nette en schone uitstraling. Het is een van de meest eenvoudige manieren om het pand een frisse uitstraling mee te geven. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je door ramen wassen zal zorgen voor aanzienlijk meer licht in het pand. Ruiten die helemaal grijs zijn geworden van het stof en van het vuil zullen nu eenmaal een hoop daglicht tegen houden. Het ramen wassen is een klus die de glazenwasser erg eenvoudig kan doen, ook op de niet makkelijk toegankelijke plekken kan er worden schoongemaakt. Mocht jij bijvoorbeeld een hoog kantoorpand hebben dan biedt de glazenwasser de optimale mogelijkheid om het pand te voorzien van een mooi stel ramen. Ramen waar je voortaan wél doorheen kunt kijken.

Vloerbedekking reinigen

Veel bedrijfspanden zijn voorzien van een soort vloerbedekking of tapijt. Dit loopt natuurlijk erg lekker, en het is geluiddempend. Echter zitten er ook enkele nadelen aan de toepassing van vloerbedekking op kantoor. Een van deze nadelen is dat het na verloop van tijd erg vies kan worden. Dit is dan ook de reden ervoor te kiezen om tapijt reinigen binnen jouw bedrijfspand. Dankzij deze schoonmaakwerkzaamheden zal de vloerbedekking reinigen. Als eerste zal al het stof uit de vloer worden gehaald, er komt meer vuil in te zitten dan je in eerste instantie gedacht zou hebben. daarnaast is het dankzij het tapijt reinigen mogelijk om vlekken weg te werken. Er zal vast wel eens een keer een kopje koffie over de vloerbedekking zijn gegaan, door te kiezen voor vloerbedekking reinigen zie je hier niets meer van. In sommige gevallen moet je voor de schoonmaak wel even het pand uit, maar gelukkig duurt het tapijt reinigen eigenlijk nooit al te lang. Door de voordelige prijzen is het zeker waard om te overwegen om plaats te laten vinden.

Vervoersmiddelen reiniging

De kans is groot dat er best wel wat mensen met de auto naar het werk komen. Dit is vrij logisch, niet ieder bedrijf is namelijk bereikbaar met het open vervoer. Het is alleen wel zo dat een auto ook aardig vies kan worden. stof, vuil van onder de schoenen en vlekken. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of je kan het wel in de auto vinden. Door te kiezen voor vervoersmiddelen reiniging zullen alle auto’s van het bedrijf voorzien worden van een grondige schoonmaak. Dit maakt het mogelijk om de auto op een efficiënte en vooral voordelige manier te reinigen. Tijdens deze schoonmaak zal alles onder handen worden genomen, na de auto reinigen zit je dan ook in een voertuig wat tenminste niet meer stinkt. Het prettige van auto’s reinigen is dat je niet meer zelf aan de slag hoeft. Je kunt het schoonmaken uitbesteden, zo kan jij gewoon doorwerken zonder dat je zelf de handen uit de mouwen hoeft te steken. Ook voor de bedrijven die gebruik maken speciale bedrijfsvoertuigen is dit een ideale investering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taxicentrales, transportbedrijven of postbedrijven.

Matras reinigen

Matrassen worden na verloop van tijd er vies. Zonder dat je het ziet zal er een hoop huismijt in de stof terecht komen. Wanneer je hier niets aan doet kan het zomaar zijn dat je last krijgt van een kriebelende rug in bed. Dit is natuurlijk niet iets waar je op zit te wachten. Een matras reinigen is dan ook echt een van de beste dingen die je maar kunt laten doen. aangezien sommige soorten matrassen toch nog wel duur kunnen zijn is het verstandig om een matras schoonmaker in te schakelen. Deze schoonmaker zal ervoor zorgen dat al het opgehoopte stof en vuil uit het matras zal komen. voor je het weet heb je alweer een heerlijk matras om op te liggen bij het slapen, deze keer tenminste wel fris!

Schoonmaken in de zorg

De schoonmaak in de zorg moet van kwaliteit zijn, dit is iets wat zeker wel duidelijk zou moeten zijn. mensen in de zorg zijn vaak al hulpbehoevend, hierdoor zijn ze erg vatbaar voor alle mogelijke soorten besmettingen. Om ervoor te zorgen dat alle spullen in een zorginstelling schoon en gedesinfecteerd zijn is het verstandig om te kiezen voor schoonmaak in de zorg. De schoonmakers die zich richten op deze sector maken gebruik van de sterkste soorten middel voor de schoonmaak. Hierdoor wordt ieder risico op besmetting geheel verholpen. Vooral voor ziekenhuizen is de schoonmaak een cruciaal onderdeel van de algemene bedrijfsvoering. Zowel de operatiekamers als de normale kamers voor de patiënten moeten er netjes en verzorgd bij liggen. Een goed schoonmaakbedrijf zal dit altijd mogelijk maken. Wel is het verstandig om specifiek te kijken naar de schoonmaakbedrijven die zijn gericht op die speciale sector. Op die manier weet je namelijk zeker dat je te maken hebt met een partij die weet wat er allemaal gedaan moet worden op het gebied van schoonmaken in de zorg.

Vraag offertes aan

Via bovenstaand formulier kun je gelijk 5 offertes aanvragen voor alle mogelijke soorten schoonmaak. Of het nu gaat om de schoonmaak van een particuliere woning of om een bedrijfspand, het uitbesteden van de schoonmaak zal voor iedereen veel mogelijkheden bieden. Dankzij de mogelijkheid tot het vergelijken van de offertes is het een stuk makkelijker om uit te komen bij de beste partij die je maar kunt vinden voor jouw schoonmaak. Geld besparen is nooit verkeerd toch, maak vandaag dus nog gebruik van de optie tot het aanvragen van vrijblijvende offertes!

Veel gestelde vragen over schoonmaakservice

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de schoonmaker jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Nederland. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en vijf schoonmakers waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!