Schoonmaakservice

Al 17.000+ bezoekers hebben voor onze schoonmaakservice gekozen

schoonmaakservice

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbaar professioneel schoonmaakbedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over schoonmaakservice.

Vergelijk snel prijzen voor de schoonmaakservice die je zoekt

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 78 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

snelle service

12 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Anne van den Broek

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Elisabeth de Boer

betaalbaarder dan ik dacht

12 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal Jonker

Prettige service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Johanna van der Heijden

Fijn!

12 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Thomas de Boer

betaalbaarder dan ik dacht

7 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris van Dijk

aangename service

6 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Ilse van den Heuvel

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Christian Dijkstra

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

7 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Susanne van der Meulen

Goede werking van de website

1 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rob van Dongen

Google is je grootste vriend

6 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine van de Pol

Lang leve google

2 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina van Dongen

Schoonmaakkaart is top!

2 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Wouter de Graaf

Super service

28 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nicolaas Huisman

Dit werkt fijn

1 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joris Visser

snelle service

28 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Paulus Mol

Werkt lekker!

1 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petronella Verbeek

Ideale website

30 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nicolaas van Beek

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Manon Gerritsen

Positieve ervaring

26 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Thomas van de Brink

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

27 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Robertus de Koning

Lang leve google

23 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Vermeulen

Positieve ervaring

20 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nicole Meijer

betaalbaarder dan ik dacht

19 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje van der Heijden

snel geholpen

24 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Simon Peters

Lang leve google

19 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Kramer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

21 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Barbara Wolters

Fijne service

22 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Marloes Jansen

zeer rap geholpen

21 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Femke Sanders

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

20 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Miranda de Wit

aangename service

18 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Tessa van Veen

Lang leve google

13 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marc Smit

Via forum hier terechtgekomen

15 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Eric Jonker

Gevonden via forum

14 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Thijs Vink

Perfecte website

15 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tim Bos

Goed contact

10 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dirk de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wendy Jonker

Ideale website

6 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Dave de Jong

Eindelijk een fijne site

12 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Simon Dekker

Ideale tip

5 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robertus de Jong

Google is je grootste vriend

6 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas Smits

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Lisette van der Meer

Goede werking van de website

6 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adriaan Meijer

Lang leve google

5 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik Martens

Aangenaam verrast

7 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Nicole Meijer

Ideale match

5 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Vanessa van Veen

Lang leve google

1 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas Schouten

De perfecte match

28 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tom Verhoeven

Forum bood hulp

1 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Joyce van de Brink

Werkt lekker!

26 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacobus van Doorn

Positieve ervaring

29 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marleen Bakker

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sylvia Visser

Eindelijk een fijne site

28 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Barry van de Brink

erg betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Evers

erg snel

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Wendy Kok

Dé tip

26 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kelly Kuiper

aangename service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Johanna Dijkstra

Ideale website

25 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Johannes Vermeulen

Heel positief

22 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Petra Kuiper

niet verwacht zo betaalbaar

18 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah de Graaf

Duidelijke website

17 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maaike Timmermans

erg snel

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Cornelis de Wit

Ideale tip

15 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johan de Jonge

Erg tevreden

20 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Caroline van de Brink

zeer rap geholpen

16 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Erik de Boer

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Koen van de Veen

Werkt lekker!

18 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Inge de Jong

Erg tevreden

16 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marinus de Jong

Schoonmaakkaart is top!

11 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Hendrik de Groot

Goede werking van de website

16 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- David van Leeuwen

Positieve ervaring

9 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Anouk Mulder

Goed contact

10 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Irene Brouwer

Dé tip

4 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeroen Driessen

erg betaalbaar

20 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Visser

Ideale website

13 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob van de Brink

Eindelijk een fijne site

9 februari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Hanneke Peeters

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

2 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Wolters

Duidelijke website

27 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anne Huisman

Goed contact

27 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin Blom

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

22 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Dennis Vink

Positieve ervaring

20 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Renate van Leeuwen

Goed contact

12 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Mark Mol

Gevonden via forum

10 januari 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Brenda Post

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

2 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- David van Dijk

snel geholpen

25 april 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Mirjam Koning

betaalbaar en professioneel

7 april 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Kuiper

De perfecte match

7 maart 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tamara Hoekstra

Vlugge offerte

16 maart 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Judith de Vos

snelle service

22 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Charlotte Mol

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

10 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Alexander de Jonge

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Joyce van Dam

Gevonden via forum

11 januari 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Sylvia Schipper

Onze Schoonmaakservice

De schoonmaak in huis of op het kantoor omvat vele verschillende soorten onderdelen. Voor ieder soort pand is immers een ander soort schoonmaak vereist. Nu is het wel handig om enig overzicht te krijgen van alle soorten schoonmaakwerkzaamheden die er verricht kunnen worden. Wij zullen je in dit artikel laten zien wat voor soorten schoonmaakservice je bij ons kunt vinden.

Kantoren schoonmaken

Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald kantoorpand te voorzien van een grondige schoonmaak. Een bedrijfspand of een kantoor is natuurlijk erg groot, hierdoor ben je veel te veel tijd kwijt als je alles zelf gaat schoonmaken. Dankzij een kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een pand waarin je alle klanten kunt ontvangen op een schone manier. Een vies kantoor laat nu eenmaal niet echt een goede indruk achter op de klant. Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die er gemaakt kunnen worden. Zo wordt niet alleen het pand zelf schoongemaakt, maar worden ook nog eens de ramen gezeemd en de kozijnen voorzien van een reiniging. Dit laat heel het pand weer stralen. Voor zowel de klant als de werknemer brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen immers op een frisse manier werken. Het is dan ook echt zo dat de productiviteit binnen het bedrijf zal gaan stijgen wanneer er sprake is van een schoon pand. Kantoren schoonmaken is dus echt zo verkeerd nog niet

Industriële reiniging

Ook een industriële reiniging is een uitstekende keuze als het aankomt op de schoonmaak van een bepaald pand. Bedrijven die gebruik maken van speciale machines of die in de horecasector gevestigd zijn zullen vrijwel altijd een industriële schoonmaak moeten laten plaatsvinden binnen het bedrijf. dankzij een professionele industrieel reiniger is het namelijk mogelijk om hoge kwaliteit schoonmaakmiddelen te kopen, middelen die ervoor zorgen dat echt elk vuiltje van de machines zal verdwijnen. Aangezien je als particulier zijnde niet altijd beschikking hebt tot deze soorten schoonmaakmiddelen zal een schoonmaakbedrijf de ideale oplossing zijn. Een industriële schoonmaak kan dus plaatsvinden in bijvoorbeeld een gaarkeuken, maar ook grote fabriekshallen zullen profijt ondervinden van een reiniging in het pand. Er zijn verschillende vormen te onderscheiden als het aankomt op een industriële reiniging. Op de eerste plaats zal de industrieel reiniger rekening houden met apparaten met hoge druk. Tevens zullen ze de chemische reiniging onder handen nemen. Een schoonmaakbedrijf heeft door de vele ervaring en kennis alles in pacht om jouw industrieel bedrijf te voorzien van een grondige schoonmaak.

Ramen wassen

Het kan natuurlijk zo zijn dat er binnen het bedrijf al iemand is die de schoonmaak voor in het pand zelf op zich neemt. Echter is het werk binnen in het pand natuurlijk niet het enige, ook de buitenkant moet wel eens een keer schoon worden gemaakt. Dankzij een professionele glazenwasser zorg je ervoor dat jouw bedrijfspand van buiten ook voorzien is van een nette en schone uitstraling. Het is een van de meest eenvoudige manieren om het pand een frisse uitstraling mee te geven. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je door ramen wassen zal zorgen voor aanzienlijk meer licht in het pand. Ruiten die helemaal grijs zijn geworden van het stof en van het vuil zullen nu eenmaal een hoop daglicht tegen houden. Het ramen wassen is een klus die de glazenwasser erg eenvoudig kan doen, ook op de niet makkelijk toegankelijke plekken kan er worden schoongemaakt. Mocht jij bijvoorbeeld een hoog kantoorpand hebben dan biedt de glazenwasser de optimale mogelijkheid om het pand te voorzien van een mooi stel ramen. Ramen waar je voortaan wél doorheen kunt kijken.

Vloerbedekking reinigen

Veel bedrijfspanden zijn voorzien van een soort vloerbedekking of tapijt. Dit loopt natuurlijk erg lekker, en het is geluiddempend. Echter zitten er ook enkele nadelen aan de toepassing van vloerbedekking op kantoor. Een van deze nadelen is dat het na verloop van tijd erg vies kan worden. Dit is dan ook de reden ervoor te kiezen om tapijt reinigen binnen jouw bedrijfspand. Dankzij deze schoonmaakwerkzaamheden zal de vloerbedekking reinigen. Als eerste zal al het stof uit de vloer worden gehaald, er komt meer vuil in te zitten dan je in eerste instantie gedacht zou hebben. daarnaast is het dankzij het tapijt reinigen mogelijk om vlekken weg te werken. Er zal vast wel eens een keer een kopje koffie over de vloerbedekking zijn gegaan, door te kiezen voor vloerbedekking reinigen zie je hier niets meer van. In sommige gevallen moet je voor de schoonmaak wel even het pand uit, maar gelukkig duurt het tapijt reinigen eigenlijk nooit al te lang. Door de voordelige prijzen is het zeker waard om te overwegen om plaats te laten vinden.

Vervoersmiddelen reiniging

De kans is groot dat er best wel wat mensen met de auto naar het werk komen. Dit is vrij logisch, niet ieder bedrijf is namelijk bereikbaar met het open vervoer. Het is alleen wel zo dat een auto ook aardig vies kan worden. stof, vuil van onder de schoenen en vlekken. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of je kan het wel in de auto vinden. Door te kiezen voor vervoersmiddelen reiniging zullen alle auto’s van het bedrijf voorzien worden van een grondige schoonmaak. Dit maakt het mogelijk om de auto op een efficiënte en vooral voordelige manier te reinigen. Tijdens deze schoonmaak zal alles onder handen worden genomen, na de auto reinigen zit je dan ook in een voertuig wat tenminste niet meer stinkt. Het prettige van auto’s reinigen is dat je niet meer zelf aan de slag hoeft. Je kunt het schoonmaken uitbesteden, zo kan jij gewoon doorwerken zonder dat je zelf de handen uit de mouwen hoeft te steken. Ook voor de bedrijven die gebruik maken speciale bedrijfsvoertuigen is dit een ideale investering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taxicentrales, transportbedrijven of postbedrijven.

Matras reinigen

Matrassen worden na verloop van tijd er vies. Zonder dat je het ziet zal er een hoop huismijt in de stof terecht komen. Wanneer je hier niets aan doet kan het zomaar zijn dat je last krijgt van een kriebelende rug in bed. Dit is natuurlijk niet iets waar je op zit te wachten. Een matras reinigen is dan ook echt een van de beste dingen die je maar kunt laten doen. aangezien sommige soorten matrassen toch nog wel duur kunnen zijn is het verstandig om een matras schoonmaker in te schakelen. Deze schoonmaker zal ervoor zorgen dat al het opgehoopte stof en vuil uit het matras zal komen. voor je het weet heb je alweer een heerlijk matras om op te liggen bij het slapen, deze keer tenminste wel fris!

Schoonmaken in de zorg

De schoonmaak in de zorg moet van kwaliteit zijn, dit is iets wat zeker wel duidelijk zou moeten zijn. mensen in de zorg zijn vaak al hulpbehoevend, hierdoor zijn ze erg vatbaar voor alle mogelijke soorten besmettingen. Om ervoor te zorgen dat alle spullen in een zorginstelling schoon en gedesinfecteerd zijn is het verstandig om te kiezen voor schoonmaak in de zorg. De schoonmakers die zich richten op deze sector maken gebruik van de sterkste soorten middel voor de schoonmaak. Hierdoor wordt ieder risico op besmetting geheel verholpen. Vooral voor ziekenhuizen is de schoonmaak een cruciaal onderdeel van de algemene bedrijfsvoering. Zowel de operatiekamers als de normale kamers voor de patiënten moeten er netjes en verzorgd bij liggen. Een goed schoonmaakbedrijf zal dit altijd mogelijk maken. Wel is het verstandig om specifiek te kijken naar de schoonmaakbedrijven die zijn gericht op die speciale sector. Op die manier weet je namelijk zeker dat je te maken hebt met een partij die weet wat er allemaal gedaan moet worden op het gebied van schoonmaken in de zorg.

Vraag offertes aan voor schoonmaakservice

Via bovenstaand formulier kun je gelijk 3 offertes aanvragen voor alle mogelijke soorten schoonmaakservice. Of het nu gaat om de schoonmaak van een particuliere woning of om een bedrijfspand, het uitbesteden van de schoonmaak zal voor iedereen veel mogelijkheden bieden. Dankzij de mogelijkheid tot het vergelijken van de offertes is het een stuk makkelijker om uit te komen bij de beste partij die je maar kunt vinden voor jouw schoonmaak. Geld besparen is nooit verkeerd toch, maak vandaag dus nog gebruik van de optie tot het aanvragen van vrijblijvende offertes!

Veel gestelde vragen over schoonmaakservice

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de schoonmaker jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Nederland. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie schoonmakers waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!