Schoonmaakservice

Al 17.000+ bezoekers hebben voor onze schoonmaakservice gekozen

✓ Lokale schoonmakers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Vergelijk snel prijzen voor de schoonmaakservice die je zoekt
Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbaar professioneel schoonmaakbedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over schoonmaakservice.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Geen linkedin nodig

15 maart 2023

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin Koster

Vlugge offerte

7 maart 2023

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriaan van Loon

snel geholpen

26 februari 2023

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jasper Visser

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

22 februari 2023

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Ivo de Graaf

Erg tevreden

14 februari 2023

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bram de Jonge

Google is je grootste vriend

6 februari 2023

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin Veenstra

aangename service

29 januari 2023

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Daniëlle Peters

Aangenaam verrast

20 januari 2023

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rogier van der Meer

betaalbaar en professioneel

14 januari 2023

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David Smits

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 205 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Onze Schoonmaakservice

De schoonmaak in huis of op het kantoor omvat vele verschillende soorten onderdelen. Voor ieder soort pand is immers een ander soort schoonmaak vereist. Nu is het wel handig om enig overzicht te krijgen van alle soorten schoonmaakwerkzaamheden die er verricht kunnen worden. Wij zullen je in dit artikel laten zien wat voor soorten schoonmaakservice je bij ons kunt vinden.

Kantoren schoonmaken

Op de eerste plaats is het mogelijk om een bepaald kantoorpand te voorzien van een grondige schoonmaak. Een bedrijfspand of een kantoor is natuurlijk erg groot, hierdoor ben je veel te veel tijd kwijt als je alles zelf gaat schoonmaken. Dankzij een kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een pand waarin je alle klanten kunt ontvangen op een schone manier. Een vies kantoor laat nu eenmaal niet echt een goede indruk achter op de klant. Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die er gemaakt kunnen worden. Zo wordt niet alleen het pand zelf schoongemaakt, maar worden ook nog eens de ramen gezeemd en de kozijnen voorzien van een reiniging. Dit laat heel het pand weer stralen. Voor zowel de klant als de werknemer brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen immers op een frisse manier werken. Het is dan ook echt zo dat de productiviteit binnen het bedrijf zal gaan stijgen wanneer er sprake is van een schoon pand. Kantoren schoonmaken is dus echt zo verkeerd nog niet

Industriële reiniging

Ook een industriële reiniging is een uitstekende keuze als het aankomt op de schoonmaak van een bepaald pand. Bedrijven die gebruik maken van speciale machines of die in de horecasector gevestigd zijn zullen vrijwel altijd een industriële schoonmaak moeten laten plaatsvinden binnen het bedrijf. dankzij een professionele industrieel reiniger is het namelijk mogelijk om hoge kwaliteit schoonmaakmiddelen te kopen, middelen die ervoor zorgen dat echt elk vuiltje van de machines zal verdwijnen. Aangezien je als particulier zijnde niet altijd beschikking hebt tot deze soorten schoonmaakmiddelen zal een schoonmaakbedrijf de ideale oplossing zijn. Een industriële schoonmaak kan dus plaatsvinden in bijvoorbeeld een gaarkeuken, maar ook grote fabriekshallen zullen profijt ondervinden van een reiniging in het pand. Er zijn verschillende vormen te onderscheiden als het aankomt op een industriële reiniging. Op de eerste plaats zal de industrieel reiniger rekening houden met apparaten met hoge druk. Tevens zullen ze de chemische reiniging onder handen nemen. Een schoonmaakbedrijf heeft door de vele ervaring en kennis alles in pacht om jouw industrieel bedrijf te voorzien van een grondige schoonmaak.

Ramen wassen

Het kan natuurlijk zo zijn dat er binnen het bedrijf al iemand is die de schoonmaak voor in het pand zelf op zich neemt. Echter is het werk binnen in het pand natuurlijk niet het enige, ook de buitenkant moet wel eens een keer schoon worden gemaakt. Dankzij een professionele glazenwasser zorg je ervoor dat jouw bedrijfspand van buiten ook voorzien is van een nette en schone uitstraling. Het is een van de meest eenvoudige manieren om het pand een frisse uitstraling mee te geven. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je door ramen wassen zal zorgen voor aanzienlijk meer licht in het pand. Ruiten die helemaal grijs zijn geworden van het stof en van het vuil zullen nu eenmaal een hoop daglicht tegen houden. Het ramen wassen is een klus die de glazenwasser erg eenvoudig kan doen, ook op de niet makkelijk toegankelijke plekken kan er worden schoongemaakt. Mocht jij bijvoorbeeld een hoog kantoorpand hebben dan biedt de glazenwasser de optimale mogelijkheid om het pand te voorzien van een mooi stel ramen. Ramen waar je voortaan wél doorheen kunt kijken.

Vloerbedekking reinigen

Veel bedrijfspanden zijn voorzien van een soort vloerbedekking of tapijt. Dit loopt natuurlijk erg lekker, en het is geluiddempend. Echter zitten er ook enkele nadelen aan de toepassing van vloerbedekking op kantoor. Een van deze nadelen is dat het na verloop van tijd erg vies kan worden. Dit is dan ook de reden ervoor te kiezen om tapijt reinigen binnen jouw bedrijfspand. Dankzij deze schoonmaakwerkzaamheden zal de vloerbedekking reinigen. Als eerste zal al het stof uit de vloer worden gehaald, er komt meer vuil in te zitten dan je in eerste instantie gedacht zou hebben. daarnaast is het dankzij het tapijt reinigen mogelijk om vlekken weg te werken. Er zal vast wel eens een keer een kopje koffie over de vloerbedekking zijn gegaan, door te kiezen voor vloerbedekking reinigen zie je hier niets meer van. In sommige gevallen moet je voor de schoonmaak wel even het pand uit, maar gelukkig duurt het tapijt reinigen eigenlijk nooit al te lang. Door de voordelige prijzen is het zeker waard om te overwegen om plaats te laten vinden.

Vervoersmiddelen reiniging

De kans is groot dat er best wel wat mensen met de auto naar het werk komen. Dit is vrij logisch, niet ieder bedrijf is namelijk bereikbaar met het open vervoer. Het is alleen wel zo dat een auto ook aardig vies kan worden. stof, vuil van onder de schoenen en vlekken. Je kunt het zo gek nog niet verzinnen of je kan het wel in de auto vinden. Door te kiezen voor vervoersmiddelen reiniging zullen alle auto’s van het bedrijf voorzien worden van een grondige schoonmaak. Dit maakt het mogelijk om de auto op een efficiënte en vooral voordelige manier te reinigen. Tijdens deze schoonmaak zal alles onder handen worden genomen, na de auto reinigen zit je dan ook in een voertuig wat tenminste niet meer stinkt. Het prettige van auto’s reinigen is dat je niet meer zelf aan de slag hoeft. Je kunt het schoonmaken uitbesteden, zo kan jij gewoon doorwerken zonder dat je zelf de handen uit de mouwen hoeft te steken. Ook voor de bedrijven die gebruik maken speciale bedrijfsvoertuigen is dit een ideale investering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taxicentrales, transportbedrijven of postbedrijven.

Schoonmaakservice nodig? Wij helpen je graag op weg!

Matras reinigen

Matrassen worden na verloop van tijd er vies. Zonder dat je het ziet zal er een hoop huismijt in de stof terecht komen. Wanneer je hier niets aan doet kan het zomaar zijn dat je last krijgt van een kriebelende rug in bed. Dit is natuurlijk niet iets waar je op zit te wachten. Een matras reinigen is dan ook echt een van de beste dingen die je maar kunt laten doen. aangezien sommige soorten matrassen toch nog wel duur kunnen zijn is het verstandig om een matras schoonmaker in te schakelen. Deze schoonmaker zal ervoor zorgen dat al het opgehoopte stof en vuil uit het matras zal komen. voor je het weet heb je alweer een heerlijk matras om op te liggen bij het slapen, deze keer tenminste wel fris!

Schoonmaken in de zorg

De schoonmaak in de zorg moet van kwaliteit zijn, dit is iets wat zeker wel duidelijk zou moeten zijn. mensen in de zorg zijn vaak al hulpbehoevend, hierdoor zijn ze erg vatbaar voor alle mogelijke soorten besmettingen. Om ervoor te zorgen dat alle spullen in een zorginstelling schoon en gedesinfecteerd zijn is het verstandig om te kiezen voor schoonmaak in de zorg. De schoonmakers die zich richten op deze sector maken gebruik van de sterkste soorten middel voor de schoonmaak. Hierdoor wordt ieder risico op besmetting geheel verholpen. Vooral voor ziekenhuizen is de schoonmaak een cruciaal onderdeel van de algemene bedrijfsvoering. Zowel de operatiekamers als de normale kamers voor de patiënten moeten er netjes en verzorgd bij liggen. Een goed schoonmaakbedrijf zal dit altijd mogelijk maken. Wel is het verstandig om specifiek te kijken naar de schoonmaakbedrijven die zijn gericht op die speciale sector. Op die manier weet je namelijk zeker dat je te maken hebt met een partij die weet wat er allemaal gedaan moet worden op het gebied van schoonmaken in de zorg.

Vraag offertes aan voor schoonmaakservice

Via bovenstaand formulier kun je gelijk 3 offertes aanvragen voor alle mogelijke soorten schoonmaakservice. Of het nu gaat om de schoonmaak van een particuliere woning of om een bedrijfspand, het uitbesteden van de schoonmaak zal voor iedereen veel mogelijkheden bieden. Dankzij de mogelijkheid tot het vergelijken van de offertes is het een stuk makkelijker om uit te komen bij de beste partij die je maar kunt vinden voor jouw schoonmaak. Geld besparen is nooit verkeerd toch, maak vandaag dus nog gebruik van de optie tot het aanvragen van vrijblijvende offertes!

Ontvang direct vrijblijvende offertes van schoonmaakservices

Veel gestelde vragen over schoonmaakservice

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de schoonmaker jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Nederland. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie schoonmakers waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!