Schoonmaker Inhuren

Snel een betaalbare schoonmaker inhuren zoals 17.000+ voorgaande bezoekers

schoonmaker inhuren

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbare lokale schoonmaker. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over schoonmaker inhuren.

Ontvang 3 vrijblijvende offertes van professionele schoonmaakbedrijven (lokaal)

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 32 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Goede werking van de website

12 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nicolaas Smeets

Goed contact

6 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sjoerd Gerritsen

Vlugge offerte

9 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Diana Post

Snelle offerte

29 februari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jeroen Willemsen

Super service

26 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Arjan de Koning

Werkt lekker!

20 februari 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cindy Schouten

Goed contact

11 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Simone Wolters

aangename service

6 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Eric Prins

Vlugge offerte

25 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Pieter van Beek

Google is je grootste vriend

28 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik de Bruijn

zeer rap geholpen

16 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Natasja Jacobs

niet verwacht zo betaalbaar

17 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben Sanders

zeer rap geholpen

15 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Barry Bosman

erg betaalbaar

11 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke Jansen

De perfecte match

5 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roy Kuiper

Werkt goed dit

25 april 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacobus van Leeuwen

Goed contact

8 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Rogier van den Broek

Dit werkt fijn

10 maart 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs Visser

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

2 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Renate Martens

De perfecte match

19 februari 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Melanie van Dijk

erg snel

13 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Johan Maas

niet verwacht zo betaalbaar

3 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda Schouten

Snelle offerte

29 december 2018

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Femke van den Heuvel

Waarom een schoonmaker inhuren

Een schoonmaker inhuren is een van de meest praktische investeringen die je maar kunt doen, voor zowel particulieren als ondernemers biedt het aanzienlijk veel voordelen. De schoonmaak neemt toch altijd weer een hoop tijd en werk in beslag, hierdoor is het wel zo prettig als je het uit handen weet te geven. Nu zijn er vele mogelijkheden als het aankomt op een schoonmaker inhuren. In dit artikel zullen we jou het een en ander laten zien wat je echt moet weten. Voor je het weet kan je ook een schoonmaakster inhuren en ben je van al je zorgen af!

Wat doet de schoonmaker – schoonmaker inhuren

Deze vraag is nog niet zo eenvoudig te beantwoorden, het hangt er namelijk vanaf wat voor soort pand er moet worden schoongemaakt. We kunnen een onderscheid maken tussen de particuliere woningen en de kantoorpanden. Voor de mensen die thuis een schoonmaker willen inhuren zullen de schoonmaakwerkzaamheden eigenlijk hetzelfde inhouden als wat je momenteel zelf al doet. Dit houdt dus in dat de schoonmaker de vloer zal stofzuigen, dat hij het huis zal afstoffen en dat hij het sanitair geheel schoon zal maken. Dit lijkt misschien een beetje overbodig maar dit is het zeker niet, als je namelijk alle tijd bij elkaar optelt die je anders kwijt zou zijn geweest dan zal je zien dat je aardig wat tijd kunt besparen middels een schoonmaakster inhuren.

Voor de ondernemers en bedrijven die een wat groter kantoorpand in bezit hebben is het inschakelen van een schoonmaker al helemaal een noodzakelijke investering. Deze panden zijn nu eenmaal veel te groot om zelf schoon te houden. Om jouw personeel en de mogelijke klanten toch te ontvangen in een schoon pand is het inhuren van een schoonmaakster nog niet zo’n verkeerd idee. We zien namelijk dat er in het kantoorpand naast de normale werkzaamheden ook aandacht wordt besteed aan het schoonmaken van het parket of van de bureaus die in het gebouw staan. Hier betaal je vaak wel iets meer voor, maar het is wel de beste manier om heel het gebouw hygiënisch te houden.

Een schoonmaker inhuren – waar op letten?

Wanneer je op zoek bent naar een schoonmaker die jouw woning of bedrijfspand kan voorzien van een schoonmaak je echt even de volgende tips moeten doornemen als je de beste kandidaat wilt vinden. Eerst zal je moeten kijken of het inderdaad wel handig is om een schoonmaker in te schakelen. Wanneer jouw woning niet al te groot is en wanneer je er de tijd voor hebt kan het een beetje zonde van het geld zijn om een schoonmaker in te schakelen. Voor de grotere bedrijven die grote panden hebben is het daarentegen wel een ware must. Zij hebben nu eenmaal veel baat bij een schoonmaker wegens de grote aantallen uren die zij hiermee kunnen besparen. Voor de mensen die grote panden hebben zal een schoonmaker relatief goedkoop zijn, vaak krijg je korting naarmate er meer werkzaamheden worden verricht. Een vies pand is natuurlijk uit ten boze als ondernemer.

Als je deze keuze voor jezelf hebt gemaakt is het van belang om door te gaan naar de volgende stap. Dit is om het bedrijf vragen te stellen of om informatie te vergaren over de werkwijze van dat specifieke schoonmaakbedrijf. Door vragen te stellen zal je een beeld kunnen krijgen over de mogelijke soorten schoonmaakwerkzaamheden die zij voor jou kunnen verrichten. Deze informatie kan je vaak ook al wel op het internet kunnen vinden, kijk hier dus ook even naar. Met deze informatie en met onze 3 offertes zal je binnen no time een geschikte schoonmaker kunnen vinden voor jouw pand.

Mocht je de aanvraag voor een offerte willen versturen dan raden wij aan om altijd duidelijk te zijn in de werkzaamheden die jij wilt zien voor de schoonmaak. Het schoonmaakbedrijf zal dan kunnen kijken wat voor soort schoonmaakpakket er aan zal sluiten bij jouw wensen. Op die manier weet je zeker dat je te maken hebt met een schoonmaakbedrijf wat ideaal past bij jouw soort pand. Nu heb je alles wat je nodig hebt om de mensen voor de schoonmaak te vergelijken. Er zijn heel wat verschillende schoonmaakbedrijven te vinden in ons land die je kunt inschakelen, door middel van onze 3 offertes kan je vele malen makkelijker zoeken.

Voordelen van een schoonmaakster inhuren

We kunnen heel wat voordelen geven als het aankomt op het inhuren van een schoonmaker voor de schoonmaak van jouw woning of bedrijfspand. Ten eerste is het zo dat je middels de schoonmaker aanzienlijk veel tijd zal besparen, dit is al even aan de orde gekomen. Voor de bedrijven is het op deze manier mogelijk om heel de dag door te werken, zonder mogelijke onderbrekingen voor de schoonmaak. Hier zit je immers niet op te wachten als je een drukke dag voor de boeg hebt. Daarnaast is het zo dat je door middel van het schoonmaakbedrijf het bedrijf kan laten voldoen aan alle mogelijke hygiënische eisen die er maar gesteld kunnen worden. De schoonmaakbedrijven weten namelijk precies hoe zij het pand kunnen voorzien van een schoonmaak waarmee het pand geheel onder handen wordt genomen. Voor de werknemers zelf is dit ook een groot voordeel, zij kunnen nu eenmaal prettiger werken in een schone werkomgeving. Voor de klant is het al helemaal een noodzaak, een klant ontvangen in een vuil kantoor is echt niet een goede indruk.

De schoonmaakbedrijven zijn ook nog eens in staat om het aantal zieken op de werkvloer te verminderen. Hoe kan dit dan vraag je je af? We zijn dat de standaard ziektesymptomen, zoals bijvoorbeeld een snotterige neus of een verkoudheid, vaak afkomstig zijn van bacteriën die in de lucht zitten op het kantoor. Deze blijven ronddwalen in de lucht en komen op de bureaus terecht. Middels een goede schoonmaak van een schoonmaakbedrijf zullen deze bacteriën veel minder kans maken om iemand aan te steken. Minder ziekten, dit is iets waar geen enkel bedrijf iets op tegen heeft toch?

Denk eens na over het inhuren van een schoonmaker

Waarschijnlijk heb je na het lezen van dit artikel wel een beetje een beeld gekregen over wat voor voordelen er kleven aan een schoonmaker inhuren. Zowel als particulier als ondernemer kan je middels een schoonmaakbedrijf al die tijd die je normaal gesproken kwijt bent aan de schoonmaak uitbesteden. Wanneer je dit allemaal optelt zal je in de maand toch al aan enkele tientallen uren komen, vooral bij de ietwat grotere panden. Middels deze site is het mogelijk om 3 aanvragen voor offertes de deur uit te doen. Op die manier kan je gelijk zien aan wat voor kosten je moet denken voor een schoonmaakster inhuren. Het is vaak niet al te duur om een schoonmaker in te schakelen, al is het natuurlijk wel verstandig om even te vergelijken. Zo is het in sommige gevallen mogelijk om een bepaalde mate van korting te krijgen als je een grote schoonmaak wilt laten verrichten in een kantoorpand. Vraag zeker even na wat alle mogelijkheden zijn als het aankomt op een schoonmaak, of doe een aanvraag via bovenstaand formulier!

Veel gestelde vragen over schoonmaker inhuren

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de schoonmaker jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Nederland. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie schoonmakers waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!