Professioneel Schoonmaakbedrijf

Al 1700+ bezoekers hebben via ons een betaalbaar professioneel schoonmaakbedrijf gevonden

✓ Lokale schoonmakers
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Ontvang 3 vrijblijvende offertes van professionele schoonmaakbedrijven
Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbaar professioneel schoonmaakbedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over professioneel schoonmaakbedrijf.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Vlugge offerte

22 maart 2024

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Dennis Koning

Goed contact

17 maart 2024

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eva Huisman

Goede werking van de website

6 maart 2024

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marcel Maas

Goed contact

5 maart 2024

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natascha van der Horst

Dit werkt fijn

23 februari 2024

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wilhelmina Evers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

16 februari 2024

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Ingrid van der Laan

Forum bood hulp

10 februari 2024

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Anne Kuijpers

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

1 februari 2024

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Hendrik Vink

Via Via maar dan beter

23 januari 2024

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana van Loon

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 205 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Professioneel schoonmaakbedrijf inhuren

Bedrijven krijgen er vrijwel altijd mee te maken: een rommelig kantoorpand. Nu is dit niet bepaald optimaal, al helemaal niet als je regelmatig klanten over de vloer krijgt. Om het pand toch in de meest schone staat te houden kan het een goed idee zijn om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen. Middels een goed schoonmaakbedrijf is het immers mogelijk om toch een bepaalde mate van betrouwbaarheid uit te stralen. Om je op weg te helpen bij de zoektocht naar een professioneel schoonmaakbedrijf hebben we dit artikel voor je geschreven. Wij laten je dan ook stap voor stap zien waar je op zal moeten letten.

Wat doet een schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf, de naam zegt het eigenlijk al wel. Het is een bedrijf wat zich inzet voor de schoonmaak kantoren of bedrijf, het is een partij die alles weet als het aankomt op de soorten schoonmaakmiddelen die er gebruikt kunnen worden bij het schoonmaken van het pand. Maar dan ben je er natuurlijk nog niet, het schoonmaakbedrijf is er namelijk ook voor zeer specifieke vormen van schoonmaak. Zo is er voor een regulier kantoorpand een ander soort schoonmaak vereist dan bijvoorbeeld voor een horecagelegenheid. Dankzij dit grote verschil tussen de verschillende bedrijven zal je middels een schoonmaakbedrijf altijd voorzien zijn van een grondige schoonmaak. Zij zijn namelijk in staat om per bedrijf te bekijken welke soort schoonmaak er nodig is en wat er allemaal gedaan moet worden.

Als we kijken naar bijvoorbeeld de schoonmaak voor in een kantoorpand dan komen enkele werkzaamheden wel overeen. Op de eerste plaats is het bedrijf er voor het afstoffen van alle tafels, stoelen en kasten. Dit zorgt er gelijk voor dat de lucht in het kantoor een stuk schoner is, we hoeven hier het voordeel niet van te laten zien natuurlijk. Naast het afstoffen is het schoonmaakbedrijf er ook voor het schoonmaken van kantoren en van het sanitair. Ook kunnen zij een grondige schoonmaak laten plaatsvinden in de kantine van het bedrijf. aangezien hier vaak wordt gegeten is het van cruciaal belang dat dit een schone en hygiënische plek is. De schoonmaakbedrijven maken het voor alle bedrijven in het land mogelijk om hun werknemers tenminste op een schone plek aan het werk te zetten. Ook is dit voor de klanten die op bezoek komen bij jouw onderneming wel zo prettig, je wilt ze toch niet ontvangen in een of ander vies kantoor?

Professioneel schoonmaakbedrijf nodig? Zoek niet verder!

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf

Als je de stap maakt om een schoonmaakbedrijf in te schakelen dan zijn wij er voor je om je enkele tips mee te ven. Zo is het belangrijk om te bekijken wat voor soort werkzaamheden je wilt laten verrichten als het aankomt op de schoonmaak in het betreffende pand. Zet voor jezelf uiteen of je nu bijvoorbeeld alleen wilt laten schoonmaken in het pand zelf of dat bijvoorbeeld ook de ramen gezeemd moeten worden. Een schoonmaakbedrijf zal ervoor zorgen dat het pand voortaan wel weer schoon zal zijn. Het schoonmaakbedrijf die zich in het specifiek richt op het interne aspect van de schoonmaak zal vaak de beschikking hebben over bepaalde soort schoonmaakmiddelen die je bij particuliere schoonmakers niet kan vinden. Vaak zal het schoonmaakbedrijf een partij zijn met een ruime mate van expertise voor de schoonmaak, na de schoonmaak zal alles er weer netjes bij liggen.

Als je op zoek gaat naar een schoonmaker dan is het handig om rekening te houden met de soorten werkzaamheden die het betreffende bedrijf kan verrichten. Bekijk dus goed of het schoonmaakbedrijf die jij op het oog hebt bijvoorbeeld ook een vergunning heeft om bepaalde middelen te gebruiken voor de schoonmaak aan de buitenkant van het pand. Een standaard schoonmaakbedrijf is vaak al wel voldoende, maar wat voor de grotere panden is een mate van expertise niet verkeerd om te hebben. Door dit goed na te vragen kan je uitkomen bij het schoonmaakbedrijf wat perfect aan zal sluiten bij jouw bedrijf. De specifieke kennis zorgt ervoor dat de schoonmaak voortaan in goede handen zal zijn.

Het vinden van een schoonmaakbedrijf – schoonmaakbedrijf gezocht?

In de aanvraag voor de offerte is het belangrijk dat je altijd duidelijk bent in wat jij wilt bereiken met een bepaalde soort schoonmaak. Wanneer je specifiek bent zal het aanzienlijk makkelijker zijn om uit te komen bij het schoonmaakbedrijf wat oog heeft voor jouw situatie . Bespreek wat voor soort taken er verricht moeten worden en wat de prijzen zijn per bepaalde soort schoonmaakwerkzaamheden voor in het pand. Dit kan namelijk allemaal van belang zijn voor het maken van de keuze voor een professioneel schoonmaakbedrijf. Let hier dus wel even op bij het opstellen van de aanvraag voor de offerte. Dit maakt het een stuk makkelijker om een goede bedrijfsschoonmaak uit te laten voeren.

Voordelen van een professioneel schoonmaakbedrijf

Er zitten aanzienlijk veel voordelen aan het inschakelen van een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van bedrijf of kantoren. Om het je toch even wat makkelijker te maken zullen wij hieronder enkele van de grootste voordelen laten zien. Op die manier zal je zelf in kunnen zien wat een schoonmaakbedrijf jou te bieden heeft. Op de eerste plaats zorgt een professioneel schoonmaakbedrijf ervoor dat je zelf geen omkijken meer zal hebben naar de schoonmaak bij jou in het kantoor. Zo hoef je het niet alleen zelf te doen, maar zo heb je ook al die tijd over die je normaal gesproken zou moeten besteden aan het opstellen van een goed rooster. Daarnaast zal je niet meer de hygiëne eisen hoeven op te zoeken. Je bespaart er dan ook echt een hoop tijd en geld mee. Als ondernemer zijnde is tijd vrijwel altijd schaars, je hebt nu eenmaal niet de tijd om alles zelf schoon te maken. Of zoals het oude spreekwoord ook wel luidt: tijd is geld. Middels een goed schoonmaakbedrijf zal je veel tijdwinst winnen voor het bedrijf. De werknemers kunnen gewoon door blijven werken terwijl het schoonmaakbedrijf de schoonmaak onder handen neemt.

Voordeel nummer drie is dat het inschakelen van een schoonmaakbedrijf bij zal dragen aan een veel gezonder en schoner pand. Vuil en viezigheid is namelijk niet altijd zichtbaar, sommige bacteriën kunnen toch terecht komen op de tafels zonder dat je dit doorhebt. Dankzij het schoonmaakbedrijf zal de kans op ziektes aanzienlijk verminderen. Door de ruime mate van ervaring, kennis en expertise weet je altijd honderd procent zeker dat de schoonmaak 100% succes zal hebben. Geen plakkerige tafels, geen vuil meer op de kasten en geen vieze luchtjes. Dankzij een grondige schoonmaak zal je jouw mogelijke klanten altijd een goede indruk kunnen geven. Dit is natuurlijk wel belangrijk als het aankomt op de bedrijfsvoering bij jou in het bedrijf, de eerste indruk is immers degene die telt!

Een uitstekende investering voor het bedrijf

Het inschakelen van een schoonmaakbedrijf is echt een van de betere soort investeringen die je maar kunt maken. Het is goed voor zowel de klant als voor de mensen in het bedrijf. Je kunt je toch veel beter concentreren in een opgeruimd kantoorpand? Dankzij de hoge mate van kennis en specialisatie zijn de schoonmaakbedrijven in staat om een schoonmaak te verrichten die helemaal aan zal sluiten bij jouw soort onderneming. Of het nu gaat om een horecazaak of om een regulier kantoorpand, de werkzaamheden van een schoonmaakbedrijf komen altijd van pas. Een schoonmaakbedrijf gezocht? Maak dan vandaag nog gebruik van de mogelijkheid via bovenstaand formulier tot de aanvraag van 3 verschillende offertes. Op die manier kom je gelijk te weten aan wat voor prijs je moet denken voor het uitbesteden van de schoonmaak in het betreffende pand.

Ontvang direct vrijblijvende offertes vanuit professionele schoonmaakbedrijven

Veel gestelde vragen over professioneel schoonmaakbedrijf

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de schoonmaker jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Nederland. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie schoonmakers waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!