Professioneel Schoonmaakbedrijf

Al 1700+ bezoekers hebben via ons een betaalbaar professioneel schoonmaakbedrijf gevonden

professioneel schoonmaakbedrijf

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een betaalbaar professioneel schoonmaakbedrijf. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over professioneel schoonmaakbedrijf.

Ontvang 3 vrijblijvende offertes van professionele schoonmaakbedrijven

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 108 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

erg betaalbaar

21 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike Meijer

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

23 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Yvonne de Koning

Vlugge offerte

24 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ellen de Bruijn

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

20 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jasper Smit

Goed contact

18 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Raymond Hendriks

Erg tevreden

21 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jeffrey van Dam

Ideale tip

17 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Albert van den Heuvel

Eindelijk een goede site gevonden

14 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Roy Peters

Google is je grootste vriend

17 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben Jonker

Eindelijk een fijne site

11 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tamara Gerritsen

Goed contact

10 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sabine de Haan

Ideale tip

9 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anna van de Velden

Voortreffelijke match

16 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marije van Veen

erg betaalbaar

15 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David de Ruiter

Lang leve google

12 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud van Loon

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

6 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Patrick Hoekstra

Schoonmaakkaart is top!

12 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Anna de Wit

Duidelijke website

6 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Gerardus van de Pol

Snelle offerte

5 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Joyce Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anouk van der Linden

Vlugge offerte

3 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Kevin van den Broek

Ideale website

8 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Judith de Haan

betaalbaar en professioneel

5 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Niels Peeters

Via Via maar dan beter

4 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Post

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

3 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Alexander Peeters

Lang leve google

29 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark de Jonge

Gevonden via forum

29 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jeroen de Ruiter

Super service

1 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Barbara Schouten

Goede werking van de website

25 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Bastiaan Sanders

Ideale website

24 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Catharina Jacobs

De perfecte match

29 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriaan de Groot

Voortreffelijke match

23 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ellen Blom

Goed contact

23 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ilona de Wit

Heel positief

24 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Wilhelmina Bakker

Goed contact

21 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten Kuiper

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

23 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Johannes Bakker

Via Via maar dan beter

25 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Bakker

Via Via maar dan beter

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina van de Veen

Super service

22 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anouk van der Horst

Ideale tip

18 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kevin Hendriks

Dé tip

15 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mark van der Laan

Positieve ervaring

19 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Gerardus de Graaf

zeer rap geholpen

15 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Leonie Groen

erg betaalbaar

16 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eva Koning

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

11 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Remco Dijkstra

Dit werkt fijn

10 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- René van Veen

Eindelijk een fijne site

16 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cornelis Willems

Aangenaam verrast

13 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bastiaan Jonker

erg snel

12 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Simon Meijer

Erg tevreden

10 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Gerardus Postma

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Robertus Peters

Voortreffelijke match

7 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Frank Peeters

Erg tevreden

6 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Thijs Janssen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

10 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Jasper Driessen

erg betaalbaar

9 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pieter van Wijk

Lang leve google

6 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs van de Brink

Gevonden via forum

31 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Joris de Vos

Lang leve google

4 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke van de Brink

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

30 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Tom van den Broek

Lang leve google

30 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina van de Veen

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Cornelia Sanders

Dé tip

29 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Astrid Bos

Lang leve google

31 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah van de Berg

De perfecte match

1 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra de Ruiter

Schoonmaakkaart is top!

28 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Adriana Jacobs

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

27 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Claudia Mol

Dé tip

24 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cindy Jansen

Perfecte website

21 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Petrus Prins

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

25 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marcel van Dongen

Geen linkedin nodig

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus van der Meulen

Voortreffelijke match

25 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elisabeth Brouwer

Perfecte tip

20 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Astrid van der Laan

zeer rap geholpen

23 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marieke de Ruiter

Google is je grootste vriend

22 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra Peters

Dit werkt fijn

22 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Melanie van Dijk

Ideale website

16 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Claudia de Vos

erg betaalbaar

14 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin van der Meulen

Lang leve google

15 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Yvonne de Graaf

Werkt lekker!

14 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Dennis van Dijk

Fijn!

17 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Iris Schouten

Positieve ervaring

15 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Petrus van Vliet

vlot en makkelijk

13 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Thomas Schipper

zeer rap geholpen

12 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Klaas Brouwer

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

8 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Maria Sanders

Gevonden via forum

8 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Angela van de Brink

Via linkedin niet hetzelfde

13 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben Driessen

Erg tevreden

5 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Yvonne Peeters

Snelle offerte

9 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maria van der Laan

betaalbaar en professioneel

4 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia Kuijpers

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adriaan de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

3 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maurice de Vries

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sander van Dongen

Goed contact

30 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Esther van den Heuvel

De perfecte match

5 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Klaas Driessen

Dit werkt fijn

29 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kelly Groen

Super service

27 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hendrik Jonker

Voortreffelijke match

28 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Deborah Smit

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tom Dijkstra

Aangenaam verrast

29 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Petrus van der Linden

Eindelijk een fijne site

26 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Thijs van de Ven

betaalbaar en professioneel

25 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Meijer

Erg tevreden

29 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Robin Peters

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Diana van Doorn

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sylvia Mol

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

22 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Saskia van de Berg

De perfecte match

23 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Lisette Janssen

Perfecte website

17 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marc de Vos

Via linkedin niet hetzelfde

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine van den Broek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

21 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilse Hoekstra

Google is je grootste vriend

17 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Smeets

Duidelijke website

19 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Annemarie Smits

Duidelijke website

16 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Guido Dekker

erg betaalbaar

13 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent Jansen

Positieve ervaring

15 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Koen de Lange

Goed contact

16 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Thijs Postma

Dé tip

12 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Koen Kok

Eindelijk een goede site gevonden

10 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Linda Gerritsen

betaalbaar en professioneel

10 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra van de Wal

Werkt goed dit

7 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sanne Vermeulen

Vlugge offerte

12 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tessa de Vries

Erg tevreden

6 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Wilhelmus de Leeuw

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

10 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jeffrey van Doorn

Duidelijke website

7 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Niels Jonker

Google is je grootste vriend

3 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne Huisman

Forum bood hulp

9 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Marleen de Bruijn

Super service

3 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Gerrit Janssen

Dé tip

1 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simone Peeters

Ideale match

3 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robin Driessen

Goede werking van de website

4 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robert van Dijk

Duidelijke website

29 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nathalie Dekker

niet verwacht zo betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Boer

Dit werkt fijn

30 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- René de Boer

snelle service

1 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Dennis Janssen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

29 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Johannes Postma

Eindelijk een goede site gevonden

26 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martijn Mulder

Positieve ervaring

29 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Angelique Vink

Dé tip

26 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jolanda Dijkstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wendy van de Pol

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Evelien Molenaar

Forum bood hulp

19 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Gerardus van der Linden

Dit werkt fijn

23 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Arie Bosman

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacoba Verbeek

Ideale match

20 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natascha Koning

Snelle offerte

18 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Thomas de Jonge

Voortreffelijke match

17 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maarten de Jong

Via linkedin niet hetzelfde

16 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid Molenaar

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Simone Kuipers

aangename service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Jacoba Blom

Ideale website

18 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michael Smeets

Perfecte website

18 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nicolaas de Ruiter

Ideale website

13 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maaike de Bruijn

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Laura Kuipers

snel geholpen

10 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Paul Koning

Snelle offerte

9 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Roel van Beek

Voortreffelijke match

5 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie van Beek

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

22 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Brenda Timmermans

Fijn!

19 februari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Patricia van Loon

Erg tevreden

10 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Simon Smit

Werkt lekker!

5 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ruben Meijer

Werkt lekker!

27 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Gerrit Hofman

Ideale tip

23 januari 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sabine Smit

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

23 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Michel van de Pol

Vlugge offerte

21 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Wouter Meijer

De perfecte match

14 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tom Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba Scholten

snel geholpen

5 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marco Brouwer

Positieve ervaring

26 april 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Adriana van Beek

Snelle offerte

1 april 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bianca Bosman

Via Via maar dan beter

1 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie van der Meer

Dé tip

2 maart 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tessa van de Brink

betaalbaar en professioneel

12 februari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten van de Wal

Zeer verrast

13 februari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marjolein Peters

Ideale website

5 januari 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martijn Jonker

Google is je grootste vriend

15 januari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda Dijkstra

Professioneel schoonmaakbedrijf inhuren

Bedrijven krijgen er vrijwel altijd mee te maken: een rommelig kantoorpand. Nu is dit niet bepaald optimaal, al helemaal niet als je regelmatig klanten over de vloer krijgt. Om het pand toch in de meest schone staat te houden kan het een goed idee zijn om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen. Middels een goed schoonmaakbedrijf is het immers mogelijk om toch een bepaalde mate van betrouwbaarheid uit te stralen. Om je op weg te helpen bij de zoektocht naar een professioneel schoonmaakbedrijf hebben we dit artikel voor je geschreven. Wij laten je dan ook stap voor stap zien waar je op zal moeten letten.

Wat doet een schoonmaakbedrijf

Een schoonmaakbedrijf, de naam zegt het eigenlijk al wel. Het is een bedrijf wat zich inzet voor de schoonmaak kantoren of bedrijf, het is een partij die alles weet als het aankomt op de soorten schoonmaakmiddelen die er gebruikt kunnen worden bij het schoonmaken van het pand. Maar dan ben je er natuurlijk nog niet, het schoonmaakbedrijf is er namelijk ook voor zeer specifieke vormen van schoonmaak. Zo is er voor een regulier kantoorpand een ander soort schoonmaak vereist dan bijvoorbeeld voor een horecagelegenheid. Dankzij dit grote verschil tussen de verschillende bedrijven zal je middels een schoonmaakbedrijf altijd voorzien zijn van een grondige schoonmaak. Zij zijn namelijk in staat om per bedrijf te bekijken welke soort schoonmaak er nodig is en wat er allemaal gedaan moet worden.

Als we kijken naar bijvoorbeeld de schoonmaak voor in een kantoorpand dan komen enkele werkzaamheden wel overeen. Op de eerste plaats is het bedrijf er voor het afstoffen van alle tafels, stoelen en kasten. Dit zorgt er gelijk voor dat de lucht in het kantoor een stuk schoner is, we hoeven hier het voordeel niet van te laten zien natuurlijk. Naast het afstoffen is het schoonmaakbedrijf er ook voor het schoonmaken van kantoren en van het sanitair. Ook kunnen zij een grondige schoonmaak laten plaatsvinden in de kantine van het bedrijf. aangezien hier vaak wordt gegeten is het van cruciaal belang dat dit een schone en hygiënische plek is. De schoonmaakbedrijven maken het voor alle bedrijven in het land mogelijk om hun werknemers tenminste op een schone plek aan het werk te zetten. Ook is dit voor de klanten die op bezoek komen bij jouw onderneming wel zo prettig, je wilt ze toch niet ontvangen in een of ander vies kantoor?

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf

Als je de stap maakt om een schoonmaakbedrijf in te schakelen dan zijn wij er voor je om je enkele tips mee te ven. Zo is het belangrijk om te bekijken wat voor soort werkzaamheden je wilt laten verrichten als het aankomt op de schoonmaak in het betreffende pand. Zet voor jezelf uiteen of je nu bijvoorbeeld alleen wilt laten schoonmaken in het pand zelf of dat bijvoorbeeld ook de ramen gezeemd moeten worden. Een schoonmaakbedrijf zal ervoor zorgen dat het pand voortaan wel weer schoon zal zijn. Het schoonmaakbedrijf die zich in het specifiek richt op het interne aspect van de schoonmaak zal vaak de beschikking hebben over bepaalde soort schoonmaakmiddelen die je bij particuliere schoonmakers niet kan vinden. Vaak zal het schoonmaakbedrijf een partij zijn met een ruime mate van expertise voor de schoonmaak, na de schoonmaak zal alles er weer netjes bij liggen.

Als je op zoek gaat naar een schoonmaker dan is het handig om rekening te houden met de soorten werkzaamheden die het betreffende bedrijf kan verrichten. Bekijk dus goed of het schoonmaakbedrijf die jij op het oog hebt bijvoorbeeld ook een vergunning heeft om bepaalde middelen te gebruiken voor de schoonmaak aan de buitenkant van het pand. Een standaard schoonmaakbedrijf is vaak al wel voldoende, maar wat voor de grotere panden is een mate van expertise niet verkeerd om te hebben. Door dit goed na te vragen kan je uitkomen bij het schoonmaakbedrijf wat perfect aan zal sluiten bij jouw bedrijf. De specifieke kennis zorgt ervoor dat de schoonmaak voortaan in goede handen zal zijn.

Het vinden van een schoonmaakbedrijf – schoonmaakbedrijf gezocht?

In de aanvraag voor de offerte is het belangrijk dat je altijd duidelijk bent in wat jij wilt bereiken met een bepaalde soort schoonmaak. Wanneer je specifiek bent zal het aanzienlijk makkelijker zijn om uit te komen bij het schoonmaakbedrijf wat oog heeft voor jouw situatie . Bespreek wat voor soort taken er verricht moeten worden en wat de prijzen zijn per bepaalde soort schoonmaakwerkzaamheden voor in het pand. Dit kan namelijk allemaal van belang zijn voor het maken van de keuze voor een professioneel schoonmaakbedrijf. Let hier dus wel even op bij het opstellen van de aanvraag voor de offerte. Dit maakt het een stuk makkelijker om een goede bedrijfsschoonmaak uit te laten voeren.

Voordelen van een professioneel schoonmaakbedrijf

Er zitten aanzienlijk veel voordelen aan het inschakelen van een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van bedrijf of kantoren. Om het je toch even wat makkelijker te maken zullen wij hieronder enkele van de grootste voordelen laten zien. Op die manier zal je zelf in kunnen zien wat een schoonmaakbedrijf jou te bieden heeft. Op de eerste plaats zorgt een professioneel schoonmaakbedrijf ervoor dat je zelf geen omkijken meer zal hebben naar de schoonmaak bij jou in het kantoor. Zo hoef je het niet alleen zelf te doen, maar zo heb je ook al die tijd over die je normaal gesproken zou moeten besteden aan het opstellen van een goed rooster. Daarnaast zal je niet meer de hygiëne eisen hoeven op te zoeken. Je bespaart er dan ook echt een hoop tijd en geld mee. Als ondernemer zijnde is tijd vrijwel altijd schaars, je hebt nu eenmaal niet de tijd om alles zelf schoon te maken. Of zoals het oude spreekwoord ook wel luidt: tijd is geld. Middels een goed schoonmaakbedrijf zal je veel tijdwinst winnen voor het bedrijf. De werknemers kunnen gewoon door blijven werken terwijl het schoonmaakbedrijf de schoonmaak onder handen neemt.

Voordeel nummer drie is dat het inschakelen van een schoonmaakbedrijf bij zal dragen aan een veel gezonder en schoner pand. Vuil en viezigheid is namelijk niet altijd zichtbaar, sommige bacteriën kunnen toch terecht komen op de tafels zonder dat je dit doorhebt. Dankzij het schoonmaakbedrijf zal de kans op ziektes aanzienlijk verminderen. Door de ruime mate van ervaring, kennis en expertise weet je altijd honderd procent zeker dat de schoonmaak 100% succes zal hebben. Geen plakkerige tafels, geen vuil meer op de kasten en geen vieze luchtjes. Dankzij een grondige schoonmaak zal je jouw mogelijke klanten altijd een goede indruk kunnen geven. Dit is natuurlijk wel belangrijk als het aankomt op de bedrijfsvoering bij jou in het bedrijf, de eerste indruk is immers degene die telt!

Een uitstekende investering voor het bedrijf

Het inschakelen van een schoonmaakbedrijf is echt een van de betere soort investeringen die je maar kunt maken. Het is goed voor zowel de klant als voor de mensen in het bedrijf. Je kunt je toch veel beter concentreren in een opgeruimd kantoorpand? Dankzij de hoge mate van kennis en specialisatie zijn de schoonmaakbedrijven in staat om een schoonmaak te verrichten die helemaal aan zal sluiten bij jouw soort onderneming. Of het nu gaat om een horecazaak of om een regulier kantoorpand, de werkzaamheden van een schoonmaakbedrijf komen altijd van pas. Een schoonmaakbedrijf gezocht? Maak dan vandaag nog gebruik van de mogelijkheid via bovenstaand formulier tot de aanvraag van 3 verschillende offertes. Op die manier kom je gelijk te weten aan wat voor prijs je moet denken voor het uitbesteden van de schoonmaak in het betreffende pand.

Veel gestelde vragen over professioneel schoonmaakbedrijf

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin de schoonmaker jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Nederland. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie schoonmakers waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit jouw regio die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!