Schoonmaakbedrijf Duivendrecht

Wil jij een professioneel schoonmaakbedrijf in Duivendrecht die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Duivendrecht verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Duivendrecht – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Duivendrecht gezocht?

Een schoonmaker uit Duivendrecht vinden

Schoonmaakbedrijf Duivendrecht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 90 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Duivendrecht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ouderkerk Amstel, Amsterdam Zuidoost en Zuiderwoude bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Duivendrecht

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste tijdsbesteding die je je maar voor kunt stellen. Veel ondernemers zijn het moe om zich er bijna dagelijks mee bezig te moeten houden. Gelukkig is er een manier om al je schoonmaak uit te besteden, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Duivendrecht. Hiermee voorkom je veel gedoe. Wij beschrijven precies waar je op moet letten bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Duivendrecht.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Duivendrecht geschikt?

Eigenlijk kun je van een schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak van je overneemt. Denk hierbij verder dan enkel de kantoorruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel bedrijven ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Duivendrecht voor hun onderneming. Als je binnen je onderneming veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het aan te raden om een professional aan te trekken.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je het inzetten van een schoonmaakbedrijf uit Duivendrecht vaak delen met mede ondernemers. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Duivendrecht terecht voor:

  • schoonmaker Duivendrecht
  • schoonmaakster Duivendrecht
  • schoonmaakhulp Duivendrecht
  • schoonmaak zakelijk Duivendrecht
  • schoonmaak particulier Duivendrecht

Alle schoonmakers uit Duivendrecht

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Duivendrecht

Ben jij ervan overtuigd dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel sneller handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een geschikte investering om te doen. Daarnaast weet hij alles over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. De schoonmaker weet ook alles af van de eisen die gesteld worden rondom de hygiëne in de bedrijfsruimte. Door deze grote mate van kennis en expertise weet je tenminste zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een mooie en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Duivendrecht om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Duivendrecht?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Duivendrecht in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Duivendrecht gezocht

Het is belangrijk dat je met een paar zaken rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. Hieronder geven wij jou een aantal relevante tips die je kunt gebruiken bij je zoektocht. Dankzij deze tips is het veel eenvoudiger om een geschikte schoonmaakhulp in Duivendrecht te vinden. Door duidelijk te zijn in je zoektocht zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je vereisten.

Bepaal eerst voor jezelf welke taken je graag wilt uitbesteden. Dit maakt het onderhandelen als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt meestal namelijk keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je uit handen wilt geven is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn uiteraard verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een arts moet het natuurlijk schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Als je meer wilt weten over de deskundigheid van een specifiek schoonmaakbedrijf is het slim om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Duivendrecht.

Zoek je een schoonmaakster uit Duivendrecht?

Schoonmaakster Duivendrecht vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Duivendrecht vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Duivendrecht in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Duivendrecht

Voor een schoonmaakbedrijf zijn de kosten vaak te overzien, al helemaal als je alleen maar kiest voor de basis diensten. Voor kleinere ondernemingen is het meestal mogelijk om met het bescheiden schoonmaakpakket al een eind te komen. Anderzijds is het voor de grote bedrijven vaak mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer werkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Duivendrecht.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Duivendrecht.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Duivendrecht.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Duivendrecht vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Duivendrecht vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Duivendrecht

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van hygiëne, waar jij van mening bent dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Dankzij kantoorschoonmaak zorg je voor een pand waar al jouw medewerkers met plezier binnen willen stappen, een smerig kantoor is nu niet echt een lekkere binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar goede investering voor je bedrijf. Na de grondige schoonmaak is het gehele pand weer fris. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je immers beter focussen in een schone omgeving. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt belasten met het poetsen van de werkplek is het slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Duivendrecht.

Lees alles over schoonmaakservice uit Duivendrecht.

Schoonmaakservice Duivendrecht

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Duivendrecht.

Een offerte aanvragen is uiteraard een voor de hand liggende stap om te zetten. Als jij duidelijk je behoeften beschrijft in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Hierdoor zal je zeker weten dat je in zee gaat met een goed bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door een professional. Wanneer de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld ziekenhuizen, dan kom je hier nu meteen achter. Wij realiseren ons ook dat het nooit eenvoudig is om een goed schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je een stuk sneller samenwerken met een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan helpen met de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Duivendrecht.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Duivendrecht te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Duivendrecht voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Duivendrecht aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Duivendrecht die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Duivendrecht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Duivendrecht jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Duivendrecht!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Duivendrecht. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Duivendrecht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Duivendrecht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Duivendrecht

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

14 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Nienke Brouwer

Lang leve google

16 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Blom

betaalbaarder dan ik dacht

17 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara de Vries

Aangenaam verrast

15 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Vincent van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

14 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Wendy Smeets

snel geholpen

13 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marijke Mol

Werkt goed dit

11 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Judith Koning

Eindelijk een goede site gevonden

14 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Angela Prins

Duidelijke website

14 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jeroen Jansen

Dé tip

10 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jan van der Meulen

Goede werking van de website

6 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michiel Maas

Eindelijk een fijne site

12 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten Martens

Forum bood hulp

11 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Daniël de Vries

Goede werking van de website

5 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robertus Bakker

Via forum hier terechtgekomen

7 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Hendrik van Vliet

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Deborah van den Heuvel

Zeer verrast

5 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Robert van de Ven

Google is je grootste vriend

5 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tim van der Linden

Schoonmaakkaart is top!

30 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Simon van de Velde

Forum bood hulp

3 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Joris van Leeuwen

Positieve ervaring

30 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Yvonne van den Broek

Dé tip

3 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rogier Prins

Fijne service

25 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Guido van de Velden

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maartje Bosman

Google is je grootste vriend

26 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia van den Heuvel

snel geholpen

23 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Eveline Post

Duidelijke website

27 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sylvia van Loon

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

24 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Edwin Willems

Dit werkt fijn

25 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Cindy van der Meulen

Prettige service

21 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Ronald van de Velde

Werkt lekker!

20 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Monique van de Brink

Perfecte website

23 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Susanne van de Berg

Vlugge offerte

22 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Pieter van de Pol

Gevonden via forum

17 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Melanie van de Pol

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sander van de Velde

erg snel

20 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Danny Mol

Voortreffelijke match

13 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joris Maas

Werkt lekker!

15 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ivo Post

Google is je grootste vriend

14 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrik van Loon

Werkt lekker!

13 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Cornelia van der Horst

Perfecte website

14 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kevin Veenstra

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sabine van der Heijden

niet verwacht zo betaalbaar

15 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilse Kuijpers

betaalbaar en professioneel

7 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jan van de Wal

Vlugge offerte

6 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- René Hofman

Via linkedin niet hetzelfde

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilse de Jong

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anne van Loon

Via forum hier terechtgekomen

4 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Daniëlle de Wit

Vlugge offerte

9 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Dave Willemsen

Werkt lekker!

3 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nienke Hermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

5 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Johanna Scholten

Gevonden via forum

5 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Dennis van der Meulen

Fijn!

4 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sabrina Meijer

Werkt lekker!

29 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wilhelmina Verbeek

Aangenaam verrast

3 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Chantal van Doorn

Super service

1 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Martine de Haan

Ideale match

27 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Renate Kuijpers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Arie van de Brink

Prettige service

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Eveline de Jong

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tom Scholten

Werkt lekker!

25 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Stefan van de Berg

Ideale match

22 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Manon Kramer

Perfecte tip

28 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robertus van der Laan

Google is je grootste vriend

23 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke van de Berg

Goed contact

22 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martinus Schipper

Eindelijk een goede site gevonden

20 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nicolaas Martens

Google is je grootste vriend

25 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrika Smeets

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Antonius Smeets

snel geholpen

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Vincent Groen

Prettige service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Maaike Hendriks

Perfecte website

17 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Karin Vos

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kelly van der Horst

Google is je grootste vriend

14 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan van den Bosch

Voortreffelijke match

13 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marjolein de Lange

Snelle offerte

14 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sylvia de Jonge

Super service

13 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ramona van der Laan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Koen de Vries

Eindelijk een goede site gevonden

12 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Joris Postma

Fijne service

27 februari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura Hendriks

Ideale tip

22 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Janneke van Loon

Perfecte website

19 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ruben van der Laan

erg snel

9 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent Prins

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

1 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn Smits

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

29 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Ramona van der Horst

Ideale website

21 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bianca Mulder

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

13 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anna Huisman

Goed contact

3 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ivo Brouwer

De perfecte match

5 december 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Richard de Ruiter

Heel positief

8 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Michael van de Brink

Dé tip

30 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jessica Scholten

Snelle offerte

28 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Christiaan de Wit

Dit werkt fijn

28 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Diana de Graaf

Positieve ervaring

21 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Judith Verbeek

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

17 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michel Verhoeven

betaalbaar en professioneel

14 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René de Graaf

Positieve ervaring

31 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jan Meijer

Ideale match

28 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Arjan Bakker

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

29 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Ellen van Leeuwen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

24 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Thomas Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

12 oktober 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Adrianus van de Wal

Ideale match

4 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rutger Brouwer

Eindelijk een fijne site

1 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joost Huisman

Schoonmaakkaart is top!

22 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Margaretha van Dongen

Duidelijke website

15 september 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jolanda Verbeek

Forum bood hulp

9 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Kelly Bosman

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

2 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Angelique Kuijpers

Super service

25 augustus 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Eveline Peters

Google is je grootste vriend

15 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

14 augustus 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wouter Sanders

Perfecte website

6 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wilhelmus de Jonge

Snelle offerte

26 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Maartje Peters

Via forum hier terechtgekomen

19 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Marcel de Groot

Goed contact

13 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

6 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy de Boer

Schoonmaakkaart is top!

1 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Ruben Bosch

Vlugge offerte

20 juni 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs van Doorn

Super service

16 juni 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Paulus de Wit

Positieve ervaring

10 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jeroen Bakker

Super service

30 mei 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Thijs Driessen

Super service

26 mei 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Linda Hendriks

Via forum hier terechtgekomen

17 mei 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Michael Martens

Fijn!

9 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Koen Huisman

Eindelijk een goede site gevonden

2 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Erwin Prins

Fijn!

1 mei 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Adrianus Groen

Goed contact

6 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johanna Peters

Ideale tip

6 maart 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sharon de Vries

zeer rap geholpen

28 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Petra van Vliet

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

2 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Lisette Mol

Voortreffelijke match

9 januari 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mariska van der Meer

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Duivendrecht

Asito Groot-Utrecht B.V.

Van der Madeweg 1
1114 AM Amsterdam
Nederland

020 691 4668
http://www.asito.nl/Vestigingen/groot-utrecht.aspx

Snelservice Multidiensten bv

Willem Gertenbachstraat 92
1106 WC Amsterdam
Nederland

06 14720000
https://www.snelservicebv.nl/

JAB House & Hospitality

Kinderdijkstraat 79
1079 EJ Amsterdam
Nederland

020 774 1924
http://houseandhospitality.nl/