Schoonmaakbedrijf Eefde

Wil jij een ijzersterk schoonmaakbedrijf uit Eefde die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Eefde verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Eefde – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Eefde gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Eefde
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 39 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eefde, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Vorden, Steenenkamer en Harfsen bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Eefde

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een tijdrovende bezigheid. Veel mensen zijn het moe om het steeds zelf te moeten doen. Gelukkig is er een oplossing om al je schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Eefde. Door een kantoor schoonmaak Eefde krijg je een schoon gebouw zonder dat het jou moeite kost. Wij beschrijven precies waar je op moet letten bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Eefde.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Eefde geschikt?

Je mag van een schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak overneemt. Dit gaat verder dan enkel de kantoorruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel ondernemingen genieten al van het voordeel van een schoonmaakbedrijf in Eefde voor hun bedrijf. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je het inzetten van een schoonmaakbedrijf uit Eefde vaak delen met mede ondernemers. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Eefde terecht voor:

  • schoonmaker Eefde
  • schoonmaakster Eefde
  • schoonmaakhulp Eefde
  • schoonmaak zakelijk Eefde
  • schoonmaak particulier Eefde

Alle schoonmakers uit Eefde

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Eefde

Ben jij ervan overtuigd dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? De schoonmaker is de persoon die veel efficiënter te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het een slimme investering om te maken. Ook zal hij of zij alles weten over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. De schoonmaker weet daarnaast ook alles af van de vereisten die gesteld kunnen worden omtrent hygiëne in het pand. Dankzij deze grote mate van know-how en ervaring weet je altijd zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een frisse en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Eefde om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Eefde?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Eefde in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Eefde gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Eefde is het wenselijk dat je rekening houd met een aantal zaken. In deze alinea geven wij jou een aantal relevante tips die je kunt gebruiken bij je zoektocht. Met deze tips is het een stuk eenvoudiger om een goede schoonmaakhulp in Eefde te contacteren. Door duidelijk te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je vereisten.

Bepaal eerst voor jezelf welke werkzaamheden je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk makkelijker. Je hebt meestal namelijk de keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je wilt uitbesteden is het tijd om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grotere organisaties in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een partij met veel ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het pand. Wanneer je niet voldoende informatie over een schoonmaakbedrijf online kan vindenvindt, is het aan te bevelen om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Eefde.

Zoek je een schoonmaakster uit Eefde?

Schoonmaakster Eefde vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Eefde vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Eefde in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Eefde

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren. Voor kleinere bedrijven is het meestal mogelijk om met het standaard schoonmaakpakket al een eind te komen. Voor grote bedrijven is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Eefde.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Eefde.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Eefde.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Eefde vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Eefde vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Eefde

Je kan met een goed schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Je wilt namelijk je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich goed in voelen.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar goede investering voor je bedrijf. Na de grote schoonmaak is het hele kantoor weer schoon. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je immers beter concentreren in een schone omgeving. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en moeite wilt overhouden dan is het uitbesteden van de schoonmaak een ontzettend slim idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Eefde.

Lees alles over schoonmaakservice uit Eefde.

Schoonmaakservice Eefde

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Eefde.

Het aanvragen van een offerte is een makkelijke en kosteloze stap om te zetten. Als jij helder je wensen noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een geschikt bedrijf, je wilt immers wel dat de schoonmaak geschiedt door een professional. Wanneer de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld zorginstellingen, dan kom je hier op deze manier snel genoeg achter. Wij weten dat het nooit eenvoudig is om een geschikt schoonmaakbedrijf te vinden.

Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande handvaten tot een goede samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Eefde.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Eefde te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Eefde voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Eefde aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Eefde die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Eefde

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Eefde jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Eefde!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Eefde. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Eefde en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Eefde die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Eefde

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

20 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Maaike Dekker

Heel positief

12 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bastiaan van Beek

Zeer verrast

4 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Franciscus van Leeuwen

Via linkedin niet hetzelfde

29 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Maarten Jonker

Voortreffelijke match

19 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anna Evers

Erg tevreden

13 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hanneke Driessen

aangename service

3 januari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene Kok

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

10 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Susanne Dekker

betaalbaarder dan ik dacht

12 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric Blom

Geen linkedin nodig

5 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Koning

Via linkedin niet hetzelfde

28 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura de Lange

Google is je grootste vriend

27 november 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Daniël van Wijk

Perfecte website

20 november 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Gerardus van Beek

Ideale website

16 november 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Patrick Bosch

Eindelijk een fijne site

7 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Deborah Dijkstra

Via linkedin niet hetzelfde

4 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Edwin van Beek

Werkt goed dit

25 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rob van de Wal

Eindelijk een fijne site

24 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kirsten Postma

Via linkedin niet hetzelfde

23 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven Jansen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

15 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Ellen de Ruiter

Google is je grootste vriend

7 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus Visser

Goed contact

2 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Karin de Haan

Via linkedin niet hetzelfde

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon van den Broek

Prettige service

18 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Nicole Mulder

Gevonden via forum

5 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Iris Maas

Werkt lekker!

4 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Steven Schouten

Aangenaam verrast

28 augustus 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tom van de Veen

Aangenaam verrast

22 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bart Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johan Janssen

Goed contact

1 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bas Willemsen

Dé tip

28 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- René van de Velden

Super service

23 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Arjan de Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Nancy Vink

Voortreffelijke match

8 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Vincent Verhoeven

zeer rap geholpen

30 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Arjan Dekker

Schoonmaakkaart is top!

22 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Ruben Jonker

Prettige service

19 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Michel van den Broek

Vlugge offerte

6 juni 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Kevin van de Pol

vlot en makkelijk

2 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Chantal Koster

Erg tevreden

25 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Marije Smeets

Google is je grootste vriend

20 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs Brouwer

Goed contact

14 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Claudia van Wijk

Perfecte website

3 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jeroen de Graaf

Dé tip

2 mei 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mariska Visser

Via linkedin niet hetzelfde

31 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin Wolters

Snelle offerte

19 maart 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jelle Koster

Lang leve google

20 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy van der Laan

Snelle offerte

3 februari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Barbara van Beek

Via forum hier terechtgekomen

13 januari 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Johannes de Koning

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Eefde

Schut schoonmaakdiensten

Lammerhof 100
7232 AX Warnsveld
Nederland

0575 470 272
http://www.schutschoonmaakdiensten.nl/

Spekschoor Industriële Reiniging

Loohorst 5A
7207 BL Zutphen
Nederland

0575 820 000
http://www.spekschoorbv.nl/

Multi Hygiene Gorssel

Noorseweg 26
7213 XW Gorssel
Nederland

0575 491 279
http://www.multihygienegorssel.nl/