Schoonmaakbedrijf Hellum

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw schoonmaak in Hellum?

Lees dan vooral verder.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Hellum verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Hellum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Hellum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Hellum
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hellum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Schildwolde, Steendam en Siddeburen bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Hellum

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Het is vanzelfsprekend logisch dat je op zoek gaat naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig zijn er genoeg schoonmaakbedrijven uit Hellum die dit graag van je overnemen. Hiermee voorkom je veel gedoe. Wij beschrijven precies waar je rekening mee moet houden bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Hellum.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Hellum geschikt?

Je kan van een schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak overneemt. Denk hierbij verder dan de schoonmaak binnenin het pand, maar het bevat bijvoorbeeld ook het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties hebben al een schoonmaakbedrijf ingeschakeld. Een professionele schoonmaker charteren zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je het inzetten van een schoonmaakbedrijf uit Hellum vaak delen met mede ondernemers. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Hellum terecht voor:

  • schoonmaker Hellum
  • schoonmaakster Hellum
  • schoonmaakhulp Hellum
  • schoonmaak zakelijk Hellum
  • schoonmaak particulier Hellum

Alle schoonmakers uit Hellum

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Hellum

Veel ondernemingen denken dat het ook wel mogelijk is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de persoon die veel effectiever handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een goede investering om te maken. Ook weet hij alles over de diverse soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Dankzij deze grote mate van know-how en ervaring weet je altijd zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een mooie en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Hellum om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Hellum?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Hellum in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Hellum gezocht

Het is aan te raden dat je met een paar dingen rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. Voordat je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het goed dat je even deze tips doorneemt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door duidelijk te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je wensen.

Formuleer eerst voor jezelf welke klusjes je graag wilt uitbesteden. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je namelijk alleen maar de bedrijfsruimte zelf schoon laten maken of moeten er ook klusjes zoals de ruiten worden uitgevoerd? Nu je weet welke werkzaamheden je uit handen wilt geven is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn natuurlijk verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een dokter moet het vanzelfsprekend schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Wanneer je meer te weten wil komen over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het slim om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Hellum.

Zoek je een schoonmaakster uit Hellum?

Schoonmaakster Hellum vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Hellum vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Hellum in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Hellum

Voor een schoonmaakbedrijf zijn de kosten vaak te overzien, al helemaal als je alleen maar kiest voor de simpele diensten. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Voor grote organisaties is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Hellum.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Hellum.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Hellum.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Hellum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Hellum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Hellum

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van hygiëne, wanneer jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt natuurlijk je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Dit laat heel het kantoor achter in een schone staat. Voor zowel klanten als de werknemer brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen immers in een schoon kantoor werken. Als jij jezelf of je personeel niet wilt lastigvallen met het schoonmaken van de werkplek is het slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Hellum.

Lees alles over schoonmaakservice uit Hellum.

Schoonmaakservice Hellum

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Hellum.

Het aanvragen van een offerte is een eenvoudige en gratis stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze offerte aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Hellum vinden. Hierdoor weet je zeker dat je in zee gaat met een geschikt bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak geschiedt door iemand die hier oog voor heeft. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde branches niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier nu snel genoeg achter. Het is nooit makkelijk om gelijk een geschikt bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande tips tot een succesvolle samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Hellum.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Hellum te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Hellum voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Hellum aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Hellum die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Hellum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Hellum jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Hellum!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Hellum. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Hellum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Hellum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Hellum

Goed contact

2 september 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelis van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

31 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona Sanders

Via Via maar dan beter

27 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy Hendriks

Super service

21 augustus 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Saskia Boer

Via Via maar dan beter

13 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique van Beek

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 augustus 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona de Graaf

Positieve ervaring

12 augustus 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Joris Janssen

Heel positief

9 augustus 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Ivo de Vos

Snelle offerte

30 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ronald de Leeuw

Voortreffelijke match

3 augustus 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel van Veen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Ilona van den Broek

Werkt goed dit

25 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabine Smit

Snelle offerte

29 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sander Schouten

Werkt lekker!

25 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tom Boer

Aangenaam verrast

22 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mirjam Kramer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

22 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Erwin Dekker

Schoonmaakkaart is top!

20 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Richard Boer

Duidelijke website

20 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marc de Ruiter

Google is je grootste vriend

16 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Brouwer

Fijn!

18 juli 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marleen van Dongen

Aangenaam verrast

22 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ronald van der Meulen

Ideale website

17 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jeffrey Kok

Perfecte website

19 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Robert van den Broek

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

19 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Jeroen van Wijk

Voortreffelijke match

14 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marieke Hofman

Lang leve google

13 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas van den Broek

Eindelijk een fijne site

9 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Paul Kok

Ideale tip

16 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michael van Dam

Positieve ervaring

9 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Alexander van der Heijden

Dit werkt fijn

8 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacqueline Visser

zeer rap geholpen

9 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Elisabeth Evers

Forum bood hulp

8 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Elizabeth van den Heuvel

Werkt lekker!

7 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Elizabeth Jansen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

6 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Tim Groen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

8 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Ilona Timmermans

aangename service

9 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marloes Mol

zeer rap geholpen

1 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Simon Schouten

Positieve ervaring

6 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Joost Maas

erg snel

30 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Angelique van der Horst

Voortreffelijke match

28 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nicolaas Visser

Voortreffelijke match

1 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Inge van de Veen

Via forum hier terechtgekomen

1 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Adrianus de Koning

Duidelijke website

2 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eveline Kok

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

30 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erik van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

30 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Matthijs van de Velde

Aangenaam verrast

24 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Annemarie de Wit

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

28 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Arjan Visser

Erg tevreden

22 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jacob Vos

Goede werking van de website

25 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Annemarie de Groot

Lang leve google

22 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus Veenstra

Eindelijk een fijne site

19 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Elizabeth van Loon

Lang leve google

21 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David van de Pol

betaalbaarder dan ik dacht

18 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina de Haan

Zeer verrast

16 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Karin Kuijpers

snel geholpen

19 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Inge van Wijk

erg snel

19 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Johan Smit

Via linkedin niet hetzelfde

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper Kuijpers

Schoonmaakkaart is top!

14 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Catharina Schouten

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Maaike van Beek

Prettige service

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Martine Hoekstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jacobus Mol

Werkt goed dit

12 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Catharina van der Meer

Fijne service

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Ronald Meijer

betaalbaarder dan ik dacht

8 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David de Jong

Perfecte website

7 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Patricia de Groot

Positieve ervaring

8 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Niels Bos

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Joyce Verhoeven

Prettige service

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Kirsten van der Linden

Google is je grootste vriend

6 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah Janssen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Paul Hermans

Gevonden via forum

8 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Ramona Koster

Ideale match

4 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arie Peeters

Snelle offerte

31 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jacobus Schipper

Via linkedin niet hetzelfde

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura Groen

Prettige service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marloes Hendriks

Ideale tip

29 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eric van der Heijden

Ideale website

1 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erik van Veen

Forum bood hulp

29 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ellen van de Pol

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Patrick van Dijk

Eindelijk een fijne site

25 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrika van der Meer

Gevonden via forum

24 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Caroline Willemsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Miranda de Graaf

erg betaalbaar

26 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc Scholten

Fijn!

23 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jelle Willemsen

Perfecte tip

27 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sabrina van de Wal

Eindelijk een fijne site

20 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johannes Kramer

Google is je grootste vriend

23 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus Scholten

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Vanessa Huisman

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

21 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Koen Jacobs

betaalbaarder dan ik dacht

16 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicole Bosman

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Niels Scholten

De perfecte match

19 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Leonie Martens

Super service

20 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Barbara Maas

Gevonden via forum

18 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Nicole de Vries

Snelle offerte

11 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs Wolters

Zeer verrast

16 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Johan Molenaar

Via linkedin niet hetzelfde

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone Willems

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marleen Jonker

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sabrina Peters

Perfecte tip

11 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marco Hermans

Lang leve google

13 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter Verbeek

Vlugge offerte

9 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Edwin de Wit

Dé tip

8 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kevin Peeters

Forum bood hulp

8 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Tessa Kok

snelle service

4 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Matthijs Willems

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Steven de Vos

Goede werking van de website

5 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Edwin Brouwer

Positieve ervaring

1 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ingrid Willemsen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

3 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Robin Mol

Perfecte website

30 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Thomas Hoekstra

Fijn!

29 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Elizabeth van Dam

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

26 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marije Postma

Ideale website

2 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ilona Mulder

Ideale website

28 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Erwin Post

Lang leve google

28 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije Jonker

Schoonmaakkaart is top!

30 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Sharon Veenstra

Super service

24 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jeffrey van Dijk

De perfecte match

28 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sander Wolters

Werkt goed dit

20 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anna Vermeulen

Werkt goed dit

25 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tessa de Koning

Forum bood hulp

24 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Johan van Loon

Forum bood hulp

21 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Cindy Bos

Ideale tip

16 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anita Smit

zeer rap geholpen

20 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Thijs Koster

Fijn!

19 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Antonius Koning

vlot en makkelijk

14 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Catharina van de Pol

Vlugge offerte

19 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacoba Verbeek

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

17 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Leonie van de Velden

Ideale match

15 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Susanne van de Brink

erg betaalbaar

15 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan van de Ven

Super service

13 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Angela Hermans

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

9 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Annemieke Kuiper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

15 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Björn van der Horst

Erg tevreden

12 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Irene Smeets

Schoonmaakkaart is top!

11 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Willem de Vries

Snelle offerte

12 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Adriana Molenaar

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

9 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Paulus de Boer

Ideale match

8 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hendrika Huisman

Duidelijke website

5 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mariska Bosman

Dit werkt fijn

9 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jan van der Meer

Via Via maar dan beter

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jasper de Ruiter

Werkt goed dit

3 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Esther van Loon

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Barry de Wit

betaalbaar en professioneel

5 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella Brouwer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petronella de Lange

niet verwacht zo betaalbaar

2 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick van Dongen

Perfecte website

29 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ilona van Dijk

vlot en makkelijk

28 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Mirjam Kuipers

Google is je grootste vriend

28 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria Kuipers

Via linkedin niet hetzelfde

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tamara Peeters

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

27 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Bas Bakker

Zeer verrast

24 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Bram van Vliet

Ideale website

25 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joris Maas

aangename service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Jeroen Peters

niet verwacht zo betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa Bakker

Positieve ervaring

21 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Cindy van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Björn Verhoeven

Vlugge offerte

18 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Manon Bosch

Werkt lekker!

20 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ilse de Groot

Goede werking van de website

17 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marc Bakker

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Manon van de Wal

Ideale match

17 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sylvia van de Velden

Ideale tip

14 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martinus Bakker

Positieve ervaring

19 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marc van Loon

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Elisabeth Veenstra

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ramona Evers

erg snel

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Tim Willemsen

Google is je grootste vriend

6 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Meijer

Vlugge offerte

27 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmus Timmermans

Forum bood hulp

25 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Michiel Verhoeven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Jacoba van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

11 februari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Tessa van Wijk

Snelle offerte

3 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Linda Peters

Vlugge offerte

26 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sylvia Evers

Via Via maar dan beter

22 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michel van de Ven

Via forum hier terechtgekomen

16 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Bastiaan van de Velde

Via Via maar dan beter

3 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Mark van Loon

Snelle offerte

10 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marianne Koning

Eindelijk een fijne site

7 december 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Karin van der Meulen

Perfecte website

1 december 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jolanda Bakker

Dit werkt fijn

4 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Wilhelmus van de Velde

Voortreffelijke match

21 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Michael van Doorn

Dé tip

16 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marije van der Meulen

Dé tip

14 november 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Gerrit Peeters

Dit werkt fijn

7 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Karin van Beek

Ideale website

6 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ivo de Lange

Prettige service

24 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria van der Heijden

niet verwacht zo betaalbaar

18 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Kuijpers

Snelle offerte

16 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marianne Visser

Prettige service

9 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Albert Boer

Goed contact

26 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Saskia van den Bosch

Dit werkt fijn

25 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jasper Verbeek

Gevonden via forum

14 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Michiel van den Broek

Positieve ervaring

6 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Tom Verhoeven

aangename service

1 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Maarten Willems

Lang leve google

24 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Post

Aangenaam verrast

17 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Daniëlle Kramer

Vlugge offerte

15 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Thomas Bosch

Vlugge offerte

2 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Petronella Mol

Via Via maar dan beter

28 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Kuipers

Goede werking van de website

22 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Laura van Beek

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

15 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Maurice Kuijpers

Werkt goed dit

6 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pascal Kuipers

Dé tip

27 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bianca Jonker

Dé tip

25 juni 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marco van Beek

Fijn!

17 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Hendrika Jansen

snelle service

12 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Vincent de Koning

Fijn!

1 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Angela Scholten

Ideale website

23 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marleen Smits

Prettige service

21 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Ellen van Dijk

Google is je grootste vriend

15 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda van Vliet

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

3 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Melanie Mol

zeer rap geholpen

1 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marleen van de Pol

Werkt lekker!

25 maart 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marinus van de Velde

Super service

12 maart 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Alexander Molenaar

Duidelijke website

10 februari 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Hendrikus Driessen

Perfecte website

31 januari 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Michel van Loon

Goede werking van de website

15 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Inge Boer

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Hellum

Schoonmaakbedrijf Kerbof

Robbeplaat 15
9931 CP Delfzijl
Nederland

0596 612 656
https://www.topschoonmaakbedrijf.nl/delfzijl/kerbof-schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf-Noord

Vloedweg 33
9628 BL Siddeburen
Nederland

06 11716248
http://www.glasbewassingnoord-belvooreenafspraak.nl/

De Ramenlapper

Brinkslaan 12
9626 BP Schildwolde
Nederland

06 19548168
http://www.deramenlapper.info/