Schoonmaakbedrijf Helvoirt

Zoek jij een topper voor jouw schoonmaak in Helvoirt?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Helvoirt verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Helvoirt – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Helvoirt gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Helvoirt
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 118 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Helvoirt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Elshout, Cromvoirt en Den Bosch bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Helvoirt

Schoonmaken, het is waarschijnlijk niet de leukste tijdsbesteding die je kan bedenken. Het is dan ook logisch dat je gaat zoeken naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg schoonmaakbedrijven uit Helvoirt die je hiermee kunnen helpen. Dankzij een kantoor schoonmaak Helvoirt krijg je een fris gebouw zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Wij vertellen je precies waar je rekening mee moet houden bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Helvoirt.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Helvoirt geschikt?

Je kan van een professionele schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak overneemt. Dit overstijgt de schoonmaak binnenin het pand, maar het bevat bijvoorbeeld ook het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties hebben al een schoonmaakbedrijf ingeschakeld. Als je binnen je organisatie veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional aan te trekken.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je het inzetten van een schoonmaakbedrijf uit Helvoirt vaak delen met mede-kantooreigenaren. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Helvoirt terecht voor:

  • schoonmaker Helvoirt
  • schoonmaakster Helvoirt
  • schoonmaakhulp Helvoirt
  • schoonmaak zakelijk Helvoirt
  • schoonmaak particulier Helvoirt

Alle schoonmakers uit Helvoirt

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Helvoirt

Veel ondernemingen denken dat het ook wel haalbaar is om het allemaal zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel efficiënter te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het een slimme investering om te maken. Ook zal hij of zij alles weten over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Hij weet daarnaast ook genoeg over de hygiëne eisen waaraan je bedrijfsruimte moet voldoen. Door deze grote mate van kennis en ervaring weet je altijd zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een mooie en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Helvoirt om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Helvoirt?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Helvoirt in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Helvoirt gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Helvoirt is het belangrijk dat je het een en ander onderzoekt. Alvorens je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je tegenkomt is het verstandig dat je even deze tips doorloopt. Dankzij deze tips is het een stuk eenvoudiger om een goede schoonmaakhulp in Helvoirt te vinden. Door duidelijk te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij wat jij precies zoekt.

Het is belangrijk om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk makkelijker. Wil je namelijk alleen maar het kantoor zelf schoon laten maken of moeten er ook werkzaamheden zoals de ramen worden uitgevoerd? Ook is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grote bedrijven in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met veel ervaring met de benodigde schoonmaakmiddelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Wanneer je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf online kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Helvoirt.

Zoek je een schoonmaakster uit Helvoirt?

Schoonmaakster Helvoirt vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Helvoirt vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Helvoirt in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Helvoirt

Voor een schoonmaakbedrijf worden vaak geen al te hoge rekeningen verstuurd, al helemaal als je enkel kiest voor de simpele diensten. Voor kleinere ondernemingen is het vaak mogelijk om met het klein schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Anderzijds is het voor de grote organisaties weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Helvoirt.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Helvoirt.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Helvoirt.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Helvoirt vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Helvoirt vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Helvoirt

Je kan middels een degelijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grondige schoonmaak. Je wilt namelijk je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich goed in voelen.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Na de grote schoonmaak is het hele pand weer fris. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter concentreren in een schone omgeving. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en moeite wilt besparen dan is het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Helvoirt.

Lees alles over schoonmaakservice uit Helvoirt.

Schoonmaakservice Helvoirt

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Helvoirt.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en kosteloze stap om te zetten. Als jij helder je behoeften beschrijft in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Hierdoor weet je zeker dat je in zee gaat met een geschikt bedrijf, je wilt namelijk wel dat de schoonmaak geschiedt door een professional. Zo kom je er ook meteen achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Het is nooit eenvoudig om meteen een geschikt bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je een stuk sneller uitkomen bij een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Helvoirt.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Helvoirt te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Helvoirt voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Helvoirt aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Helvoirt die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Helvoirt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Helvoirt jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Helvoirt!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Helvoirt. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Helvoirt en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Helvoirt die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Helvoirt

Google is je grootste vriend

28 augustus 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Kuijpers

betaalbaar en professioneel

29 augustus 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sharon Wolters

Prettige service

23 augustus 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Barry van Loon

Eindelijk een goede site gevonden

22 augustus 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Dennis Boer

snel geholpen

13 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Adriana Evers

Vlugge offerte

15 augustus 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrik van der Horst

Dé tip

12 augustus 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maarten Vermeulen

Snelle offerte

11 augustus 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marianne van de Brink

Vlugge offerte

3 augustus 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicole Schouten

Vlugge offerte

30 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Angelique van Vliet

Eindelijk een goede site gevonden

23 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Karin van de Ven

Aangenaam verrast

30 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marleen Hermans

Werkt goed dit

26 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sabine van de Veen

Perfecte website

23 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Simon de Wit

Vlugge offerte

26 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Willem van de Berg

Goed contact

25 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruben van Doorn

Schoonmaakkaart is top!

20 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Mirjam Driessen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

23 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bart Mulder

Geen linkedin nodig

23 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric van Vliet

Lang leve google

22 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia Verhoeven

Duidelijke website

18 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Eveline Hoekstra

Super service

20 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Martin van de Wal

Vlugge offerte

18 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Patrick Meijer

Gevonden via forum

12 juli 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Gerrit de Graaf

zeer rap geholpen

13 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Arjan Kramer

vlot en makkelijk

16 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Jacqueline de Graaf

Positieve ervaring

13 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Patrick Kok

Goed contact

9 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eveline Peeters

Goed contact

12 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bas Boer

niet verwacht zo betaalbaar

9 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra van de Veen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

9 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adrianus Vos

Aangenaam verrast

6 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nancy de Jonge

Vlugge offerte

8 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Simon van Dam

Super service

6 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Marieke Groen

Duidelijke website

9 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jessica Gerritsen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

8 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cornelis Janssen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

6 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Diana Willems

Lang leve google

6 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael Bosch

Prettige service

5 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Janneke de Jong

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

30 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Robertus Bosman

Google is je grootste vriend

3 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Bosman

Voortreffelijke match

2 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Monique Dijkstra

Via Via maar dan beter

26 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus de Vries

Gevonden via forum

27 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Dave Koning

Eindelijk een fijne site

1 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan Veenstra

snelle service

23 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Alexander Driessen

Voortreffelijke match

25 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruud Blom

Schoonmaakkaart is top!

26 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- David van de Velde

snelle service

25 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Susanne van der Horst

Perfecte tip

21 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Natasja van Veen

Zeer verrast

23 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Roy de Bruin

Goede werking van de website

19 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jeffrey van Wijk

snel geholpen

21 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marcel van de Ven

snelle service

18 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Hanneke Hoekstra

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

20 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Vanessa Bosman

Via forum hier terechtgekomen

16 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Martine de Bruijn

Dit werkt fijn

19 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrika de Vries

Werkt goed dit

15 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Renate van Wijk

Prettige service

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Caroline van den Broek

Ideale match

18 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Guido Jansen

Duidelijke website

11 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruben van de Velde

aangename service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Matthijs van der Meer

Via forum hier terechtgekomen

13 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Guido van Vliet

Duidelijke website

9 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Björn Gerritsen

aangename service

6 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Catharina van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

11 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Jonker

Ideale website

5 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Chantal van der Linden

Duidelijke website

4 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Roel van den Bosch

Super service

10 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Astrid de Graaf

Google is je grootste vriend

3 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Astrid Bakker

Gevonden via forum

1 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Maaike van Dam

Perfecte tip

1 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marijke Postma

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen de Ruiter

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

3 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Paulus van der Linden

Ideale website

1 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Judith Wolters

Werkt lekker!

3 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wouter Scholten

Lang leve google

30 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana Maas

Lang leve google

29 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique Timmermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petra Brouwer

Gevonden via forum

31 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Kelly Koster

zeer rap geholpen

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Roel Brouwer

Perfecte website

28 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Catharina Meijer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie van Leeuwen

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Johan Janssen

Goede werking van de website

27 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelia Smit

Schoonmaakkaart is top!

21 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Wouter van der Laan

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

24 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Stefan Huisman

Eindelijk een fijne site

23 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bram Schipper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana van Leeuwen

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten Smits

Werkt lekker!

18 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jelle Janssen

Geen linkedin nodig

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara van Doorn

Vlugge offerte

18 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Thijs Kuijpers

Goede werking van de website

16 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jessica Kuijpers

Aangenaam verrast

14 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marloes van de Velde

Dé tip

16 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eric van de Berg

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tom de Jonge

Voortreffelijke match

12 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tim Groen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- David van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

11 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie de Koning

Schoonmaakkaart is top!

9 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Petra Driessen

Vlugge offerte

12 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Melanie Jacobs

Google is je grootste vriend

7 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra Peeters

snel geholpen

4 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Stefan Molenaar

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martinus Schouten

Goed contact

1 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabrina Brouwer

Via forum hier terechtgekomen

6 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Bram Smit

Ideale tip

30 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Frank Brouwer

betaalbaarder dan ik dacht

6 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barry van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

28 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sebastiaan de Leeuw

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal van den Bosch

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

29 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Elisabeth de Ruiter

Vlugge offerte

1 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nancy van Leeuwen

Erg tevreden

27 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ruud Dekker

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

29 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Marieke van der Heijden

Gevonden via forum

29 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Adriaan van Dongen

niet verwacht zo betaalbaar

22 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mark van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

26 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Ruud van der Meulen

Perfecte tip

27 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Patrick van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

22 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jelle van Dijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Natascha Bakker

Forum bood hulp

18 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Chantal de Bruin

De perfecte match

22 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ingrid Verhoeven

Werkt goed dit

16 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sjoerd Verbeek

Erg tevreden

20 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Cindy de Lange

Prettige service

20 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Tamara Meijer

snel geholpen

19 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Robert Postma

vlot en makkelijk

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Sabrina Mulder

Via forum hier terechtgekomen

17 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Joost Sanders

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

14 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Anita van de Wal

Geen linkedin nodig

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika de Jong

Voortreffelijke match

16 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Arie Schouten

Fijn!

14 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Thomas Molenaar

Perfecte website

11 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Rob Evers

Via Via maar dan beter

10 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria van den Broek

De perfecte match

9 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Joyce van de Ven

Ideale website

4 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nancy Hermans

erg snel

6 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- David Veenstra

aangename service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Joris van Leeuwen

Fijn!

6 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Gerrit van den Broek

erg betaalbaar

8 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robin Gerritsen

Perfecte tip

7 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ivo Peters

Lang leve google

6 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud de Ruiter

Duidelijke website

30 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marc van de Velden

Vlugge offerte

3 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Paul Boer

Werkt goed dit

1 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anna de Jong

Gevonden via forum

31 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Ivo van Dam

Ideale tip

1 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Alexander van Wijk

erg snel

1 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Margaretha van der Horst

Dé tip

26 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dennis Hofman

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marijke Vink

Super service

24 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maria Sanders

vlot en makkelijk

24 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Johan Smeets

Vlugge offerte

21 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Christian de Koning

Ideale website

25 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adrianus Peeters

Dit werkt fijn

19 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jeffrey de Jong

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Cindy de Ruiter

De perfecte match

21 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Roel Boer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joris Smeets

Duidelijke website

20 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Annemieke Janssen

Zeer verrast

16 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Ramona van der Linden

Zeer verrast

18 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Nicole Hermans

Goede werking van de website

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Albert Bakker

Snelle offerte

12 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Arie van Veen

Lang leve google

18 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal van Dijk

De perfecte match

11 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marc van den Bosch

Via Via maar dan beter

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke Bosch

Google is je grootste vriend

10 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Paul Peeters

Vlugge offerte

2 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus Kuiper

Goed contact

26 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marcel Gerritsen

Fijne service

20 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Marianne Gerritsen

Aangenaam verrast

10 februari 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Natascha Prins

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone van der Laan

Ideale website

27 januari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paulus Kuipers

Goede werking van de website

23 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bastiaan Smits

Dé tip

9 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Diana Hermans

Eindelijk een fijne site

2 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier Bosman

zeer rap geholpen

8 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jacob de Vries

snelle service

10 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Janneke de Vos

Aangenaam verrast

4 december 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Femke Vos

De perfecte match

4 december 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Arie van Leeuwen

Goed contact

28 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marije Sanders

Eindelijk een fijne site

15 november 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Anita Martens

erg betaalbaar

18 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje van de Brink

Werkt lekker!

11 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Laura de Vos

Aangenaam verrast

5 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Albert Groen

Ideale match

27 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Deborah Prins

erg snel

23 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Eric Koning

Perfecte tip

10 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Evelien van Loon

Positieve ervaring

10 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jan van Dijk

erg betaalbaar

26 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana Blom

Google is je grootste vriend

19 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten Postma

Schoonmaakkaart is top!

14 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Leonie van de Berg

Prettige service

10 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Simon Willemsen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

29 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Astrid van der Horst

Gevonden via forum

23 augustus 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Charlotte de Bruin

Eindelijk een goede site gevonden

21 augustus 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martin van Leeuwen

Vlugge offerte

9 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Kim van der Heijden

betaalbaarder dan ik dacht

1 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda Jansen

Ideale tip

1 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Charlotte Jacobs

Aangenaam verrast

20 juli 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Linda de Ruiter

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

11 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dirk Vink

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Wilhelmus van Dongen

vlot en makkelijk

4 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Wilhelmus Gerritsen

Werkt goed dit

21 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petrus van der Heijden

Prettige service

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Hendrikus Visser

Prettige service

8 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Catharina van Wijk

Eindelijk een goede site gevonden

5 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen van de Brink

Eindelijk een fijne site

26 mei 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Simon van de Ven

Vlugge offerte

21 mei 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Martine Willemsen

Ideale website

11 mei 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jeroen Verbeek

Google is je grootste vriend

6 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie van den Heuvel

Eindelijk een goede site gevonden

28 april 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Arjan de Bruijn

Ideale website

2 april 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Richard Mol

Super service

11 maart 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Angelique de Ruiter

Erg tevreden

20 februari 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sylvia Jansen

Goed contact

25 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maria van der Meulen

Schoonmaakkaart is top!

6 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Alexander Smeets

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Helvoirt

Schoonm.bedr. Oisterwijk B.V.

Schijfstraat 24
5061 KB Oisterwijk
Nederland

013 762 0190
http://www.jvgbedrijfsdiensten.nl/

Basiq Cleaning BV

Gasthuisstraat 14
5061 PB Oisterwijk
Nederland

013 889 9029
http://www.basiq-cleaning.nl/

Jvgbedrijfsdiensten

Schijfstraat 24
5061 KB Oisterwijk
Nederland

013 521 3480
http://www.jvgbedrijfsdiensten.nl/