Schoonmaakbedrijf Hemmen

Zoek jij een professional voor jouw schoonmaak in Hemmen?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Hemmen verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Hemmen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Hemmen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Hemmen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 137 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hemmen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Dodewaard, Deest en Andelst bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Hemmen

Schoonmaken, het is waarschijnlijk niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Het is dan ook logisch dat je gaat zoeken naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig zijn er meerdere schoonmaakbedrijven uit Hemmen die dit graag van je overnemen. Hiermee bespaar je veel tijd en moeite. Wij beschrijven precies waar je op moet letten bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Hemmen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Hemmen geschikt?

De schoonmaker neemt alle schoonmaakwerkzaamheden van je onderneming over. Dit overstijgt de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het bevat bijvoorbeeld ook het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel bedrijven werken al samen met een schoonmaakbedrijf. Wanneer je binnen je onderneming veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het aan te raden om een professional aan te trekken.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Hemmen vaak delen met mede ondernemers. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Hemmen terecht voor:

  • schoonmaker Hemmen
  • schoonmaakster Hemmen
  • schoonmaakhulp Hemmen
  • schoonmaak zakelijk Hemmen
  • schoonmaak particulier Hemmen

Alle schoonmakers uit Hemmen

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Hemmen

Weet jij zeker dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel sneller te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het een slimme investering om te maken. Daarnaast weet hij alles over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Dankzij deze grote mate van kennis en expertise weet je tenminste zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een mooie en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Hemmen om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Hemmen?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Hemmen in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Hemmen gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Hemmen is het wenselijk dat je het een en ander onderzoekt. Alvorens je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het verstandig dat je even deze tips doorneemt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door transparant te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij wat jij precies zoekt.

Het is wenselijk om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt meestal namelijk de keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke taken je uit handen wilt geven is het tijd om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grotere ondernemingen in de zorg zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring met de benodigde schoonmaakmiddelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Als je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Hemmen.

Zoek je een schoonmaakster uit Hemmen?

Schoonmaakster Hemmen vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Hemmen vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Hemmen in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Hemmen

Voor een schoonmaakbedrijf worden vaak geen al te hoge rekeningen verstuurd, al helemaal als je enkel kiest voor de basis werkzaamheden. Voor kleinere ondernemingen is het vaak mogelijk om met het standaard schoonmaakpakket al een eind te komen. Anderzijds is het voor de grote bedrijven weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer werkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Hemmen.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Hemmen.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Hemmen.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Hemmen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Hemmen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Hemmen

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van hygiëne, wanneer jij denkt dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Dankzij kantoorschoonmaak zorg je voor een kantoor waar al jouw klanten met genoegen binnen willen stappen, een smerig kantoor is namelijk niet echt een goede binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het kantoor achter in een schone staat. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen namelijk op een frisse manier werken. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt belasten met het poetsen van het kantoor is het slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Hemmen.

Lees alles over schoonmaakservice uit Hemmen.

Schoonmaakservice Hemmen

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Hemmen.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en gratis stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze offerte aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf Hemmen kunnen vinden. Hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een goed bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door iemand die hier oog voor heeft. Zo kom je er ook snel genoeg achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke opdrachten niet kan uitvoeren. Het is nooit makkelijk om gelijk een goed bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je veel sneller uitkomen bij een geschikt bedrijf, een partij die je kan helpen met de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Hemmen.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Hemmen te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Hemmen voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Hemmen aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Hemmen die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Hemmen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Hemmen jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Hemmen!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Hemmen. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Hemmen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Hemmen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Hemmen

Voortreffelijke match

1 september 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wouter de Wit

Werkt lekker!

28 augustus 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Koen Evers

niet verwacht zo betaalbaar

26 augustus 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco Jansen

erg betaalbaar

24 augustus 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Evers

Via Via maar dan beter

13 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sylvia van de Veen

vlot en makkelijk

13 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Sebastiaan Willems

Fijne service

7 augustus 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Björn Verhoeven

Voortreffelijke match

11 augustus 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Guido Koning

Forum bood hulp

1 augustus 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Patrick van der Horst

Perfecte website

4 augustus 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Robertus de Ruiter

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

26 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Natascha Koster

Super service

26 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jeffrey Jansen

erg snel

23 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marleen Willems

Werkt lekker!

26 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eva Kuijpers

Perfecte website

20 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johanna Kuijpers

erg snel

20 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Renate Koning

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

23 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Erik Kok

Lang leve google

18 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Brouwer

aangename service

16 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Peter Bosman

niet verwacht zo betaalbaar

19 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette van den Bosch

Ideale match

20 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Albert van Dongen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

17 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Erwin Jacobs

Prettige service

20 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Christian Jansen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

13 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jeffrey Hermans

Dit werkt fijn

17 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Klaas de Haan

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

16 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tim Groen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

14 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Barry Verbeek

Goede werking van de website

13 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Rogier van Dam

Lang leve google

13 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Natasja Groen

Fijne service

13 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marije de Vos

Super service

11 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Rutger Blom

snel geholpen

5 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Kirsten Driessen

betaalbaarder dan ik dacht

6 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrikus Koning

aangename service

6 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Johanna Meijer

aangename service

6 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Ruud Veenstra

De perfecte match

9 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petrus Smit

Forum bood hulp

4 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Marc Dekker

Vlugge offerte

30 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrika Bos

Goed contact

29 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Lisette de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

1 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Chantal Kuiper

Fijne service

1 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Bianca Smits

Perfecte website

29 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Monique van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

30 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Catharina van der Horst

Duidelijke website

2 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Christiaan de Boer

Goed contact

29 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Patrick Molenaar

Heel positief

29 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Koen Hofman

betaalbaar en professioneel

23 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Kuiper

Geen linkedin nodig

25 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne de Bruin

Voortreffelijke match

21 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Karin Gerritsen

snel geholpen

24 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Petra Hendriks

Geen linkedin nodig

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nancy Wolters

Lang leve google

25 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole de Wit

Werkt goed dit

18 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeroen Prins

Voortreffelijke match

22 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wouter Scholten

snel geholpen

20 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Michael de Jong

Ideale tip

20 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marco de Jonge

Geen linkedin nodig

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba van der Linden

Fijn!

17 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sandra Huisman

Ideale match

12 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Monique Boer

Snelle offerte

16 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriana Hendriks

Geen linkedin nodig

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo van de Wal

Goed contact

12 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sander van der Horst

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sjoerd de Vries

Goed contact

12 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arjan van Loon

Positieve ervaring

7 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Paul Dijkstra

Eindelijk een fijne site

8 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Thomas de Wit

Snelle offerte

7 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Robertus de Vos

Lang leve google

11 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie van Dam

Eindelijk een fijne site

5 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Hanneke van den Broek

erg snel

9 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Antonius van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Marianne van Doorn

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

1 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Sharon Willems

Ideale tip

6 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Irene Koning

Vlugge offerte

31 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Annemarie Kuiper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan Brouwer

Dit werkt fijn

28 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ingrid van Doorn

Erg tevreden

27 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Vincent Janssen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

2 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Tamara van Dam

Vlugge offerte

27 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Ellen van Wijk

vlot en makkelijk

28 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Bas Jonker

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ivo Smeets

Eindelijk een fijne site

29 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kirsten van Wijk

Fijn!

27 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Daniëlle van Dam

Zeer verrast

28 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Hendrik van Dijk

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Johanna Boer

Vlugge offerte

19 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Judith van den Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

21 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline Kuijpers

Heel positief

20 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Bram van Veen

Google is je grootste vriend

19 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus van Beek

snel geholpen

22 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Maaike Groen

snelle service

17 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Diana Willemsen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Thijs Willems

Super service

17 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jacoba van Leeuwen

Ideale website

13 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anita de Wit

Gevonden via forum

17 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Yvonne Vink

Goed contact

11 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ruben Prins

snel geholpen

10 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Kim de Leeuw

Vlugge offerte

8 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Maria Molenaar

Eindelijk een goede site gevonden

14 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Kelly van der Linden

Zeer verrast

8 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Mark Verbeek

Fijn!

6 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Suzanne van de Wal

Lang leve google

12 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus de Bruijn

Forum bood hulp

11 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Michael Jonker

Dit werkt fijn

7 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maarten Koning

aangename service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Anita de Ruiter

Erg tevreden

4 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ilona Blom

Goed contact

7 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sharon van Dijk

Positieve ervaring

2 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Steven Visser

Vlugge offerte

2 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Natascha Janssen

niet verwacht zo betaalbaar

1 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bram van de Velden

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Angela van der Heijden

Eindelijk een fijne site

1 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Christian Smits

Forum bood hulp

27 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Adriaan Hendriks

Voortreffelijke match

27 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ramona Visser

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Peter van der Heijden

zeer rap geholpen

29 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Ilona Meijer

Fijne service

26 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Vanessa van Wijk

Vlugge offerte

27 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ellen Kuiper

Via forum hier terechtgekomen

27 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marianne de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

26 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bram van Doorn

Fijne service

20 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Nienke Meijer

Na lang zoeken de juiste gevonden

19 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petra Koster

Ideale tip

18 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adrianus Blom

Duidelijke website

23 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marleen van de Wal

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Inge Smits

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

20 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Marieke Mol

Lang leve google

20 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus Brouwer

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Arie Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Joyce van de Brink

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

11 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Willem van de Pol

erg betaalbaar

9 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel Hoekstra

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

10 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Hendrik van der Horst

snelle service

10 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Marloes Mol

Erg tevreden

14 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Astrid Hendriks

zeer rap geholpen

8 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Yvonne de Haan

Perfecte website

9 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ruben Bakker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Vos

Fijne service

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Bart de Vos

Prettige service

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Brenda Dekker

Ideale match

7 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Miranda Visser

Via forum hier terechtgekomen

7 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Jasper Janssen

Via forum hier terechtgekomen

3 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- René Kok

betaalbaar en professioneel

5 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia Smits

Eindelijk een goede site gevonden

29 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Dave Kuipers

Heel positief

3 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jasper van den Broek

Perfecte tip

28 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michael Prins

Fijn!

28 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Deborah van der Laan

Eindelijk een goede site gevonden

27 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Danny Scholten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nicolaas Bosman

Dé tip

31 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Melanie Blom

Ideale tip

24 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Caroline de Ruiter

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicolaas van Dijk

Dit werkt fijn

27 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Irene Veenstra

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

27 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Barry van der Horst

Duidelijke website

19 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tim Kuiper

Dé tip

19 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christiaan Timmermans

Super service

23 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Pascal de Wit

Perfecte website

18 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Janneke van de Brink

Super service

20 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Manon van Leeuwen

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natasja van Dijk

Positieve ervaring

16 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Martinus de Vos

Prettige service

18 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Robertus de Lange

Aangenaam verrast

18 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Edwin van de Brink

Dé tip

18 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maaike Hendriks

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kirsten de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johanna Visser

Perfecte tip

15 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tim Jacobs

Werkt lekker!

11 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Gerrit de Jong

Dé tip

27 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Diana de Leeuw

Schoonmaakkaart is top!

21 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Anne Meijer

Goed contact

16 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martine Mulder

Voortreffelijke match

9 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Adriaan Schouten

Ideale website

30 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bastiaan Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Ramona Jonker

Perfecte tip

22 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Laura Vos

vlot en makkelijk

15 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Johanna de Boer

Forum bood hulp

4 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Miranda Willems

Voortreffelijke match

11 december 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Brenda Hermans

Voortreffelijke match

12 december 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Esther de Vries

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

3 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marloes Timmermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Vink

Dé tip

23 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Simon Evers

aangename service

15 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Thijs Molenaar

aangename service

20 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Jacqueline Dekker

Dit werkt fijn

9 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Brenda Kuijpers

erg betaalbaar

31 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba van de Berg

Duidelijke website

28 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tamara van Dongen

Snelle offerte

19 oktober 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marianne de Bruijn

Zeer verrast

12 oktober 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Kim Post

Via forum hier terechtgekomen

4 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Dirk Verbeek

Ideale tip

27 september 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Guido Hendriks

Werkt goed dit

25 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ilse de Bruin

erg snel

14 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Manon Kuiper

Eindelijk een goede site gevonden

9 september 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Daniëlle Kramer

Vlugge offerte

1 september 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marieke Huisman

Goed contact

29 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Danny Vos

Eindelijk een fijne site

21 augustus 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Remco Mulder

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

9 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anita van Dijk

Ideale match

8 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Martine Smeets

Google is je grootste vriend

25 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle Hofman

Lang leve google

24 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna Blom

Goed contact

13 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Steven Verbeek

Via Via maar dan beter

8 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Koning

Snelle offerte

3 juli 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Karin Evers

niet verwacht zo betaalbaar

20 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus van Dam

Lang leve google

17 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel van de Brink

Eindelijk een fijne site

9 juni 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bart Kuiper

Google is je grootste vriend

6 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marjolein Jacobs

Goed contact

26 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wilhelmus Schipper

Snelle offerte

20 mei 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia de Jonge

erg betaalbaar

13 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana Bos

Google is je grootste vriend

3 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven van den Broek

Erg tevreden

27 april 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Eveline Koning

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

30 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sanne Verbeek

Ideale tip

11 maart 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Thijs van de Veen

Erg tevreden

11 februari 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Nancy van der Horst

Lang leve google

4 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke van der Horst

Goede werking van de website

19 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Inge de Ruiter

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Hemmen

Schoonmaakbedrijf REES-RENKUM

Utrechtseweg 122
6871 DV Renkum
Nederland

0317 314 695
http://www.rees-renkum.nl/

Schoonmaak- en bedrijfsdiensten Orca

Anjerhof 36
6708 EX Wageningen
Nederland

06 38518635
https://www.schoonmaakorca.nl/

Woningontruiming Totaal

Bredestraat-Zuid 38
6674 LB Herveld
Nederland

06 22524703
http://www.woningontruiming-totaal.nl/