Schoonmaakbedrijf Horst

Ben jij opzoek naar een betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Horst die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Horst verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Horst – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Horst gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Horst
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Horst, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hegelsom, Melderslo en Meterik bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Horst

Schoonmaken, het is meestal niet de leukste tijdsbesteding die je je maar voor kunt stellen. Veel drukbezette mensen zijn het moe om zich er bijna dagelijks mee bezig te moeten houden. Gelukkig zijn er meerdere schoonmaakbedrijven uit Horst die dit graag van je overnemen. Dankzij een kantoor schoonmaak Horst ben je in staat om een fris pand te krijgen zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Aangezien er aardig wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Horst hebben we voor jou vandaag enkele handige tips die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Horst geschikt?

Eigenlijk kun je van een professionele schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak uit handen kan nemen. Dit gaat verder dan enkel de kantoorruimte schoonmaken, hij kan vaak ook je ramen wassen. Veel bedrijven werken al samen met een schoonmaakbedrijf. Wanneer je binnen je bedrijf veel energie kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional in te schakelen.

Als ZZP’er met maar een kleine kantoorruimte is het meestal slim om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Horst terecht voor:

  • schoonmaker Horst
  • schoonmaakster Horst
  • schoonmaakhulp Horst
  • schoonmaak zakelijk Horst
  • schoonmaak particulier Horst

Alle schoonmakers uit Horst

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Horst

Weet jij zeker dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? Een schoonmaker zal hetzelfde werk in veel minder tijd kunnen uitvoeren. Daarnaast zal hij of zij alles weten over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Het is nu eenmaal belangrijk dat je medewerkers gebruik kunnen maken van een schone ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Horst om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Horst?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Horst in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Horst gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Horst is het wenselijk dat je rekening houd met een aantal zaken. Hieronder geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kunt gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door duidelijk te zijn in je zoektocht zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je behoeften.

Formuleer eerst voor jezelf welke klusjes je graag wilt uitbesteden. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Wil je bijvoorbeeld alleen maar het pand zelf reinigen of moeten er ook werkzaamheden zoals de ramen worden meegenomen? Nu je weet welke taken je uit handen wilt geven is het moment aangebroken om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grotere bedrijven in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring met de benodigde schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Als je meer te weten wil komen over de deskundigheid van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Horst.

Zoek je een schoonmaakster uit Horst?

Schoonmaakster Horst vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Horst vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Horst in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Horst

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de diensten die je afneemt. Voor kleinere organisaties is het vaak mogelijk om met het standaard schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Anderzijds is het voor de grote bedrijven weer mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Horst.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Horst.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Horst.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Horst vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Horst vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Horst

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van hygiëne, waar jij van mening bent dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt namelijk je personeel en klanten ontvangen in een hygiënische ruimte, waar ze zich goed in voelen.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het pand achter in een frisse toestand. Voor zowel bezoekers als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen namelijk in een schoon kantoor werken. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt belasten met het schoonmaken van de werkplek is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Horst.

Lees alles over schoonmaakservice uit Horst.

Schoonmaakservice Horst

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Horst.

Een aanvraag voor een offerte versturen is uiteraard een logische stap om te zetten. Als jij helder je wensen beschrijft in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een allesomvattende offerte. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je te maken hebt met een geschikt bedrijf, je wilt immers wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door een professional. Wanneer de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier op deze manier meteen achter. Het is nooit eenvoudig om meteen een goed bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande tips tot een goede samenwerking komt. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Horst.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Horst te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Horst voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Horst aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Horst die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Horst

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Horst jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Horst!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Horst. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Horst en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Horst die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Horst

Goed contact

31 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Peter van der Meulen

Dé tip

30 augustus 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marinus de Vos

Via Via maar dan beter

21 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven Maas

aangename service

21 augustus 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Martinus Driessen

Gevonden via forum

15 augustus 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Nicolaas van Leeuwen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

15 augustus 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Joris Willems

Positieve ervaring

6 augustus 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Pascal Jansen

Schoonmaakkaart is top!

6 augustus 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Hendrika Schouten

Duidelijke website

5 augustus 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Paul Smit

zeer rap geholpen

30 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Wendy Visser

Aangenaam verrast

28 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jelle van Leeuwen

betaalbaar en professioneel

29 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne van de Brink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

25 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Linda Vermeulen

erg betaalbaar

26 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paul Prins

Via linkedin niet hetzelfde

24 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Brenda Janssen

snel geholpen

19 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Monique Willemsen

Vlugge offerte

19 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Niels Dijkstra

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

21 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- David van Dam

Google is je grootste vriend

19 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robert Jansen

Via Via maar dan beter

16 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia Huisman

Lang leve google

21 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Post

Snelle offerte

16 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Robin Kok

Snelle offerte

20 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie van der Laan

De perfecte match

12 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Pascal van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

12 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Inge Maas

Ideale website

11 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jolanda van de Brink

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

12 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Natascha van de Velde

Aangenaam verrast

13 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Laura Vermeulen

Voortreffelijke match

14 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maria de Vries

snelle service

12 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Tim van de Pol

Snelle offerte

6 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jan Gerritsen

Via linkedin niet hetzelfde

11 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dave van den Bosch

Gevonden via forum

11 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Iris Hofman

Positieve ervaring

8 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Petrus de Boer

Voortreffelijke match

3 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maurice Vos

Snelle offerte

3 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Pieter Groen

aangename service

4 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Wouter Post

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

6 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Ilona Kok

Voortreffelijke match

30 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kirsten de Bruijn

Eindelijk een goede site gevonden

30 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Nathalie van den Bosch

Lang leve google

27 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke van Vliet

Werkt goed dit

2 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Esther de Vries

Lang leve google

30 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Groen

Goed contact

2 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sabine de Groot

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

28 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Marleen de Koning

Ideale website

23 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Stefan van Leeuwen

Snelle offerte

22 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Patricia Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

21 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Judith Bosch

Heel positief

20 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nancy van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

24 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Raymond Postma

De perfecte match

24 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dirk Jansen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

22 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Pieter Peeters

snelle service

23 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Bas Hermans

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

23 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Nicolaas van de Velden

erg snel

17 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ruben van Leeuwen

Goed contact

16 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Iris Verbeek

Ideale website

17 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sharon de Ruiter

Voortreffelijke match

14 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriaan Evers

Super service

17 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Johannes Huisman

aangename service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Eva Kok

Super service

14 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marloes Hendriks

Dé tip

16 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrika Kuipers

Goed contact

8 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruud de Vries

Gevonden via forum

9 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ilse van Loon

Google is je grootste vriend

12 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie Janssen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

5 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Simone Kuijpers

Duidelijke website

8 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nancy Driessen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs van de Ven

Na lang zoeken de juiste gevonden

10 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Nicolaas Kuijpers

Vlugge offerte

8 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Dave Hermans

Perfecte website

8 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nathalie Koning

Forum bood hulp

6 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Wilhelmus Timmermans

Werkt goed dit

31 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Albert de Koning

Perfecte website

5 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Thijs Hermans

Perfecte website

1 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simon van de Brink

De perfecte match

29 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mark Huisman

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

3 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Inge van de Berg

Google is je grootste vriend

31 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob Postma

Ideale match

26 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wendy Koster

Perfecte website

31 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Monique Hendriks

zeer rap geholpen

27 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Raymond van der Laan

Google is je grootste vriend

26 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marloes Hendriks

Ideale website

27 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Antonius Brouwer

Prettige service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Maartje van den Broek

erg betaalbaar

26 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maria Kramer

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

21 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Melanie Dijkstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Margaretha van Leeuwen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

20 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Joris Dekker

Lang leve google

21 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriana Verbeek

Geen linkedin nodig

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roy Hofman

betaalbaar en professioneel

15 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marije van der Meulen

Fijne service

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Hendrika Smits

Goed contact

14 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Bram Mol

Aangenaam verrast

14 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anna Blom

De perfecte match

17 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Vanessa van de Pol

Perfecte tip

14 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jasper Wolters

Eindelijk een fijne site

16 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Kim Schouten

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petrus de Jonge

zeer rap geholpen

11 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jacqueline Kuiper

Eindelijk een fijne site

11 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Natasja van de Velde

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Annemieke Veenstra

Ideale tip

11 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martinus van der Linden

Dé tip

4 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Manon de Jong

Duidelijke website

10 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jan de Haan

Voortreffelijke match

3 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Niels Groen

Geen linkedin nodig

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hanneke Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura de Groot

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nancy van Wijk

Vlugge offerte

29 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander van de Velden

Goed contact

5 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Lisette de Ruiter

Super service

29 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Paulus Bosman

Goed contact

2 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jelle van der Laan

Google is je grootste vriend

1 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke van der Laan

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid van de Velden

Via forum hier terechtgekomen

24 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Pieter Bosman

Lang leve google

26 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marjolein Huisman

Gevonden via forum

26 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Martinus Peeters

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

25 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Alexander de Vos

Snelle offerte

26 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Franciscus van Wijk

erg betaalbaar

19 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura Kuijpers

Super service

20 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- René Scholten

betaalbaarder dan ik dacht

20 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa de Leeuw

betaalbaar en professioneel

16 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus van Leeuwen

Fijne service

21 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Nienke Prins

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

22 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Sander Visser

Schoonmaakkaart is top!

17 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Simon Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

15 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nancy Hofman

Goed contact

15 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin Kuiper

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

15 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Jasper Kramer

snelle service

17 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Angelique van der Laan

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

15 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sharon Kuijpers

Via Via maar dan beter

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen Mulder

Snelle offerte

15 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sebastiaan de Vos

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anne de Wit

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

12 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patricia van Beek

Via linkedin niet hetzelfde

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie van der Horst

betaalbaarder dan ik dacht

9 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmina Kramer

Geen linkedin nodig

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara van de Velden

Eindelijk een goede site gevonden

7 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Astrid Kramer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Inge Postma

Prettige service

5 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Barbara Mol

Voortreffelijke match

4 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Elizabeth de Vos

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten van der Laan

Heel positief

4 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Gerardus Jonker

Heel positief

3 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jelle Timmermans

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tim Groen

Eindelijk een fijne site

26 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Edwin van de Ven

Erg tevreden

26 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Arie Visser

Werkt lekker!

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marieke van Dam

Geen linkedin nodig

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Albert van der Heijden

zeer rap geholpen

23 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Cornelia de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Raymond de Jonge

Snelle offerte

24 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Mariska Huisman

Na lang zoeken de juiste gevonden

22 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ramona Schipper

De perfecte match

25 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maurice Hermans

Prettige service

19 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Elisabeth de Jonge

Vlugge offerte

21 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Catharina Mulder

Fijne service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Steven Willemsen

snelle service

16 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Petra Kuiper

Via Via maar dan beter

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Koen van der Linden

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Christian de Boer

erg snel

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Guido Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

14 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ramona Schouten

snel geholpen

14 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jasper Boer

Perfecte website

12 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joris van de Berg

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Annemieke van Veen

Dé tip

13 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Remco Janssen

Heel positief

6 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ruben Willemsen

Via Via maar dan beter

1 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmina Boer

aangename service

26 februari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Esther van Dam

Gevonden via forum

17 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Mark de Bruijn

Perfecte tip

10 februari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joost van Leeuwen

Fijne service

6 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Koen van der Meulen

erg snel

29 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Claudia van Dijk

Prettige service

21 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- David van Loon

snel geholpen

12 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Kirsten Peeters

Goed contact

3 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin van der Meulen

Vlugge offerte

6 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marieke Verbeek

Goed contact

9 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Niels van de Berg

Schoonmaakkaart is top!

3 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Sylvia Dijkstra

Google is je grootste vriend

28 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal van de Pol

Gevonden via forum

28 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra van de Brink

erg snel

21 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Tim Verbeek

Ideale match

21 november 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marcel van de Veen

Vlugge offerte

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine Willems

erg snel

6 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Bram van der Meer

Lang leve google

30 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arjan Brouwer

betaalbaar en professioneel

19 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johannes de Groot

snelle service

13 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Maaike de Jonge

Snelle offerte

4 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sabine Dekker

Fijne service

29 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Laura de Jong

Ideale website

22 september 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marcel Vink

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

18 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Robin Scholten

Forum bood hulp

9 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Erwin Bakker

Ideale match

4 september 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adrianus van de Brink

Prettige service

26 augustus 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Nienke Smit

Zeer verrast

21 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Thijs van Beek

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 augustus 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Charlotte de Groot

Aangenaam verrast

7 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Joris Jacobs

Vlugge offerte

29 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Thomas Bosman

Vlugge offerte

24 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Hanneke de Groot

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

17 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Elizabeth van de Velden

Perfecte website

6 juli 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Niels Vos

Voortreffelijke match

30 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marcel van den Broek

Goede werking van de website

27 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ruud Peters

Ideale match

17 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Wendy de Boer

Forum bood hulp

10 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Vincent van den Broek

Heel positief

4 juni 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marinus van Beek

Ideale website

27 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Barry van de Pol

Ideale match

16 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Remco van der Linden

betaalbaarder dan ik dacht

9 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne Willemsen

Via Via maar dan beter

6 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Peters

Fijn!

29 april 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Johannes Vermeulen

Werkt lekker!

1 april 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Björn Vos

Fijn!

2 maart 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Raymond van de Velde

Geen linkedin nodig

27 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte Bos

Schoonmaakkaart is top!

6 februari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Michel de Bruin

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

10 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Petra Kuiper

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Horst

meuwissen-bedrijfskleding

Voltastraat 13
5928 PC Venlo
Nederland

06 14496441
http://www.meuwissen-bedrijfskleding.nl/

Care4Office

Klingerbergsingel 80
5925 AC Venlo
Nederland

077 851 5757
http://www.care4office.nl/

Go Cleaning Products

Dickenslaan 32
5924 VW Venlo
Nederland

077 390 2437
http://gocleaningproducts.nl/