Schoonmaakbedrijf Krommenie

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw schoonmaak in Krommenie?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Krommenie verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Krommenie – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Krommenie gezocht?

Een schoonmaker uit Krommenie vinden

Schoonmaakbedrijf Krommenie
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 122 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Krommenie, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Westknollendam, Markenbinnen en Wormerveer bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Krommenie

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste bezigheid die je je maar voor kunt stellen. Het is dan ook logisch dat je gaat zoeken naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig is er een oplossing om al je schoonmaak uit te besteden, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Krommenie. Door een kantoor schoonmaak Krommenie ben je in staat om een fris pand te krijgen zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Krommenie hebben we voor jou vandaag enkele handige tips die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Krommenie geschikt?

Je mag van een schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak overneemt. Dit gaat verder dan alleen de werkruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel organisaties werken al samen met een schoonmaakbedrijf. Als je binnen je onderneming veel energie kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional aan te trekken.

Als ZZP’er met maar een kleine kantoorruimte is het vaak slim om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Krommenie terecht voor:

  • schoonmaker Krommenie
  • schoonmaakster Krommenie
  • schoonmaakhulp Krommenie
  • schoonmaak zakelijk Krommenie
  • schoonmaak particulier Krommenie

Alle schoonmakers uit Krommenie

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Krommenie

Ben jij ervan overtuigd dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? De schoonmaker is de juiste persoon die veel efficiënter te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het de ideale investering om te doen. Ook heeft hij de kennis en ervaring om te weten welke schoonmaakmiddelen hij bij welke ruimte moet hebben. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Het is nu eenmaal belangrijk dat je medewerkers gebruik kunnen maken van een schone ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Krommenie om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Krommenie?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Krommenie in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Krommenie gezocht

Het is aan te raden dat je met een paar dingen rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster in te schakelen Hieronder geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kan gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je wensen.

Formuleer eerst voor jezelf welke taken je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je bijvoorbeeld alleen maar de bedrijfsruimte zelf schoon laten maken of moeten er ook werkzaamheden zoals de ruiten worden uitgevoerd? Nu je weet welke taken je wilt uitbesteden is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grote ondernemingen in de zorg zoeken bijvoorbeeld een partij met ruime ervaring met de benodigde middelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het pand. Als je meer te weten wil komen over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te raden om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Krommenie.

Zoek je een schoonmaakster uit Krommenie?

Schoonmaakster Krommenie vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Krommenie vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Krommenie in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Krommenie

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de taken die je wilt laten uitvoeren. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Voor grote organisaties is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Krommenie.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Krommenie.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Krommenie.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Krommenie vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Krommenie vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Krommenie

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van schoon, waar jij van mening bent dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Dankzij kantoorschoonmaak zorg je voor een kantoor waar al jouw medewerkers met plezier binnen willen stappen, een smerig kantoor is namelijk niet echt een goede binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar verstandige investering voor je onderneming. Na de grondige schoonmaak is het hele kantoor weer schoon. Voor zowel bezoekers als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen namelijk in een fris kantoor werken. Samenvattend: als jij tijd en moeite wilt besparen dan is het uitbesteden van de schoonmaak een ontzettend goed plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Krommenie.

Lees alles over schoonmaakservice uit Krommenie.

Schoonmaakservice Krommenie

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Krommenie.

Het aanvragen van een offerte is een makkelijke en kosteloze stap om te zetten. Als jij duidelijk je behoeften noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je gaat samenwerken met een goed bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door iemand die hier oog voor heeft. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde branches niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier nu meteen achter. Wij realiseren ons ook dat het nooit eenvoudig is om een goed schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande instructies tot een goede samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Krommenie.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Krommenie te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Krommenie voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Krommenie aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Krommenie die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Krommenie

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Krommenie jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Krommenie!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Krommenie. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Krommenie en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Krommenie die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Krommenie

Schoonmaakkaart is top!

29 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Marianne Brouwer

Ideale website

26 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Dave Evers

niet verwacht zo betaalbaar

27 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido de Graaf

Goed contact

27 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Edwin Schouten

aangename service

27 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Maaike van der Meulen

Fijn!

26 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Danny Koster

Eindelijk een goede site gevonden

22 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Renate Smits

Via linkedin niet hetzelfde

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline Sanders

Gevonden via forum

23 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Petra van der Meulen

Eindelijk een fijne site

22 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jeffrey Bakker

aangename service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Thijs van de Wal

vlot en makkelijk

25 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Melanie Koning

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

18 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Hendrik Kuijpers

aangename service

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Daniël Koning

Gevonden via forum

18 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Michael Smeets

Werkt lekker!

19 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adrianus van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis van de Brink

Eindelijk een fijne site

15 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Johanna van der Meer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

13 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kevin van Wijk

aangename service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Christiaan van Wijk

Eindelijk een goede site gevonden

13 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martin Hoekstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

10 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robert van den Broek

erg snel

13 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ilona Gerritsen

Schoonmaakkaart is top!

10 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Elizabeth Bosch

Super service

13 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Michiel van der Heijden

Google is je grootste vriend

5 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin van der Meer

snel geholpen

9 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Brenda van den Heuvel

Fijne service

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Paul Hoekstra

Dé tip

9 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maarten van de Velde

Eindelijk een goede site gevonden

9 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Joyce Prins

Ideale match

5 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Stefan van Doorn

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Barbara van den Heuvel

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Dave Willems

Schoonmaakkaart is top!

1 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Raymond Smeets

aangename service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Eveline Evers

Fijne service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Annemieke de Jong

Werkt goed dit

2 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Alexander Bosman

Dé tip

30 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Catharina van der Heijden

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemarie van Beek

Google is je grootste vriend

31 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan Kuiper

Vlugge offerte

25 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Daniëlle Peeters

erg betaalbaar

23 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Schouten

Snelle offerte

22 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sebastiaan Peeters

Lang leve google

24 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus van de Velden

Fijn!

27 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jeroen Jansen

betaalbaar en professioneel

19 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne Bosch

Goede werking van de website

19 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ruud Willems

De perfecte match

22 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Angela Willemsen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

19 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Tamara van de Brink

Snelle offerte

16 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Tim de Jonge

Schoonmaakkaart is top!

21 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Jolanda van Doorn

erg betaalbaar

21 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tamara Mol

aangename service

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Michael Mol

Perfecte website

14 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nicolaas Gerritsen

betaalbaar en professioneel

14 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Guido van der Linden

Na lang zoeken de juiste gevonden

14 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Deborah Schouten

Perfecte tip

11 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Franciscus Jacobs

betaalbaarder dan ik dacht

15 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas de Wit

erg snel

9 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Martijn van de Wal

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

9 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Daniël Schouten

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marijke de Haan

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Eveline van de Velden

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Iris Visser

betaalbaar en professioneel

4 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra de Leeuw

Via linkedin niet hetzelfde

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven de Vries

Schoonmaakkaart is top!

3 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Rutger Boer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

5 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Diana Verhoeven

erg snel

3 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sandra Verbeek

Fijn!

30 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jeffrey Kok

Via forum hier terechtgekomen

29 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Eveline de Bruijn

Forum bood hulp

30 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sharon van der Meer

betaalbaar en professioneel

27 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne de Vries

Eindelijk een fijne site

28 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Irene Smeets

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

30 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- René Kuijpers

Schoonmaakkaart is top!

24 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Bianca Hofman

Google is je grootste vriend

24 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johannes Koster

Snelle offerte

24 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ingrid Kuijpers

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

27 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Mark Groen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

27 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Bram Verhoeven

De perfecte match

22 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jasper Postma

Werkt lekker!

19 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacobus Mulder

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

24 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Erwin Evers

Eindelijk een fijne site

23 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sylvia van Doorn

Ideale match

18 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Remco Wolters

Erg tevreden

21 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marloes Blom

Vlugge offerte

16 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Petronella Scholten

Ideale website

14 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jessica de Jong

betaalbaarder dan ik dacht

17 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Scholten

betaalbaar en professioneel

18 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie van den Heuvel

Perfecte tip

12 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Daniël de Ruiter

Positieve ervaring

11 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ilona Maas

Eindelijk een goede site gevonden

9 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Roy Prins

Perfecte website

9 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Patrick van de Veen

Google is je grootste vriend

9 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana Hendriks

vlot en makkelijk

9 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Maartje Meijer

Via Via maar dan beter

7 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy van de Velden

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Christiaan de Vries

Ideale match

3 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Steven de Lange

Ideale tip

8 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Ilona van der Horst

De perfecte match

7 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Astrid van de Wal

betaalbaar en professioneel

6 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bianca Wolters

Gevonden via forum

2 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Caroline van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

5 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ingrid Jonker

Prettige service

1 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Mark van der Meer

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Danny de Haan

Vlugge offerte

3 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Adrianus Smeets

betaalbaarder dan ik dacht

1 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wilhelmus Mulder

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

31 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Wouter van Wijk

niet verwacht zo betaalbaar

27 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus van de Ven

Perfecte website

24 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Barry Dijkstra

Zeer verrast

23 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Edwin van Dongen

Lang leve google

27 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Guido van Veen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

21 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Wendy van Wijk

Vlugge offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrikus Kok

Eindelijk een fijne site

21 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adrianus Schouten

Perfecte tip

24 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Cornelis Groen

Snelle offerte

20 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Sharon Sanders

De perfecte match

23 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dirk de Groot

Eindelijk een fijne site

23 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Barry van der Horst

aangename service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Koen Jacobs

erg betaalbaar

14 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas Koning

Prettige service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- René de Wit

Voortreffelijke match

17 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anne van de Veen

Erg tevreden

14 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marinus Wolters

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine Jacobs

Erg tevreden

15 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Michiel Jansen

Schoonmaakkaart is top!

14 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Gerrit Bakker

Duidelijke website

8 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ivo Dekker

Dé tip

29 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Saskia Hermans

Forum bood hulp

21 februari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Caroline van Dongen

De perfecte match

15 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Diana van Veen

Ideale tip

6 februari 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Melanie de Groot

Gevonden via forum

3 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Stefan van Doorn

Forum bood hulp

23 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Jessica Kuijpers

Gevonden via forum

21 januari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Martine van Dijk

snel geholpen

12 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Hendrik Kuipers

Goed contact

3 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erik Verbeek

vlot en makkelijk

7 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Martin Blom

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

8 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Frank Kramer

Vlugge offerte

4 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Angela Peters

Snelle offerte

30 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Rutger Timmermans

Ideale tip

25 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Evelien Boer

snel geholpen

18 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Iris de Bruijn

Voortreffelijke match

18 november 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Simone Blom

Ideale tip

7 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Hermans

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

2 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Nicolaas Postma

Fijne service

28 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Natasja Sanders

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

22 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Ivo Post

Forum bood hulp

13 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Roel de Haan

Dé tip

10 oktober 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacob Dekker

Goede werking van de website

2 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sharon Wolters

betaalbaar en professioneel

25 september 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke de Groot

Werkt goed dit

17 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Alexander van Veen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

10 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Vincent van de Veen

Goed contact

2 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ilse van der Meer

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

24 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Dennis Kuipers

Ideale tip

17 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sander van den Bosch

snelle service

9 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Martinus Jacobs

Vlugge offerte

2 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Remco Peeters

Aangenaam verrast

25 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Elizabeth de Leeuw

Perfecte tip

21 juli 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Paul Boer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

14 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Arjan Meijer

Vlugge offerte

8 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Michel Dekker

aangename service

2 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Niels Jonker

Goed contact

24 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marco Molenaar

Super service

18 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Alexander van Leeuwen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

7 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ilse Jonker

Perfecte website

4 juni 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Saskia Brouwer

Positieve ervaring

25 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Arjan Schipper

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Irene van Dijk

zeer rap geholpen

13 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Wendy Koster

Fijn!

7 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Eveline Gerritsen

Via forum hier terechtgekomen

30 april 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Vincent van de Velden

Goed contact

30 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmina Dekker

Lang leve google

18 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije de Vos

Erg tevreden

20 februari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jasper Kuiper

Goed contact

23 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marieke van Loon

Fijn!

3 januari 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ilona Smeets

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Krommenie

Schoonmaakbedrijf De Toekomst BV

Dorpsstraat 210 B
1566 AV Assendelft
Nederland

075 687 1546
http://www.schoonmaakbedrijfdetoekomst.nl/

Schoonmaakbedrijf Breedweer

Molenwerf 58
1911 DB Uitgeest
Nederland

0251 237 314
http://www.breedweer.nl/

R.G. Facility Services

Zonnelaan 44
1561 ES Krommenie
Nederland

06 87820875
http://rgfacilityservices.nl/