Schoonmaakbedrijf Opheusden

Ben jij opzoek naar een betaalbaar schoonmaakbedrijf in Opheusden die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Opheusden verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Opheusden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Opheusden gezocht?

Een schoonmaker uit Opheusden vinden

Schoonmaakbedrijf Opheusden
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 83 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Opheusden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Dodewaard, Horssen en Winssen bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Opheusden

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een tijdrovende bezigheid. Veel Nederlanders zijn het moe om het steeds zelf te moeten doen. Gelukkig is er een oplossing om al dit werk uit te besteden, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Opheusden. Dankzij een kantoor schoonmaak Opheusden krijg je een fris gebouw zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Wij vertellen je precies waar je rekening mee moet houden bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Opheusden.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Opheusden geschikt?

De schoonmaker neemt alle schoonmaakwerkzaamheden van je bedrijf over. Denk hierbij verder dan alleen de ruimte schoonmaken, hij kan bijvoorbeeld vaak ook je ramen schoonmaken. Veel organisaties genieten al van het voordeel van een schoonmaakbedrijf in Opheusden voor hun onderneming. Wanneer je binnen je bedrijf veel energie kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional in te schakelen.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Opheusden vaak delen met mede ondernemers. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Opheusden terecht voor:

  • schoonmaker Opheusden
  • schoonmaakster Opheusden
  • schoonmaakhulp Opheusden
  • schoonmaak zakelijk Opheusden
  • schoonmaak particulier Opheusden

Alle schoonmakers uit Opheusden

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Opheusden

Veel bedrijven denken dat het ook wel haalbaar is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde werk in minder tijd kunnen doen. Ook heeft hij de kennis om te weten welke materialen hij bij welke ruimte moet hebben. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Door deze grote mate van know-how en expertise weet je tenminste zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een mooie en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Opheusden om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Opheusden?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Opheusden in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Opheusden gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Opheusden is het verstandig dat je rekening houd met een aantal zaken. Voordat je het eerste bedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het belangrijk dat je onderstaande tips doorloopt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je vereisten.

Het is belangrijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies gedaan wilt hebben door het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken makkelijker. Wil je namelijk alleen maar de bedrijfsruimte zelf laten poetsen of moeten er ook schoonmaakwerkzaamheden zoals de ramen worden meegenomen? Tevens is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de deskundigheid van de specifieke schoonmaakbedrijven. Er zijn namelijk verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een dokter moet het vanzelfsprekend netter zijn dan bij een gewone bedrijfsruimte. Als je niet voldoende informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Opheusden.

Zoek je een schoonmaakster uit Opheusden?

Schoonmaakster Opheusden vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Opheusden vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Opheusden in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Opheusden

Voor een schoonmaakbedrijf zijn de kosten vaak te overzien, al helemaal als je enkel kiest voor de simpele werkzaamheden. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Voor grote organisaties is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Opheusden.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Opheusden.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Opheusden.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Opheusden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Opheusden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Opheusden

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van schoon, waar jij van mening bent dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Dankzij kantoorschoonmaak zorg je voor een pand waar al jouw klanten met plezier binnen willen stappen, een vies kantoor is namelijk niet echt een goede binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een simpele, maar verstandige investering voor je organisatie. Dit laat heel het pand achter in een frisse staat. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen immers in een schoon kantoor werken. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en energie wilt besparen dan is het uit handen geven van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Opheusden.

Lees alles over schoonmaakservice uit Opheusden.

Schoonmaakservice Opheusden

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Opheusden.

Een aanvraag voor een offerte versturen is uiteraard een voor de hand liggende stap om te nemen. Als jij duidelijk je behoeften noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat voor welke prijs. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld ziekenhuizen, dan kom je hier nu meteen achter. Het is nooit makkelijk om meteen een geschikt bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze tips tot een succesvolle samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Opheusden.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Opheusden te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Opheusden voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Opheusden aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Opheusden die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Opheusden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Opheusden jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Opheusden!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Opheusden. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Opheusden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Opheusden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Opheusden

Duidelijke website

11 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eveline Janssen

Fijn!

12 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Pascal Post

Zeer verrast

10 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jolanda van Doorn

snel geholpen

14 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Rogier van Dongen

snel geholpen

12 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Cornelia Huisman

Via linkedin niet hetzelfde

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joost Hermans

Mijn eigen netwerk kan dit niet

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roy Maas

Forum bood hulp

12 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marcel Vink

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michael van de Ven

Perfecte website

4 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Paulus de Vos

Dé tip

5 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Chantal van der Heijden

Geen linkedin nodig

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joris Kuipers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmina Vermeulen

Via Via maar dan beter

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René Post

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jeroen Smit

Snelle offerte

29 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Diana Smeets

Aangenaam verrast

1 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Johan van der Meer

Dit werkt fijn

2 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kim van der Meulen

Eindelijk een fijne site

26 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Vincent Visser

Perfecte website

25 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nathalie de Vries

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dennis de Ruiter

Super service

25 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rutger Schipper

Lang leve google

22 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus Driessen

De perfecte match

21 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sabine Smeets

Google is je grootste vriend

23 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline Smit

vlot en makkelijk

19 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jacqueline Willemsen

Eindelijk een fijne site

18 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Sandra Veenstra

Ideale tip

17 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marc van der Meer

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Raymond van de Wal

Aangenaam verrast

22 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ivo van de Berg

betaalbaarder dan ik dacht

20 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martine van Doorn

Heel positief

21 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Stefan van de Ven

Via Via maar dan beter

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus Peters

Positieve ervaring

15 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Roel Jacobs

Ideale website

12 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Saskia Martens

Eindelijk een goede site gevonden

16 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tamara Willemsen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

14 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Mark Jonker

snel geholpen

10 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Femke de Bruijn

Lang leve google

12 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce Kramer

Lang leve google

11 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Schouten

Dé tip

12 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Raymond Janssen

Zeer verrast

7 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jeffrey de Boer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Antonius Koning

Gevonden via forum

8 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Robert van den Broek

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

4 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Cornelis van Leeuwen

aangename service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Arjan Wolters

Ideale tip

4 april 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Daniëlle de Graaf

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

2 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Manon van Vliet

Werkt goed dit

2 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hanneke Bosch

Forum bood hulp

3 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Cornelis Evers

Ideale website

2 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Guido Sanders

Eindelijk een goede site gevonden

3 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Paulus Hendriks

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Deborah Koster

Google is je grootste vriend

2 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela de Groot

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Susanne Evers

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kirsten de Leeuw

Duidelijke website

29 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Björn Mol

Positieve ervaring

26 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jacobus van de Wal

Ideale match

22 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Raymond Willems

Fijn!

25 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Mirjam Janssen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Ilse Koster

Voortreffelijke match

22 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marleen de Vos

Via Via maar dan beter

18 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Mulder

Duidelijke website

18 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pascal de Boer

betaalbaarder dan ik dacht

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Frank van Dongen

betaalbaar en professioneel

18 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Paulus Post

Lang leve google

18 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus Kramer

Ideale tip

18 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Roel de Lange

Perfecte website

15 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Barry Vink

Schoonmaakkaart is top!

14 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Ronald van der Horst

Schoonmaakkaart is top!

18 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Yvonne Smeets

Vlugge offerte

13 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Robertus Verhoeven

Goed contact

16 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruud Kuijpers

Goed contact

9 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Inge Kuiper

Fijne service

28 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Leonie Smits

Heel positief

23 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ruben Kok

Vlugge offerte

23 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marinus van Doorn

erg betaalbaar

19 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Bos

Forum bood hulp

10 februari 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Elizabeth de Bruin

Vlugge offerte

3 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Robert Timmermans

Google is je grootste vriend

28 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dave Koning

Prettige service

23 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Martin van der Laan

Geen linkedin nodig

9 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël Vink

Lang leve google

8 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven de Bruijn

Lang leve google

11 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels de Bruijn

Perfecte tip

11 december 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jacoba Schouten

Werkt goed dit

5 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacob Veenstra

Schoonmaakkaart is top!

1 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Jacoba Visser

Erg tevreden

21 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michael de Leeuw

niet verwacht zo betaalbaar

18 november 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cindy Martens

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

19 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Jeffrey de Wit

Ideale website

7 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Jolanda de Wit

Fijne service

7 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Anouk Mol

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

28 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Joost van Dijk

betaalbaarder dan ik dacht

17 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Deborah Koster

betaalbaarder dan ik dacht

12 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd Post

Voortreffelijke match

6 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Daniël Hermans

Lang leve google

26 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten Meijer

Snelle offerte

21 september 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sylvia Janssen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

14 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Frank Veenstra

Google is je grootste vriend

7 september 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Veenstra

Schoonmaakkaart is top!

29 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Eveline Boer

Perfecte website

22 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Patricia van de Velde

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

19 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Pieter de Vos

Perfecte website

11 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marloes de Haan

betaalbaar en professioneel

8 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Visser

Goed contact

29 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martijn Kok

De perfecte match

20 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Johannes Verbeek

Snelle offerte

13 juli 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Charlotte Wolters

vlot en makkelijk

10 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Marjolein Dekker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

28 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bastiaan Huisman

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

21 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mariska Hoekstra

Duidelijke website

13 juni 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Antonius van de Velden

Goede werking van de website

6 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tim Jacobs

Via Via maar dan beter

4 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald Dekker

Positieve ervaring

29 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Natasja Verbeek

Via forum hier terechtgekomen

22 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Sanne van de Ven

Ideale match

14 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Angelique van de Berg

Via forum hier terechtgekomen

9 mei 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Adrianus Peeters

Ideale tip

30 april 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marc de Wit

erg betaalbaar

24 maart 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten Groen

Google is je grootste vriend

12 maart 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis Vermeulen

Prettige service

18 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Eric Maas

Dé tip

31 januari 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Stefan de Wit

Via forum hier terechtgekomen

18 januari 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Esther van den Bosch

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Opheusden

Schoonmaak- en bedrijfsdiensten Orca

Anjerhof 36
6708 EX Wageningen
Nederland

06 38518635
https://www.schoonmaakorca.nl/

Schoonmaakbedrijf MBE Cleaning

Elzenstraat 8
6653 AS Deest
Nederland

06 12541827
http://www.mbecleaning.nl/

Tapreiniger.nl

Gravendaal 33
6653 BR Deest
Nederland

06 50487735
http://www.tapreiniger.nl/