Schoonmaakbedrijf Vinkenbuurt

Ben jij opzoek naar een ijzersterk schoonmaakbedrijf in Vinkenbuurt die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Vinkenbuurt verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Vinkenbuurt – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Vinkenbuurt gezocht?

Een schoonmaker uit Vinkenbuurt vinden

Schoonmaakbedrijf Vinkenbuurt
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 44 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Vinkenbuurt, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Giethmen, Witharen en Punthorst bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Vinkenbuurt

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een tijdrovende bezigheid. Het is dan ook logisch dat je gaat zoeken naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig is er een manier om al dit werk uit handen te geven, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Vinkenbuurt. Door een kantoor schoonmaak Vinkenbuurt krijg je een fris gebouw zonder dat het jou moeite kost. Wij vertellen je precies waar je op moet letten bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Vinkenbuurt.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Vinkenbuurt geschikt?

Je kan van een professionele schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak overneemt. Denk hierbij verder dan alleen de ruimte poetsen, hij kan bijvoorbeeld vaak ook je ramen schoonmaken. Veel ondernemingen ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Vinkenbuurt voor hun onderneming. Wanneer je binnen je organisatie veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het verstandig om om een professional in te schakelen.

Als zelfstandige ondernemer met maar een kleine kantoorruimte is het meestal slim om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Vinkenbuurt terecht voor:

  • schoonmaker Vinkenbuurt
  • schoonmaakster Vinkenbuurt
  • schoonmaakhulp Vinkenbuurt
  • schoonmaak zakelijk Vinkenbuurt
  • schoonmaak particulier Vinkenbuurt

Alle schoonmakers uit Vinkenbuurt

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Vinkenbuurt

Weet jij zeker dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? Een schoonmaker zal hetzelfde schoonmaakwerk in minder tijd kunnen doen. Ook heeft hij de kennis en ervaring om te weten welke schoonmaakmiddelen hij bij welke ruimte moet hebben. Daarnaast adviseert hij je ook over de hygiëne eisen waaraan je bedrijfsruimte moet voldoen. Dankzij deze grote mate van know-how en ervaring weet je altijd zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een mooie en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Vinkenbuurt om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Vinkenbuurt?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Vinkenbuurt in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Vinkenbuurt gezocht

Het is belangrijk dat je met een paar dingen rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. In dit artikel geven wij jou een aantal relevante tips die je kan gebruiken bij je zoektocht. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door transparant te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je vereisten.

Formuleer eerst voor jezelf welke werkzaamheden je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk makkelijker. Wil je namelijk alleen maar het pand zelf schoon laten maken of moeten er ook klusjes zoals de ramen worden uitgevoerd? Ook is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grote bedrijven in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een partij met ruime ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het pand. Als je meer te weten wil komen over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te raden om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Vinkenbuurt.

Zoek je een schoonmaakster uit Vinkenbuurt?

Schoonmaakster Vinkenbuurt vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Vinkenbuurt vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Vinkenbuurt in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Vinkenbuurt

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je alleen maar kiest voor de basis diensten. Voor kleinere bedrijven is het meestal mogelijk om met het klein schoonmaakpakket al een eind te komen. Voor grote ondernemingen is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Vinkenbuurt.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Vinkenbuurt.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Vinkenbuurt.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Vinkenbuurt vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Vinkenbuurt vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Vinkenbuurt

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van hygiëne, waar jij van mening bent dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Met kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een pand waar al jouw klanten met plezier binnen willen stappen, een smerig kantoor is namelijk niet echt een goede binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een simpele, maar verstandige investering voor je organisatie. Dit laat heel het kantoor achter in een schone staat. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter concentreren in een schone omgeving. Samenvattend: als jij tijd en energie wilt overhouden dan is het uit handen geven van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Vinkenbuurt.

Lees alles over schoonmaakservice uit Vinkenbuurt.

Schoonmaakservice Vinkenbuurt

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Vinkenbuurt.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en kosteloze stap om te zetten. Als jij helder je wensen noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een allesomvattende offerte. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je in zee gaat met een goed bedrijf, je wilt namelijk wel dat de schoonmaak geschiedt door iemand die hier oog voor heeft. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde branches niet schoonmaken, bijvoorbeeld zorginstellingen, dan kom je hier op deze manier meteen achter. Het is nooit makkelijk om meteen een goed bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je een stuk sneller samenwerken met een geschikt bedrijf, een partij die je kan helpen met de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Vinkenbuurt.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Vinkenbuurt te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Vinkenbuurt voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Vinkenbuurt aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Vinkenbuurt die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Vinkenbuurt

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Vinkenbuurt jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Vinkenbuurt!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Vinkenbuurt. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Vinkenbuurt en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Vinkenbuurt die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Vinkenbuurt

Erg tevreden

20 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Inge van der Linden

Prettige service

10 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Tim van Beek

Via forum hier terechtgekomen

4 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Roel van de Ven

Dé tip

27 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marianne Mulder

aangename service

21 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Natascha Dijkstra

Goed contact

15 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruben Postma

Goede werking van de website

2 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sjoerd de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

11 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Richard Jonker

Ideale tip

2 december 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Frank Jonker

Google is je grootste vriend

2 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin van der Meulen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Patrick Huisman

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

21 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Eric Kuipers

zeer rap geholpen

20 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Michel Hendriks

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

14 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten Scholten

Gevonden via forum

7 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Tom de Bruijn

Perfecte tip

24 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Adriaan de Bruijn

betaalbaar en professioneel

21 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marco van der Horst

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

10 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Anna Post

Goede werking van de website

7 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Claudia Driessen

Via Via maar dan beter

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona de Jonge

aangename service

20 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Patrick de Jonge

Prettige service

19 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Jelle Meijer

Via linkedin niet hetzelfde

8 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone de Bruijn

Goed contact

5 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Susanne Timmermans

Ideale match

22 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Raymond van Beek

Fijne service

21 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Peter Kuipers

Forum bood hulp

9 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Chantal van de Veen

Aangenaam verrast

7 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Simone Kok

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

1 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Alexander Meijer

Forum bood hulp

24 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Kirsten Blom

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

15 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Diana Dijkstra

Eindelijk een fijne site

6 juli 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Dennis van Vliet

Perfecte tip

28 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dirk van de Velde

Snelle offerte

21 juni 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke Driessen

Goed contact

13 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Dave de Koning

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

13 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Nicolaas van de Berg

zeer rap geholpen

5 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Petra Wolters

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

27 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Paul de Lange

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Peter van de Ven

Forum bood hulp

14 mei 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ingrid de Boer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

4 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Nathalie Martens

Werkt lekker!

30 april 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Elisabeth Jonker

betaalbaar en professioneel

25 maart 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda Evers

Snelle offerte

18 maart 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone Molenaar

Perfecte tip

21 februari 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bram van de Berg

Snelle offerte

4 februari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Irene Hofman

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

6 januari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Jolanda van Wijk

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Vinkenbuurt

Brakke totaal

Gemeenteweg 38125
7951 PC Staphorst
Nederland

06 19322606
http://www.hoveniers-bedrijf.nl/hoveniersbedrijvenstaphorst/Hovenier-Brakke-totaal/

SDW dienstverlening

Venekamp 40
7921 MA Zuidwolde
Nederland

06 81697694
http://www.sdwdienstverlening.nl/

Multi Service Fieten

Julianalaan 56
7921 BH Zuidwolde
Nederland

06 19816977
https://www.multiservicefieten.nl/