Schoonmaakbedrijf Warmond

Wil jij een professioneel schoonmaakbedrijf uit Warmond die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Warmond verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Warmond – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Warmond gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Warmond
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Warmond, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sassenheim, Voorhout en Leiden bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Warmond

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een vervelende bezigheid. Het is dan ook logisch dat je gaat zoeken naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig zijn er voldoende schoonmaakbedrijven uit Warmond die jou hier graag bij helpen. Hiermee voorkom je veel gedoe. Aangezien er behoorlijk wat komt kijken bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf Warmond hebben we voor jou vandaag een paar handige handvaten die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Warmond geschikt?

De schoonmaker neemt alle schoonmaakwerkzaamheden van je bedrijf over. Dit gaat verder dan enkel de ruimte schoonmaken, hij kan vaak ook je ramen wassen. Veel organisaties profiteren al van een schoonmaakbedrijf in Warmond voor hun organisatie. Als je binnen je organisatie veel energie kwijt bent aan het schoonmaken is het verstandig om om een professional aan te trekken.

Als zelfstandige ondernemer met maar een klein kantoor is het vaak handig om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Warmond terecht voor:

  • schoonmaker Warmond
  • schoonmaakster Warmond
  • schoonmaakhulp Warmond
  • schoonmaak zakelijk Warmond
  • schoonmaak particulier Warmond

Alle schoonmakers uit Warmond

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Warmond

Weet jij zeker dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? Een schoonmaker zal hetzelfde schoonmaakwerk in minder tijd kunnen uitvoeren. Daarnaast zal hij of zij alles weten over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. De schoonmaker weet ook alles af van de eisen die gesteld kunnen worden rondom de hygiëne in de bedrijfsruimte. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een schone ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Warmond om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Warmond?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Warmond in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Warmond gezocht

Het is belangrijk dat je met een aantal zaken rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster in te schakelen In deze alinea geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kan gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door transparant te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je vereisten.

Het is wenselijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies gedaan wilt hebben door het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen als je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je bijvoorbeeld alleen maar het kantoor zelf reinigen of moeten er ook werkzaamheden zoals de ruiten worden meegenomen? Nu je weet welke werkzaamheden je uit handen wilt geven is het moment aangebroken om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grotere organisaties in de zorg zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het pand. Wanneer je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Warmond.

Zoek je een schoonmaakster uit Warmond?

Schoonmaakster Warmond vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Warmond vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Warmond in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Warmond

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de taken die je afneemt. Voor kleinere bedrijven is het vaak mogelijk om met het bescheiden schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Anderzijds is het voor de grote bedrijven weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Warmond.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Warmond.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Warmond.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Warmond vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Warmond vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Warmond

Je kan middels een degelijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Met kantoorschoonmaak zorg je voor een kantoor waar al jouw medewerkers met genoegen binnen willen stappen, een vies kantoor is nu niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het kantoor achter in een frisse toestand. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter concentreren in een schone omgeving. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en moeite wilt overhouden dan is het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend goed idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Warmond.

Lees alles over schoonmaakservice uit Warmond.

Schoonmaakservice Warmond

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Warmond.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en kosteloze stap om te zetten. Als jij duidelijk je wensen noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een geschikte offerte. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Zo kom je er ook meteen achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke opdrachten niet kan uitvoeren. Het is nooit eenvoudig om meteen een goed bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande tips tot een succesvolle samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Warmond.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Warmond te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Warmond voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Warmond aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Warmond die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Warmond

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Warmond jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Warmond!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Warmond. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Warmond en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Warmond die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Warmond

Ideale match

1 september 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johan Groen

Goed contact

26 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniëlle Driessen

Dé tip

20 augustus 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anna de Jong

Duidelijke website

20 augustus 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Yvonne van de Velden

betaalbaarder dan ik dacht

20 augustus 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roel van de Brink

Perfecte tip

13 augustus 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bianca Boer

Aangenaam verrast

9 augustus 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Rogier Wolters

Perfecte website

6 augustus 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacobus van der Heijden

Fijn!

1 augustus 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Arjan Mol

Forum bood hulp

2 augustus 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Diana van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

24 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas de Vos

Snelle offerte

27 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrika Kuijpers

niet verwacht zo betaalbaar

22 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus Boer

snelle service

25 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Gerrit de Haan

De perfecte match

26 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christian Willemsen

Goede werking van de website

20 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bart de Haan

Perfecte website

22 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jeroen Bosman

Dé tip

17 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Gerardus Kok

Google is je grootste vriend

18 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis Blom

Snelle offerte

17 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerardus Sanders

snel geholpen

18 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Mirjam van de Velde

aangename service

15 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Cornelis Peters

Via forum hier terechtgekomen

17 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Kim van der Laan

Ideale website

16 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Gerardus Willems

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jeroen Driessen

Forum bood hulp

17 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Cindy de Groot

Perfecte tip

11 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sharon Koning

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

13 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Willem de Koning

Ideale match

11 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ruud Brouwer

vlot en makkelijk

9 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Mariska van de Berg

De perfecte match

12 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mark de Vos

Werkt goed dit

9 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Femke van de Veen

betaalbaarder dan ik dacht

11 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline van den Heuvel

Eindelijk een fijne site

5 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten Veenstra

Lang leve google

6 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus de Jonge

Erg tevreden

8 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Arie Kuijpers

Vlugge offerte

4 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabrina Smits

erg snel

5 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Niels van Dam

Gevonden via forum

29 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Richard van de Brink

Werkt lekker!

29 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Petra Vink

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

2 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Wendy van den Bosch

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

27 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Joris Boer

Goed contact

1 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerardus Vermeulen

Ideale tip

25 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabine van de Velden

Erg tevreden

28 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Michel van der Horst

Heel positief

25 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Guido de Bruijn

Via linkedin niet hetzelfde

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob Postma

Prettige service

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Rob Prins

Goed contact

21 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sabrina van de Wal

Forum bood hulp

23 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Mariska Sanders

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin Schipper

Prettige service

20 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Rutger Vos

Eindelijk een fijne site

22 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eveline van der Heijden

betaalbaar en professioneel

21 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra Jansen

Prettige service

19 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Caroline Dekker

Voortreffelijke match

17 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Melanie van Dijk

Zeer verrast

17 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Cindy Boer

Heel positief

17 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Mirjam Schouten

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Miranda Groen

De perfecte match

13 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Thomas van Wijk

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

13 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Femke van Loon

Voortreffelijke match

9 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Koen Jansen

Zeer verrast

13 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Johannes Wolters

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

11 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cornelia van Doorn

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

7 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Sabine van Dam

Werkt goed dit

8 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michiel Meijer

Eindelijk een goede site gevonden

7 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jan Hermans

Schoonmaakkaart is top!

10 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Sharon van der Linden

Perfecte website

7 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Matthijs Willems

vlot en makkelijk

7 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nicolaas de Jong

Perfecte website

1 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Joost Hofman

aangename service

3 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Tessa Mol

Goede werking van de website

6 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Charlotte van de Pol

Aangenaam verrast

5 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Arjan Veenstra

De perfecte match

31 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mark de Jong

Google is je grootste vriend

3 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Guido van de Velden

zeer rap geholpen

31 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Edwin Vink

Geen linkedin nodig

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid Martens

Google is je grootste vriend

31 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon van Wijk

Ideale tip

24 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Chantal Bosch

Werkt goed dit

28 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anne Willems

Lang leve google

29 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten van Veen

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemarie Kramer

Eindelijk een fijne site

23 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jan Jansen

Gevonden via forum

26 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Maartje Maas

Zeer verrast

26 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Manon van Dongen

Positieve ervaring

21 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Danny van Beek

Forum bood hulp

23 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Adriana van Dam

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

22 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Monique van de Wal

Erg tevreden

21 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Simon Bosch

aangename service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Saskia van der Linden

Fijne service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Caroline Kok

Via Via maar dan beter

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge Vink

Voortreffelijke match

16 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maaike de Leeuw

Positieve ervaring

17 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Cindy Vermeulen

snel geholpen

15 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Martin Schipper

Forum bood hulp

10 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Linda Koning

Super service

9 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Steven van Veen

Via forum hier terechtgekomen

11 mei 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Thijs Wolters

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

13 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Jacobus Hendriks

Vlugge offerte

13 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Joyce van den Broek

Super service

10 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jacqueline Peeters

Google is je grootste vriend

6 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper Bosch

Vlugge offerte

3 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jolanda Willemsen

aangename service

4 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Cornelia Evers

zeer rap geholpen

4 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Adriaan Peeters

Dit werkt fijn

2 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natasja van der Meulen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Lisette Kuiper

Positieve ervaring

3 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Rogier Martens

Super service

5 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sebastiaan de Ruiter

Werkt lekker!

4 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ruud Kok

Vlugge offerte

28 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sander de Lange

Ideale website

25 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Diana Hendriks

Dé tip

27 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Vanessa de Wit

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

29 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Renate Veenstra

Voortreffelijke match

27 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marianne Boer

Prettige service

23 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Michel Kuipers

Vlugge offerte

23 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anita Timmermans

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

22 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Martinus de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

26 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Thijs van der Meer

Lang leve google

18 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart Willems

vlot en makkelijk

22 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- David van Beek

Via Via maar dan beter

23 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana Driessen

Via linkedin niet hetzelfde

21 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Koning

aangename service

19 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Maria van Wijk

Perfecte website

14 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Raymond Janssen

Snelle offerte

14 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Natasja Kuiper

Goed contact

12 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniël Dekker

Positieve ervaring

17 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nienke Verhoeven

Voortreffelijke match

15 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Nienke van Vliet

Google is je grootste vriend

16 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin Blom

Prettige service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Eveline Meijer

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

9 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Ilse Bosch

Prettige service

8 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Vanessa van der Meulen

Positieve ervaring

8 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Gerrit Boer

Vlugge offerte

7 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Robertus van de Velden

Vlugge offerte

8 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelis Verbeek

Via linkedin niet hetzelfde

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes de Jonge

Google is je grootste vriend

8 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin van Beek

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

8 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Renate van Vliet

Aangenaam verrast

1 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Elisabeth Peters

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Linda Peters

Voortreffelijke match

30 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Barbara Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Edwin Bosman

Na lang zoeken de juiste gevonden

4 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Tim van de Pol

Via linkedin niet hetzelfde

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Vos

Dit werkt fijn

29 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Saskia de Leeuw

Voortreffelijke match

27 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Adrianus van de Berg

vlot en makkelijk

29 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Leonie Koning

Lang leve google

31 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan van der Horst

Via forum hier terechtgekomen

29 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Elisabeth Mol

Goede werking van de website

26 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Miranda Koster

De perfecte match

22 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marc de Graaf

Duidelijke website

20 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Pascal van de Velde

Ideale tip

19 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hanneke van Doorn

Schoonmaakkaart is top!

23 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Eva van Dam

Prettige service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Daniëlle Vermeulen

De perfecte match

23 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Steven Peeters

Forum bood hulp

23 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Michel de Leeuw

Erg tevreden

19 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ruud Gerritsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Suzanne van den Heuvel

Schoonmaakkaart is top!

16 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Ilona Post

snelle service

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Paul Molenaar

Prettige service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Anouk de Jonge

betaalbaar en professioneel

16 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn van de Brink

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

15 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Robert van Dam

Lang leve google

10 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael Dekker

niet verwacht zo betaalbaar

10 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Johan Koning

erg snel

5 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Rob Willemsen

Super service

20 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Annemieke van den Broek

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

20 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina Gerritsen

Dé tip

10 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Ivo van Dijk

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

30 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus Hendriks

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

30 januari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Antonius van der Laan

betaalbaar en professioneel

21 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda Koning

betaalbaar en professioneel

12 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Kuijpers

Goed contact

7 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeroen van de Wal

betaalbaarder dan ik dacht

5 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jelle de Koning

Snelle offerte

2 december 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrik de Jonge

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

30 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Vincent de Ruiter

Duidelijke website

22 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Johanna Smeets

Gevonden via forum

21 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Sylvia Hendriks

Snelle offerte

19 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Elizabeth Peters

aangename service

9 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Catharina Vink

Fijn!

6 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Bianca Schipper

Heel positief

29 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Eva Martens

snelle service

20 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Chantal Bosch

erg snel

14 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Lisette Vermeulen

Goed contact

7 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Martine de Graaf

betaalbaarder dan ik dacht

2 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marjolein Smeets

Erg tevreden

22 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Janneke van de Berg

Dit werkt fijn

14 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Daniël van der Linden

Werkt lekker!

5 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marije van Leeuwen

Werkt goed dit

29 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michael Brouwer

Vlugge offerte

26 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Esther Wolters

Google is je grootste vriend

20 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Monique van Wijk

Goed contact

11 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Angela Huisman

Perfecte website

3 augustus 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruud Sanders

Duidelijke website

30 juli 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sander Hendriks

Heel positief

18 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Erik Hoekstra

Positieve ervaring

16 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Simon Kramer

zeer rap geholpen

6 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Gerrit Koster

Positieve ervaring

3 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Lisette van Veen

zeer rap geholpen

25 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Edwin Mulder

snel geholpen

14 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Suzanne van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

8 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ramona van Doorn

Super service

2 juni 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Joost Bos

erg betaalbaar

28 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel Verhoeven

Perfecte tip

21 mei 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Simon van den Bosch

Schoonmaakkaart is top!

12 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Erwin Gerritsen

Voortreffelijke match

2 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Kirsten Peeters

Prettige service

26 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Eric Driessen

Forum bood hulp

29 maart 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Christiaan Kok

Via Via maar dan beter

4 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René Kuijpers

Goed contact

12 februari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johan van de Berg

Forum bood hulp

3 februari 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Dirk de Graaf

betaalbaar en professioneel

7 januari 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen van Doorn

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Warmond

TB Schoonmaakbedrijf

Smellekenhorst 1
2317 ZX Leiden
Nederland

06 22123064
http://www.schoonmaakbedrijveninuwregio.nl/zuid_holland

Quick Shine Cleaning B.V.

Rooseveltstraat 10A7
2321 BM Leiden
Nederland

071 528 1350
http://www.shinecleaning.nl/

Avalon Schoonmaak

Rooseveltstraat 18-H
2321 BM Leiden
Nederland

071 561 2081
http://www.avalongroep.nl/