Schoonmaakbedrijf Zwaagdijk

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw schoonmaak in Zwaagdijk?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Zwaagdijk verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Zwaagdijk – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Zwaagdijk gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Zwaagdijk
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 44 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Zwaagdijk, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oosterblokker, Westwoud en Oostwoud bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Zwaagdijk

Schoonmaken, het is meestal niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Het is dan ook logisch dat je op zoek gaat naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig is er een manier om al dit werk uit handen te geven, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Zwaagdijk. Hiermee voorkom je veel gedoe. Wij beschrijven precies waar je rekening mee moet houden bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Zwaagdijk.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Zwaagdijk geschikt?

Eigenlijk kun je van een schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak overneemt. Dit overstijgt de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het bevat bijvoorbeeld ook het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Zwaagdijk voor hun bedrijf. Een professionele schoonmaker charteren zal pas echt lonen als je zelf denkt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Zwaagdijk vaak delen met mede ondernemers. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Zwaagdijk terecht voor:

  • schoonmaker Zwaagdijk
  • schoonmaakster Zwaagdijk
  • schoonmaakhulp Zwaagdijk
  • schoonmaak zakelijk Zwaagdijk
  • schoonmaak particulier Zwaagdijk

Alle schoonmakers uit Zwaagdijk

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Zwaagdijk

Veel bedrijven denken dat het ook wel haalbaar is om het allemaal zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde werk in veel minder tijd kunnen uitvoeren. Daarnaast zal hij of zij alles weten over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Hij weet daarnaast ook genoeg over de hygiëne eisen waaraan je bedrijfsruimte moet voldoen. Het is nu eenmaal belangrijk dat je medewerkers gebruik kunnen maken van een frisse ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Zwaagdijk om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Zwaagdijk?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Zwaagdijk in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Zwaagdijk gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Zwaagdijk is het wenselijk dat je het een en ander onderzoekt. In dit artikel geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kunt gebruiken bij je zoektocht. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door duidelijk te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je wensen.

Noteer eerst voor jezelf welke taken je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je bijvoorbeeld alleen maar het pand binnen laten poetsen of moeten er ook schoonmaakwerkzaamheden zoals de ramen worden meegenomen? Ook is het wenselijk dat je een beetje onderzoek doet naar de deskundigheid van de specifieke schoonmaakbedrijven. Er zijn uiteraard verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een medische specialist moet het vanzelfsprekend schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Als je meer te weten wil komen over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het slim om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Zwaagdijk.

Zoek je een schoonmaakster uit Zwaagdijk?

Schoonmaakster Zwaagdijk vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Zwaagdijk vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Zwaagdijk in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Zwaagdijk

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de werkzaamheden die je afneemt. Kleine bedrijven hebben meestal genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Voor grote ondernemingen is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Zwaagdijk.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Zwaagdijk.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Zwaagdijk.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Zwaagdijk vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Zwaagdijk vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Zwaagdijk

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben vaak een andere definitie van hygiëne, waar jij van mening bent dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt natuurlijk je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een simpele, maar goede investering voor je bedrijf. Dit laat heel het kantoor achter in een hygiënische staat. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen immers in een prettige omgeving werken. Als jij jezelf of je personeel niet wilt belasten met het schoonmaken van het kantoor is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Zwaagdijk.

Lees alles over schoonmaakservice uit Zwaagdijk.

Schoonmaakservice Zwaagdijk

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Zwaagdijk.

Een offerte aanvragen is uiteraard een voor de hand liggende stap om te nemen. Door specifiek te zijn in deze offerte aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Zwaagdijk kunnen vinden. Hierdoor weet je zeker dat je in zee gaat met een goed bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak geschiedt door iemand die hier oog voor heeft. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld zorginstellingen, dan kom je hier nu snel genoeg achter. Wij weten dat het nooit eenvoudig is om een goed schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze handvaten tot een goede samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Zwaagdijk.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Zwaagdijk te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Zwaagdijk voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Zwaagdijk aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Zwaagdijk die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Zwaagdijk

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Zwaagdijk jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Zwaagdijk!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Zwaagdijk. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Zwaagdijk en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Zwaagdijk die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Zwaagdijk

Zeer verrast

16 februari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Vanessa de Lange

De perfecte match

13 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Prins

Gevonden via forum

1 februari 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Elizabeth van der Laan

Snelle offerte

23 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kevin Koster

Ideale match

23 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martine Bosch

De perfecte match

12 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sebastiaan Koster

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 januari 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Richard de Wit

Snelle offerte

6 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kelly Wolters

Gevonden via forum

9 december 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Matthijs van Loon

zeer rap geholpen

30 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Steven Bos

Werkt lekker!

4 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Suzanne de Graaf

Ideale website

23 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Karin van de Pol

Duidelijke website

16 november 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Matthijs van de Velde

Heel positief

21 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Marieke Bakker

Forum bood hulp

14 november 2019

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ingrid Dijkstra

Goed contact

5 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nicolaas Gerritsen

Lang leve google

28 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Danny de Haan

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

23 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Vincent Gerritsen

Werkt goed dit

16 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anna van der Linden

Google is je grootste vriend

7 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michael de Vries

Ideale tip

3 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrik Dekker

Erg tevreden

21 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Raymond Hendriks

Mijn eigen netwerk kan dit niet

14 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin Vink

Prettige service

5 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Michael de Bruin

Ideale website

31 augustus 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marloes Dijkstra

Lang leve google

27 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thomas Koster

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marc Gerritsen

Heel positief

12 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Maaike Hoekstra

Ideale tip

1 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nancy Maas

Voortreffelijke match

28 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maartje Postma

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

19 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Roel Vos

Vlugge offerte

17 juli 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Thomas van de Ven

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

7 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bram Smit

Prettige service

30 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Richard de Jong

Schoonmaakkaart is top!

22 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Nathalie de Bruijn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus de Leeuw

vlot en makkelijk

7 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Mirjam Peeters

Eindelijk een fijne site

31 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marleen de Haan

Erg tevreden

23 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Dave van Dongen

Erg tevreden

20 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jeffrey Jonker

Eindelijk een goede site gevonden

12 mei 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sylvia Brouwer

Perfecte website

9 mei 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martin de Koning

aangename service

30 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Astrid Postma

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

29 maart 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Arie Scholten

Voortreffelijke match

15 maart 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Guido de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 februari 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jan de Boer

Lang leve google

21 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura van Beek

betaalbaarder dan ik dacht

1 januari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel Dekker

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Zwaagdijk

Beheermaatschappij Van Nunen B.V.

Oosterblokker 119a
1696 BD Oosterblokker
Nederland

0229 263 228
http://www.vannunenbv.nl/

Peters Cleaning Service

Gerrit Achterberghof 77
1628 VD Hoorn
Nederland

06 55776656
http://schoonmaakbedrijfpcs.nl/

HG Glasbewassing

Robert Stolzhof 271
1628 XA Hoorn
Nederland

06 18871305
http://hghoornseglasbewassing.nl/Home.html