Schoonmaakbedrijf Bedum

Zoek jij een topper voor jouw schoonmaak in Bedum?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Bedum verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Bedum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Bedum gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Bedum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 117 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bedum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Onderdendam, Noordwolde en Middelstum bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Bedum

Schoonmaken, het is waarschijnlijk niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Het is vanzelfsprekend logisch dat je op zoek gaat naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig is er een oplossing om al dit werk uit te besteden, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Bedum. Hiermee bespaar je veel tijd en moeite. Aangezien er aardig wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf Bedum hebben we voor jou vandaag enkele handige handvaten die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Bedum geschikt?

Je mag van een schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak overneemt. Dit gaat verder dan de schoonmaak binnenin de bedrijfsruimte, maar het heeft ook betrekking op het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties gaan al in zee met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt lonen als je zelf denkt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Als ZZP’er met maar een klein kantoor is het meestal slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen met mede-kantoor eigenaren. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Bedum terecht voor:

  • schoonmaker Bedum
  • schoonmaakster Bedum
  • schoonmaakhulp Bedum
  • schoonmaak zakelijk Bedum
  • schoonmaak particulier Bedum

Alle schoonmakers uit Bedum

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Bedum

Ben jij ervan overtuigd dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? Een schoonmaker zal hetzelfde schoonmaakwerk in veel minder tijd kunnen doen. Ook zal hij of zij alles weten over de diverse soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. Daarnaast adviseert hij je ook over de hygiëne eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een propere ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Bedum om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Bedum?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Bedum in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Bedum gezocht

Het is wenselijk dat je met een aantal zaken rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. Hieronder geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kan gebruiken bij je zoektocht. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je vereisten.

Formuleer eerst voor jezelf welke schoonmaakwerkzaamheden je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Wil je bijvoorbeeld alleen maar het kantoor zelf reinigen of moeten er ook schoonmaakwerkzaamheden zoals de ruiten worden uitgevoerd? Nu je weet welke werkzaamheden je wilt uitbesteden is het tijd om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grotere ondernemingen in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een partij met veel ervaring met de professionele middelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het pand. Wanneer je meer te weten wil komen over de deskundigheid van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te bevelen om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Bedum.

Zoek je een schoonmaakster uit Bedum?

Schoonmaakster Bedum vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Bedum vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Bedum in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Bedum

Voor een schoonmaakbedrijf worden vaak geen al te hoge rekeningen verstuurd, al helemaal als je alleen maar kiest voor de basis diensten. Voor kleinere bedrijven is het vaak mogelijk om met het klein schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Anderzijds is het voor de grote organisaties vaak mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer werkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Bedum.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Bedum.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Bedum.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Bedum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Bedum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Bedum

Je kan met een degelijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Met kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een kantoor waar al jouw medewerkers met genoegen binnen willen stappen, een smerig kantoor is nu niet echt een lekkere binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar goede investering voor je organisatie. Na de grondige schoonmaak is het hele pand weer als nieuw. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen namelijk in een prettige omgeving werken. Samenvattend: als jij tijd en moeite wilt besparen dan is het uit handen geven van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Bedum.

Lees alles over schoonmaakservice uit Bedum.

Schoonmaakservice Bedum

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Bedum.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en gratis stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf Bedum kunnen vinden. Hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een goed bedrijf, je wilt namelijk wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door iemand die hier oog voor heeft. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde branches niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier nu snel genoeg achter. Wij weten dat het nooit makkelijk is om een geschikt schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande handvaten tot een succesvolle samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Bedum.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Bedum te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Bedum voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Bedum aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Bedum die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Bedum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Bedum jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Bedum!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Bedum. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Bedum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Bedum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Bedum

Perfecte website

20 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Elisabeth Verhoeven

Via Via maar dan beter

21 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Jacobs

Goed contact

20 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruben van der Linden

Gevonden via forum

19 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Koen van Wijk

Via linkedin niet hetzelfde

19 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Verhoeven

Werkt goed dit

20 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maaike Groen

Dit werkt fijn

14 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Paulus van der Meulen

Lang leve google

17 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene Brouwer

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

18 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Ilona de Ruiter

Duidelijke website

14 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tom van der Heijden

Ideale website

14 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Christiaan Kuijpers

Vlugge offerte

9 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Robert van Dam

Aangenaam verrast

12 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Anne Veenstra

Aangenaam verrast

11 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Vincent Verbeek

Schoonmaakkaart is top!

13 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Erwin Wolters

Lang leve google

13 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick van der Heijden

Super service

8 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Björn van de Ven

Goed contact

9 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sebastiaan van den Heuvel

Via forum hier terechtgekomen

8 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Willem Gerritsen

Eindelijk een goede site gevonden

2 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Petronella Peters

Goed contact

2 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bram van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

5 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Leonie Hermans

Perfecte tip

4 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Dirk de Bruin

Fijn!

1 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Alexander Koning

Goed contact

28 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nathalie Willemsen

Goede werking van de website

29 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Margaretha de Bruijn

Via forum hier terechtgekomen

27 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Brenda Janssen

aangename service

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Patricia van de Brink

Perfecte website

28 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tamara van Vliet

Lang leve google

24 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mirjam Smit

Via forum hier terechtgekomen

25 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Michel Sanders

Voortreffelijke match

29 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sharon van Dam

Dé tip

28 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tessa Smit

Werkt lekker!

23 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Charlotte de Jonge

De perfecte match

19 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Remco de Bruijn

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald Post

betaalbaar en professioneel

24 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Smits

Snelle offerte

17 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Klaas Dekker

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

20 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tom Martens

Google is je grootste vriend

20 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Antonius van de Brink

Geen linkedin nodig

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sebastiaan Postma

Werkt goed dit

16 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- David Smit

Google is je grootste vriend

15 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole Vink

Dit werkt fijn

18 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tamara de Lange

Prettige service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Antonius van Dijk

Werkt goed dit

12 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eveline Timmermans

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Paulus van Wijk

Perfecte tip

8 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marijke Jansen

Heel positief

13 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Kevin Koning

Goed contact

9 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniël van Dongen

Lang leve google

7 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Niels van den Broek

snelle service

11 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Karin Post

Fijne service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Sebastiaan Gerritsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

9 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sandra Bakker

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

5 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sandra van der Meulen

Dit werkt fijn

4 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martijn Bosch

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

6 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Chantal van der Linden

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Vincent van der Horst

Perfecte website

4 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Christiaan Kramer

Dé tip

1 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Richard Boer

Google is je grootste vriend

29 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petrus van der Linden

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Frank Hoekstra

snelle service

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Angelique de Wit

Perfecte website

30 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kevin Kuiper

Duidelijke website

27 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Renate Scholten

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Eric Bosman

Aangenaam verrast

25 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Barbara Hofman

Duidelijke website

28 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Iris Jacobs

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eveline Hendriks

Google is je grootste vriend

27 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter van de Brink

Voortreffelijke match

25 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacobus van de Berg

aangename service

22 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Wendy de Leeuw

betaalbaar en professioneel

21 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia Visser

Snelle offerte

20 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniël van der Heijden

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

17 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tom Molenaar

Gevonden via forum

16 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Petronella Bosman

Via linkedin niet hetzelfde

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Christian Mol

Ideale website

20 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Wouter Schouten

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

19 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jelle Smits

Werkt lekker!

17 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Iris de Groot

Eindelijk een fijne site

12 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Deborah Verhoeven

Eindelijk een goede site gevonden

13 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jolanda Schipper

Dé tip

13 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Thijs Koning

aangename service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Deborah van de Veen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

8 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke van de Wal

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Roy de Graaf

Schoonmaakkaart is top!

7 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Angelique Meijer

Via Via maar dan beter

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit Jansen

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Esther de Boer

Prettige service

4 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Anouk Kuijpers

Google is je grootste vriend

5 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria Boer

Super service

7 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Barbara de Bruin

Super service

5 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Elisabeth van der Linden

Snelle offerte

30 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander Bosch

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Marije van Loon

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

28 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Susanne Hoekstra

betaalbaarder dan ik dacht

1 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna van de Pol

erg betaalbaar

27 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth Huisman

Goed contact

26 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cindy Kuipers

snelle service

23 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Sandra Maas

Goed contact

27 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Judith de Vos

Super service

27 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anna Dekker

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Paulus Mol

Dit werkt fijn

20 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ramona van der Linden

Fijne service

26 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Kirsten Huisman

Ideale website

25 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Leonie Verbeek

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

22 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Irene van de Brink

Ideale match

21 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Roy de Vries

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

21 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Ilse Hendriks

Snelle offerte

18 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Elisabeth de Vries

Ideale website

19 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michiel Kok

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

18 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Marc Kramer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

15 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacqueline van de Ven

Dé tip

14 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Evelien Scholten

Via Via maar dan beter

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Koster

Via linkedin niet hetzelfde

14 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha Martens

Fijne service

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Christian Koning

De perfecte match

10 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ivo Prins

aangename service

12 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Johannes Smits

betaalbaar en professioneel

12 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ivo van der Laan

betaalbaar en professioneel

11 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joost van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

5 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Danny van de Ven

Forum bood hulp

6 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Manon Groen

Super service

3 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Mariska Willems

Eindelijk een fijne site

4 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Elizabeth Prins

Fijn!

2 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Elisabeth Peeters

Perfecte website

31 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacob Jacobs

Dé tip

5 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jelle Boer

De perfecte match

29 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Alexander de Leeuw

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maria Kuiper

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

1 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Sabrina de Vries

Ideale website

27 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Michael Vermeulen

Prettige service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Paul van den Heuvel

Perfecte website

1 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Annemieke Postma

Aangenaam verrast

31 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Arie Bakker

Via forum hier terechtgekomen

30 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Petra Peeters

zeer rap geholpen

25 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Cornelia Koster

Perfecte tip

26 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kevin de Vries

Aangenaam verrast

20 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Diana van der Laan

Werkt goed dit

19 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sander Groen

erg betaalbaar

19 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia Wolters

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maurice Willemsen

erg snel

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ingrid de Lange

Fijne service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Guido van de Wal

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anna Gerritsen

Forum bood hulp

18 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Dennis van der Meer

Erg tevreden

15 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Jasper van de Veen

Aangenaam verrast

19 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ramona van de Berg

Dit werkt fijn

14 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johanna van der Meulen

Forum bood hulp

12 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Paulus van de Brink

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Angelique Jansen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Laura Jansen

Aangenaam verrast

6 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sanne de Bruijn

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

27 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Robin Prins

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

23 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sabine van den Heuvel

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

19 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Wouter Verbeek

Heel positief

10 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Vermeulen

Ideale tip

6 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Arjan Koster

Perfecte website

24 januari 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Renate Visser

Google is je grootste vriend

19 januari 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kelly Gerritsen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Patrick Meijer

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- David Hendriks

Zeer verrast

5 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Frank de Boer

vlot en makkelijk

8 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Melanie van de Ven

Zeer verrast

11 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Anouk Peters

Dit werkt fijn

30 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Thijs de Ruiter

erg snel

30 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Björn de Jonge

Goed contact

25 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tessa van de Pol

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs Smeets

De perfecte match

21 november 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sabrina Kok

Heel positief

9 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Bianca Veenstra

Erg tevreden

14 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Anna van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

6 november 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Anna van Dam

erg snel

30 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Marleen van der Linden

erg betaalbaar

27 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Willemsen

Duidelijke website

21 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pascal van der Horst

erg betaalbaar

10 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit de Vos

Heel positief

8 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sandra van Beek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne van de Brink

Google is je grootste vriend

23 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs van Veen

Via Via maar dan beter

14 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina Scholten

Zeer verrast

9 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Hendrik van der Heijden

Ideale website

29 augustus 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Erik Janssen

niet verwacht zo betaalbaar

22 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke Schipper

Perfecte tip

16 augustus 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Franciscus Janssen

Schoonmaakkaart is top!

13 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Petronella de Bruijn

Aangenaam verrast

5 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ilona Schipper

Duidelijke website

28 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ruud Bos

Google is je grootste vriend

20 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob van de Berg

Forum bood hulp

12 juli 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Inge van Dijk

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

11 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Elizabeth Timmermans

Fijn!

4 juli 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Judith Martens

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Deborah Dijkstra

Via Via maar dan beter

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas Jonker

Via Via maar dan beter

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas Koning

Eindelijk een goede site gevonden

1 juni 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Mark Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

28 mei 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Margaretha Kramer

Forum bood hulp

18 mei 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Sebastiaan Meijer

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

16 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michiel de Graaf

De perfecte match

5 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriaan Kuijpers

Vlugge offerte

27 april 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Edwin Molenaar

Lang leve google

28 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roel Hofman

Aangenaam verrast

19 maart 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Deborah Evers

Perfecte tip

26 februari 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marc de Groot

Fijne service

22 januari 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Renate Hendriks

Geen linkedin nodig

3 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon de Jonge

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Bedum

Cleaning Service Minet

Gomarusstraat 9
9746 BC Groningen
Nederland

050 850 7570
http://csminet.nl/

ZERO vloeronderhoud

Smient 3
9781 ZK Bedum
Nederland

06 30526058
http://zerovloeronderhoud.nl/

Schoonmaakbedrijf Zeeman

De Stelling 5
9774 RB Adorp
Nederland

050 306 1279
http://www.schoonmaakbedrijfzeeman.eu/