Schoonmaakbedrijf Eijsden

Ben jij opzoek naar een top schoonmaakbedrijf in Eijsden die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Eijsden verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Eijsden – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Eijsden gezocht?

Een schoonmaker uit Eijsden vinden

Schoonmaakbedrijf Eijsden
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 113 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Eijsden, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Eckelrade, Berg En Terblijt en Sint Geertruid bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Eijsden

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Het is dan ook logisch dat je op zoek gaat naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg schoonmaakbedrijven uit Eijsden die jou hier graag bij helpen. Hiermee bespaar je veel tijd en moeite. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf Eijsden hebben we voor jou vandaag een paar handige tips die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Eijsden geschikt?

Je kan van een schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak van je overneemt. Dit gaat verder dan de schoonmaak binnenin de bedrijfsruimte, maar het bevat bijvoorbeeld ook het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel ondernemingen werken al samen met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt lonen als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Eijsden vaak delen met mede ondernemers. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Eijsden terecht voor:

  • schoonmaker Eijsden
  • schoonmaakster Eijsden
  • schoonmaakhulp Eijsden
  • schoonmaak zakelijk Eijsden
  • schoonmaak particulier Eijsden

Alle schoonmakers uit Eijsden

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Eijsden

Veel bedrijven zijn ervan overtuigd dat het ook wel haalbaar is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde schoonmaakwerk in minder tijd kunnen doen. Ook heeft hij de kennis en ervaring om te weten welke materialen hij bij welke ruimte moet gebruiken. De schoonmaker weet uiteraard ook alles af van de eisen die gesteld kunnen worden omtrent hygiëne in de bedrijfsruimte. Door deze grote mate van kennis en ervaring weet je tenminste zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een frisse en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Eijsden om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Eijsden?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Eijsden in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Eijsden gezocht

Het is aan te raden dat je met een paar zaken rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. Alvorens je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je tegenkomt is het verstandig dat je even deze tips doorneemt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door transparant te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij wat jij precies zoekt.

Noteer eerst voor jezelf welke taken je graag wilt uitbesteden. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken makkelijker. Je hebt vaak namelijk keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke taken je wilt uitbesteden is het moment aangebroken om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn uiteraard verschillende vereisten voor verschillende vakgebieden, bij een tandarts moet het vanzelfsprekend netter zijn dan bij een gewoon kantoor. Als je meer te weten wil komen over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te raden om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Eijsden.

Zoek je een schoonmaakster uit Eijsden?

Schoonmaakster Eijsden vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Eijsden vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Eijsden in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Eijsden

Voor een schoonmaakbedrijf zijn de kosten vaak te overzien, al helemaal als je enkel kiest voor de standaard diensten. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Anderzijds is het voor de grote organisaties vaak mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Eijsden.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Eijsden.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Eijsden.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Eijsden vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Eijsden vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Eijsden

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van hygiëne, waar jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Dankzij kantoorschoonmaak zorg je voor een pand waar al jouw medewerkers met plezier binnen willen stappen, een vies kantoor is nu niet echt een lekkere binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar verstandige investering voor je onderneming. Dit laat heel het pand achter in een schone staat. Voor zowel bezoekers als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen namelijk in een fris kantoor werken. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en energie wilt overhouden dan is het uitbesteden van de schoonmaak een ontzettend goed idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Eijsden.

Lees alles over schoonmaakservice uit Eijsden.

Schoonmaakservice Eijsden

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Eijsden.

Een aanvraag voor een offerte versturen is natuurlijk een voor de hand liggende stap om te nemen. Door duidelijk te zijn in deze offerte aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Eijsden vinden. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat voor welke prijs. Wanneer de schoonmaakbedrijven bepaalde branches niet schoonmaken, bijvoorbeeld zorginstellingen, dan kom je hier op deze manier snel genoeg achter. Wij realiseren ons ook dat het nooit makkelijk is om een goed schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je veel sneller samenwerken met een geschikt bedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Eijsden.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Eijsden te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Eijsden voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Eijsden aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Eijsden die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Eijsden

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Eijsden jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Eijsden!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Eijsden. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Eijsden en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Eijsden die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Eijsden

zeer rap geholpen

21 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Arjan van der Horst

Perfecte tip

21 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jessica Brouwer

Heel positief

24 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Ronald Peeters

niet verwacht zo betaalbaar

17 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke de Groot

Aangenaam verrast

19 juli 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Arjan Post

Lang leve google

19 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin de Koning

Heel positief

16 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ilona de Wit

Fijn!

15 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Vincent Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Roy Janssen

Voortreffelijke match

12 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Pieter Kuipers

Perfecte tip

11 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Catharina van Leeuwen

Lang leve google

11 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Kok

Ideale match

10 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ilona Maas

Gevonden via forum

16 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Jelle Meijer

Heel positief

15 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Kevin Huisman

Prettige service

12 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Robert van de Pol

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

10 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- David Dijkstra

Forum bood hulp

7 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Erik de Vos

Heel positief

11 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Kirsten Maas

Eindelijk een goede site gevonden

8 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona Post

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

5 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith Jansen

Via linkedin niet hetzelfde

8 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike Vos

Goed contact

7 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simone Mol

Voortreffelijke match

4 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joost Molenaar

Dé tip

30 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Stefan Verbeek

Google is je grootste vriend

28 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia Gerritsen

Vlugge offerte

3 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marcel van Loon

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

2 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Inge Mol

Forum bood hulp

30 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Johan Hendriks

Eindelijk een goede site gevonden

28 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Christian Jonker

Vlugge offerte

27 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Femke Evers

aangename service

28 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Iris Hermans

Snelle offerte

28 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Niels Boer

Via Via maar dan beter

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Richard Kramer

Snelle offerte

23 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Christiaan Huisman

Eindelijk een fijne site

25 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Barry van der Linden

Super service

20 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Annemieke Kuiper

Via Via maar dan beter

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine van Loon

niet verwacht zo betaalbaar

20 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom de Vos

Goed contact

22 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ilse de Koning

Ideale tip

15 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Susanne van den Broek

Zeer verrast

21 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Catharina de Lange

Perfecte website

14 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Chantal Evers

Prettige service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Marcel Kuipers

Ideale match

11 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Astrid Hofman

Via Via maar dan beter

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pieter Peters

Werkt goed dit

11 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Eric Postma

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hanneke van Dam

Ideale website

9 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nicolaas Sanders

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

8 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- René van Dongen

erg snel

6 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Marinus van der Linden

Vlugge offerte

6 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kevin van de Velde

Ideale match

8 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tamara Kok

Fijn!

7 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kirsten van Doorn

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Pieter Smit

Google is je grootste vriend

3 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Post

Via linkedin niet hetzelfde

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Lisette Jansen

Werkt goed dit

5 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tessa van Dam

snel geholpen

6 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Lisette Bosman

Snelle offerte

29 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Franciscus van de Berg

snelle service

4 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Rogier van Dongen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

30 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Sebastiaan Gerritsen

snel geholpen

27 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Alexander van Dongen

betaalbaar en professioneel

31 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus Gerritsen

Fijn!

27 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Christiaan Hendriks

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

27 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Steven Molenaar

Goed contact

29 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Eveline Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nicolaas van der Meer

Lang leve google

22 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petronella Scholten

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Brenda van den Heuvel

Eindelijk een goede site gevonden

23 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Remco Martens

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

20 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Vincent Jonker

Eindelijk een fijne site

23 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Caroline de Boer

Positieve ervaring

17 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Mariska de Jonge

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

23 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Mariska Hermans

erg betaalbaar

20 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben Mulder

De perfecte match

16 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anna Timmermans

Vlugge offerte

20 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemarie Peters

Gevonden via forum

17 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Hendrika Meijer

Goed contact

13 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Joris de Vos

Via forum hier terechtgekomen

12 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Jeffrey van der Heijden

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Mariska de Jonge

vlot en makkelijk

12 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- René Willems

betaalbaar en professioneel

10 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sander Bosch

Lang leve google

7 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arjan de Bruijn

Fijn!

11 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Brenda van de Velden

Super service

6 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Inge van Dongen

De perfecte match

8 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Patricia de Bruin

De perfecte match

5 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Erik van Loon

Gevonden via forum

10 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Wendy Groen

Werkt lekker!

4 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Pieter Brouwer

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Saskia van de Wal

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Barbara Hoekstra

Fijn!

6 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jasper van Dongen

Werkt goed dit

6 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Patricia van Loon

Perfecte tip

28 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Dave van de Brink

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

30 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Astrid de Wit

Goed contact

28 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johannes van der Horst

Fijne service

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Nienke de Lange

Dé tip

27 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maartje Driessen

Dit werkt fijn

28 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond Visser

De perfecte match

25 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jolanda de Bruijn

betaalbaar en professioneel

23 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda van Veen

Duidelijke website

24 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Richard Meijer

Lang leve google

22 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anne van den Broek

Perfecte website

22 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Paul Boer

Erg tevreden

22 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Björn Hermans

Aangenaam verrast

21 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Miranda de Vries

Geen linkedin nodig

18 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Roy Vermeulen

Ideale tip

23 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marloes Kuiper

Positieve ervaring

16 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Martine van Dijk

Eindelijk een fijne site

15 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Esther Kuipers

Erg tevreden

18 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marcel van de Wal

Zeer verrast

15 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Adriaan Smit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barry Mol

betaalbaar en professioneel

16 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina Bosch

erg betaalbaar

15 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas Peters

Werkt goed dit

10 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Angelique de Haan

niet verwacht zo betaalbaar

9 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Hofman

Gevonden via forum

14 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Roel Postma

Vlugge offerte

10 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Raymond Hermans

Duidelijke website

6 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Mark Gerritsen

Dit werkt fijn

6 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Karin Smeets

Erg tevreden

5 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Nicolaas van Veen

Prettige service

2 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Guido Evers

Vlugge offerte

2 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ilse Schipper

Via forum hier terechtgekomen

8 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Alexander de Bruin

aangename service

31 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marcel de Ruiter

vlot en makkelijk

1 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Antonius van Loon

Duidelijke website

5 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Daniëlle van der Laan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin de Haan

Aangenaam verrast

31 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Miranda de Jong

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ellen van Dongen

Lang leve google

29 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan Janssen

Via linkedin niet hetzelfde

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus de Lange

De perfecte match

25 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemieke Willems

snel geholpen

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Evelien Hofman

Snelle offerte

23 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sabine de Graaf

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Adrianus Molenaar

Fijn!

26 maart 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Steven van Leeuwen

Google is je grootste vriend

20 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacqueline van de Pol

Prettige service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Sanne Bosman

Via Via maar dan beter

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elizabeth van Beek

Lang leve google

23 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon de Vos

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martinus Timmermans

Goed contact

21 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marieke de Bruijn

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy de Vries

De perfecte match

15 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Vincent Smits

Voortreffelijke match

18 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Eva Boer

Lang leve google

14 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Smeets

Goed contact

14 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Leonie Verhoeven

betaalbaar en professioneel

13 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan Peeters

Voortreffelijke match

16 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wouter van Beek

Vlugge offerte

5 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marcel Visser

betaalbaar en professioneel

1 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Evelien Timmermans

Goed contact

25 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anita Bakker

Perfecte website

16 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Alexander Scholten

Perfecte website

13 februari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Eva Koning

Perfecte website

30 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Adrianus de Bruin

niet verwacht zo betaalbaar

27 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Bakker

Ideale tip

19 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Martijn Molenaar

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Christiaan Verhoeven

zeer rap geholpen

8 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Rutger van Loon

Google is je grootste vriend

8 december 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris de Graaf

Goed contact

7 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marieke Kok

Via forum hier terechtgekomen

30 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Klaas Boer

Zeer verrast

4 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Christian de Bruijn

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 november 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Peter Martens

erg snel

19 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Arjan Peeters

Dé tip

17 november 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Adriana Kramer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

10 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cindy van de Pol

Vlugge offerte

6 november 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander de Leeuw

Geen linkedin nodig

31 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle de Leeuw

Via forum hier terechtgekomen

30 oktober 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Guido van de Ven

Lang leve google

24 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander Smit

Voortreffelijke match

17 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robertus van Wijk

Fijne service

6 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Sabine van der Heijden

Fijn!

28 september 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Suzanne de Lange

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

19 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Sylvia van de Berg

Aangenaam verrast

14 september 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marjolein Janssen

Perfecte tip

6 september 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ingrid Boer

Ideale tip

1 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marinus Groen

Super service

23 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Cornelis van der Heijden

Werkt lekker!

21 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pieter Peeters

Fijne service

15 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Adriana Mulder

Snelle offerte

7 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sabine Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 juli 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Angela Koster

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 juli 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Thomas Kuijpers

Forum bood hulp

11 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Chantal Maas

Via forum hier terechtgekomen

4 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Raymond van der Linden

Goed contact

30 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bram Jonker

Lang leve google

22 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly de Leeuw

Forum bood hulp

20 juni 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Anna Koster

aangename service

10 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Steven de Ruiter

Eindelijk een goede site gevonden

6 juni 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ellen Groen

niet verwacht zo betaalbaar

28 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian de Jonge

Heel positief

23 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ramona van de Velden

Aangenaam verrast

10 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Sabine de Ruiter

aangename service

8 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Maurice Verhoeven

Geen linkedin nodig

26 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jessica Post

Fijn!

22 maart 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wendy van Dijk

Heel positief

16 maart 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Janneke Dekker

Heel positief

11 februari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Inge Peters

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

1 februari 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Mirjam Kok

Zeer verrast

30 december 2018

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Rob Vink

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Eijsden

Borson Works B.V.

Molensingel 65
6229 PC Maastricht
Nederland

06 55747037
http://www.borsonworks.nl/

La Boite à Ménages

Rue du Gollet 19
4600 Visé
België

+32 470 55 39 34
http://www.laboiteamenages.be/

Flexpoint Visé

Rue du Perron 7
4600 Visé
België

+32 4 374 03 30
http://www.flexpoint.be/