Schoonmaakbedrijf Hardinxveld Giessendam

Zoek jij een topper voor jouw schoonmaak in Hardinxveld Giessendam?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Hardinxveld Giessendam verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Hardinxveld Giessendam – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Hardinxveld Giessendam gezocht?

Een schoonmaker uit Hardinxveld Giessendam vinden

Schoonmaakbedrijf Hardinxveld Giessendam
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 48 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hardinxveld Giessendam, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Groot Ammers, Giessenburg en Bleskensgraaf Ca bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Hardinxveld Giessendam

Schoonmaken, het is meestal niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Veel drukbezette mensen zijn het zat om zich er bijna dagelijks mee bezig te moeten houden. Gelukkig is er een manier om al dit werk uit handen te geven, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Hardinxveld Giessendam. Dankzij een kantoor schoonmaak Hardinxveld Giessendam ben je in staat om een fris pand te krijgen zonder dat het jou moeite kost. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Hardinxveld Giessendam hebben we voor jou vandaag enkele handige handvaten die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Hardinxveld Giessendam geschikt?

Je kan van een professionele schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak overneemt. Dit gaat verder dan alleen de werkruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel ondernemingen gaan al in zee met een schoonmaakbedrijf. Als je binnen je organisatie veel energie kwijt bent aan het schoonmaken is het verstandig om om een professional aan te trekken.

Als zelfstandige ondernemer met maar een kleine kantoorruimte is het meestal handig om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Hardinxveld Giessendam terecht voor:

  • schoonmaker Hardinxveld Giessendam
  • schoonmaakster Hardinxveld Giessendam
  • schoonmaakhulp Hardinxveld Giessendam
  • schoonmaak zakelijk Hardinxveld Giessendam
  • schoonmaak particulier Hardinxveld Giessendam

Alle schoonmakers uit Hardinxveld Giessendam

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Hardinxveld Giessendam

Veel bedrijven denken dat het ook wel haalbaar is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt vaak toch vies tegen. De schoonmaker is de juiste persoon die veel sneller handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een goede investering om te doen. Ook heeft hij de kennis en ervaring om te weten welke materialen hij bij welke ruimte moet hebben. Hij weet daarnaast ook genoeg over de hygiëne eisen waaraan je bedrijfsruimte moet voldoen. Dankzij deze grote mate van know-how en ervaring weet je tenminste zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een frisse en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Hardinxveld Giessendam om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Hardinxveld Giessendam?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Hardinxveld Giessendam in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Hardinxveld Giessendam gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Hardinxveld Giessendam is het verstandig dat je rekening houd met een aantal zaken. Alvorens je het eerste bedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het verstandig dat je even deze tips doorloopt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je vereisten.

Het is wenselijk om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal gedaan wilt hebben door het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je namelijk alleen maar het pand binnen laten poetsen of moeten er ook schoonmaakwerkzaamheden zoals de ruiten worden meegenomen? Nu je weet welke taken je uit handen wilt geven is het moment aangebroken om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn namelijk verschillende vereisten voor verschillende vakgebieden, bij een medische specialist moet het natuurlijk netter zijn dan bij een gewoon kantoor. Wanneer je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Hardinxveld Giessendam.

Zoek je een schoonmaakster uit Hardinxveld Giessendam?

Schoonmaakster Hardinxveld Giessendam vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Hardinxveld Giessendam vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Hardinxveld Giessendam in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Hardinxveld Giessendam

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je enkel kiest voor de standaard werkzaamheden. Voor kleinere ondernemingen is het meestal mogelijk om met het bescheiden schoonmaakpakket al een eind te komen. Voor grote ondernemingen is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Hardinxveld Giessendam.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Hardinxveld Giessendam.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Hardinxveld Giessendam.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Hardinxveld Giessendam vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Hardinxveld Giessendam vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Hardinxveld Giessendam

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben vaak een andere definitie van schoon, wanneer jij denkt dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt natuurlijk je personeel en klanten ontvangen in een hygiënische ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het pand achter in een hygiënische staat. Voor zowel bezoekers als de werknemer brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen immers in een fris kantoor werken. Samenvattend: als jij tijd en moeite wilt overhouden dan is het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend goed idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Hardinxveld Giessendam.

Lees alles over schoonmaakservice uit Hardinxveld Giessendam.

Schoonmaakservice Hardinxveld Giessendam

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Hardinxveld Giessendam.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en gratis stap om te zetten. Als jij helder je wensen beschrijft in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een allesomvattende offerte. Hierdoor zal je zeker weten dat je gaat samenwerken met een goed bedrijf, je wilt namelijk wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door iemand die hier oog voor heeft. Zo kom je er ook meteen achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke opdrachten niet kan uitvoeren. Het is nooit makkelijk om meteen een geschikt bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je een stuk sneller uitkomen bij een geschikt bedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Hardinxveld Giessendam.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Hardinxveld Giessendam te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Hardinxveld Giessendam voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Hardinxveld Giessendam aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Hardinxveld Giessendam die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Hardinxveld Giessendam

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Hardinxveld Giessendam jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Hardinxveld Giessendam!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Hardinxveld Giessendam. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Hardinxveld Giessendam en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Hardinxveld Giessendam die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Hardinxveld Giessendam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika de Lange

Goede werking van de website

9 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Marc van der Linden

Snelle offerte

27 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Nathalie Bosman

Erg tevreden

27 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Schouten

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martin van der Laan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

13 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Patrick Mol

Heel positief

31 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Rob de Ruiter

Voortreffelijke match

24 januari 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marloes Driessen

Snelle offerte

21 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Peter Peters

aangename service

13 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Jacobus van de Velde

Positieve ervaring

6 januari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Gerardus van de Pol

Perfecte website

5 december 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bram Smits

Eindelijk een goede site gevonden

8 december 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marleen Kramer

Voortreffelijke match

3 december 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne van Vliet

Dit werkt fijn

5 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Frank Boer

Goed contact

28 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Franciscus de Leeuw

betaalbaar en professioneel

18 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Caroline Smits

Goed contact

15 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paulus Meijer

Lang leve google

9 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maaike de Groot

Dé tip

7 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Johannes van de Wal

snel geholpen

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Petronella van Doorn

Snelle offerte

20 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marije Kuijpers

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 oktober 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten de Leeuw

Snelle offerte

9 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jeroen van Loon

Goed contact

26 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Barbara de Jong

Lang leve google

21 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sylvia de Bruin

Vlugge offerte

12 september 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bianca Janssen

snelle service

11 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sharon Scholten

vlot en makkelijk

2 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Lisette Sanders

Werkt lekker!

23 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hendrik Koster

Ideale website

15 augustus 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marieke van Leeuwen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

10 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Johanna Kuijpers

Aangenaam verrast

5 augustus 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Pieter de Jonge

Goed contact

25 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jolanda de Haan

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

24 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrik Jansen

De perfecte match

12 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kirsten van Beek

Perfecte website

11 juli 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Patricia van den Heuvel

Eindelijk een fijne site

1 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Mariska van der Horst

erg betaalbaar

26 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline Hoekstra

Super service

6 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Koen van der Horst

Heel positief

31 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Yvonne Peters

Via forum hier terechtgekomen

29 mei 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marijke van de Velde

Vlugge offerte

20 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Sebastiaan Jacobs

Via forum hier terechtgekomen

9 mei 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Danny Kuijpers

zeer rap geholpen

7 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Mark van de Velden

Lang leve google

1 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne Scholten

Fijne service

28 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Franciscus Kuijpers

Goed contact

6 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anna van Dam

Geen linkedin nodig

27 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maartje Vos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

30 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nicolaas Schipper

Prettige service

5 januari 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Adriana Smeets

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Hardinxveld Giessendam

Prinsen Schoonmaakbedrijf

Meerkoetpad 17
4273 XG Hank
Nederland

0162 403 551
http://www.schoonmaakbedrijfprinsen.nl/

Leca Cleaning

Hulsenboschstraat 16L
4251 LR Werkendam
Nederland

085 060 4800
https://www.lecacleaning.nl/

Breeclean B.V.

Sportlaan 253
3364 DK Sliedrecht
Nederland

0184 421 020
http://www.breeclean.com/