Schoonmaakbedrijf Heerenveen

Behoefte aan een top schoonmaakbedrijf in Heerenveen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Heerenveen verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Heerenveen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Heerenveen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Heerenveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 73 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heerenveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Luinjeberd, Gersloot en De Knipe bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Heerenveen

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een vervelende bezigheid. Veel drukbezette mensen zijn het moe om het steeds zelf te moeten doen. Gelukkig is er een oplossing om al dit werk uit te besteden, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Heerenveen. Hiermee voorkom je veel gedoe. Wij beschrijven precies waar je rekening mee moet houden bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Heerenveen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Heerenveen geschikt?

Eigenlijk kun je van een professionele schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak van je overneemt. Denk hierbij verder dan enkel de kantoorruimte schoonmaken, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel ondernemingen genieten al van het voordeel van een schoonmaakbedrijf in Heerenveen voor hun onderneming. Wanneer je binnen je organisatie veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het verstandig om om een professional aan te trekken.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Heerenveen vaak delen met mede-kantooreigenaren. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Heerenveen terecht voor:

  • schoonmaker Heerenveen
  • schoonmaakster Heerenveen
  • schoonmaakhulp Heerenveen
  • schoonmaak zakelijk Heerenveen
  • schoonmaak particulier Heerenveen

Alle schoonmakers uit Heerenveen

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Heerenveen

Ben jij ervan overtuigd dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? Een schoonmaker zal hetzelfde schoonmaakwerk in minder tijd kunnen uitvoeren. Ook heeft hij de kennis en ervaring om te weten welke middelen hij bij welke ruimte moet hebben. De schoonmaker weet ook alles af van de eisen die gesteld worden rondom de hygiëne in het kantoor. Door deze grote mate van kennis en ervaring weet je tenminste zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een frisse en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Heerenveen om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Heerenveen?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Heerenveen in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Heerenveen gezocht

Het is wenselijk dat je met een paar dingen rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. Voordat je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je tegenkomt is het verstandig dat je even deze tips doorneemt. Met deze kennis is het een stuk eenvoudiger om een geschikte schoonmaakhulp in Heerenveen te vinden. Door transparant te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij wat jij precies zoekt.

Bepaal eerst voor jezelf welke schoonmaakwerkzaamheden je graag wilt uitbesteden. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je bijvoorbeeld alleen maar het kantoor zelf schoon laten maken of moeten er ook werkzaamheden zoals de ramen worden meegenomen? Ook is het wenselijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grotere bedrijven in de zorg zoeken bijvoorbeeld een partij met veel ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Wanneer je meer te weten wil komen over de deskundigheid van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te bevelen om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Heerenveen.

Zoek je een schoonmaakster uit Heerenveen?

Schoonmaakster Heerenveen vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Heerenveen vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Heerenveen in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Heerenveen

Voor een schoonmaakbedrijf worden vaak geen al te hoge rekeningen verstuurd, al helemaal als je enkel kiest voor de standaard diensten. Voor kleinere bedrijven is het meestal mogelijk om met het standaard schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Daarentegen is het voor de grote ondernemingen weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer werkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Heerenveen.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Heerenveen.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Heerenveen.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Heerenveen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Heerenveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Heerenveen

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van schoon, wanneer jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt natuurlijk je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een simpele, maar verstandige investering voor je onderneming. Dit laat heel het pand achter in een hygiënische staat. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je immers beter focussen in een schone omgeving. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en moeite wilt overhouden dan is het uit handen geven van de schoonmaak een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Heerenveen.

Lees alles over schoonmaakservice uit Heerenveen.

Schoonmaakservice Heerenveen

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Heerenveen.

Een aanvraag voor een offerte versturen is uiteraard een logische stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Heerenveen kunnen vinden. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je te maken hebt met een goed bedrijf, je wilt immers wel dat de schoonmaak geschiedt door iemand die hier oog voor heeft. Zo kom je er ook meteen achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Wij realiseren ons ook dat het nooit makkelijk is om een goed schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je veel sneller uitkomen bij een geschikt bedrijf, een partij die je kan helpen met de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Heerenveen.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Heerenveen te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Heerenveen voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Heerenveen aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Heerenveen die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Heerenveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Heerenveen jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Heerenveen!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Heerenveen. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Heerenveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Heerenveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Heerenveen

Prettige service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Wouter Hendriks

Voortreffelijke match

14 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Hendrika Peters

Lang leve google

12 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelis van Wijk

Via forum hier terechtgekomen

11 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Roy van de Velden

Google is je grootste vriend

6 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie Verbeek

Perfecte tip

11 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martin van der Linden

aangename service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Simon Dijkstra

Via Via maar dan beter

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent van Beek

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Simon Kok

Super service

3 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Dave Hendriks

aangename service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Marco van Dijk

Goed contact

6 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Suzanne Boer

Goed contact

30 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sebastiaan van Vliet

Geen linkedin nodig

28 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Stefan van de Berg

Dit werkt fijn

4 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maarten van Doorn

Lang leve google

1 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander Maas

Eindelijk een fijne site

27 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maurice Smit

Goede werking van de website

30 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petra van der Linden

Perfecte tip

23 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Maarten Kuijpers

Vlugge offerte

28 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Michael Kuijpers

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Miranda van der Laan

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

21 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- David Vos

Perfecte tip

26 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Robert van Doorn

Dé tip

21 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Petra de Wit

Ideale tip

21 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marijke van der Heijden

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Rutger van Vliet

Snelle offerte

19 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johan Schouten

Positieve ervaring

23 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Bart de Jonge

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

20 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Brenda van der Laan

Erg tevreden

15 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marinus de Jonge

niet verwacht zo betaalbaar

14 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert Veenstra

Super service

14 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- René van der Meer

Aangenaam verrast

11 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Karin de Ruiter

Google is je grootste vriend

13 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin Prins

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Björn Bosman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha Smeets

Perfecte website

9 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Eric van der Heijden

Zeer verrast

13 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Paul Verbeek

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

6 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Steven Molenaar

Voortreffelijke match

7 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martinus Driessen

Eindelijk een fijne site

4 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Manon Hendriks

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

8 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joost Mol

Google is je grootste vriend

9 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paulus Brouwer

Gevonden via forum

7 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Ramona van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

5 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marijke Groen

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Richard Visser

Lang leve google

1 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy van den Heuvel

Fijne service

5 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Simon Vos

Gevonden via forum

29 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Marleen de Vries

De perfecte match

29 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marjolein de Leeuw

Lang leve google

26 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry van de Wal

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

30 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Frank van Wijk

Vlugge offerte

26 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs Wolters

Dé tip

29 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeroen Janssen

Via forum hier terechtgekomen

30 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Niels Timmermans

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marc van de Ven

erg betaalbaar

28 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike Bakker

Werkt goed dit

27 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Albert de Boer

Positieve ervaring

24 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Renate Schouten

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

20 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Cornelia Brouwer

Gevonden via forum

24 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Johannes Peeters

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

23 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Eric de Haan

niet verwacht zo betaalbaar

22 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Maas

Goed contact

15 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Björn van Dam

Voortreffelijke match

18 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Hendrika Vos

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adriaan de Lange

Gevonden via forum

12 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Petrus van de Velde

Positieve ervaring

14 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Tom de Jonge

Lang leve google

11 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marjolein Bosch

Perfecte tip

11 maart 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Edwin Verbeek

Perfecte tip

9 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Karin de Wit

aangename service

4 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia van den Broek

Goed contact

23 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruben van den Heuvel

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

19 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jan de Boer

Snelle offerte

7 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Thijs van de Berg

Super service

6 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anne van Dijk

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

24 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wilhelmus Kuijpers

Geen linkedin nodig

22 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael de Koning

Aangenaam verrast

16 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Daniël Smit

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

3 januari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Maria Scholten

betaalbaarder dan ik dacht

8 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline Dekker

Aangenaam verrast

12 december 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacoba Janssen

Gevonden via forum

30 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Richard de Haan

Dit werkt fijn

4 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ramona van Dijk

Dé tip

25 november 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Roel Scholten

Aangenaam verrast

16 november 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Antonius Scholten

Ideale match

20 november 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Lisette de Wit

Eindelijk een fijne site

9 november 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Gerrit van den Broek

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jeffrey van de Berg

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

29 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus Boer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

21 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Nancy Willems

Gevonden via forum

13 oktober 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Danny de Bruin

Perfecte website

9 oktober 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Vanessa de Wit

Google is je grootste vriend

3 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa Timmermans

Vlugge offerte

25 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacobus van de Berg

Goed contact

13 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marjolein Smits

De perfecte match

12 september 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joyce Smeets

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke Brouwer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon Martens

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

17 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marinus Jansen

Fijne service

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Christiaan van de Brink

Gevonden via forum

2 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Kelly Meijer

Snelle offerte

1 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Irene Koster

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

14 juli 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Petronella de Wit

Ideale tip

9 juli 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Miranda Kuipers

De perfecte match

27 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriana Schipper

Eindelijk een fijne site

26 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marco Groen

Aangenaam verrast

17 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kevin de Vos

Gevonden via forum

13 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Daniëlle Koning

betaalbaar en professioneel

3 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anita Mulder

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

28 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Deborah van Dam

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Alexander Dekker

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 mei 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Bianca de Groot

Positieve ervaring

5 mei 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Hendrik Bos

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 april 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Maartje van de Velden

Fijne service

9 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Kirsten Koning

Via Via maar dan beter

9 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elizabeth van der Laan

Super service

20 februari 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Saskia van Leeuwen

Google is je grootste vriend

5 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Melanie Mol

Prettige service

30 december 2018

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Johanna Boer

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Heerenveen

EvertPoets Car Cleaning

Wolfraamweg 5 7
8445 PL Heerenveen
Nederland

06 27091827
http://www.evertpoets.nl/

WeClean CCN

Kuper 12
8447 GK Heerenveen
Nederland

085 067 0670
http://www.weclean.nl/

WeClean

Kuper 12
8447 GK Heerenveen
Nederland

085 067 0670
http://www.weclean.nl/