Schoonmaakbedrijf Hilversum

Zoek jij een professional voor jouw schoonmaak in Hilversum?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Hilversum verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Hilversum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Hilversum gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Hilversum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 48 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hilversum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit s Graveland, Breukeleveen en Ankeveen bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Hilversum

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Het is natuurlijk logisch dat je op zoek gaat naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig is er een manier om al je schoonmaak uit handen te geven, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Hilversum. Door een kantoor schoonmaak Hilversum krijg je een schoon gebouw zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Omdat er aardig wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf Hilversum hebben we voor jou vandaag enkele handige tips die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Hilversum geschikt?

De schoonmaker neemt alle schoonmaakwerkzaamheden van je onderneming over. Dit overstijgt de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het bevat bijvoorbeeld ook het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel ondernemingen gaan al in zee met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Als zelfstandige ondernemer met maar een klein kantoor is het vaak slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen met mede-kantoor eigenaren. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Hilversum terecht voor:

  • schoonmaker Hilversum
  • schoonmaakster Hilversum
  • schoonmaakhulp Hilversum
  • schoonmaak zakelijk Hilversum
  • schoonmaak particulier Hilversum

Alle schoonmakers uit Hilversum

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Hilversum

Veel organisaties denken dat het ook wel mogelijk is om het allemaal zelf te doen, dit valt vaak toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde schoonmaakwerk in minder tijd kunnen doen. Ook weet hij alles over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je pand moet voldoen. Door deze grote mate van kennis en ervaring weet je altijd zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een frisse en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Hilversum om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Hilversum?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Hilversum in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Hilversum gezocht

Het is aan te raden dat je met een aantal zaken rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster in te schakelen Hieronder geven wij jou een aantal relevante tips die je kunt gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze kennis is het veel eenvoudiger om een goede schoonmaakhulp in Hilversum te vinden. Door transparant te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je wensen.

Noteer eerst voor jezelf welke taken je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Wil je namelijk alleen maar het pand zelf laten poetsen of moeten er ook klusjes zoals de ruiten worden meegenomen? Nu je weet welke taken je wilt uitbesteden is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn uiteraard verschillende vereisten voor verschillende vakgebieden, bij een tandarts moet het natuurlijk schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Als je niet voldoende informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Hilversum.

Zoek je een schoonmaakster uit Hilversum?

Schoonmaakster Hilversum vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Hilversum vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Hilversum in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Hilversum

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de diensten die je afneemt. Voor kleinere organisaties is het vaak mogelijk om met het klein schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Anderzijds is het voor de grote ondernemingen weer mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer werkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Hilversum.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Hilversum.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Hilversum.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Hilversum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Hilversum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Hilversum

Je kan met een fatsoenlijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grondige schoonmaak. Dankzij kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een kantoor waar al jouw medewerkers met plezier binnen willen stappen, een smerig kantoor is namelijk niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het pand achter in een schone staat. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter concentreren in een schone omgeving. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt lastigvallen met het poetsen van het kantoor is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Hilversum.

Lees alles over schoonmaakservice uit Hilversum.

Schoonmaakservice Hilversum

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Hilversum.

Het aanvragen van een offerte is een makkelijke en kosteloze stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze offerte aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf Hilversum kunnen vinden. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je in zee gaat met een goed bedrijf, je wilt immers wel dat de schoonmaak geschiedt door iemand die hier oog voor heeft. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier op deze manier meteen achter. Wij realiseren ons ook dat het nooit makkelijk is om een geschikt schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je veel sneller samenwerken met een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan helpen met de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Hilversum.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Hilversum te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Hilversum voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Hilversum aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Hilversum die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Hilversum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Hilversum jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Hilversum!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Hilversum. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Hilversum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Hilversum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Hilversum

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Michiel van der Horst

Gevonden via forum

8 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Bas Prins

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

2 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nancy van den Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marieke Verhoeven

Zeer verrast

13 februari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marieke van de Ven

Ideale match

11 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dave van den Heuvel

Fijn!

31 januari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Frank de Leeuw

Gevonden via forum

24 januari 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Angela Driessen

Gevonden via forum

17 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Erwin Peters

Werkt goed dit

10 januari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Frank Mulder

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

2 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Elizabeth Koster

snelle service

7 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Jessica Peters

Gevonden via forum

9 december 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Jacqueline Koning

Heel positief

1 december 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Roel Post

betaalbaarder dan ik dacht

5 december 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Christian Smeets

Lang leve google

28 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric Kuiper

Dé tip

16 november 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Antonius van de Ven

Dit werkt fijn

21 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Daniël Jacobs

Eindelijk een goede site gevonden

13 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Susanne Blom

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

31 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Bas Kuipers

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 oktober 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacqueline van de Velden

Ideale tip

21 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cornelis Groen

Werkt goed dit

14 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anna Smits

Schoonmaakkaart is top!

6 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Barbara de Jonge

Lang leve google

30 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs Gerritsen

Ideale match

22 september 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Niels Verhoeven

betaalbaar en professioneel

15 september 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal Dijkstra

Forum bood hulp

11 september 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Petrus de Boer

Vlugge offerte

31 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joris Vink

Geen linkedin nodig

23 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid van Leeuwen

Zeer verrast

22 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Diana Peters

Forum bood hulp

14 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Maartje van Doorn

Schoonmaakkaart is top!

1 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Deborah van de Ven

zeer rap geholpen

30 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Michel de Ruiter

Positieve ervaring

19 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Lisette Kuiper

Eindelijk een goede site gevonden

15 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Wendy Timmermans

Goed contact

6 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bianca Schouten

betaalbaarder dan ik dacht

2 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc van de Ven

Fijn!

24 juni 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Nathalie van Wijk

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

17 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Paul Blom

erg betaalbaar

7 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis de Koning

Lang leve google

30 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke Post

Aangenaam verrast

27 mei 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Robertus de Jong

Fijne service

17 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Simone van der Horst

Goed contact

15 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Robertus van Loon

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

4 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- René Smits

Zeer verrast

28 april 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marcel van de Berg

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

30 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Hendrikus Mol

erg betaalbaar

10 maart 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob de Graaf

betaalbaarder dan ik dacht

17 februari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne van Loon

vlot en makkelijk

23 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Jessica Brouwer

snelle service

17 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Annemarie van de Velden

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Hilversum

Van HoogeDoorn Facilitaire dienstverlening

Marconistraat 170
1223 BZ Hilversum
Nederland

035 772 0722
https://van-hoogedoorn-facilitaire-dienstverlening.business.site/

Clean and Proper

Varenmeent 100
1218 AS Hilversum
Nederland

035 524 4052
http://www.cleanandproper.nl/

Van Vulpen Facilitair

Schakel 5
1231 ST Loosdrecht
Nederland

06 54635503
http://www.van-vulpen-facilitair.nl/