Schoonmaakbedrijf Marum

Wil jij een ijzersterk schoonmaakbedrijf uit Marum die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Marum verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Marum – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Marum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Marum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 127 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Marum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lucaswolde, Nuis en De Wilp bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Marum

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een tijdrovende bezigheid. Veel drukbezette mensen zijn het zat om zelf de handen uit de mouwen te steken om de woning of het kantoor schoon te maken. Gelukkig zijn er meer dan genoeg schoonmaakbedrijven uit Marum die dit graag van je overnemen. Dankzij een kantoor schoonmaak Marum krijg je een fris pand zonder dat het jou moeite kost. Wij beschrijven precies waar je rekening mee moet houden bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Marum.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Marum geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je werkomgeving over. Dit gaat verder dan de schoonmaak binnenin het pand, maar het bevat bijvoorbeeld ook het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel ondernemingen profiteren al van een schoonmaakbedrijf in Marum voor hun organisatie. Wanneer je binnen je bedrijf veel energie kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional in te schakelen.

Als zelfstandige ondernemer met maar een klein kantoor is het vaak slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen met mede-kantoor eigenaren. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Marum terecht voor:

  • schoonmaker Marum
  • schoonmaakster Marum
  • schoonmaakhulp Marum
  • schoonmaak zakelijk Marum
  • schoonmaak particulier Marum

Alle schoonmakers uit Marum

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Marum

Veel ondernemingen zijn ervan overtuigd dat het ook wel haalbaar is om het allemaal zelf te doen, dit valt vaak toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde werk in minder tijd kunnen doen. Ook zal hij of zij alles weten over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Daarnaast adviseert hij je ook over de hygiëne eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Door deze grote mate van know-how en ervaring weet je altijd zeker dat jouw kantoor voorzien zal zijn van een mooie en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Marum om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Marum?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Marum in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Marum gezocht

Het is wenselijk dat je met een paar zaken rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster in te schakelen Voordat je het eerste bedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het goed dat je onderstaande tips doorloopt. Met deze tips is het een stuk makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Marum te vinden. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je wensen.

Het is aan te raden om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Je hebt vaak namelijk keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je uit handen wilt geven is het tijd om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn namelijk verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een medische specialist moet het bijvoorbeeld netter zijn dan bij een gewoon kantoor. Als je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het slim om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Marum.

Zoek je een schoonmaakster uit Marum?

Schoonmaakster Marum vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Marum vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Marum in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Marum

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je alleen maar kiest voor de simpele diensten. Voor kleinere bedrijven is het meestal mogelijk om met het klein schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Voor grote organisaties is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Marum.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Marum.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Marum.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Marum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Marum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Marum

Je kan met een degelijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grondige schoonmaak. Je wilt namelijk je personeel en klanten ontvangen in een hygiënische ruimte, waar ze zich goed in voelen.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Na de grondige schoonmaak is het hele pand weer als nieuw. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter concentreren in een schone omgeving. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt belasten met het schoonmaken van de werkplek is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Marum.

Lees alles over schoonmaakservice uit Marum.

Schoonmaakservice Marum

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Marum.

Het aanvragen van een offerte is een makkelijke en kosteloze stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze offerte aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf Marum kunnen vinden. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde branches niet schoonmaken, bijvoorbeeld ziekenhuizen, dan kom je hier op deze manier meteen achter. Wij weten dat het nooit eenvoudig is om een geschikt schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande tips tot een succesvolle samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Marum.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Marum te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Marum voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Marum aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Marum die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Marum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Marum jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Marum!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Marum. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Marum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Marum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Marum

Vlugge offerte

23 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Michel van den Heuvel

Dé tip

26 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Arjan Kuijpers

Dit werkt fijn

19 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Janneke Janssen

Goed contact

22 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Elisabeth Peters

Ideale website

18 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacobus van Loon

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Natasja Vink

Vlugge offerte

18 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sandra van Beek

Gevonden via forum

14 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Martijn Verbeek

Via forum hier terechtgekomen

13 juli 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Kevin Brouwer

Via forum hier terechtgekomen

15 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Petrus Dijkstra

Goed contact

12 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erwin Maas

Perfecte tip

14 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jeffrey van der Meulen

Goed contact

16 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Elisabeth Schipper

Ideale match

11 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kim van der Meulen

snel geholpen

14 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Joost Verhoeven

Prettige service

12 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Eveline de Graaf

Gevonden via forum

12 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Joost Verhoeven

Lang leve google

12 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris Hofman

Goed contact

5 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Klaas van der Laan

Duidelijke website

3 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bastiaan Mol

Ideale website

3 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sabrina Koning

Schoonmaakkaart is top!

4 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Femke de Graaf

Geen linkedin nodig

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda Schouten

Goed contact

3 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelis van de Ven

Schoonmaakkaart is top!

30 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Frank van der Meer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

1 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacobus Veenstra

betaalbaar en professioneel

2 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia Verbeek

Dé tip

28 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marianne Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

2 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Albert van de Berg

Duidelijke website

2 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Matthijs van de Veen

Voortreffelijke match

24 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dave Smit

Google is je grootste vriend

24 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kevin Vos

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

24 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Vincent Post

Forum bood hulp

25 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Robert de Groot

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Karin Jonker

Prettige service

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Martinus de Jonge

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

25 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Rogier Vink

Eindelijk een fijne site

22 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Richard Willemsen

Eindelijk een fijne site

22 juni 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Manon Schouten

Werkt goed dit

18 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wilhelmina Gerritsen

Voortreffelijke match

16 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Annemieke Smeets

Zeer verrast

17 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jeroen de Graaf

Fijne service

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Martijn Kramer

Perfecte website

14 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martine van de Velden

aangename service

12 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Patricia van den Heuvel

De perfecte match

17 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sylvia Vos

Aangenaam verrast

14 juni 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Patricia Jansen

Eindelijk een goede site gevonden

9 juni 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hendrika Boer

betaalbaar en professioneel

13 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Pascal van de Wal

Aangenaam verrast

9 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Antonius Boer

Schoonmaakkaart is top!

6 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Cindy Peters

Werkt goed dit

5 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Astrid Smeets

Perfecte tip

11 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Richard de Koning

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

4 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Saskia van de Velde

betaalbaar en professioneel

10 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kelly Meijer

Lang leve google

2 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald van der Meulen

Gevonden via forum

5 juni 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Nienke de Haan

Fijn!

5 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tom Schouten

erg betaalbaar

31 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia Vink

Eindelijk een goede site gevonden

5 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Renate van de Wal

Perfecte website

30 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Yvonne Bos

Vlugge offerte

2 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Petronella Driessen

Goed contact

27 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Nathalie Vos

Duidelijke website

28 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anna van der Linden

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bas van de Ven

niet verwacht zo betaalbaar

31 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin van Loon

Goed contact

29 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jacobus van Wijk

Google is je grootste vriend

23 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita van der Meer

Eindelijk een fijne site

28 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Femke van de Wal

Ideale website

23 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nancy Janssen

Goed contact

27 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Kelly Sanders

Perfecte tip

19 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Anouk van der Meer

Goede werking van de website

24 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Matthijs Vermeulen

Super service

24 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ronald Kramer

Ideale website

22 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Kevin Evers

Duidelijke website

18 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Erik Kuipers

Fijne service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Joyce Kok

Goede werking van de website

19 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Bram van der Horst

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

18 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Maaike van der Meer

Google is je grootste vriend

14 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Jacobs

Ideale match

13 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemarie Mol

Via linkedin niet hetzelfde

13 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anne de Leeuw

Ideale tip

11 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Vanessa de Vos

Via Via maar dan beter

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina de Koning

snelle service

13 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Elisabeth van Dam

erg betaalbaar

8 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anne Molenaar

Perfecte tip

7 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tamara Visser

aangename service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Martinus de Vries

Forum bood hulp

10 mei 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Nancy Dekker

Positieve ervaring

6 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Franciscus de Jong

Forum bood hulp

5 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Sabrina van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

3 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Dave van der Meulen

snelle service

6 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ruud van der Meer

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

6 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Anita de Groot

Zeer verrast

4 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Robertus Kuijpers

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ruben Janssen

Forum bood hulp

27 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Hendrikus de Jonge

Perfecte website

28 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Roel de Koning

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ingrid van Beek

Voortreffelijke match

30 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marijke Meijer

Fijn!

23 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Gerardus Smits

Aangenaam verrast

26 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anita Timmermans

Google is je grootste vriend

25 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper Postma

niet verwacht zo betaalbaar

21 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela Mol

betaalbaar en professioneel

21 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

25 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ramona Jonker

Werkt goed dit

21 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pascal Huisman

Lang leve google

21 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Hendriks

Dé tip

20 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Angela Schipper

Snelle offerte

19 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ruben de Boer

Via Via maar dan beter

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie de Vries

vlot en makkelijk

15 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Nathalie van Veen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tamara van de Velde

niet verwacht zo betaalbaar

16 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin van de Velde

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sander van Dongen

Eindelijk een goede site gevonden

14 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robert Peeters

Geen linkedin nodig

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David van den Bosch

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

14 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patrick Kuiper

Gevonden via forum

12 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Christiaan Gerritsen

Erg tevreden

12 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Ellen de Bruijn

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

6 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joost van der Meulen

Voortreffelijke match

7 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

6 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben de Jong

Via linkedin niet hetzelfde

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natasja de Koning

Forum bood hulp

8 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Pieter van Dijk

Schoonmaakkaart is top!

4 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Sabine Hofman

erg snel

4 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Richard Prins

Goed contact

31 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erwin van Beek

Lang leve google

3 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris Mulder

Gevonden via forum

3 april 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Leonie Kuijpers

Prettige service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Maarten de Wit

Perfecte website

27 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmus Groen

erg betaalbaar

1 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rutger Hofman

Google is je grootste vriend

30 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adrianus Vos

Goed contact

27 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tessa Hoekstra

Prettige service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Koen Kuiper

niet verwacht zo betaalbaar

28 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sebastiaan van den Bosch

Lang leve google

22 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke de Leeuw

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Marcel de Bruin

Aangenaam verrast

23 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Angelique Evers

Duidelijke website

25 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martine Timmermans

Fijne service

22 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marieke Smit

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johan Dijkstra

Aangenaam verrast

22 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rogier Jacobs

Ideale tip

20 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jasper Willemsen

Ideale website

19 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Deborah van den Bosch

Duidelijke website

21 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marleen Janssen

Via linkedin niet hetzelfde

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eva Vos

Vlugge offerte

16 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sabrina de Graaf

Vlugge offerte

13 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Martin Blom

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Manon van de Brink

Prettige service

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Martijn Kramer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

16 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marijke Huisman

Lang leve google

6 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maarten van de Ven

Vlugge offerte

1 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Martin Meijer

De perfecte match

22 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michael van den Broek

Goede werking van de website

16 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sjoerd Visser

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

8 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Wilhelmina van der Meer

Eindelijk een goede site gevonden

1 februari 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Natascha Visser

Ideale tip

23 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marleen Post

Zeer verrast

21 januari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marjolein Willemsen

Vlugge offerte

15 januari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jan Visser

De perfecte match

7 januari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Gerardus Mulder

Goed contact

5 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Catharina Bosman

Prettige service

6 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Jacqueline de Vries

Ideale match

3 december 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cindy Kuiper

Perfecte website

3 december 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Petrus de Groot

Geen linkedin nodig

25 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barry van Dam

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

18 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Diana van de Pol

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

19 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Danny van der Horst

Eindelijk een fijne site

13 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anouk Blom

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

2 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Femke Brouwer

Eindelijk een goede site gevonden

30 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Saskia Peters

Fijne service

20 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marijke Timmermans

niet verwacht zo betaalbaar

12 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martinus van der Horst

Via linkedin niet hetzelfde

9 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus Kramer

snel geholpen

27 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Vanessa Smit

Goede werking van de website

26 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Arie van Dongen

Ideale website

13 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Patricia Scholten

Ideale match

8 september 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne Kuiper

Perfecte website

4 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sjoerd Jansen

niet verwacht zo betaalbaar

28 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maartje van de Velde

Via forum hier terechtgekomen

17 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Eveline Jacobs

Schoonmaakkaart is top!

14 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Marije van Doorn

Snelle offerte

4 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika van der Horst

aangename service

30 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Roel van der Heijden

Snelle offerte

19 juli 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Johannes Gerritsen

Prettige service

12 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Paul van der Meulen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

10 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Cornelia van der Horst

Ideale website

1 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Matthijs de Haan

snel geholpen

21 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Maurice de Haan

Ideale tip

19 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Suzanne Mol

erg snel

8 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Robertus van de Velden

Goed contact

1 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martinus Kramer

Voortreffelijke match

27 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Manon de Lange

Werkt lekker!

21 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Tom Koster

De perfecte match

14 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ellen Kuipers

Perfecte website

9 mei 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Femke Hofman

betaalbaarder dan ik dacht

26 april 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan Dijkstra

Super service

24 maart 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Sharon Schouten

Dit werkt fijn

2 maart 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sylvia van de Ven

Werkt lekker!

10 februari 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Kirsten Blom

Voortreffelijke match

6 februari 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Karin de Jong

snel geholpen

16 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Ivo Molenaar

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Marum

Schoonmaak & Klussenbedrijf ‘De Tweede’ hét schoonmaak & klussenbedrijf voor Noord Nederland

Schoonmaak & Klussenbedrijf 'De Tweede' hét schoonmaak & klussenbedrijf voor Noord Nederland
Noorderweg 18
9824 PB Noordwijk

06 52519820
http://www.detweede.nl/

Total Cleaning Service B.V.

Zandumerweg 27
9821 TE Oldekerk
Nederland

0594 507 027
https://www.tcsbv.nl/

truck cleaning services

Zandumerweg 27
9821 TE Oldekerk
Nederland

0594 507 027
http://www.truckcleaning.eu/pages/contact.php