Schoonmaakbedrijf Opmeer

Ben jij op zoek naar een professional voor jouw schoonmaak in Opmeer?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Opmeer verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Opmeer – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Opmeer gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Opmeer
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 43 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Opmeer, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit De Weere, Aartswoud en Spanbroek bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Opmeer

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste tijdsbesteding die je kan bedenken. Het is natuurlijk logisch dat nieuwsgierig bent naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig is er een manier om al je schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Opmeer. Door een kantoor schoonmaak Opmeer krijg je een schoon gebouw zonder dat het jou moeite kost. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf Opmeer hebben we voor jou vandaag een paar handige handvaten die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Opmeer geschikt?

Je mag van een professionele schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak uit handen kan nemen. Dit gaat verder dan alleen de werkruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel bedrijven hebben al een schoonmaakbedrijf ingeschakeld. Wanneer je binnen je onderneming veel energie kwijt bent aan het schoonmaken is het verstandig om om een professional in te schakelen.

Als ZZP’er met maar een klein kantoor is het meestal slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen met mede-kantoor eigenaren. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Opmeer terecht voor:

  • schoonmaker Opmeer
  • schoonmaakster Opmeer
  • schoonmaakhulp Opmeer
  • schoonmaak zakelijk Opmeer
  • schoonmaak particulier Opmeer

Alle schoonmakers uit Opmeer

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Opmeer

Veel ondernemingen zijn ervan overtuigd dat het ook wel mogelijk is om het allemaal zelf te doen, dit valt vaak toch vies tegen. De schoonmaker is de juiste persoon die veel efficiënter handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een geschikte investering om te doen. Daarnaast weet hij alles over de diverse soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. De schoonmaker weet ook alles af van de eisen die gesteld kunnen worden omtrent hygiëne in de bedrijfsruimte. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een frisse ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Opmeer om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Opmeer?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Opmeer in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Opmeer gezocht

Het is aan te raden dat je met een aantal zaken rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. Alvorens je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je tegenkomt is het verstandig dat je onderstaande tips doorneemt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door transparant te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je behoeften.

Het is aan te raden om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Je hebt vaak namelijk de keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Tevens is het wenselijk dat je een beetje onderzoek doet naar de deskundigheid van de specifieke schoonmaakbedrijven. Er zijn namelijk verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een medische specialist moet het vanzelfsprekend netter zijn dan bij een gewoon kantoor. Wanneer je meer te weten wil komen over de deskundigheid van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te bevelen om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Opmeer.

Zoek je een schoonmaakster uit Opmeer?

Schoonmaakster Opmeer vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Opmeer vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Opmeer in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Opmeer

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de diensten die je afneemt. Voor kleinere organisaties is het vaak mogelijk om met het klein schoonmaakpakket al een eind te komen. Anderzijds is het voor de grote ondernemingen weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer werkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Opmeer.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Opmeer.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Opmeer.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Opmeer vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Opmeer vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Opmeer

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben vaak een andere definitie van schoon, wanneer jij van mening bent dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Dankzij kantoorschoonmaak zorg je voor een pand waar al jouw medewerkers met genoegen binnen willen stappen, een vies kantoor is namelijk niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het pand achter in een schone staat. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter focussen in een schone omgeving. Als jij jezelf of je personeel niet wilt lastigvallen met het poetsen van het kantoor is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Opmeer.

Lees alles over schoonmaakservice uit Opmeer.

Schoonmaakservice Opmeer

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Opmeer.

Een aanvraag voor een offerte versturen is uiteraard een slimme stap om te zetten. Als jij helder je wensen beschrijft in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een geschikte offerte. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een goed bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door een professional. Zo kom je er ook snel achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke opdrachten niet kan uitvoeren. Het is nooit makkelijk om gelijk een geschikt bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je veel sneller samenwerken met een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan helpen met de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Opmeer.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Opmeer te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Opmeer voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Opmeer aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Opmeer die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Opmeer

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Opmeer jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Opmeer!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Opmeer. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Opmeer en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Opmeer die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Opmeer

Dit werkt fijn

12 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Bram de Bruin

Super service

18 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Roel Huisman

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

17 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Kelly van de Berg

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

10 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Pascal Veenstra

Voortreffelijke match

9 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette Jonker

Goede werking van de website

27 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johanna Timmermans

Snelle offerte

20 februari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Petrus Evers

Fijne service

23 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Daniël van de Brink

Eindelijk een fijne site

15 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric de Leeuw

Positieve ervaring

10 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Willem Blom

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

4 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Michel Meijer

betaalbaar en professioneel

30 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Schouten

Schoonmaakkaart is top!

21 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Klaas de Bruijn

Duidelijke website

11 januari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Christiaan Schouten

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

6 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Caroline Hoekstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

8 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ruud van Dam

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

7 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Daniël van de Pol

Ideale tip

3 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kevin Post

Via forum hier terechtgekomen

29 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Nicolaas van der Meer

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

27 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anna de Leeuw

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

19 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Astrid Vink

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

19 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Natasja Koning

snel geholpen

14 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Maarten Vermeulen

Goed contact

3 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erwin Willems

Via forum hier terechtgekomen

27 oktober 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Brenda Peters

Duidelijke website

23 oktober 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Wendy Scholten

vlot en makkelijk

15 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Wendy de Bruijn

betaalbaarder dan ik dacht

5 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella de Jonge

erg betaalbaar

26 september 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Hendriks

Ideale tip

23 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Barbara Gerritsen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

16 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Simone Kuijpers

Ideale tip

11 september 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anouk de Vos

Prettige service

4 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Barry Hermans

Super service

29 augustus 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Peter Schouten

Lang leve google

19 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simon de Groot

Gevonden via forum

8 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Jelle van der Meer

niet verwacht zo betaalbaar

7 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jessica van Dijk

Google is je grootste vriend

27 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marleen Post

snel geholpen

19 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Brenda Bos

Werkt goed dit

11 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Simone Kuiper

Vlugge offerte

5 juli 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacob de Bruijn

Google is je grootste vriend

2 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Sanders

Forum bood hulp

20 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Simon Boer

De perfecte match

16 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eric Jonker

Prettige service

13 juni 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Adriaan van der Meulen

Vlugge offerte

31 mei 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Iris van de Veen

Dé tip

29 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bram de Groot

Ideale match

22 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sjoerd Janssen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

12 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Antonius van Vliet

Goed contact

5 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elisabeth van Loon

Goed contact

25 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Antonius de Vos

Google is je grootste vriend

4 april 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ellen de Vos

De perfecte match

13 maart 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Martine Dekker

Voortreffelijke match

20 februari 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Antonius Peters

erg snel

25 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Nicole van de Velde

betaalbaarder dan ik dacht

15 januari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabine Bosch

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Opmeer

De Huizenwasserij

Reine Victoriaweg 53
1731 Winkel
Nederland

06 52699647
http://dehuizenwasserij.nl/

Schoonmaakbedrijf Norbert Rood

Willem Saallaan 2
1687 BT Wognum
Nederland

0229 573 603
https://www.topschoonmaakbedrijf.nl/wognum/norbert-rood-schoonmaakbedrijf

N. Karsten Schoonmaakbedrijf

Westerspoor 21
1687 AZ Wognum
Nederland

0229 573 497
https://kostenschoonmaakbedrijf.nl/noord-holland/wognum/schoonmaakbedrijf-karsten/