Schoonmaakbedrijf Purmerend

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw schoonmaak in Purmerend?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Purmerend verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Purmerend – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Purmerend gezocht?

Een schoonmaker uit Purmerend vinden

Schoonmaakbedrijf Purmerend
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 46 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Purmerend, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Kwadijk, Purmerland en Purmer bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Purmerend

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een vervelende bezigheid. Veel ondernemers zijn het moe om zelf de handen uit de mouwen te steken om de woning of het kantoor schoon te maken. Gelukkig zijn er diverse schoonmaakbedrijven uit Purmerend die jou hier graag bij helpen. Hiermee zorg je ervoor dat je je niet meer met de schoonmaak hoeft bezig te houden. Wij vertellen je precies waar je op moet letten bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Purmerend.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Purmerend geschikt?

Je mag van een schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak van je overneemt. Denk hierbij verder dan de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het bevat bijvoorbeeld ook het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel bedrijven werken al samen met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt lonen als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Purmerend vaak delen met mede-kantooreigenaren. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Purmerend terecht voor:

  • schoonmaker Purmerend
  • schoonmaakster Purmerend
  • schoonmaakhulp Purmerend
  • schoonmaak zakelijk Purmerend
  • schoonmaak particulier Purmerend

Alle schoonmakers uit Purmerend

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Purmerend

Veel ondernemingen zijn ervan overtuigd dat het ook wel haalbaar is om het allemaal zelf te doen, dit valt vaak toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde schoonmaakwerk in veel minder tijd kunnen doen. Daarnaast weet hij alles over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. De schoonmaker weet daarnaast ook alles af van de vereisten die gesteld worden rondom de hygiëne in het pand. Door deze grote mate van kennis en expertise weet je tenminste zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een frisse en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Purmerend om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Purmerend?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Purmerend in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Purmerend gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Purmerend is het wenselijk dat je rekening houd met een aantal zaken. In dit artikel geven wij jou een aantal relevante tips die je kan gebruiken bij je zoektocht. Dankzij deze tips is het veel makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Purmerend te contacteren. Door duidelijk te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je behoeften.

Het is belangrijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je bijvoorbeeld alleen maar de bedrijfsruimte zelf laten poetsen of moeten er ook schoonmaakwerkzaamheden zoals de ruiten worden uitgevoerd? Nu je weet welke werkzaamheden je uit handen wilt geven is het tijd om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn natuurlijk verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een arts moet het bijvoorbeeld schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Wanneer je niet voldoende informatie over een schoonmaakbedrijf online kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact te zoeken met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Purmerend.

Zoek je een schoonmaakster uit Purmerend?

Schoonmaakster Purmerend vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Purmerend vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Purmerend in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Purmerend

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je enkel kiest voor de basis werkzaamheden. Voor kleinere ondernemingen is het vaak mogelijk om met het bescheiden schoonmaakpakket al een eind te komen. Voor grote ondernemingen is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Purmerend.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Purmerend.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Purmerend.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Purmerend vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Purmerend vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Purmerend

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van hygiëne, wanneer jij van mening bent dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Dankzij kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een kantoor waar al jouw klanten met genoegen binnen willen stappen, een smerig kantoor is namelijk niet echt een goede binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Dit laat heel het pand achter in een frisse staat. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen namelijk in een schoon kantoor werken. Als jij jezelf of je personeel niet wilt lastigvallen met het schoonmaken van het kantoor is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Purmerend.

Lees alles over schoonmaakservice uit Purmerend.

Schoonmaakservice Purmerend

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Purmerend.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en kosteloze stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze offerte aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Purmerend kunnen vinden. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Zo kom je er ook meteen achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Het is nooit eenvoudig om gelijk een geschikt bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze handvaten tot een succesvolle samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Purmerend.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Purmerend te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Purmerend voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Purmerend aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Purmerend die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Purmerend

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Purmerend jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Purmerend!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Purmerend. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Purmerend en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Purmerend die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Purmerend

Fijn!

14 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bianca Schipper

Snelle offerte

11 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marianne Groen

Heel positief

13 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marc van der Heijden

Dé tip

8 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Eveline de Wit

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

27 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Vos

Via Via maar dan beter

26 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Antonius van den Broek

Ideale match

14 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne van Dijk

Eindelijk een goede site gevonden

11 februari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemarie van Doorn

Dé tip

3 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marijke de Wit

Gevonden via forum

30 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Jacobus Vermeulen

Vlugge offerte

22 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein Koster

Lang leve google

14 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia de Koning

Ideale match

6 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anita Boer

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 december 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Roy van Veen

Schoonmaakkaart is top!

7 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Pieter de Vries

Super service

1 december 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Mariska van Dongen

Vlugge offerte

5 december 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Erik Wolters

Voortreffelijke match

25 november 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petra van der Linden

Erg tevreden

14 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Margaretha Postma

Google is je grootste vriend

19 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David van de Brink

Fijn!

7 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jacob Martens

Goed contact

6 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Maurice Vink

Ideale website

25 oktober 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tessa van de Ven

Voortreffelijke match

17 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Pascal Bakker

Goed contact

16 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simon Hofman

Google is je grootste vriend

3 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jolanda Willemsen

snelle service

26 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Roel Groen

De perfecte match

26 september 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robin de Lange

Forum bood hulp

16 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Alexander de Haan

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

9 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Johan Peters

Super service

29 augustus 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Tom van der Meulen

Vlugge offerte

24 augustus 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Adriana van den Bosch

Ideale match

22 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ellen Kuipers

Dit werkt fijn

15 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ivo Bos

Snelle offerte

4 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Renate Groen

Lang leve google

25 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo de Haan

betaalbaar en professioneel

25 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike van de Wal

Perfecte website

16 juli 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Adriana van Vliet

Goed contact

10 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michiel van Leeuwen

Fijne service

28 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Maria Mulder

Perfecte tip

23 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Alexander van Dijk

Snelle offerte

18 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marjolein de Haan

Positieve ervaring

12 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Angelique Kok

Eindelijk een goede site gevonden

3 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Joris Kramer

Vlugge offerte

24 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jessica Willems

Prettige service

21 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Sabrina Schouten

De perfecte match

9 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ronald Vos

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

6 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marianne Wolters

Prettige service

29 april 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Steven van Leeuwen

Via forum hier terechtgekomen

9 april 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Barry Willems

Duidelijke website

3 maart 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sebastiaan Meijer

erg betaalbaar

13 februari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wouter van de Berg

betaalbaar en professioneel

27 januari 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline Postma

Snelle offerte

13 januari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nicolaas Boer

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Purmerend

Advies/Schoonmaakservice Anneke Visser

Burgemeester D. Kooimanweg 375
1444 BK Purmerend
Nederland

0299 413 381
http://adviesschoonmaakservice.nl/

Fast Clean Service

Overlanderstaat 241
1445 DR Purmerend
Nederland

020 244 0994
http://www.fastcleanservice.nl/

Schoonmaakbedrijf Gijsen

Scheldestraat 42
1442 SE Purmerend
Nederland

0299 471 433
http://www.schoonmaakbedrijfgijsen.nl/