Schoonmaakbedrijf Barsingerhorn

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw schoonmaak in Barsingerhorn?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Barsingerhorn verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Barsingerhorn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Barsingerhorn gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Barsingerhorn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 125 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Barsingerhorn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lutjewinkel, Zijdewind en t Veld bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Barsingerhorn

Schoonmaken, het is waarschijnlijk niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Veel Nederlanders zijn het beu om zich er bijna dagelijks mee bezig te moeten houden. Gelukkig zijn er meerdere schoonmaakbedrijven uit Barsingerhorn die jou hier graag bij helpen. Hiermee zorg je ervoor dat je je niet meer met de schoonmaak hoeft bezig te houden. Wij beschrijven precies waar je op moet letten bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Barsingerhorn.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Barsingerhorn geschikt?

De schoonmaker neemt alle schoonmaakwerkzaamheden van je bedrijf over. Denk hierbij verder dan de schoonmaak binnenin het pand, maar het heeft ook betrekking op het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel ondernemingen profiteren al van een schoonmaakbedrijf in Barsingerhorn voor hun bedrijf. Een professionele schoonmaker aantrekken zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Als zelfstandige ondernemer met maar een kleine kantoorruimte is het vaak slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen met mede-kantoor eigenaren. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Barsingerhorn terecht voor:

  • schoonmaker Barsingerhorn
  • schoonmaakster Barsingerhorn
  • schoonmaakhulp Barsingerhorn
  • schoonmaak zakelijk Barsingerhorn
  • schoonmaak particulier Barsingerhorn

Alle schoonmakers uit Barsingerhorn

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Barsingerhorn

Weet jij zeker dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? Een schoonmaker zal hetzelfde werk in minder tijd kunnen uitvoeren. Ook zal hij of zij alles weten over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. De schoonmaker weet uiteraard ook alles af van de eisen die gesteld worden rondom de hygiëne in de bedrijfsruimte. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een frisse ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Barsingerhorn om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Barsingerhorn?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Barsingerhorn in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Barsingerhorn gezocht

Het is belangrijk dat je met een paar dingen rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. Alvorens je het eerste bedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het wenselijk dat je onderstaande tips doorloopt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door duidelijk te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je behoeften.

Het is wenselijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk een stuk makkelijker. Je hebt vaak namelijk de keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je wilt uitbesteden is het moment aangebroken om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grote organisaties in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een partij met veel ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Als je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het slim om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Barsingerhorn.

Zoek je een schoonmaakster uit Barsingerhorn?

Schoonmaakster Barsingerhorn vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Barsingerhorn vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Barsingerhorn in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Barsingerhorn

Voor een schoonmaakbedrijf worden vaak geen al te hoge rekeningen verstuurd, al helemaal als je alleen maar kiest voor de basis werkzaamheden. Kleine bedrijven hebben meestal genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Voor grote bedrijven is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Barsingerhorn.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Barsingerhorn.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Barsingerhorn.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Barsingerhorn vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Barsingerhorn vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Barsingerhorn

Je kan met een fatsoenlijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Met kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een kantoor waar al jouw medewerkers met plezier binnen willen stappen, een vies kantoor is namelijk niet echt een lekkere binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een simpele, maar verstandige investering voor je organisatie. Dit laat heel het kantoor achter in een frisse staat. Voor zowel klanten als de werknemer brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen namelijk in een prettige omgeving werken. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en moeite wilt overhouden dan is het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Barsingerhorn.

Lees alles over schoonmaakservice uit Barsingerhorn.

Schoonmaakservice Barsingerhorn

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Barsingerhorn.

Een offerte aanvragen is natuurlijk een ontzettend goede stap om te zetten. Als jij helder je behoeften noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een geschikte offerte. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je gaat samenwerken met een geschikt bedrijf, je wilt namelijk wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door een professional. Zo kom je er ook snel achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Het is nooit eenvoudig om meteen een goed bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande tips tot een goede samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Barsingerhorn.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Barsingerhorn te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Barsingerhorn voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Barsingerhorn aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Barsingerhorn die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Barsingerhorn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Barsingerhorn jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Barsingerhorn!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Barsingerhorn. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Barsingerhorn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Barsingerhorn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Barsingerhorn

Ideale match

31 augustus 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anne van Dijk

Positieve ervaring

31 augustus 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Matthijs Bos

Snelle offerte

27 augustus 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Robertus van Loon

Perfecte website

21 augustus 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pascal Dijkstra

Eindelijk een fijne site

18 augustus 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Charlotte Hofman

Snelle offerte

12 augustus 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy van den Heuvel

Fijn!

12 augustus 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Iris Vink

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

6 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jacob van de Velde

De perfecte match

3 augustus 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Franciscus Visser

Vlugge offerte

5 augustus 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marinus van den Heuvel

betaalbaarder dan ik dacht

29 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Kuipers

Gevonden via forum

27 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Marieke van Leeuwen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

24 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Frank de Bruin

Ideale tip

22 juli 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Rogier Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

25 juli 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Daniëlle de Graaf

Eindelijk een fijne site

21 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ramona Boer

De perfecte match

20 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Richard Bosman

Ideale tip

19 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Natasja Willems

Fijne service

16 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Annemieke Peters

Vlugge offerte

16 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- David de Bruin

aangename service

16 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Arjan Peters

Schoonmaakkaart is top!

20 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Tom van Vliet

Snelle offerte

19 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Petra Verbeek

Google is je grootste vriend

14 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul van der Laan

Eindelijk een fijne site

15 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriana van der Heijden

Goede werking van de website

13 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Janneke van den Heuvel

Dé tip

9 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dave Peeters

Vlugge offerte

15 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Miranda Groen

Vlugge offerte

15 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Gerrit Postma

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

12 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adriaan van de Velde

Goede werking van de website

8 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anne Driessen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

7 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Angela Kuiper

Aangenaam verrast

11 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Edwin Groen

Duidelijke website

4 juli 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Daniël Bosch

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

8 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Marijke van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

3 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rogier van de Wal

Goed contact

4 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerrit Boer

Goed contact

30 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Hanneke Vermeulen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

3 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Kim van der Laan

Eindelijk een goede site gevonden

1 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilona de Lange

Werkt goed dit

28 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Gerrit Janssen

Goed contact

30 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thijs de Groot

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

25 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Bianca de Ruiter

De perfecte match

30 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marije Meijer

snelle service

28 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Gerrit de Leeuw

Via linkedin niet hetzelfde

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus Vermeulen

Vlugge offerte

25 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Michael de Vos

Gevonden via forum

25 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Mirjam de Jong

Schoonmaakkaart is top!

22 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Sjoerd Willems

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

20 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kelly de Bruijn

Goed contact

25 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marinus Koning

Google is je grootste vriend

19 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eva Vos

erg betaalbaar

24 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie van der Horst

zeer rap geholpen

16 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Ruben Prins

De perfecte match

20 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Natasja Visser

Werkt goed dit

19 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Natasja Blom

Goed contact

18 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Paulus Verbeek

Dé tip

14 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Catharina Willemsen

betaalbaarder dan ik dacht

12 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maarten van de Velden

Lang leve google

17 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Sanders

Goed contact

17 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Suzanne van der Meer

Prettige service

9 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Maaike de Boer

Ideale website

8 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adriana Maas

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- David van Beek

Dit werkt fijn

8 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petra van Dijk

Fijne service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Kirsten Dekker

Snelle offerte

10 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Natasja van der Horst

betaalbaar en professioneel

7 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marijke Bakker

erg snel

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Robin de Jong

zeer rap geholpen

9 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ruben Evers

Dé tip

3 juni 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nathalie Prins

Heel positief

4 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Johan Maas

snel geholpen

4 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Jasper Dekker

vlot en makkelijk

5 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Tessa Kuijpers

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

1 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Thomas Scholten

Super service

31 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Adrianus Wolters

Prettige service

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Janneke de Lange

Fijn!

26 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kevin Jacobs

Aangenaam verrast

26 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bart van de Brink

snelle service

26 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Vanessa Molenaar

Snelle offerte

28 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Niels de Vries

Gevonden via forum

24 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Paulus van Doorn

Duidelijke website

27 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Johannes Koster

Goed contact

22 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Monique Hofman

Erg tevreden

24 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Franciscus Verhoeven

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

20 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Ivo de Graaf

Gevonden via forum

25 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Sharon Prins

zeer rap geholpen

22 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Esther Veenstra

Vlugge offerte

19 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Janneke de Haan

Dé tip

16 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jacob Groen

Perfecte website

20 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Hendrika Willems

Dé tip

18 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kelly Kuijpers

Zeer verrast

18 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bart van de Ven

Goede werking van de website

13 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Matthijs van de Berg

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

16 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Angelique van de Velde

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tom van de Veen

Goed contact

14 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Monique Kuipers

Fijne service

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Erik Vos

Dé tip

7 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerardus Scholten

Schoonmaakkaart is top!

9 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Kirsten Hoekstra

Aangenaam verrast

7 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Cornelia Hermans

Google is je grootste vriend

10 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bastiaan Dijkstra

Ideale tip

9 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nicolaas van Doorn

vlot en makkelijk

6 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Kevin Huisman

Perfecte tip

8 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Barbara Visser

Vlugge offerte

2 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Anita Vos

Eindelijk een fijne site

3 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Iris Groen

Dé tip

30 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martijn van den Bosch

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robertus Verbeek

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

5 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Petronella van de Veen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin van der Horst

Forum bood hulp

29 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Dennis Mulder

vlot en makkelijk

30 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Alexander van Dam

Werkt goed dit

29 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anouk van Loon

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Björn van den Broek

Snelle offerte

26 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nicole Koning

Eindelijk een fijne site

25 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Christian van der Laan

aangename service

23 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Annemieke Sanders

Werkt goed dit

25 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marianne Peeters

Zeer verrast

19 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Gerardus de Jong

betaalbaarder dan ik dacht

21 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Irene Verhoeven

Gevonden via forum

20 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Guido van Dongen

Ideale website

21 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Lisette Prins

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

20 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Alexander van der Laan

Prettige service

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Ivo Postma

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

15 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Erwin van Leeuwen

De perfecte match

17 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Gerardus de Bruijn

erg betaalbaar

14 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicole van den Bosch

Super service

16 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Kelly de Graaf

Snelle offerte

14 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Johanna Gerritsen

erg betaalbaar

14 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus Kuipers

Duidelijke website

14 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marc van Dijk

Schoonmaakkaart is top!

12 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Robert van Loon

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Niels van de Veen

Dé tip

9 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Christian de Wit

Gevonden via forum

10 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Marjolein Evers

Via forum hier terechtgekomen

6 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Brenda van den Bosch

niet verwacht zo betaalbaar

10 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika Kuipers

Snelle offerte

7 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Chantal van der Heijden

Goed contact

7 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anouk Kuijpers

Via forum hier terechtgekomen

2 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Patrick Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

6 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Alexander van den Heuvel

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wilhelmus de Lange

Dit werkt fijn

3 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Linda van de Brink

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

30 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Annemarie van de Wal

Super service

28 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Maarten Timmermans

Vlugge offerte

2 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tom Willems

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

30 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Edwin Mol

Duidelijke website

31 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrika van de Berg

Werkt goed dit

28 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mark van den Bosch

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Claudia van der Heijden

De perfecte match

27 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kevin Sanders

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruben Brouwer

Perfecte tip

23 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Susanne Veenstra

Gevonden via forum

25 maart 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Bianca de Vries

Fijne service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Jeroen Maas

Goede werking van de website

20 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Adriana van Vliet

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

20 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Tom van de Berg

De perfecte match

17 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marleen Molenaar

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michael Kuipers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

15 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Erik van Veen

Duidelijke website

20 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Arie de Koning

Prettige service

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Jolanda Martens

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Alexander van Doorn

Via linkedin niet hetzelfde

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Suzanne Verbeek

Goed contact

12 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marijke Jonker

betaalbaar en professioneel

9 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie de Jong

Perfecte website

7 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jelle Koster

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

1 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Adriaan Jacobs

Vlugge offerte

25 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jan Koster

Eindelijk een fijne site

18 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Joost Kramer

erg snel

7 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Marijke Groen

betaalbaar en professioneel

3 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim van den Heuvel

Goede werking van de website

25 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sjoerd de Vries

snelle service

22 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maarten de Jong

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

16 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Yvonne van der Laan

De perfecte match

2 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Brenda de Wit

Positieve ervaring

2 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Diana de Lange

Via forum hier terechtgekomen

9 december 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sharon Bosch

Super service

10 december 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Martine Smits

Google is je grootste vriend

1 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian de Groot

Super service

1 december 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Barbara de Lange

Werkt goed dit

23 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Chantal Driessen

Ideale tip

17 november 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Thomas Verhoeven

Dit werkt fijn

16 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelia Dekker

Fijn!

14 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Yvonne van den Heuvel

Dé tip

7 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sander Blom

Duidelijke website

5 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Björn Jansen

Heel positief

30 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Marije van der Linden

Geen linkedin nodig

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne van der Linden

Duidelijke website

21 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sanne Molenaar

Perfecte website

14 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Gerrit Huisman

Fijn!

10 oktober 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Thomas Veenstra

Zeer verrast

29 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Richard van Dongen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

19 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Barbara Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

13 september 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bas de Boer

Gevonden via forum

5 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nienke de Vries

Geen linkedin nodig

2 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriaan Jacobs

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

25 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Lisette de Koning

Werkt lekker!

17 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Franciscus van de Velde

Snelle offerte

10 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Adrianus Bosch

Goed contact

6 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marcel Post

Voortreffelijke match

30 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martijn Driessen

Via Via maar dan beter

22 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

12 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robert Post

Google is je grootste vriend

9 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy van der Meer

snel geholpen

3 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Martinus van de Veen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

27 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Martinus Koning

betaalbaarder dan ik dacht

17 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy van der Heijden

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

10 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Richard Koning

Duidelijke website

2 juni 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Gerardus Jonker

Heel positief

24 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Patricia van Loon

Perfecte website

16 mei 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marieke van Dongen

Duidelijke website

12 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Antonius de Haan

Vlugge offerte

5 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Mirjam Groen

Ideale match

26 april 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Guido van de Velde

Google is je grootste vriend

22 maart 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce van de Velde

Fijne service

3 maart 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Arjan Dekker

Snelle offerte

15 februari 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Mariska van de Velde

Vlugge offerte

29 januari 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Christiaan van den Heuvel

Google is je grootste vriend

9 januari 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly Maas

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Barsingerhorn

Mdo Schoonmaakbedrijf

Kemphaanlaan 88
1761 XJ Anna Paulowna
Nederland

06 44867968
http://www.mdoschoonmaakbedrijf.nl/contact/

Schoonmaakbedrijf BlingClean

Het Schip 68
1741 LZ Schagen
Nederland

06 17686808
https://www.blingclean.nl/

R.d.s. Cleaning B.V.

Westerpark 61
1742 BW Schagen
Nederland

06 51964172
http://www.rdscleaning.nl/