Schoonmaakbedrijf Duizel

Behoefte aan een professioneel schoonmaakbedrijf uit Duizel die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Duizel verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Duizel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Duizel gezocht?

Een schoonmaker uit Duizel vinden

Schoonmaakbedrijf Duizel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 141 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Duizel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Netersel, Wintelre en Steensel bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Duizel

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Het is vanzelfsprekend logisch dat je op zoek gaat naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig zijn er voldoende schoonmaakbedrijven uit Duizel die jou hier graag bij helpen. Door een kantoor schoonmaak Duizel krijg je een schoon gebouw zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Omdat er aardig wat komt kijken bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf Duizel hebben we voor jou vandaag een paar handige tips die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Duizel geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je kantoor over. Dit gaat verder dan alleen de werkruimte poetsen, hij kan bijvoorbeeld vaak ook je ramen schoonmaken. Veel bedrijven profiteren al van een schoonmaakbedrijf in Duizel voor hun organisatie. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt lonen als je zelf denkt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Als zelfstandige ondernemer met maar een klein kantoor is het vaak slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen met mede-kantoor eigenaren. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Duizel terecht voor:

  • schoonmaker Duizel
  • schoonmaakster Duizel
  • schoonmaakhulp Duizel
  • schoonmaak zakelijk Duizel
  • schoonmaak particulier Duizel

Alle schoonmakers uit Duizel

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Duizel

Veel ondernemingen zijn ervan overtuigd dat het ook wel mogelijk is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde werk in minder tijd kunnen uitvoeren. Ook heeft hij de ervaring om te weten welke middelen hij bij welke ruimte moet hebben. De schoonmaker weet uiteraard ook alles af van de vereisten die gesteld kunnen worden rondom de hygiëne in de bedrijfsruimte. Het is nu eenmaal belangrijk dat je medewerkers gebruik kunnen maken van een frisse ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Duizel om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Duizel?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Duizel in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Duizel gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Duizel is het verstandig dat je het een en ander onderzoekt. Voordat je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het verstandig dat je even deze tips doorneemt. Met deze kennis is het veel eenvoudiger om een goede schoonmaakhulp in Duizel te vinden. Door transparant te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij wat jij precies zoekt.

Formuleer eerst voor jezelf welke klusjes je graag wilt uitbesteden. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je namelijk alleen maar de bedrijfsruimte binnen schoon laten maken of moeten er ook werkzaamheden zoals de ramen worden meegenomen? Nu je weet welke werkzaamheden je uit handen wilt geven is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grote ondernemingen in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Als je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Duizel.

Zoek je een schoonmaakster uit Duizel?

Schoonmaakster Duizel vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Duizel vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Duizel in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Duizel

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de diensten die je afneemt. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Daarentegen is het voor de grote ondernemingen weer mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Duizel.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Duizel.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Duizel.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Duizel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Duizel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Duizel

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van hygiëne, waar jij van mening bent dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Met kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een pand waar al jouw klanten met genoegen binnen willen stappen, een smerig kantoor is nu niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Na de grote schoonmaak is het gehele kantoor weer schoon. Voor zowel bezoekers als de werknemer brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen immers in een schoon kantoor werken. Als jij jezelf of je personeel niet wilt lastigvallen met het poetsen van de werkplek is het slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Duizel.

Lees alles over schoonmaakservice uit Duizel.

Schoonmaakservice Duizel

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Duizel.

Het aanvragen van een offerte is een makkelijke en kosteloze stap om te zetten. Als jij duidelijk je behoeften noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je te maken hebt met een geschikt bedrijf, je wilt namelijk wel dat de schoonmaak geschiedt door iemand die hier oog voor heeft. Wanneer de schoonmaakbedrijven bepaalde branches niet schoonmaken, bijvoorbeeld zorginstellingen, dan kom je hier op deze manier meteen achter. Het is nooit eenvoudig om meteen een geschikt bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze instructies tot een succesvolle samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Duizel.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Duizel te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Duizel voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Duizel aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Duizel die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Duizel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Duizel jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Duizel!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Duizel. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Duizel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Duizel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Duizel

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

2 september 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marinus van der Horst

Perfecte website

30 augustus 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Petrus Kramer

Vlugge offerte

23 augustus 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Lisette Dekker

Werkt goed dit

20 augustus 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Christian Bos

Dit werkt fijn

19 augustus 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Gerrit Hermans

Ideale tip

16 augustus 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Koen Kuijpers

Geen linkedin nodig

13 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kim van de Velden

Erg tevreden

7 augustus 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Eric van Veen

betaalbaarder dan ik dacht

3 augustus 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric van der Laan

Positieve ervaring

1 augustus 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bart de Jong

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

25 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruben van de Pol

Eindelijk een goede site gevonden

24 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wouter Koster

Prettige service

28 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Thomas van de Ven

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

27 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Natascha de Bruijn

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marco Dijkstra

Forum bood hulp

19 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Vincent Dekker

Via forum hier terechtgekomen

19 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Ivo van Dijk

Eindelijk een fijne site

23 juli 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelis Huisman

Via forum hier terechtgekomen

19 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Jacobus Veenstra

Ideale tip

19 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Franciscus van den Heuvel

Via Via maar dan beter

18 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy Meijer

Geen linkedin nodig

14 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patricia Groen

Goede werking van de website

19 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Raymond de Wit

Super service

14 juli 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ronald de Wit

Duidelijke website

16 juli 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilse Brouwer

Zeer verrast

11 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Gerardus Janssen

Werkt lekker!

13 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Melanie de Wit

Erg tevreden

16 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ronald de Groot

Heel positief

8 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marco van de Ven

Via forum hier terechtgekomen

10 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Femke Gerritsen

Eindelijk een fijne site

10 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Pieter van der Horst

Perfecte website

8 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sylvia van de Veen

Ideale tip

10 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Karin van Dijk

Goed contact

8 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Arie Blom

Werkt goed dit

4 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Roel van den Heuvel

niet verwacht zo betaalbaar

5 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie de Jong

Via forum hier terechtgekomen

4 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Johanna Dijkstra

erg betaalbaar

6 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johanna van de Velden

Erg tevreden

30 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jelle Evers

snelle service

30 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Lisette de Graaf

Eindelijk een goede site gevonden

1 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jacobus van Veen

Voortreffelijke match

29 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Martine Scholten

Schoonmaakkaart is top!

25 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Dennis de Haan

niet verwacht zo betaalbaar

28 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus Schipper

Aangenaam verrast

28 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Mariska Kok

erg betaalbaar

26 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eric Bakker

Werkt goed dit

23 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Frank Timmermans

Goed contact

23 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Koen Dijkstra

snel geholpen

24 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Franciscus Kramer

Prettige service

25 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Ramona van Dam

Via Via maar dan beter

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Vermeulen

Dé tip

23 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Erwin Hermans

Vlugge offerte

20 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Richard van de Velde

Werkt goed dit

23 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erik van den Bosch

Duidelijke website

17 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Albert Hendriks

Snelle offerte

19 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sabrina Prins

betaalbaarder dan ik dacht

18 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Evers

Perfecte tip

15 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmus Brouwer

Goed contact

12 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tamara van Beek

De perfecte match

11 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Linda Jacobs

Via linkedin niet hetzelfde

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Yvonne Mulder

Snelle offerte

9 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Stefan Smits

Via Via maar dan beter

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniël van de Wal

zeer rap geholpen

8 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Dave Hoekstra

Gevonden via forum

10 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- David Groen

Ideale tip

5 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Christiaan Smit

Goede werking van de website

10 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marcel Schouten

niet verwacht zo betaalbaar

6 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus Schipper

Eindelijk een goede site gevonden

7 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Monique de Bruin

Via linkedin niet hetzelfde

6 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marleen Dijkstra

Ideale tip

5 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marijke van der Heijden

Voortreffelijke match

31 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Bianca de Jonge

Vlugge offerte

5 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Roel van de Ven

Prettige service

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Thomas van Dongen

Prettige service

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Thijs Timmermans

Dit werkt fijn

1 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerrit van de Pol

Voortreffelijke match

30 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Frank de Vos

Schoonmaakkaart is top!

1 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Diana Huisman

Goede werking van de website

29 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martijn Hoekstra

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

26 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maaike Gerritsen

Fijne service

25 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Adrianus van de Brink

Goed contact

26 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Peter van der Linden

Lang leve google

23 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniël Smits

Werkt goed dit

21 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nicole de Graaf

Fijne service

23 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Marcel Driessen

betaalbaar en professioneel

19 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simone Brouwer

Perfecte tip

21 mei 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arie van Dam

Goed contact

24 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Guido Koning

Werkt goed dit

18 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Rogier de Koning

Via linkedin niet hetzelfde

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes Scholten

Google is je grootste vriend

20 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mariska de Jonge

Gevonden via forum

21 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Sandra Post

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelia van Beek

Fijne service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Miranda Hendriks

Google is je grootste vriend

15 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia van Dongen

Vlugge offerte

15 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Paul Prins

snelle service

11 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Anna de Boer

Ideale tip

9 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Leonie Dekker

betaalbaar en professioneel

9 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne Boer

Eindelijk een fijne site

8 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robertus Prins

Goede werking van de website

13 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Remco van Leeuwen

niet verwacht zo betaalbaar

12 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Vink

aangename service

8 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Maartje van Doorn

Vlugge offerte

6 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Petronella Meijer

Vlugge offerte

8 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Nathalie van de Berg

Fijn!

6 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jacobus Peeters

Mijn eigen netwerk kan dit niet

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis van Dijk

Goede werking van de website

1 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petrus de Ruiter

Forum bood hulp

29 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Annemieke van de Ven

Voortreffelijke match

3 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Mirjam Post

niet verwacht zo betaalbaar

2 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie Gerritsen

Forum bood hulp

27 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marijke de Vries

Heel positief

25 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Nancy Gerritsen

Werkt lekker!

30 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eric de Ruiter

Forum bood hulp

30 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Susanne Kuiper

betaalbaar en professioneel

29 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke van Dijk

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Claudia de Vries

niet verwacht zo betaalbaar

21 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Martens

Fijne service

21 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Ramona Groen

niet verwacht zo betaalbaar

26 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald van Loon

Google is je grootste vriend

22 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dennis Groen

aangename service

22 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Pascal Blom

Heel positief

22 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Caroline Bosch

betaalbaar en professioneel

18 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marloes Kramer

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Dirk Jansen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

16 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Pieter Mol

Google is je grootste vriend

19 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Catharina de Vries

Positieve ervaring

18 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Jeroen Hendriks

Perfecte website

17 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nathalie Groen

Fijn!

16 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Susanne de Haan

Via forum hier terechtgekomen

9 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Marcel van de Velde

Goed contact

16 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Iris van de Velden

Fijne service

8 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Sebastiaan van Veen

Super service

9 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Vincent de Leeuw

betaalbaar en professioneel

10 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Peter Smeets

Prettige service

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Pascal Driessen

Forum bood hulp

4 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Angela van de Pol

Eindelijk een fijne site

5 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina Post

betaalbaarder dan ik dacht

7 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mark Prins

Google is je grootste vriend

3 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene Schipper

Snelle offerte

3 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Peter Hermans

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine Prins

niet verwacht zo betaalbaar

31 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adrianus van der Meer

Goede werking van de website

5 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Remco van den Broek

niet verwacht zo betaalbaar

1 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia Vos

Zeer verrast

2 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Ronald Vermeulen

Erg tevreden

28 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Adriana Boer

Vlugge offerte

30 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Yvonne Hoekstra

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jolanda Visser

aangename service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Paul Verhoeven

Geen linkedin nodig

23 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie van der Linden

Lang leve google

26 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petronella Vink

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Monique van der Heijden

Gevonden via forum

23 maart 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Michiel Bakker

Snelle offerte

23 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Esther van Veen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

25 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Rob de Bruijn

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

25 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Paulus Wolters

Werkt goed dit

19 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Brenda Mulder

De perfecte match

17 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Tim Bos

Geen linkedin nodig

15 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika van der Meer

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Robertus van de Velde

Snelle offerte

19 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Saskia van de Ven

Google is je grootste vriend

12 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie van der Linden

zeer rap geholpen

13 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Kirsten van de Berg

Geen linkedin nodig

11 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald Vos

Vlugge offerte

13 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline Martens

Snelle offerte

14 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Rob Sanders

Voortreffelijke match

5 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elizabeth Willemsen

Dé tip

29 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Anouk Dijkstra

Goed contact

21 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Laura Schouten

erg betaalbaar

19 februari 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus de Vos

Via Via maar dan beter

6 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido Hofman

Lang leve google

6 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Yvonne Molenaar

Super service

26 januari 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Wouter van der Meulen

Voortreffelijke match

21 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adrianus Visser

Eindelijk een goede site gevonden

10 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Adriaan Bakker

Goed contact

6 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martine Hofman

Ideale tip

9 december 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Mirjam de Lange

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

7 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Marijke van Dijk

snel geholpen

30 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Mark van der Meulen

De perfecte match

1 december 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sander Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Erik van Dam

betaalbaarder dan ik dacht

14 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Edwin Post

Goede werking van de website

20 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Alexander van de Wal

Via Via maar dan beter

8 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba Verhoeven

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Anouk Gerritsen

Ideale website

24 oktober 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Antonius Mulder

erg snel

25 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Bastiaan de Jong

Werkt lekker!

18 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cindy van de Veen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

10 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martijn van de Wal

Voortreffelijke match

5 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Melanie de Ruiter

Erg tevreden

28 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Martine van den Heuvel

Eindelijk een fijne site

24 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Petronella Sanders

Zeer verrast

19 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Joyce van Dongen

Goed contact

11 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nathalie Kuipers

Duidelijke website

1 september 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Robert Janssen

Vlugge offerte

23 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Melanie Gerritsen

Werkt goed dit

21 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thijs van Dongen

Google is je grootste vriend

15 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo Kuijpers

Aangenaam verrast

4 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Paulus van de Brink

Eindelijk een fijne site

29 juli 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Wilhelmus van de Wal

Werkt lekker!

23 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joyce Sanders

Duidelijke website

12 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cindy de Leeuw

Eindelijk een fijne site

8 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Inge van der Meer

Google is je grootste vriend

4 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline Molenaar

Via linkedin niet hetzelfde

23 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Albert van der Laan

betaalbaarder dan ik dacht

13 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Arie van Dongen

erg snel

7 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Richard Mol

Goed contact

1 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelis Huisman

Fijne service

30 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Patricia Vermeulen

Dé tip

23 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Richard van den Heuvel

Lang leve google

14 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Paul Janssen

Prettige service

4 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Nienke Martens

Schoonmaakkaart is top!

1 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Kevin van den Bosch

Schoonmaakkaart is top!

27 maart 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Hanneke Kuijpers

Snelle offerte

11 maart 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Elizabeth de Bruin

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Chantal van Veen

betaalbaarder dan ik dacht

4 februari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Iris Verbeek

Dit werkt fijn

18 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Roel de Haan

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Duizel

Rimebo B.V.

Dorpsplein 2
5561 AV Riethoven
Nederland

040 201 4817
http://www.rimebo.nl/

Holland Cleany Agencies

Bosserdijk 1
5575 XN Luyksgestel
Nederland

0497 542 461
https://hollandcleany.com/

Schoonmaakbedrijf Lavri B.V.

Brouwer 1
5521 DK Eersel
Nederland

0497 336 230
http://lavrischoonmaakeersel.nl/