Schoonmaakbedrijf Gauw

Behoefte aan een top schoonmaakbedrijf uit Gauw die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Gauw verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Gauw – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Gauw gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Gauw
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 120 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gauw, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Sibrandabuorren, Tersoal en Loenga bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Gauw

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een vervelende bezigheid. Veel ondernemers zijn het zat om het steeds zelf te moeten doen. Gelukkig is er een oplossing om al dit werk uit te besteden, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Gauw. Door een kantoor schoonmaak Gauw krijg je een fris gebouw zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Wij beschrijven precies waar je op moet letten bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Gauw.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Gauw geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je onderneming over. Denk hierbij verder dan de schoonmaak binnenin het pand, maar het heeft ook betrekking op het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel ondernemingen ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Gauw voor hun bedrijf. Wanneer je binnen je bedrijf veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het aan te raden om een professional aan te trekken.

Als ZZP’er met maar een kleine kantoorruimte is het meestal handig om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Gauw terecht voor:

  • schoonmaker Gauw
  • schoonmaakster Gauw
  • schoonmaakhulp Gauw
  • schoonmaak zakelijk Gauw
  • schoonmaak particulier Gauw

Alle schoonmakers uit Gauw

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Gauw

Veel ondernemingen denken dat het ook wel mogelijk is om het allemaal zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel sneller te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het een slimme investering om te maken. Ook heeft hij de ervaring om te weten welke middelen hij bij welke ruimte moet gebruiken. Hij weet daarnaast ook genoeg over de hygiëne eisen waaraan je bedrijfsruimte moet voldoen. Dankzij deze grote mate van know-how en expertise weet je altijd zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een frisse en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Gauw om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Gauw?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Gauw in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Gauw gezocht

Het is wenselijk dat je met een paar dingen rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster in te schakelen Alvorens je het eerste bedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het wenselijk dat je onderstaande tips doorloopt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door duidelijk te zijn in je zoektocht zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je vereisten.

Het is belangrijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken makkelijker. Wil je bijvoorbeeld alleen maar de bedrijfsruimte zelf laten poetsen of moeten er ook klusjes zoals de ramen worden uitgevoerd? Tevens is het wenselijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grotere ondernemingen in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring met de benodigde middelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Wanneer je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact te zoeken met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Gauw.

Zoek je een schoonmaakster uit Gauw?

Schoonmaakster Gauw vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Gauw vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Gauw in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Gauw

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de diensten die je wilt laten uitvoeren. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Anderzijds is het voor de grote organisaties vaak mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer werkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Gauw.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Gauw.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Gauw.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Gauw vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Gauw vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Gauw

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van hygiëne, waar jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Met kantoorschoonmaak zorg je voor een kantoor waar al jouw medewerkers met genoegen binnen willen stappen, een vies kantoor is namelijk niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het kantoor achter in een schone toestand. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen namelijk op een frisse manier werken. Samenvattend: als jij tijd en moeite wilt overhouden dan is het uit handen geven van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Gauw.

Lees alles over schoonmaakservice uit Gauw.

Schoonmaakservice Gauw

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Gauw.

Een offerte aanvragen is natuurlijk een logische stap om te nemen. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Gauw kunnen vinden. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld zorginstellingen, dan kom je hier op deze manier snel genoeg achter. Het is nooit makkelijk om gelijk een geschikt bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze handvaten tot een succesvolle samenwerking komt. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Gauw.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Gauw te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Gauw voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Gauw aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Gauw die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Gauw

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Gauw jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Gauw!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Gauw. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Gauw en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Gauw die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Gauw

betaalbaarder dan ik dacht

20 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke Peeters

Werkt goed dit

24 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tessa Hermans

Via forum hier terechtgekomen

23 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Simon Dekker

Schoonmaakkaart is top!

18 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Sandra Schouten

Ideale website

22 juli 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tamara van den Broek

Eindelijk een fijne site

19 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Paulus van de Berg

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bianca Vos

Lang leve google

17 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christiaan de Boer

Super service

18 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Johanna Koning

Vlugge offerte

11 juli 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Yvonne Bosch

Vlugge offerte

15 juli 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemarie van de Velden

Perfecte tip

14 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Pieter van der Meulen

Positieve ervaring

15 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Guido van de Pol

Perfecte tip

14 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martinus de Graaf

Ideale tip

13 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robin Kuijpers

Google is je grootste vriend

13 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jelle de Jonge

Google is je grootste vriend

11 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana Post

Dé tip

8 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adriana van Vliet

De perfecte match

10 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Guido Martens

Google is je grootste vriend

3 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine Smeets

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

9 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Michiel Schipper

Schoonmaakkaart is top!

2 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Lisette Maas

niet verwacht zo betaalbaar

5 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Renate van den Heuvel

zeer rap geholpen

29 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Roel van de Brink

Vlugge offerte

30 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Angela Hendriks

Forum bood hulp

2 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Iris Molenaar

Snelle offerte

30 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Linda Koster

Gevonden via forum

30 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Eveline Boer

Snelle offerte

28 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Marco Evers

snelle service

24 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Petrus Smit

vlot en makkelijk

28 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Eveline Hendriks

aangename service

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Chantal de Haan

Ideale tip

25 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sharon de Lange

Perfecte website

26 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ingrid Kramer

Geen linkedin nodig

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dennis Post

Zeer verrast

25 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Pascal Willemsen

Heel positief

18 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Johannes Dijkstra

betaalbaar en professioneel

24 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maurice Evers

Via forum hier terechtgekomen

23 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Martine Vermeulen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

20 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Angelique Verbeek

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

21 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Esther Bosch

Aangenaam verrast

20 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Elisabeth van Dijk

Forum bood hulp

19 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Michel Boer

Perfecte website

12 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ilse Smeets

Via linkedin niet hetzelfde

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Molenaar

Goede werking van de website

15 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pieter Schouten

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmina de Bruijn

De perfecte match

15 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Joris de Bruin

Vlugge offerte

9 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Annemieke Hoekstra

betaalbaarder dan ik dacht

9 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia van der Heijden

Lang leve google

10 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke Martens

Forum bood hulp

11 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Michel de Vos

Positieve ervaring

11 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Nicolaas Peeters

Gevonden via forum

4 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Rogier van Dam

Via Via maar dan beter

3 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke Bos

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

1 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hendrika Blom

Snelle offerte

1 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Joost Evers

Heel positief

1 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Karin Gerritsen

Voortreffelijke match

4 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Alexander Kok

Schoonmaakkaart is top!

4 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Evelien van de Pol

Lang leve google

4 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus Mol

Schoonmaakkaart is top!

3 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Niels Verbeek

Ideale match

29 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rutger Dekker

Via forum hier terechtgekomen

25 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Sjoerd van de Velde

Erg tevreden

26 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Christian de Vos

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Guido van de Berg

Ideale match

22 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Susanne Hoekstra

Positieve ervaring

28 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sebastiaan de Groot

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

25 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sandra van der Meulen

Werkt lekker!

26 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nicolaas van der Linden

zeer rap geholpen

23 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Rutger Bosch

Werkt lekker!

18 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michel van Dijk

niet verwacht zo betaalbaar

19 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Timmermans

Goed contact

22 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Paulus de Groot

Voortreffelijke match

21 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Guido Post

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

19 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Johan Hofman

erg snel

21 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Anita de Boer

Dé tip

14 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Lisette van der Laan

Ideale match

18 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- René Prins

Perfecte tip

14 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Simone van den Broek

Snelle offerte

13 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia de Vos

Positieve ervaring

10 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bram Koster

Fijn!

14 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Pascal de Vos

erg betaalbaar

12 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacobus Prins

Lang leve google

14 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry de Jonge

Ideale match

10 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Michel van Loon

Ideale website

7 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jolanda de Vos

Perfecte tip

8 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Raymond de Leeuw

snel geholpen

6 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jacob de Jonge

Ideale tip

7 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tim de Wit

Ideale website

7 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Martinus Verbeek

betaalbaar en professioneel

1 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vincent van de Berg

Eindelijk een fijne site

5 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Annemieke Kuiper

De perfecte match

6 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ramona van den Bosch

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus Jacobs

Goede werking van de website

4 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kelly van den Broek

Eindelijk een fijne site

1 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Natasja Bosch

betaalbaar en professioneel

28 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Janneke van de Velde

Dit werkt fijn

27 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mariska Koster

vlot en makkelijk

25 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Paul de Jonge

Vlugge offerte

28 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- René Meijer

Aangenaam verrast

25 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ilona Brouwer

Forum bood hulp

27 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Christiaan van de Veen

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kirsten van den Heuvel

Perfecte tip

19 april 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marleen de Wit

Fijne service

21 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Astrid Boer

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tamara Groen

betaalbaar en professioneel

23 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs Sanders

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

19 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Irene Bosman

Ideale match

15 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Remco Bosch

Ideale tip

21 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Melanie de Boer

Goed contact

16 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Matthijs van de Brink

Via forum hier terechtgekomen

15 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Maria Timmermans

Snelle offerte

16 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Sebastiaan Jonker

Goed contact

12 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Petra de Boer

Erg tevreden

15 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sander van Loon

Dé tip

13 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Lisette Visser

Perfecte tip

11 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Barbara Verhoeven

Schoonmaakkaart is top!

10 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Dave van Beek

Duidelijke website

6 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Willem van den Heuvel

Via linkedin niet hetzelfde

12 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes Dekker

betaalbaarder dan ik dacht

9 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus Janssen

Perfecte website

6 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bas Martens

niet verwacht zo betaalbaar

7 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Koen Jansen

aangename service

6 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Judith de Haan

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

1 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Michael Schouten

Heel positief

6 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Daniël de Wit

aangename service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- David Molenaar

snelle service

3 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Chantal van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

28 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Johannes Schouten

Ideale match

29 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Esther van de Pol

Fijne service

26 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Kirsten van der Meer

Schoonmaakkaart is top!

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Miranda van der Horst

Ideale tip

1 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erik Postma

Werkt goed dit

25 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kim van Wijk

Aangenaam verrast

26 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sander Evers

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

28 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Tamara Schipper

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tessa van Dam

Super service

26 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Jeroen de Vos

Perfecte tip

21 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Eva de Koning

niet verwacht zo betaalbaar

26 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk de Jong

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Iris van de Pol

De perfecte match

17 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Kirsten van Dijk

Dé tip

16 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmus de Graaf

Eindelijk een fijne site

22 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Guido Blom

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Johan van de Brink

Lang leve google

13 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark Bakker

Prettige service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Jacqueline Vermeulen

Duidelijke website

18 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Melanie Scholten

Via forum hier terechtgekomen

14 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Vincent van den Bosch

Schoonmaakkaart is top!

15 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Miranda de Lange

Fijn!

13 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Natascha van Vliet

Fijn!

6 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Stefan Hoekstra

De perfecte match

2 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Hanneke de Haan

erg betaalbaar

25 februari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan Willems

snel geholpen

18 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Ruud Bos

Fijne service

10 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Gerardus de Ruiter

Fijn!

31 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sharon Mulder

Geen linkedin nodig

28 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jolanda Jacobs

Goed contact

22 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marloes van Vliet

Ideale match

12 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Iris Bos

Duidelijke website

6 januari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Arie van der Heijden

Vlugge offerte

5 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ruben de Leeuw

Snelle offerte

12 december 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Kevin Hendriks

Vlugge offerte

5 december 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Margaretha Veenstra

Eindelijk een goede site gevonden

29 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Saskia van der Horst

Ideale match

26 november 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anne Brouwer

Eindelijk een fijne site

20 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Laura Timmermans

Super service

18 november 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Roel Verbeek

Geen linkedin nodig

10 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

3 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Erwin Vos

Goede werking van de website

25 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Christian Evers

Positieve ervaring

23 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bianca van den Heuvel

vlot en makkelijk

12 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Jacob de Haan

Schoonmaakkaart is top!

5 oktober 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Wilhelmina Scholten

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

29 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Inge Evers

Werkt lekker!

20 september 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eveline Verhoeven

Goed contact

14 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Anouk Boer

Werkt lekker!

7 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Edwin Vink

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

5 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Wilhelmina Brouwer

Via Via maar dan beter

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Post

Lang leve google

20 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice van der Laan

Lang leve google

9 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martinus van Dam

Voortreffelijke match

5 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martin Gerritsen

De perfecte match

28 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elizabeth Wolters

Goed contact

21 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Petronella Willems

Voortreffelijke match

13 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Pascal Hoekstra

Vlugge offerte

7 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Arie Bosman

Lang leve google

1 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maarten van de Wal

snel geholpen

21 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Linda van Dijk

Voortreffelijke match

13 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Anita Kramer

betaalbaar en professioneel

9 juni 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette van de Ven

Perfecte website

3 juni 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ruben de Wit

betaalbaar en professioneel

30 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs Blom

Via linkedin niet hetzelfde

22 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martin Verhoeven

Lang leve google

12 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marco Smit

Snelle offerte

2 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Pascal van Loon

erg betaalbaar

2 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anna Koster

Eindelijk een goede site gevonden

4 april 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacob Smits

Perfecte website

12 maart 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Karin van Loon

Voortreffelijke match

16 februari 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ruud van Loon

Vlugge offerte

6 februari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marjolein de Leeuw

Goed contact

2 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maaike Koster

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Gauw

Gevelreiniging, Van Der Meer Gevel Totaal

Einsteinstraat 10A
8606 JR Sneek
Nederland

0515 335 828
http://www.nevelstralen.nl/

Grip Op Orde

Noardein 101
8625 TH Oppenhuizen
Nederland

06 31262643
http://www.gripoporde.nl/

Filta Friesland

Tanialeane 16
8635 MP Boazum
Nederland

06 81550289
http://www.filtafriesland.nl/