Schoonmaakbedrijf Gelderswoude

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw schoonmaak in Gelderswoude?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Gelderswoude verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Gelderswoude – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Gelderswoude gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Gelderswoude
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 124 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Gelderswoude, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Pijnacker, Koudekerk aan den Rijn en Benthuizen bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Gelderswoude

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Veel Nederlanders zijn het zat om het steeds zelf te moeten doen. Gelukkig zijn er diverse schoonmaakbedrijven uit Gelderswoude die je hiermee kunnen helpen. Dankzij een kantoor schoonmaak Gelderswoude krijg je een fris pand zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Omdat er aardig wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Gelderswoude hebben we voor jou vandaag een paar handige tips die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Gelderswoude geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je bedrijf over. Dit gaat verder dan alleen de ruimte schoonmaken, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel ondernemingen ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Gelderswoude voor hun onderneming. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Gelderswoude vaak delen met mede ondernemers. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Gelderswoude terecht voor:

  • schoonmaker Gelderswoude
  • schoonmaakster Gelderswoude
  • schoonmaakhulp Gelderswoude
  • schoonmaak zakelijk Gelderswoude
  • schoonmaak particulier Gelderswoude

Alle schoonmakers uit Gelderswoude

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Gelderswoude

Weet jij zeker dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? De schoonmaker is de persoon die veel efficiënter handelt bij de schoonmaak, dit maakt het de ideale investering om te maken. Ook heeft hij de ervaring om te weten welke materialen hij bij welke ruimte moet gebruiken. Daarnaast adviseert hij je ook over de hygiëne eisen waaraan je pand moet voldoen. Het is nu eenmaal belangrijk dat je medewerkers gebruik kunnen maken van een schone ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Gelderswoude om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Gelderswoude?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Gelderswoude in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Gelderswoude gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Gelderswoude is het wenselijk dat je het een en ander onderzoekt. Voordat je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je tegenkomt is het belangrijk dat je onderstaande tips doorloopt. Dankzij deze kennis is het veel makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Gelderswoude te vinden. Door duidelijk te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij wat jij precies zoekt.

Het is aan te raden om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal gedaan wilt hebben door het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen als je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt meestal namelijk keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Tevens is het wenselijk dat je onderzoek doet naar de deskundigheid van de specifieke schoonmaakbedrijven. Er zijn namelijk verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een dokter moet het bijvoorbeeld schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Wanneer je meer te weten wil komen over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Gelderswoude.

Zoek je een schoonmaakster uit Gelderswoude?

Schoonmaakster Gelderswoude vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Gelderswoude vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Gelderswoude in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Gelderswoude

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Voor grote bedrijven is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Gelderswoude.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Gelderswoude.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Gelderswoude.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Gelderswoude vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Gelderswoude vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Gelderswoude

Je kan met een degelijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grondige schoonmaak. Je wilt namelijk je personeel en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar verstandige investering voor je bedrijf. Dit laat heel het pand achter in een schone staat. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter concentreren in een schone omgeving. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt lastigvallen met het poetsen van het kantoor is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Gelderswoude.

Lees alles over schoonmaakservice uit Gelderswoude.

Schoonmaakservice Gelderswoude

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Gelderswoude.

Een aanvraag voor een offerte versturen is uiteraard een slimme stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze offerte aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf Gelderswoude vinden. Hierdoor zal je zeker weten dat je gaat samenwerken met een geschikt bedrijf, je wilt immers wel dat de schoonmaak geschiedt door iemand die hier oog voor heeft. Zo kom je er ook snel genoeg achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke opdrachten niet kan uitvoeren. Het is nooit eenvoudig om gelijk een geschikt bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je veel sneller samenwerken met een geschikt bedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Gelderswoude.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Gelderswoude te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Gelderswoude voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Gelderswoude aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Gelderswoude die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Gelderswoude

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Gelderswoude jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Gelderswoude!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Gelderswoude. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Gelderswoude en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Gelderswoude die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Gelderswoude

Via linkedin niet hetzelfde

26 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marc van der Meer

Gevonden via forum

19 juli 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Pieter Verbeek

Forum bood hulp

17 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Anouk Bakker

Via Via maar dan beter

16 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Frank de Leeuw

snelle service

21 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sabine Hermans

Erg tevreden

21 juli 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Martin de Boer

Werkt lekker!

16 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- David Timmermans

betaalbaar en professioneel

14 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk van den Heuvel

Super service

16 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michiel Gerritsen

Forum bood hulp

16 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Vanessa van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

11 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Hanneke van de Veen

Goed contact

12 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jeroen Huisman

Forum bood hulp

10 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Dennis van de Berg

Perfecte website

8 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Mariska de Ruiter

Goed contact

7 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Hanneke Huisman

Werkt goed dit

12 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joyce Maas

De perfecte match

11 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jessica van Doorn

Geen linkedin nodig

8 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacqueline Meijer

Super service

4 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bram de Lange

Super service

4 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sylvia Post

Dé tip

2 juli 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johan van de Veen

Zeer verrast

7 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Danny Peters

Perfecte tip

2 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Frank Blom

Aangenaam verrast

1 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Chantal de Jonge

Fijne service

4 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Marloes Jonker

Snelle offerte

27 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Kelly Willemsen

betaalbaarder dan ik dacht

30 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs van der Linden

Lang leve google

25 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Daniëlle de Wit

Fijne service

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Jacoba van Leeuwen

zeer rap geholpen

25 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Judith Hoekstra

erg snel

27 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Michiel van den Broek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

26 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Petronella van Dijk

Ideale match

24 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kevin Schouten

Via forum hier terechtgekomen

26 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Antonius van de Wal

Ideale match

26 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Petronella Evers

De perfecte match

19 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Antonius Peeters

Voortreffelijke match

24 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacob Bosch

Duidelijke website

22 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Evelien de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marianne de Haan

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

15 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Koen Bakker

Eindelijk een goede site gevonden

21 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Eva de Leeuw

erg betaalbaar

16 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David Veenstra

Gevonden via forum

16 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Sebastiaan Willems

Via forum hier terechtgekomen

18 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jelle Molenaar

Schoonmaakkaart is top!

12 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Raymond de Graaf

betaalbaar en professioneel

11 juni 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natasja van Dijk

zeer rap geholpen

15 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Tamara de Lange

zeer rap geholpen

11 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marieke Peeters

Fijne service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Albert Wolters

Ideale website

6 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simon van de Brink

Lang leve google

10 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elizabeth van Loon

snelle service

8 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Michael de Boer

Goed contact

11 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Erwin Smeets

Duidelijke website

10 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Marc Dekker

Fijn!

7 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Alexander de Bruijn

Voortreffelijke match

3 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sharon Bosch

Forum bood hulp

7 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Joyce van de Wal

erg snel

4 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Vincent Willems

Schoonmaakkaart is top!

3 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Sjoerd van de Pol

Vlugge offerte

30 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Roy van Leeuwen

Lang leve google

28 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Sanders

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Simone van Dijk

Vlugge offerte

28 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Diana van de Velde

Forum bood hulp

25 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Edwin Schouten

Prettige service

30 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Wilhelmus de Bruijn

Voortreffelijke match

29 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mark Bakker

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adriana van der Heijden

Ideale tip

28 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Annemieke Bosman

erg snel

26 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- René Scholten

Ideale website

24 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Rogier de Vries

Eindelijk een fijne site

23 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sjoerd van Dam

Goed contact

18 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Cornelis Bos

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

24 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Paul Postma

Lang leve google

21 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wilhelmus Hoekstra

zeer rap geholpen

15 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Hendrik Mulder

Ideale tip

15 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marcel van de Berg

erg betaalbaar

19 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia Scholten

Goed contact

16 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Daniël de Haan

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

15 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Claudia Vermeulen

Ideale website

11 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Anita Groen

Positieve ervaring

13 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Laura de Groot

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sebastiaan Molenaar

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

15 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mariska Mol

Eindelijk een goede site gevonden

9 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrika van den Bosch

erg snel

9 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Roy van de Brink

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Elisabeth Mol

aangename service

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Maartje Prins

Aangenaam verrast

4 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Charlotte Verbeek

Heel positief

3 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Raymond Prins

zeer rap geholpen

4 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ramona Dijkstra

De perfecte match

7 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Robert de Bruijn

erg snel

2 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Sharon Prins

Werkt goed dit

30 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Remco van Veen

Via Via maar dan beter

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabrina Schipper

Goed contact

2 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ruben Jacobs

Prettige service

30 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Patricia van der Heijden

Vlugge offerte

3 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sjoerd Dekker

niet verwacht zo betaalbaar

29 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Hoekstra

Eindelijk een fijne site

26 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Erik de Vos

Perfecte website

29 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Maarten van der Meer

erg snel

28 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jacqueline van Veen

Snelle offerte

22 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Paulus de Haan

betaalbaar en professioneel

23 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rutger Evers

Positieve ervaring

27 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Ilona de Groot

Werkt goed dit

23 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ilona Meijer

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Manon van der Heijden

Via Via maar dan beter

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus de Graaf

vlot en makkelijk

20 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Thijs Kok

Goed contact

21 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Mariska Postma

Goed contact

19 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Tom Koster

Fijne service

17 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Deborah Hermans

Forum bood hulp

16 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Pascal Janssen

Snelle offerte

19 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Ruud Bosman

Ideale tip

11 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Sabine de Jong

Super service

14 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erik Jansen

betaalbaarder dan ik dacht

9 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris van Leeuwen

Voortreffelijke match

11 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Maaike Driessen

Fijne service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marieke Kramer

Zeer verrast

14 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wilhelmus Peters

Goed contact

9 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sandra de Boer

Super service

5 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marleen Meijer

Via forum hier terechtgekomen

9 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marianne Dekker

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

3 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Natasja Peters

Perfecte website

8 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Guido van de Wal

Snelle offerte

3 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anna de Vos

Forum bood hulp

5 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Martijn Boer

Zeer verrast

1 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Adrianus Smit

Werkt goed dit

6 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marloes Martens

erg snel

31 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Cornelis Vermeulen

Ideale website

2 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sjoerd Schipper

Geen linkedin nodig

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus de Wit

Eindelijk een fijne site

30 maart 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tamara de Boer

niet verwacht zo betaalbaar

1 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Steven Peeters

Eindelijk een fijne site

26 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marcel Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

25 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Hendrika Dijkstra

Prettige service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Tim van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

22 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mark van Wijk

Perfecte tip

25 maart 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ruben Koster

Google is je grootste vriend

22 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eveline de Ruiter

betaalbaar en professioneel

23 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ronald van de Velde

Super service

24 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Barry van Dam

Dé tip

25 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- René de Graaf

Super service

18 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cornelia Hendriks

Werkt lekker!

20 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ivo Prins

Fijne service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Koen van de Velde

Werkt lekker!

16 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michel van Loon

Schoonmaakkaart is top!

19 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Robertus Bakker

Super service

16 maart 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jacoba van Veen

Duidelijke website

18 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Adriaan de Graaf

Via Via maar dan beter

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben Scholten

Aangenaam verrast

16 maart 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Alexander Prins

Lang leve google

13 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tom van de Berg

Forum bood hulp

9 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martinus Jonker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

29 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marc Molenaar

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ramona van Dongen

Vlugge offerte

18 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Adriaan Hofman

Heel positief

7 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Raymond Meijer

Eindelijk een fijne site

3 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina Schipper

Prettige service

30 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Joris Hofman

Ideale match

23 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Eva Smeets

Goed contact

9 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marieke Bos

vlot en makkelijk

7 januari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Post

erg snel

6 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Maurice Martens

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

9 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Brenda van Doorn

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

29 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Joyce Dijkstra

Via linkedin niet hetzelfde

5 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba Groen

Eindelijk een goede site gevonden

26 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Albert Schouten

Goed contact

14 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Maaike Peeters

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 november 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Klaas van Loon

aangename service

11 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Bas Peeters

Goede werking van de website

6 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Lisette de Koning

snelle service

24 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Yvonne Willems

Google is je grootste vriend

24 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus Kramer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

13 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marinus van den Bosch

Werkt goed dit

3 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Eric Gerritsen

Via Via maar dan beter

1 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Leonie Hoekstra

Goed contact

26 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Richard van Veen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

19 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adrianus van de Brink

Fijne service

8 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Joyce van der Horst

Fijne service

4 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Petra van de Velden

Eindelijk een fijne site

26 augustus 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maurice Evers

Schoonmaakkaart is top!

17 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Maria van de Ven

Google is je grootste vriend

10 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria van de Velde

Forum bood hulp

1 augustus 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Rogier Verhoeven

Ideale tip

28 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Erik Brouwer

Vlugge offerte

21 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Brenda de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

12 juli 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Jelle Koster

Voortreffelijke match

9 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marco Peters

Goed contact

3 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelis van Wijk

Positieve ervaring

21 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- David Veenstra

Via Via maar dan beter

20 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs van der Laan

Dit werkt fijn

13 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Christian de Haan

erg betaalbaar

6 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin Gerritsen

niet verwacht zo betaalbaar

24 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Remco Vink

vlot en makkelijk

16 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Sabrina van den Bosch

Dé tip

10 mei 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bart de Vries

vlot en makkelijk

6 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marjolein de Vries

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

26 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Arie van Loon

Fijn!

27 maart 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Ellen van de Pol

betaalbaarder dan ik dacht

5 maart 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemieke Jonker

Perfecte website

19 februari 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Monique Boer

Gevonden via forum

21 januari 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Barry van Loon

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

2 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marloes Kramer

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Gelderswoude

AR Special Cleaning B.V.

Industrieweg 3
2712 LA Zoetermeer
Nederland


http://www.arspecialcleaning.nl/

Schoonmaakbedrijf S.V.N.

Marsgeel 49
2718 CE Zoetermeer
Nederland

06 54398304
http://www.schoonmaakbedrijfsvn.nl/

Gemini Schoonmaakgroep

Louis Braillelaan 80
2719 EK Zoetermeer
Nederland

079 799 9606
http://www.gemini-gs.nl/