Schoonmaakbedrijf Pijnacker

Heb jij behoefte aan een expert voor jouw schoonmaak in Pijnacker?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Pijnacker verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Pijnacker – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Pijnacker gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Pijnacker
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 58 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Pijnacker, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Nootdorp, Voorburg en Leidschendam bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Pijnacker

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Het is vanzelfsprekend logisch dat nieuwsgierig bent naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig zijn er meerdere schoonmaakbedrijven uit Pijnacker die je hiermee kunnen helpen. Hiermee bespaar je veel tijd en moeite. Wij beschrijven precies waar je rekening mee moet houden bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Pijnacker.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Pijnacker geschikt?

Eigenlijk kun je van een professionele schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak van je overneemt. Denk hierbij verder dan de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het bevat bijvoorbeeld ook het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel ondernemingen genieten al van het voordeel van een schoonmaakbedrijf in Pijnacker voor hun onderneming. Als je binnen je organisatie veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het aan te raden om een professional aan te trekken.

Als ZZP’er met maar een klein kantoor is het vaak handig om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Pijnacker terecht voor:

  • schoonmaker Pijnacker
  • schoonmaakster Pijnacker
  • schoonmaakhulp Pijnacker
  • schoonmaak zakelijk Pijnacker
  • schoonmaak particulier Pijnacker

Alle schoonmakers uit Pijnacker

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Pijnacker

Ben jij ervan overtuigd dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? De schoonmaker is de persoon die veel effectiever handelt bij de schoonmaak, dit maakt het de ideale investering om te doen. Daarnaast zal hij of zij alles weten over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. De schoonmaker weet daarnaast ook alles af van de eisen die gesteld worden omtrent hygiëne in de werkplaats. Het is nu eenmaal belangrijk dat je medewerkers gebruik kunnen maken van een propere ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Pijnacker om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Pijnacker?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Pijnacker in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Pijnacker gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Pijnacker is het belangrijk dat je rekening houd met een aantal zaken. Voordat je het eerste bedrijf contacteert dat je tegenkomt is het verstandig dat je even deze tips doorloopt. Met deze tips is het een stuk eenvoudiger om een goede schoonmaakhulp in Pijnacker te contacteren. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je behoeften.

Formuleer eerst voor jezelf welke werkzaamheden je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Wil je namelijk alleen maar het pand zelf schoon laten maken of moeten er ook werkzaamheden zoals de ramen worden meegenomen? Nu je weet welke taken je uit handen wilt geven is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grotere ondernemingen in de zorg zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring met de benodigde schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Als je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact te zoeken met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Pijnacker.

Zoek je een schoonmaakster uit Pijnacker?

Schoonmaakster Pijnacker vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Pijnacker vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Pijnacker in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Pijnacker

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je enkel kiest voor de standaard diensten. Voor kleinere organisaties is het meestal mogelijk om met het standaard schoonmaakpakket al een eind te komen. Daarentegen is het voor de grote organisaties weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Pijnacker.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Pijnacker.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Pijnacker.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Pijnacker vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Pijnacker vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Pijnacker

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van schoon, wanneer jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt namelijk je medewerkers en klanten ontvangen in een hygiënische ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar goede investering voor je organisatie. Na de grondige schoonmaak is het hele kantoor weer schoon. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je immers beter concentreren in een schone omgeving. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en energie wilt overhouden dan is het uitbesteden van de schoonmaak een ontzettend goed idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Pijnacker.

Lees alles over schoonmaakservice uit Pijnacker.

Schoonmaakservice Pijnacker

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Pijnacker.

Een offerte aanvragen is uiteraard een slimme stap om te zetten. Als jij duidelijk je wensen beschrijft in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een allesomvattende offerte. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Zo kom je er ook snel genoeg achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Wij realiseren ons ook dat het nooit makkelijk is om een geschikt schoonmaakbedrijf te vinden.

Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je veel sneller samenwerken met een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Pijnacker.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Pijnacker te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Pijnacker voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Pijnacker aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Pijnacker die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Pijnacker

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Pijnacker jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Pijnacker!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Pijnacker. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Pijnacker en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Pijnacker die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Pijnacker

Voortreffelijke match

18 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dennis Smit

Ideale match

14 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nicolaas van der Heijden

betaalbaar en professioneel

17 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen Hermans

Zeer verrast

15 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Pieter Hendriks

Snelle offerte

18 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Petra Jacobs

Fijn!

10 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marco de Jonge

snel geholpen

9 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Alexander Brouwer

Google is je grootste vriend

6 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen Groen

Ideale website

1 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Angela Sanders

Duidelijke website

23 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Gerrit de Vries

Gevonden via forum

22 februari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Claudia van de Wal

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

15 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kelly van den Heuvel

Goed contact

10 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Sharon Mulder

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

4 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Frank van de Ven

erg betaalbaar

2 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Mariska Gerritsen

Erg tevreden

23 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Marijke van Vliet

Google is je grootste vriend

22 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Björn Vermeulen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

16 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Ilona Peters

Dit werkt fijn

6 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jacoba Postma

Perfecte tip

7 december 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Dennis Koster

Via forum hier terechtgekomen

8 december 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Erik van Vliet

Geen linkedin nodig

1 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Miranda Schouten

Super service

2 december 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Monique van Dijk

Lang leve google

25 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie de Boer

aangename service

18 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Ilse Brouwer

Zeer verrast

21 november 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Jeroen Mol

zeer rap geholpen

13 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Jeffrey de Lange

Werkt goed dit

7 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Kevin de Groot

Eindelijk een fijne site

24 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Remco Prins

Via linkedin niet hetzelfde

22 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Natascha van de Berg

zeer rap geholpen

17 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Tom de Bruijn

Werkt lekker!

3 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Lisette Martens

Ideale tip

1 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marianne Mol

Via forum hier terechtgekomen

20 september 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Anna Schipper

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

12 september 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Wouter de Leeuw

Perfecte tip

9 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Charlotte Brouwer

Perfecte website

30 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmus Smeets

betaalbaar en professioneel

25 augustus 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicolaas van Dongen

Forum bood hulp

19 augustus 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Jessica Peeters

Snelle offerte

8 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ingrid van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

3 augustus 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Raymond Groen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

27 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Barry Maas

Voortreffelijke match

19 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Matthijs de Koning

Lang leve google

13 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Smit

Lang leve google

5 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maurice Molenaar

Vlugge offerte

28 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrik Dekker

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 juni 2019

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Leonie Visser

Ideale match

17 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Eveline Evers

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

10 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Brenda Smeets

erg snel

3 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Raymond van der Meulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Anna Verhoeven

Erg tevreden

23 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wouter van Wijk

zeer rap geholpen

14 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Jasper Hermans

Fijne service

5 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Franciscus Post

Duidelijke website

25 april 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Tom de Lange

Zeer verrast

1 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bianca de Bruin

Dé tip

15 maart 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adrianus Janssen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

16 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martine van de Brink

Erg tevreden

7 februari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Anita Koning

Schoonmaakkaart is top!

19 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Eva Dijkstra

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Pijnacker

stomerij Gigant

Middelwaard 36
2716 CW Zoetermeer
Nederland

06 87107067
http://stomerijgigant.nl/

Tousain Geveltechniek

Wilhelminastraat 27
2651 DJ Berkel en Rodenrijs
Nederland

010 461 3284
http://www.tousainreiniging.nl/

Steriel Schoonmaakbedrijf

Boerhaavelaan 40-Unit B11-025
2713 HX Zoetermeer
Nederland

079 234 0944
https://www.sterielschoonmaakbedrijf.nl/