Schoonmaakbedrijf Hoogenweg

Behoefte aan een top schoonmaakbedrijf in Hoogenweg die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Hoogenweg verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Hoogenweg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Hoogenweg gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Hoogenweg
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 106 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Hoogenweg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gramsbergen, Holtheme en Den Velde bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Hoogenweg

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een vervelende bezigheid. Veel drukbezette mensen zijn het wel beu om het steeds zelf te moeten doen. Gelukkig is er een oplossing om al je schoonmaakwerkzaamheden uit handen te geven, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Hoogenweg. Dankzij een kantoor schoonmaak Hoogenweg krijg je een schoon gebouw zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Omdat er aardig wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Hoogenweg hebben we voor jou vandaag een paar handige handvaten die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Hoogenweg geschikt?

Eigenlijk kun je van een schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak van je overneemt. Denk hierbij verder dan alleen de kantoorruimte poetsen, hij kan bijvoorbeeld vaak ook je ramen wassen. Veel organisaties genieten al van het voordeel van een schoonmaakbedrijf in Hoogenweg voor hun onderneming. Een professionele schoonmaker charteren zal pas echt lonen als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Als ZZP’er met maar een klein kantoor is het meestal handig om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Hoogenweg terecht voor:

  • schoonmaker Hoogenweg
  • schoonmaakster Hoogenweg
  • schoonmaakhulp Hoogenweg
  • schoonmaak zakelijk Hoogenweg
  • schoonmaak particulier Hoogenweg

Alle schoonmakers uit Hoogenweg

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Hoogenweg

Ben jij ervan overtuigd dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel efficiënter te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het een goede investering om te maken. Ook weet hij alles over de diverse soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Daarnaast adviseert hij je ook over de hygiëne eisen waaraan je bedrijfsruimte moet voldoen. Dankzij deze grote mate van know-how en ervaring weet je altijd zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een mooie en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Hoogenweg om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Hoogenweg?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Hoogenweg in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Hoogenweg gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Hoogenweg is het verstandig dat je rekening houd met een aantal zaken. In deze alinea geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kan gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij wat jij precies zoekt.

Het is belangrijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je bijvoorbeeld alleen maar de bedrijfsruimte zelf reinigen of moeten er ook schoonmaakwerkzaamheden zoals de ruiten worden meegenomen? Ook is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grotere bedrijven in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met veel ervaring met de professionele middelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Als je niet voldoende informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te bevelen om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Hoogenweg.

Zoek je een schoonmaakster uit Hoogenweg?

Schoonmaakster Hoogenweg vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Hoogenweg vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Hoogenweg in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Hoogenweg

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de taken die je wilt laten uitvoeren. Voor kleinere ondernemingen is het meestal mogelijk om met het standaard schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Voor grote organisaties is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Hoogenweg.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Hoogenweg.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Hoogenweg.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Hoogenweg vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Hoogenweg vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Hoogenweg

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van hygiëne, waar jij van mening bent dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt natuurlijk je medewerkers en klanten ontvangen in een hygiënische ruimte, waar ze zich goed in voelen.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een simpele, maar verstandige investering voor je onderneming. Na de grondige schoonmaak is het hele pand weer als nieuw. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen immers in een fris kantoor werken. Samenvattend: als jij tijd en energie wilt besparen dan is het uit handen geven van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Hoogenweg.

Lees alles over schoonmaakservice uit Hoogenweg.

Schoonmaakservice Hoogenweg

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Hoogenweg.

Een offerte aanvragen is uiteraard een voor de hand liggende stap om te nemen. Als jij helder je wensen noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je te maken hebt met een geschikt bedrijf, je wilt immers wel dat de schoonmaak geschiedt door iemand die hier oog voor heeft. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde branches niet schoonmaken, bijvoorbeeld zorginstellingen, dan kom je hier op deze manier snel genoeg achter. Wij realiseren ons ook dat het nooit eenvoudig is om een geschikt schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze tips tot een succesvolle samenwerking komt. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Hoogenweg.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Hoogenweg te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Hoogenweg voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Hoogenweg aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Hoogenweg die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Hoogenweg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Hoogenweg jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Hoogenweg!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Hoogenweg. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Hoogenweg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Hoogenweg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Hoogenweg

Google is je grootste vriend

27 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hanneke Dijkstra

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Thomas Jonker

Via Via maar dan beter

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia Dekker

Gevonden via forum

27 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Björn Molenaar

zeer rap geholpen

30 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Elisabeth Willemsen

Voortreffelijke match

25 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Natascha Kuijpers

De perfecte match

24 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Tom Wolters

Gevonden via forum

25 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Marianne Visser

Goed contact

26 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Vincent van Dam

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

24 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Judith de Ruiter

Vlugge offerte

20 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Barbara Peters

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

19 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Wendy Jonker

Via forum hier terechtgekomen

22 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Daniël van de Velde

Schoonmaakkaart is top!

18 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Martinus van de Velde

Vlugge offerte

19 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemarie Koster

Lang leve google

19 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Astrid van der Horst

Goed contact

15 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Robertus Huisman

erg snel

13 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Michael de Wit

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

14 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Irene van Doorn

Goed contact

13 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ruben Brouwer

De perfecte match

13 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Patrick Kuiper

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Daniëlle van den Bosch

Ideale website

8 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sylvia de Vries

Ideale tip

7 juni 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemarie Kok

Prettige service

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Tamara Blom

Via forum hier terechtgekomen

11 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Catharina Maas

Na lang zoeken de juiste gevonden

9 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Wendy Vos

Google is je grootste vriend

6 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke van Dongen

Perfecte tip

2 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Johannes Dekker

Werkt goed dit

7 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ronald Bosch

Geen linkedin nodig

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wendy Jonker

Via Via maar dan beter

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vanessa Kuiper

Dé tip

2 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kelly van Loon

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maarten van der Linden

snel geholpen

31 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Jan van de Veen

Voortreffelijke match

28 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dave van de Velde

Positieve ervaring

2 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Elizabeth Kuijpers

erg betaalbaar

25 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sabrina Meijer

erg betaalbaar

29 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper de Jong

Google is je grootste vriend

23 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne van der Horst

aangename service

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Arjan de Ruiter

Snelle offerte

27 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Vincent Scholten

Ideale match

28 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Lisette van de Velde

betaalbaarder dan ik dacht

20 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tessa Smeets

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dennis van der Meer

vlot en makkelijk

19 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Adriaan van Leeuwen

Google is je grootste vriend

24 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole van Wijk

Vlugge offerte

22 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Renate Koning

Ideale website

15 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Matthijs van Veen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben Martens

Gevonden via forum

19 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Alexander Schipper

Via Via maar dan beter

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Peeters

Eindelijk een fijne site

13 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Vincent Post

Schoonmaakkaart is top!

15 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Paul van den Broek

Super service

10 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bram Peters

Google is je grootste vriend

15 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Hermans

Perfecte website

10 mei 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Rutger Meijer

erg betaalbaar

8 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Melanie de Boer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

13 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Patrick van de Brink

Voortreffelijke match

9 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martinus Huisman

Snelle offerte

7 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Renate Scholten

niet verwacht zo betaalbaar

4 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey Post

Goede werking van de website

3 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Antonius Hofman

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Pascal de Boer

Positieve ervaring

6 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Monique Kuijpers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Simon Willemsen

Fijn!

30 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Caroline Hendriks

Via linkedin niet hetzelfde

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne van Dam

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna Janssen

Perfecte website

30 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Matthijs Scholten

Eindelijk een fijne site

29 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Wendy de Jonge

Eindelijk een fijne site

26 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johannes van Vliet

Goede werking van de website

1 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jasper van Beek

Eindelijk een fijne site

28 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan van Wijk

Goed contact

25 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Elizabeth Molenaar

Na lang zoeken de juiste gevonden

27 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona Jacobs

niet verwacht zo betaalbaar

22 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke Janssen

Ideale match

24 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cornelia Jacobs

betaalbaar en professioneel

22 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia Evers

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Koen de Boer

Geen linkedin nodig

20 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin de Vos

Forum bood hulp

18 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Robertus van Loon

Ideale website

16 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Monique Jansen

Vlugge offerte

22 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Marleen Driessen

Positieve ervaring

18 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Gerrit Dijkstra

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

14 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Maria van Loon

Goed contact

18 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bastiaan Mulder

Positieve ervaring

14 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Petrus van Veen

erg betaalbaar

11 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Femke Verhoeven

Duidelijke website

14 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmus Molenaar

Goed contact

16 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Lisette van Loon

Goed contact

8 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ramona Meijer

Fijn!

8 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Eric van de Ven

Google is je grootste vriend

7 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robert Prins

betaalbaarder dan ik dacht

7 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René van der Heijden

snel geholpen

11 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Irene Willems

Ideale tip

4 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jelle Vermeulen

Goed contact

3 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Albert van der Heijden

Duidelijke website

7 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nancy Smits

betaalbaarder dan ik dacht

5 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas van Dongen

Perfecte website

4 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Johanna Willems

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

4 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sylvia Mol

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Tamara Koning

Via forum hier terechtgekomen

3 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Jan Visser

Google is je grootste vriend

31 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne Meijer

Fijne service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Eveline van de Velde

Via forum hier terechtgekomen

26 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Erik Bos

aangename service

28 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Roy van der Horst

Schoonmaakkaart is top!

24 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Adriana Timmermans

Goed contact

25 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sylvia Schouten

Dé tip

25 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bas Visser

Duidelijke website

26 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marco Dijkstra

Ideale tip

26 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Annemarie van de Ven

zeer rap geholpen

23 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Dennis Wolters

Eindelijk een goede site gevonden

20 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wouter van Beek

Forum bood hulp

22 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Petrus Scholten

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Niels van de Wal

Eindelijk een fijne site

20 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maria van Vliet

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

17 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Patrick van Dongen

Goede werking van de website

19 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrik Mulder

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Bram Prins

Dé tip

13 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Pascal van Dam

Duidelijke website

14 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Caroline Smit

vlot en makkelijk

12 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Johanna Jacobs

Lang leve google

10 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sabine Boer

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

12 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Vanessa Smeets

Goed contact

11 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Janneke van Dongen

Goed contact

2 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ivo Schouten

Eindelijk een goede site gevonden

25 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bas de Groot

Google is je grootste vriend

20 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Tim van Doorn

Ideale website

12 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Rutger van de Wal

erg betaalbaar

3 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Johan Smeets

Ideale match

25 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Daniëlle van de Ven

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

16 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michel Gerritsen

Goed contact

13 januari 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Remco Timmermans

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

5 januari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Christiaan Scholten

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

10 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Robin Post

Via linkedin niet hetzelfde

8 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicole de Vries

Lang leve google

30 november 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Michiel de Leeuw

Ideale match

5 december 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Daniël Hendriks

Schoonmaakkaart is top!

23 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Melanie de Vos

erg betaalbaar

16 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nicole van Beek

De perfecte match

18 november 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Astrid Hoekstra

aangename service

9 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Johanna van den Broek

Goed contact

3 november 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jeroen Hoekstra

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

29 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Annemieke Peters

Lang leve google

22 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cindy Willems

Goed contact

15 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cornelia van de Velde

Duidelijke website

3 oktober 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Tamara de Wit

Via Via maar dan beter

29 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce Kramer

Perfecte tip

20 september 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marinus van de Berg

Snelle offerte

19 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Björn Dijkstra

Ideale website

9 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Michel Maas

snelle service

29 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Maria de Wit

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Judith Verbeek

Duidelijke website

20 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tamara van Vliet

Goed contact

12 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Saskia Smeets

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

4 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Patrick Gerritsen

Google is je grootste vriend

29 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeffrey Koster

Ideale tip

24 juli 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Franciscus Huisman

aangename service

15 juli 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Christiaan van de Velde

Werkt goed dit

6 juli 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Natascha Wolters

Vlugge offerte

1 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Nicole van de Brink

Werkt goed dit

27 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Susanne van der Meer

Snelle offerte

20 juni 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander Bosman

Super service

10 juni 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Adriana Bosch

Geen linkedin nodig

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas de Vries

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

26 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Danny Jonker

Prettige service

23 mei 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Bianca van der Horst

aangename service

16 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Martin Jonker

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

2 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Sander Jonker

Duidelijke website

1 mei 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Simon van de Velde

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

29 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Thijs Jonker

Prettige service

3 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Wilhelmus Schipper

Duidelijke website

24 februari 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nicolaas Janssen

snelle service

1 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Maria van der Meulen

Perfecte website

1 januari 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Björn de Ruiter

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Hoogenweg

Inter Clean

Byte 1-A
7741 MK Coevorden
Nederland

0524 518 930
https://interclean-schoonmaakdiensten.nl/

Hop Reiniging B.V.

Fabriekswijk 11
7782 PW De Krim
Nederland

0524 563 575
https://hop-bv.com/

Schoonmaakbedrijf van der Wal

Groen van Prinstererstraat 1
7691 AH Bergentheim
Nederland

0523 785 153
http://www.schoonmaakbedrijfvanderwal.nl/