Schoonmaakbedrijf Ittervoort

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw schoonmaak in Ittervoort?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Ittervoort verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Ittervoort – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Ittervoort gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Ittervoort
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 133 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ittervoort, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Haler, Neeritter en Kelpen Oler bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Ittervoort

Schoonmaken, het is meestal niet de leukste bezigheid die je je maar voor kunt stellen. Het is vanzelfsprekend logisch dat nieuwsgierig bent naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig zijn er voldoende schoonmaakbedrijven uit Ittervoort die je hiermee kunnen helpen. Hiermee voorkom je veel gedoe. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Ittervoort hebben we voor jou vandaag enkele handige handvaten die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Ittervoort geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je bedrijf over. Dit gaat verder dan de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het heeft ook betrekking op het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties gaan al in zee met een schoonmaakbedrijf. Als je binnen je organisatie veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het aan te raden om een professional in te schakelen.

Als ZZP’er met maar een kleine kantoorruimte is het vaak handig om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Ittervoort terecht voor:

  • schoonmaker Ittervoort
  • schoonmaakster Ittervoort
  • schoonmaakhulp Ittervoort
  • schoonmaak zakelijk Ittervoort
  • schoonmaak particulier Ittervoort

Alle schoonmakers uit Ittervoort

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Ittervoort

Veel ondernemingen denken dat het ook wel haalbaar is om het allemaal zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de juiste persoon die veel efficiënter handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een goede investering om te maken. Ook weet hij alles over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Hij weet daarnaast ook genoeg over de hygiëne eisen waaraan je pand moet voldoen. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een propere ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Ittervoort om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Ittervoort?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Ittervoort in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Ittervoort gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Ittervoort is het wenselijk dat je het een en ander onderzoekt. Hieronder geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kunt gebruiken bij je zoektocht. Dankzij deze kennis is het veel eenvoudiger om een geschikte schoonmaakhulp in Ittervoort te contacteren. Door transparant te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je wensen.

Noteer eerst voor jezelf welke werkzaamheden je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt het onderhandelen als je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je bijvoorbeeld alleen maar het kantoor zelf laten poetsen of moeten er ook klusjes zoals de ruiten worden uitgevoerd? Nu je weet welke taken je wilt uitbesteden is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grotere ondernemingen in de zorg zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Wanneer je niet voldoende informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact te zoeken met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Ittervoort.

Zoek je een schoonmaakster uit Ittervoort?

Schoonmaakster Ittervoort vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Ittervoort vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Ittervoort in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Ittervoort

Voor een schoonmaakbedrijf zijn de kosten vaak te overzien, al helemaal als je alleen maar kiest voor de simpele werkzaamheden. Voor kleinere bedrijven is het vaak mogelijk om met het standaard schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Daarentegen is het voor de grote organisaties weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer werkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Ittervoort.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Ittervoort.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Ittervoort.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Ittervoort vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Ittervoort vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Ittervoort

Je kan met een goed schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Je wilt vanzelfsprekend je medewerkers en klanten ontvangen in een hygiënische ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar goede investering voor je organisatie. Na de grondige schoonmaak is het gehele kantoor weer fris. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter focussen in een schone omgeving. Samenvattend: als jij tijd en moeite wilt overhouden dan is het uit handen geven van de schoonmaak een ontzettend goed plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Ittervoort.

Lees alles over schoonmaakservice uit Ittervoort.

Schoonmaakservice Ittervoort

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Ittervoort.

Een offerte aanvragen is uiteraard een logische stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf Ittervoort vinden. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Wanneer de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld ziekenhuizen, dan kom je hier op deze manier snel genoeg achter. Wij weten dat het nooit makkelijk is om een geschikt schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je een stuk sneller samenwerken met een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Ittervoort.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Ittervoort te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Ittervoort voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Ittervoort aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Ittervoort die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Ittervoort

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Ittervoort jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Ittervoort!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Ittervoort. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Ittervoort en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Ittervoort die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Ittervoort

Prettige service

2 september 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Inge de Vos

Geen linkedin nodig

1 september 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana de Koning

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

21 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Dave Kramer

zeer rap geholpen

25 augustus 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Franciscus de Koning

Schoonmaakkaart is top!

18 augustus 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Bianca van der Meer

Snelle offerte

14 augustus 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika van de Berg

Geen linkedin nodig

13 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle de Jong

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

5 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jolanda Schouten

Eindelijk een goede site gevonden

1 augustus 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Paul van de Brink

Dé tip

4 augustus 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sanne Bos

Ideale website

23 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ivo de Haan

erg betaalbaar

28 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Johan Kuipers

Gevonden via forum

23 juli 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Karin Willemsen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Maas

Dé tip

27 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bram Blom

Goede werking van de website

23 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Deborah van de Brink

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

20 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Daniël Hoekstra

Prettige service

24 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Arie Vos

Werkt lekker!

19 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jan van Vliet

Goed contact

17 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elisabeth Groen

Via forum hier terechtgekomen

17 juli 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Astrid Kok

Goed contact

14 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marjolein Kok

Ideale match

17 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Suzanne Kuipers

Goed contact

15 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thijs van de Wal

Goed contact

17 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rutger van de Wal

Eindelijk een fijne site

12 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sandra Gerritsen

Via forum hier terechtgekomen

11 juli 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Patricia Maas

Ideale website

11 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Catharina de Bruin

Goed contact

11 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Michel Post

niet verwacht zo betaalbaar

8 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne de Groot

Duidelijke website

13 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Cornelis Dekker

Erg tevreden

12 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maaike Koster

De perfecte match

4 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Saskia Veenstra

Ideale match

9 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Paulus van der Meulen

Eindelijk een goede site gevonden

4 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Tamara Bosman

Aangenaam verrast

7 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Evelien Hendriks

Super service

1 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Klaas Verhoeven

Forum bood hulp

3 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Top professional

- Paul Gerritsen

Snelle offerte

30 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nathalie de Haan

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

29 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Margaretha Huisman

Goed contact

2 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wouter Meijer

betaalbaarder dan ik dacht

30 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Koning

Via forum hier terechtgekomen

30 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Björn de Bruin

Ideale match

27 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Mirjam van Loon

Eindelijk een fijne site

28 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vanessa van der Linden

Na lang zoeken de juiste gevonden

25 juni 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Matthijs Hermans

Werkt goed dit

25 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Tessa van de Pol

zeer rap geholpen

22 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Eveline van Veen

Voortreffelijke match

22 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemarie Postma

Ideale match

24 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Femke Dijkstra

Perfecte website

22 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Stefan Prins

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

18 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anne Janssen

Via Via maar dan beter

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Elizabeth van der Horst

De perfecte match

22 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Frank van Veen

Ideale website

16 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bart van de Veen

Goede werking van de website

14 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrikus Smit

Fijn!

19 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- René van de Berg

De perfecte match

19 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marijke Janssen

Perfecte tip

18 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marinus Driessen

Schoonmaakkaart is top!

12 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Roel Smits

Fijne service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Melanie Bosch

Goed contact

14 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemarie Bakker

Ideale tip

9 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Alexander Mulder

zeer rap geholpen

9 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Hendrika Post

aangename service

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Sanne Huisman

Lang leve google

7 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Barry Gerritsen

Eindelijk een goede site gevonden

4 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Johanna Bosman

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Roy van de Velde

Via Via maar dan beter

5 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick van Wijk

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

8 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Willem Schipper

Duidelijke website

6 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martijn van de Ven

snelle service

2 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Tamara Timmermans

Lang leve google

31 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Sanders

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

5 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Eveline Postma

Dé tip

30 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joost Mol

Werkt goed dit

28 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Hanneke de Leeuw

zeer rap geholpen

1 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Maarten Bakker

Snelle offerte

27 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Natascha Smit

Werkt goed dit

31 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Joyce Veenstra

Geen linkedin nodig

30 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Klaas Verhoeven

Dé tip

25 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marijke Jacobs

Lang leve google

23 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd Verhoeven

Fijn!

22 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Anouk Schouten

Eindelijk een goede site gevonden

23 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Albert de Wit

Geen linkedin nodig

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nathalie Vink

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

21 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Robin van der Horst

Forum bood hulp

20 mei 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Annemieke Dekker

Super service

20 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martinus Driessen

Vlugge offerte

18 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nicolaas van der Horst

Erg tevreden

19 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Natascha Evers

Ideale match

21 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Natascha Meijer

betaalbaarder dan ik dacht

17 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrika van de Berg

Aangenaam verrast

15 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Deborah Smeets

Ideale website

12 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sander van der Linden

Geen linkedin nodig

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ivo Kuijpers

Via linkedin niet hetzelfde

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marije Meijer

Via linkedin niet hetzelfde

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David de Haan

betaalbaarder dan ik dacht

10 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim Bakker

Lang leve google

8 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruben Huisman

Erg tevreden

12 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sabrina van Vliet

Erg tevreden

6 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sylvia Visser

Fijne service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Hendrikus Brouwer

Duidelijke website

4 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jacqueline Schipper

zeer rap geholpen

7 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Sylvia Meijer

Geen linkedin nodig

2 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus Peters

Vlugge offerte

8 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Robertus van de Veen

Forum bood hulp

1 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Charlotte Prins

Eindelijk een fijne site

2 mei 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Charlotte Evers

Vlugge offerte

30 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marinus Verbeek

Prettige service

5 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Adrianus Vermeulen

Positieve ervaring

28 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Adriaan de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

29 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Remco Brouwer

Dé tip

28 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrika Willemsen

Google is je grootste vriend

30 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas Blom

Ideale tip

23 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Thomas van de Velden

erg snel

24 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Simon Bosman

Eindelijk een fijne site

22 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Edwin van den Bosch

Dit werkt fijn

27 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Antonius Bos

Werkt lekker!

27 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marloes Vos

niet verwacht zo betaalbaar

21 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke Vos

Dit werkt fijn

25 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sabrina van Leeuwen

Geen linkedin nodig

18 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Jansen

Goed contact

16 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jessica de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

19 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Natasja van de Pol

Na lang zoeken de juiste gevonden

21 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Barry van Vliet

Eindelijk een goede site gevonden

18 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Paul Peeters

Perfecte tip

15 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hanneke Kramer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelis Driessen

betaalbaarder dan ik dacht

12 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus de Leeuw

Via Via maar dan beter

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simon van der Heijden

Ideale website

12 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ruud Vos

Voortreffelijke match

11 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Remco van de Wal

Snelle offerte

13 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Bram Timmermans

De perfecte match

8 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patricia van de Pol

Perfecte website

7 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ronald Scholten

Ideale tip

9 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Petrus Bakker

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

5 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Petra Kok

Schoonmaakkaart is top!

10 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Gerrit Hoekstra

Lang leve google

2 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem Schouten

aangename service

2 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Karin van de Wal

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

8 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Judith Molenaar

Eindelijk een fijne site

7 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Cornelis de Koning

zeer rap geholpen

3 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Joost Schipper

Vlugge offerte

29 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Kelly de Koning

Dé tip

4 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacobus Mulder

Fijne service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Antonius Martens

vlot en makkelijk

31 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Bas Smit

betaalbaarder dan ik dacht

2 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit de Bruin

Duidelijke website

31 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nicole van Dongen

betaalbaar en professioneel

28 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Kuipers

snelle service

24 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Astrid Timmermans

Dit werkt fijn

24 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Edwin van der Laan

De perfecte match

21 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Willem de Haan

erg betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus de Leeuw

Ideale match

23 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jolanda Huisman

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

21 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Mariska van Leeuwen

Perfecte website

22 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Ingrid van de Wal

Ideale tip

22 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Barbara van Dijk

Goede werking van de website

19 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Willem Vermeulen

Dit werkt fijn

20 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Alexander de Bruin

Prettige service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Joyce Verbeek

betaalbaarder dan ik dacht

13 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob Timmermans

Ideale tip

12 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Simone Hendriks

Ideale match

13 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Mirjam de Leeuw

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

11 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Miranda de Vries

Goed contact

10 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Saskia Hoekstra

Google is je grootste vriend

11 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije van de Pol

Gevonden via forum

6 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Deborah van de Velde

Heel positief

27 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Marjolein de Bruijn

Google is je grootste vriend

22 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd van de Berg

Erg tevreden

19 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Marloes van de Berg

Eindelijk een fijne site

11 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Wendy van Dam

Via linkedin niet hetzelfde

3 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robert Bosman

Perfecte tip

29 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Adrianus van Wijk

Google is je grootste vriend

23 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriaan Scholten

snel geholpen

10 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Miranda van Beek

Goed contact

7 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bart Hoekstra

Goed contact

9 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martine Bosman

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

6 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Guido de Bruin

Dé tip

4 december 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmina van Dam

niet verwacht zo betaalbaar

4 december 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Brenda Bosman

Google is je grootste vriend

23 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Barbara van Dam

Fijn!

19 november 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Koen de Vos

Heel positief

21 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Kim van der Laan

Eindelijk een fijne site

7 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sylvia de Lange

betaalbaarder dan ik dacht

6 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rob de Graaf

Ideale match

30 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel Kramer

Super service

22 oktober 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rob de Bruin

Snelle offerte

15 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ilona Brouwer

Vlugge offerte

7 oktober 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ellen van de Berg

Lang leve google

2 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Matthijs Boer

Duidelijke website

21 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sanne van Beek

Fijn!

15 september 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ingrid van der Heijden

Heel positief

9 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Peter Smits

Google is je grootste vriend

30 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim Jacobs

Werkt lekker!

23 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kim van den Heuvel

Perfecte tip

20 augustus 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Femke van den Broek

Werkt lekker!

9 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Simone Groen

Zeer verrast

7 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Raymond Visser

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Manon Wolters

aangename service

21 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Franciscus Schouten

vlot en makkelijk

12 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Joost Smit

Perfecte website

5 juli 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Irene Sanders

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

28 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Arjan Wolters

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

22 juni 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Ruud Janssen

Goed contact

19 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- David Visser

Fijne service

11 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Ilona van Beek

Lang leve google

31 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René de Haan

Lang leve google

24 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper Willemsen

Erg tevreden

23 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Michael de Jonge

Dé tip

12 mei 2019

Via vrienden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Patricia van Dongen

Perfecte website

5 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Martinus van de Velde

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

27 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Koen van de Velden

Goed contact

6 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Vincent de Vries

Dé tip

20 maart 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Renate van der Meulen

Gevonden via forum

26 februari 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Mark Bosch

De perfecte match

25 januari 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jolanda de Bruijn

erg snel

17 januari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Maarten van de Berg

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Ittervoort

Erkens Groothandel

Galvaniweg 1
6101 XH Echt
Nederland

0475 520 443
https://erkens-groothandel.nl/

Voegersbedrijf R.G.

Onder de Wieken 10
6093 HD Heythuysen
Nederland

0475 440 192
http://www.voegersbedrijfrg.nl/

DACS Car Cleaning

Industrieweg 3 A
6051 AE Maasbracht
Nederland

06 29381648
http://www.dacscarcleaning.nl/