Schoonmaakbedrijf Neeritter

Zoek jij een topper voor jouw schoonmaak in Neeritter?

Dan ben je aan het juiste adres.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Neeritter verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Neeritter – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Neeritter gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Neeritter
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Neeritter, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Ittervoort, Haler en Stevensweert bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Neeritter

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Het is dan ook logisch dat je op zoek gaat naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig zijn er voldoende schoonmaakbedrijven uit Neeritter die je hiermee kunnen helpen. Door een kantoor schoonmaak Neeritter krijg je een fris pand zonder dat het jou moeite kost. Wij beschrijven precies waar je rekening mee moet houden bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Neeritter.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Neeritter geschikt?

Je mag van een professionele schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak van je overneemt. Denk hierbij verder dan alleen de werkruimte schoonmaken, hij kan vaak ook je ramen wassen. Veel organisaties gaan al in zee met een schoonmaakbedrijf. Als je binnen je organisatie veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional aan te trekken.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Neeritter vaak delen met mede-kantooreigenaren. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Neeritter terecht voor:

  • schoonmaker Neeritter
  • schoonmaakster Neeritter
  • schoonmaakhulp Neeritter
  • schoonmaak zakelijk Neeritter
  • schoonmaak particulier Neeritter

Alle schoonmakers uit Neeritter

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Neeritter

Ben jij ervan overtuigd dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel effectiever handelt bij de schoonmaak, dit maakt het de ideale investering om te doen. Daarnaast zal hij of zij alles weten over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. Hij weet daarnaast ook genoeg over de hygiëne eisen waaraan je pand moet voldoen. Het is nu eenmaal belangrijk dat je medewerkers gebruik kunnen maken van een schone ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Neeritter om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Neeritter?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Neeritter in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Neeritter gezocht

Het is belangrijk dat je met een paar dingen rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster in te schakelen Alvorens je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het belangrijk dat je onderstaande tips doorneemt. Dankzij deze kennis is het een stuk makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Neeritter te contacteren. Door transparant te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je vereisten.

Bepaal eerst voor jezelf welke klusjes je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt regelmatig namelijk keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je wilt uitbesteden is het moment aangebroken om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn namelijk verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een medische specialist moet het vanzelfsprekend schoner zijn dan bij een gewone bedrijfsruimte. Wanneer je meer te weten wil komen over de deskundigheid van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Neeritter.

Zoek je een schoonmaakster uit Neeritter?

Schoonmaakster Neeritter vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Neeritter vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Neeritter in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Neeritter

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de diensten die je afneemt. Voor kleinere organisaties is het vaak mogelijk om met het standaard schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Voor grote organisaties is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Neeritter.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Neeritter.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Neeritter.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Neeritter vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Neeritter vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Neeritter

Je kan met een degelijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Dankzij kantoorschoonmaak zorg je voor een kantoor waar al jouw medewerkers met genoegen binnen willen stappen, een smerig kantoor is namelijk niet echt een goede binnenkomer.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Dit laat heel het pand achter in een hygiënische toestand. Voor zowel bezoekers als de werknemer brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen immers op een frisse manier werken. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en moeite wilt besparen dan is het uitbesteden van de schoonmaak een ontzettend goed idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Neeritter.

Lees alles over schoonmaakservice uit Neeritter.

Schoonmaakservice Neeritter

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Neeritter.

Een aanvraag voor een offerte versturen is uiteraard een logische stap om te nemen. Als jij helder je behoeften noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een geschikte offerte. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Zo kom je er ook snel genoeg achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Wij realiseren ons ook dat het nooit makkelijk is om een goed schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit betekent echter niet dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande handvaten tot een succesvolle samenwerking komt. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Neeritter.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Neeritter te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Neeritter voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Neeritter aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Neeritter die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Neeritter

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Neeritter jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Neeritter!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Neeritter. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Neeritter en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Neeritter die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Neeritter

Eindelijk een fijne site

2 september 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Remco van de Wal

Google is je grootste vriend

31 augustus 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus van de Veen

Duidelijke website

26 augustus 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martin Hermans

Schoonmaakkaart is top!

25 augustus 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Catharina de Jong

betaalbaarder dan ik dacht

18 augustus 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erwin Hendriks

Ideale website

15 augustus 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Erik Kuijpers

Eindelijk een goede site gevonden

8 augustus 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Jolanda van Veen

Eindelijk een fijne site

7 augustus 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Bastiaan van den Broek

Via Via maar dan beter

2 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone de Bruijn

Werkt goed dit

3 augustus 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Linda Evers

Lang leve google

28 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marinus van Dam

Forum bood hulp

29 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Suzanne van Doorn

Forum bood hulp

25 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Daniël Verbeek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

23 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hendrik Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

22 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Erwin Scholten

Heel positief

19 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Cornelis van Loon

vlot en makkelijk

19 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Eva Janssen

Dit werkt fijn

18 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Eveline Evers

Fijn!

18 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Dirk Post

Via Via maar dan beter

23 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Janneke de Haan

Voortreffelijke match

21 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Patrick de Vos

Duidelijke website

16 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Cindy van Dam

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

20 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martinus Smeets

Voortreffelijke match

18 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rogier van Loon

erg betaalbaar

13 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Linda Evers

Goed contact

14 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petra Bosch

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

11 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Jacob Peters

Google is je grootste vriend

14 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia van de Ven

snelle service

12 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Yvonne Peeters

Lang leve google

11 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johanna Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

6 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Dave van den Heuvel

Duidelijke website

6 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacqueline Kuipers

Perfecte website

8 juli 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maurice de Jong

Goed contact

8 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sylvia de Koning

erg betaalbaar

3 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bastiaan de Leeuw

Schoonmaakkaart is top!

5 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Johan Peeters

Prettige service

3 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Pieter de Ruiter

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

4 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Simone Smeets

Ideale tip

2 juli 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Frank Groen

niet verwacht zo betaalbaar

30 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Angela Gerritsen

Erg tevreden

3 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Peter van de Brink

Perfecte tip

28 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Renate Meijer

Zeer verrast

2 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Thomas de Lange

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

28 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sanne Sanders

Schoonmaakkaart is top!

25 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Nicolaas Jansen

Zeer verrast

26 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Martijn Sanders

vlot en makkelijk

29 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Robin Post

Fijne service

26 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Daniëlle Hermans

Ideale match

25 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Robertus van Doorn

Voortreffelijke match

23 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Christiaan de Bruijn

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

19 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Matthijs Kok

De perfecte match

22 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Cindy van den Bosch

Via linkedin niet hetzelfde

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey de Wit

Lang leve google

16 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Caroline van Leeuwen

Aangenaam verrast

22 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Charlotte van de Veen

Fijne service

16 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Petra de Bruijn

Goed contact

17 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Adriaan Bosch

Fijn!

15 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ilona Kuipers

erg betaalbaar

14 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Renate Huisman

Heel positief

15 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Albert Smeets

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

11 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Eva van Doorn

Fijn!

10 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bas Blom

Lang leve google

13 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Alexander Willemsen

Perfecte website

7 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Elizabeth de Graaf

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eveline van de Veen

Google is je grootste vriend

7 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne de Koning

Ideale website

7 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Jacoba van de Velde

snel geholpen

4 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Marleen Kuipers

Prettige service

5 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Adriana Schouten

Schoonmaakkaart is top!

5 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Manon van Doorn

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pieter de Bruin

Ideale match

7 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rob de Jonge

Ideale website

1 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roy de Graaf

Ideale website

4 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ronald Schipper

Zeer verrast

29 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Michael Vermeulen

Goed contact

29 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ellen Vink

Gevonden via forum

31 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Jessica Kramer

Aangenaam verrast

26 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ivo Maas

aangename service

29 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marco Koning

Positieve ervaring

30 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ilona Hermans

Werkt goed dit

23 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Niels van der Meer

Positieve ervaring

26 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Melanie Schouten

erg snel

22 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Joost Vermeulen

Gevonden via forum

24 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Top professional

- Michiel Veenstra

aangename service

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Cornelis van der Laan

Vlugge offerte

21 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martinus van Doorn

Eindelijk een goede site gevonden

21 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Dekker

Eindelijk een goede site gevonden

22 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Kirsten van de Velden

De perfecte match

18 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Susanne de Jong

Duidelijke website

19 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adrianus van der Linden

Eindelijk een goede site gevonden

19 mei 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Björn de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anita Timmermans

Ideale match

19 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marc de Graaf

Prettige service

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marc Wolters

snelle service

13 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jasper van Doorn

Snelle offerte

10 mei 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anita Dekker

De perfecte match

14 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rutger van de Ven

Dit werkt fijn

10 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Janneke Peters

Heel positief

10 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Joyce Postma

Perfecte tip

14 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Tom Kuipers

Goed contact

13 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Irene Bosman

Prettige service

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Evelien Evers

Schoonmaakkaart is top!

4 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Maria van Loon

Geen linkedin nodig

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Willemsen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

3 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Janneke Vos

Gevonden via forum

2 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Ivo Hoekstra

Vlugge offerte

1 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Iris de Jonge

Zeer verrast

1 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Rutger van de Velde

Aangenaam verrast

3 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maartje Jonker

Super service

4 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martin de Ruiter

vlot en makkelijk

27 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Martin van de Velde

Super service

3 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tamara Hofman

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

29 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Matthijs Janssen

Eindelijk een goede site gevonden

30 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sander Visser

Google is je grootste vriend

28 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge de Jong

Goed contact

23 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sjoerd Visser

Werkt goed dit

28 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Sharon Postma

Via Via maar dan beter

21 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bart Bos

aangename service

21 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Ilona Kok

Vlugge offerte

21 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Marc Veenstra

Ideale match

21 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Inge van Vliet

De perfecte match

19 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Elisabeth Huisman

erg betaalbaar

17 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Manon Bosman

Schoonmaakkaart is top!

18 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Raymond Huisman

Geen linkedin nodig

18 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Peters

Duidelijke website

18 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Marco Post

Gevonden via forum

18 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Sander de Wit

Positieve ervaring

16 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Hendrika de Haan

snelle service

13 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Ilona van den Bosch

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

12 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Anita Jansen

Google is je grootste vriend

15 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Suzanne van den Bosch

Snelle offerte

14 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maurice Koster

Prettige service

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Bram van de Wal

Duidelijke website

13 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Inge Prins

Ideale match

11 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dave Mol

Super service

7 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jasper van der Linden

zeer rap geholpen

6 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Wouter Verbeek

Vlugge offerte

4 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Daniël Wolters

niet verwacht zo betaalbaar

4 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marcel de Boer

Dé tip

8 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petra Meijer

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jacoba Willemsen

Ideale tip

6 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Remco Verbeek

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

2 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Maarten Gerritsen

Erg tevreden

3 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ilona van Dijk

Snelle offerte

31 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maartje Koster

snelle service

31 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Vincent Hendriks

Goed contact

2 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Willem de Graaf

Werkt lekker!

31 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Björn Verbeek

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

30 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Brenda Kuiper

Schoonmaakkaart is top!

27 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Yvonne de Jong

Aangenaam verrast

23 maart 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Eva de Vries

vlot en makkelijk

22 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Anna Postma

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

24 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Petra Jonker

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Albert van Dongen

Google is je grootste vriend

20 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy de Ruiter

Zeer verrast

26 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Bianca Hendriks

Dé tip

23 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Annemieke Hendriks

Fijne service

23 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Elizabeth Willemsen

Na lang zoeken de juiste gevonden

23 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Raymond de Boer

niet verwacht zo betaalbaar

22 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk de Graaf

Werkt lekker!

15 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Christiaan Willemsen

Via forum hier terechtgekomen

16 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Manon de Graaf

Dé tip

13 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Wilhelmus Jonker

Perfecte tip

16 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Adriana Kuipers

Forum bood hulp

15 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Thijs van Leeuwen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

17 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Vincent de Lange

Dé tip

11 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sjoerd Kuipers

Heel positief

8 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Laura Willems

aangename service

29 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Willem van der Linden

Ideale website

23 februari 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Roy Dekker

Eindelijk een goede site gevonden

20 februari 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Remco van de Veen

De perfecte match

11 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Catharina van de Velden

Fijn!

2 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal de Vries

Werkt lekker!

29 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Natasja Peters

aangename service

23 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Rogier Koning

Dit werkt fijn

9 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Adriana Kuipers

niet verwacht zo betaalbaar

2 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth Vos

snel geholpen

7 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Simone Hoekstra

Positieve ervaring

5 december 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Roel Vermeulen

Snelle offerte

28 november 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Adriana de Vries

Vlugge offerte

29 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Koen van de Velden

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

26 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Miranda de Haan

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

14 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Adriaan Sanders

Via linkedin niet hetzelfde

16 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Eric Jansen

Google is je grootste vriend

13 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erwin van de Velde

Snelle offerte

7 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Susanne Boer

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

30 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Deborah Vink

aangename service

22 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- René Willems

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

15 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Femke Groen

Lang leve google

5 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nathalie van der Horst

Via Via maar dan beter

26 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud Wolters

niet verwacht zo betaalbaar

25 september 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Patrick Koster

Google is je grootste vriend

12 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander van der Heijden

erg betaalbaar

9 september 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke de Haan

zeer rap geholpen

1 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Linda Hofman

Goed contact

26 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Robert Post

Dit werkt fijn

16 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kelly Koster

Google is je grootste vriend

14 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus Mol

Geen linkedin nodig

5 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robin Bos

Ideale website

29 juli 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Stefan Hermans

Forum bood hulp

25 juli 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Martine van Beek

Lang leve google

14 juli 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs Hendriks

Heel positief

11 juli 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Koen Hoekstra

Voortreffelijke match

30 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilona van der Meer

Snelle offerte

23 juni 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Judith van Dijk

Perfecte tip

19 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sharon Vos

Voortreffelijke match

8 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Renate Driessen

Prettige service

2 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Pascal van Vliet

Ideale tip

28 mei 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Bianca Groen

zeer rap geholpen

16 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Claudia Koster

Werkt goed dit

10 mei 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Petronella van Loon

Snelle offerte

8 mei 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Joris van Loon

Perfecte website

2 mei 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arie Schipper

Via linkedin niet hetzelfde

26 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia Kuipers

Vlugge offerte

3 maart 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Tessa Koning

Heel positief

17 februari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Maaike Bosman

Super service

24 januari 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Remco Sanders

Via Via maar dan beter

9 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maurice de Jong

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Neeritter

Erkens Groothandel

Galvaniweg 1
6101 XH Echt
Nederland

0475 520 443
https://erkens-groothandel.nl/

Voegersbedrijf R.G.

Onder de Wieken 10
6093 HD Heythuysen
Nederland

0475 440 192
http://www.voegersbedrijfrg.nl/

DACS Car Cleaning

Industrieweg 3 A
6051 AE Maasbracht
Nederland

06 29381648
http://www.dacscarcleaning.nl/