Schoonmaakbedrijf Megen

Behoefte aan een ijzersterk schoonmaakbedrijf in Megen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Megen verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Megen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Megen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Megen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 121 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Megen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Herpen, Schaijk en Macharen bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Megen

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Veel ondernemers zijn het moe om het steeds zelf te moeten doen. Gelukkig zijn er meer dan genoeg schoonmaakbedrijven uit Megen die jou hier graag bij helpen. Door een kantoor schoonmaak Megen krijg je een schoon gebouw zonder dat het jou moeite kost. Aangezien er behoorlijk wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf Megen hebben we voor jou vandaag enkele handige handvaten die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Megen geschikt?

Je mag van een professionele schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak overneemt. Dit gaat verder dan de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het bevat bijvoorbeeld ook het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties werken al samen met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker charteren zal pas echt lonen als je zelf denkt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Megen vaak delen met mede-kantooreigenaren. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Megen terecht voor:

  • schoonmaker Megen
  • schoonmaakster Megen
  • schoonmaakhulp Megen
  • schoonmaak zakelijk Megen
  • schoonmaak particulier Megen

Alle schoonmakers uit Megen

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Megen

Ben jij ervan overtuigd dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel effectiever handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een geschikte investering om te doen. Daarnaast zal hij of zij alles weten over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. Hij weet daarnaast ook genoeg over de hygiëne eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een frisse ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Megen om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Megen?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Megen in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Megen gezocht

Het is wenselijk dat je met een aantal dingen rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster in te schakelen Voordat je het eerste bedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het belangrijk dat je even deze tips doorloopt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je behoeften.

Noteer eerst voor jezelf welke schoonmaakwerkzaamheden je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Je hebt vaak namelijk de keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke taken je uit handen wilt geven is het tijd om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grote bedrijven in de zorg zoeken bijvoorbeeld een partij met ruime ervaring met de professionele middelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Als je meer wilt weten over de deskundigheid van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te bevelen om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Megen.

Zoek je een schoonmaakster uit Megen?

Schoonmaakster Megen vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Megen vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Megen in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Megen

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren. Voor kleinere ondernemingen is het vaak mogelijk om met het standaard schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Voor grote bedrijven is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Megen.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Megen.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Megen.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Megen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Megen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Megen

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van schoon, waar jij van mening bent dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Dankzij kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een kantoor waar al jouw medewerkers met plezier binnen willen stappen, een vies kantoor is namelijk niet echt een goede binnenkomer.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het kantoor achter in een frisse toestand. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen immers op een frisse manier werken. Als jij jezelf of je personeel niet wilt belasten met het schoonmaken van de werkplek is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Megen.

Lees alles over schoonmaakservice uit Megen.

Schoonmaakservice Megen

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Megen.

Een aanvraag voor een offerte versturen is uiteraard een slimme stap om te nemen. Door duidelijk te zijn in deze offerte aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Megen vinden. Hierdoor weet je zeker dat je in zee gaat met een goed bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak geschiedt door een professional. Zo kom je er ook snel achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Het is nooit eenvoudig om gelijk een goed bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande instructies tot een goede samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Megen.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Megen te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Megen voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Megen aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Megen die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Megen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Megen jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Megen!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Megen. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Megen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Megen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Megen

niet verwacht zo betaalbaar

27 augustus 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacobus Gerritsen

Goed contact

2 september 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jessica Jacobs

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

27 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Arjan Smits

Ideale website

22 augustus 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Angelique van den Heuvel

Prettige service

16 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Maartje de Jong

Lang leve google

18 augustus 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus Wolters

Goed contact

9 augustus 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Diana Hermans

Super service

10 augustus 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Adriaan Driessen

Via forum hier terechtgekomen

1 augustus 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Susanne van Dam

Vlugge offerte

31 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Janneke Koning

Prettige service

25 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Dave Postma

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

30 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Pieter Koning

aangename service

22 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Vincent Hendriks

Zeer verrast

24 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Caroline Vermeulen

niet verwacht zo betaalbaar

26 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruud Dijkstra

Dé tip

23 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Karin Schipper

Via linkedin niet hetzelfde

22 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem Molenaar

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 juli 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Thomas Mol

Gevonden via forum

17 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Wendy Boer

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

19 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Marianne de Koning

Ideale tip

21 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Rogier Hendriks

Via Via maar dan beter

14 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacoba Vermeulen

zeer rap geholpen

17 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Remco Scholten

Goede werking van de website

15 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Mark van der Linden

aangename service

12 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Paulus Willems

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

12 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Richard Vos

Positieve ervaring

9 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Willem Gerritsen

zeer rap geholpen

11 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Martijn van der Heijden

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

15 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Johanna van der Meer

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

8 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrik de Vries

Goed contact

6 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Elisabeth Molenaar

snel geholpen

10 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Rutger van Wijk

erg betaalbaar

7 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Danny Kok

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

7 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Karin Schouten

Werkt lekker!

2 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nancy de Lange

Perfecte tip

7 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sjoerd de Groot

Via forum hier terechtgekomen

5 juli 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marije van den Heuvel

snel geholpen

30 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Remco van Dam

Gevonden via forum

3 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Robert de Boer

snel geholpen

3 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sander van der Horst

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

29 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adriaan de Vries

aangename service

27 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Sabrina Meijer

Snelle offerte

1 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Elizabeth Evers

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

28 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petronella Kramer

Ideale website

24 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ingrid de Lange

Vlugge offerte

26 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Charlotte van Doorn

Lang leve google

25 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa Molenaar

Google is je grootste vriend

28 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bart de Graaf

Fijne service

26 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Barbara van de Berg

Geen linkedin nodig

21 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus Schouten

Google is je grootste vriend

21 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Roy de Jonge

Vlugge offerte

21 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Antonius de Wit

Duidelijke website

22 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erwin Hendriks

Forum bood hulp

22 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Eva Bos

Lang leve google

15 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs Hermans

Ideale website

20 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Kim van de Veen

Fijne service

14 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Ramona Koster

betaalbaarder dan ik dacht

16 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- David Kok

Super service

13 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anne Scholten

Fijne service

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Thijs Jonker

Ideale website

10 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sylvia Bos

Goed contact

10 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Koen van der Horst

Google is je grootste vriend

14 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie Gerritsen

Google is je grootste vriend

13 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- David van den Bosch

Perfecte website

7 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Thijs van de Velde

betaalbaar en professioneel

5 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Annemarie Molenaar

Goede werking van de website

10 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marije Brouwer

Fijne service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Bart Smit

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

8 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Chantal de Haan

Vlugge offerte

4 juni 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anita de Bruijn

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

2 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Stefan Jacobs

Snelle offerte

3 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Patricia Wolters

Super service

6 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anita van Vliet

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

30 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Joyce Kramer

Zeer verrast

1 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Albert Schipper

Fijne service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Bas de Jonge

Werkt goed dit

27 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anna van der Meer

betaalbaar en professioneel

31 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen Kuipers

Schoonmaakkaart is top!

26 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Willem van den Broek

Fijn!

26 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jacoba de Koning

Goed contact

25 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Pascal Scholten

Aangenaam verrast

24 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Chantal de Graaf

Via Via maar dan beter

22 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem van Vliet

niet verwacht zo betaalbaar

27 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Rogier de Ruiter

Goed contact

24 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sanne van de Ven

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

19 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Eveline van Dijk

Snelle offerte

23 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Jeroen van de Veen

Perfecte website

20 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- René Jonker

Ideale website

17 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nancy de Boer

Google is je grootste vriend

21 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sebastiaan Janssen

Goede werking van de website

21 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Joris Molenaar

erg betaalbaar

15 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sandra Meijer

Vlugge offerte

16 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Richard Vermeulen

Eindelijk een fijne site

13 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Albert de Ruiter

Super service

15 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Maurice Hoekstra

Goed contact

13 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Annemieke de Leeuw

Dit werkt fijn

13 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kirsten Smeets

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

11 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Pieter van der Heijden

Heel positief

8 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sandra Brouwer

Schoonmaakkaart is top!

9 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Anouk Postma

erg snel

6 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Johannes de Boer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

8 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sjoerd van Vliet

betaalbaarder dan ik dacht

4 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël Mulder

Dé tip

8 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tim de Vos

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

3 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Stefan Veenstra

Gevonden via forum

7 mei 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Steven van Dongen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

2 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hendrika Bakker

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- David Bos

Via forum hier terechtgekomen

30 april 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Robert Smeets

erg snel

29 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Barry de Lange

Vlugge offerte

3 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kevin Mol

Fijne service

28 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Brenda Bos

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

28 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Hanneke van Wijk

Dé tip

28 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- René van den Broek

Voortreffelijke match

23 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Michel Boer

Prettige service

25 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Ilse van Doorn

Perfecte tip

25 april 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Björn Bos

Werkt lekker!

28 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jan van den Broek

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

22 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Marije van de Velde

Google is je grootste vriend

20 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas van den Broek

Forum bood hulp

23 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Erik Hofman

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Iris van Loon

Lang leve google

16 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Peters

Eindelijk een goede site gevonden

21 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilona de Graaf

Werkt goed dit

19 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wendy van der Laan

Voortreffelijke match

19 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Ellen Janssen

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Christian Hendriks

Erg tevreden

14 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Nathalie Schipper

Via Via maar dan beter

12 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Edwin van Loon

Eindelijk een goede site gevonden

13 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Erwin Schouten

Perfecte website

16 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joost Molenaar

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Klaas Sanders

Eindelijk een goede site gevonden

10 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petronella Groen

Via Via maar dan beter

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Remco de Wit

Lang leve google

9 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Christian Kuipers

betaalbaarder dan ik dacht

6 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maaike van der Heijden

Vlugge offerte

10 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Karin de Bruijn

Via Via maar dan beter

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus van der Heijden

snel geholpen

9 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Maaike Smits

Vlugge offerte

4 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Angela Huisman

Geen linkedin nodig

8 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vincent Brouwer

erg snel

7 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Niels de Haan

Super service

1 april 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Martine Jonker

betaalbaarder dan ik dacht

31 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth Willems

erg snel

3 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Mariska van der Laan

zeer rap geholpen

1 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Rob van der Heijden

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Lisette van de Velden

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

31 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Michel van der Linden

Lang leve google

29 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs de Lange

Ideale match

25 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nienke de Ruiter

Ideale match

29 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sharon Post

erg snel

23 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Kirsten de Leeuw

Snelle offerte

24 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Marleen Smit

Fijn!

23 maart 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Dirk van der Laan

zeer rap geholpen

21 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Evelien van Veen

Schoonmaakkaart is top!

26 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Paulus de Leeuw

Werkt lekker!

22 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Jelle Kok

snelle service

18 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Sabine van der Heijden

niet verwacht zo betaalbaar

23 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thijs Meijer

Forum bood hulp

19 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jasper van den Heuvel

Mijn eigen netwerk kan dit niet

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia Molenaar

Goede werking van de website

16 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Michel Willemsen

Via Via maar dan beter

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bram de Vries

Duidelijke website

17 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sebastiaan Smeets

Aangenaam verrast

13 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cindy Vermeulen

Ideale website

14 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Simon Bakker

Vlugge offerte

14 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Michiel van de Pol

Goede werking van de website

8 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Judith Verhoeven

Fijne service

4 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Mirjam van Doorn

Goede werking van de website

22 februari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicole Verhoeven

Schoonmaakkaart is top!

18 februari 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn de Lange

Werkt lekker!

13 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nienke van Leeuwen

betaalbaar en professioneel

30 januari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jolanda van den Bosch

Super service

26 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ingrid Jonker

Goede werking van de website

22 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Remco van der Meulen

Snelle offerte

15 januari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Stefan van Dongen

niet verwacht zo betaalbaar

4 januari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marinus Mol

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 december 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Rutger Schipper

Werkt lekker!

12 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Björn Huisman

snelle service

1 december 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Vanessa Janssen

Prettige service

4 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Karin Vos

Via forum hier terechtgekomen

23 november 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Jeffrey Smit

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 november 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Suzanne Smit

Heel positief

20 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Simone van Doorn

Fijne service

12 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Lisette Postma

Positieve ervaring

5 november 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Adrianus van de Pol

Perfecte tip

26 oktober 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Evelien Jansen

Aangenaam verrast

24 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Petrus van den Broek

Lang leve google

14 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob van der Laan

Forum bood hulp

4 oktober 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Cornelis de Bruijn

betaalbaarder dan ik dacht

2 oktober 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Antonius Evers

Ideale website

25 september 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Jacobus Peters

Prettige service

13 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Vincent van der Linden

Positieve ervaring

12 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Mariska Schipper

Schoonmaakkaart is top!

2 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Antonius Vos

Heel positief

29 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Barry Timmermans

Eindelijk een goede site gevonden

18 augustus 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Pascal Mol

Aangenaam verrast

13 augustus 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Petrus Hofman

Via Via maar dan beter

8 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia Bosch

Heel positief

1 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Koen de Wit

Duidelijke website

23 juli 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Irene Mulder

Via linkedin niet hetzelfde

18 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus Martens

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

5 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Eveline Wolters

Erg tevreden

3 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Bram Maas

Gevonden via forum

27 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marijke Blom

Gevonden via forum

13 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Marco Molenaar

Forum bood hulp

12 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Natasja Gerritsen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

2 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Frank van de Pol

Werkt lekker!

25 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Adriana de Jonge

betaalbaar en professioneel

18 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Claudia de Haan

niet verwacht zo betaalbaar

11 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Klaas van de Wal

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

9 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Martine Scholten

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

29 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Antonius Mol

Zeer verrast

5 april 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Danny de Ruiter

Perfecte tip

6 maart 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Daniëlle Willems

Fijn!

17 februari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Pascal Jonker

Schoonmaakkaart is top!

23 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Cornelia Jonker

Goede werking van de website

18 januari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Rutger de Leeuw

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Megen

Akdemir Cleaning B.V.

Verlengde Almstein 2
5346 TR Oss
Nederland


http://www.akdemir-cleaning.nl/

Leros B.V.

Rijnstraat 47-49
5347 KN Oss
Nederland

0412 623 215
https://www.leros.nl/

I.D. Trading

Kampstraat 3
6629 AM Appeltern
Nederland

0487 541 111
http://www.idtrading.nl/