Schoonmaakbedrijf Nieuwe Wetering

Zoek jij een expert voor jouw schoonmaak in Nieuwe Wetering?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Nieuwe Wetering verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Nieuwe Wetering – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Nieuwe Wetering gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Nieuwe Wetering
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Nieuwe Wetering, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rijpwetering, Oud Ade en Woubrugge bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Nieuwe Wetering

Schoonmaken, het is waarschijnlijk niet de leukste bezigheid die je je maar voor kunt stellen. Het is natuurlijk logisch dat nieuwsgierig bent naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig zijn er genoeg schoonmaakbedrijven uit Nieuwe Wetering die je hiermee kunnen helpen. Door een kantoor schoonmaak Nieuwe Wetering ben je in staat om een fris pand te krijgen zonder dat het jou moeite kost. Wij beschrijven precies waar je rekening mee moet houden bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Nieuwe Wetering.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Nieuwe Wetering geschikt?

Eigenlijk kun je van een schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak van je overneemt. Dit gaat verder dan alleen de werkruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen wassen. Veel ondernemingen zijn je al voor geweest met het inschakelen van een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker aantrekken zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Als zelfstandige ondernemer met maar een kleine kantoorruimte is het meestal handig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen met mede-kantoor eigenaren. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Nieuwe Wetering terecht voor:

  • schoonmaker Nieuwe Wetering
  • schoonmaakster Nieuwe Wetering
  • schoonmaakhulp Nieuwe Wetering
  • schoonmaak zakelijk Nieuwe Wetering
  • schoonmaak particulier Nieuwe Wetering

Alle schoonmakers uit Nieuwe Wetering

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Nieuwe Wetering

Ben jij ervan overtuigd dat je de schoonmaak van je bedrijf ook zelf kan? Een schoonmaker zal hetzelfde schoonmaakwerk in veel minder tijd kunnen doen. Ook heeft hij de kennis om te weten welke schoonmaakmiddelen hij bij welke ruimte moet hebben. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je bedrijfsruimte moet voldoen. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een propere ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Nieuwe Wetering om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Nieuwe Wetering?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Nieuwe Wetering in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Nieuwe Wetering gezocht

Het is belangrijk dat je met een aantal dingen rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster in te schakelen Voordat je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het belangrijk dat je onderstaande tips doorneemt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door duidelijk te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je behoeften.

Noteer eerst voor jezelf welke taken je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Wil je namelijk alleen maar het kantoor zelf reinigen of moeten er ook klusjes zoals de ramen worden uitgevoerd? Ook is het wenselijk dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grote bedrijven in de zorg zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring met de professionele middelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het pand. Wanneer je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Nieuwe Wetering.

Zoek je een schoonmaakster uit Nieuwe Wetering?

Schoonmaakster Nieuwe Wetering vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Nieuwe Wetering vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Nieuwe Wetering in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Nieuwe Wetering

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de diensten die je wilt laten uitvoeren. Voor kleinere bedrijven is het meestal mogelijk om met het standaard schoonmaakpakket al een eind te komen. Voor grote ondernemingen is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Nieuwe Wetering.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Nieuwe Wetering.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Nieuwe Wetering.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Nieuwe Wetering vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Nieuwe Wetering vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Nieuwe Wetering

Je kan met een degelijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Met kantoorschoonmaak zorg je voor een pand waar al jouw klanten met genoegen binnen willen stappen, een smerig kantoor is nu niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het pand achter in een frisse staat. Voor zowel bezoekers als je werknemers brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen namelijk op een frisse manier werken. Samenvattend: als jij tijd en energie wilt overhouden dan is het uit handen geven van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Nieuwe Wetering.

Lees alles over schoonmaakservice uit Nieuwe Wetering.

Schoonmaakservice Nieuwe Wetering

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Nieuwe Wetering.

Een aanvraag voor een offerte versturen is uiteraard een logische stap om te zetten. Als jij duidelijk je behoeften beschrijft in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een geschikte offerte. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Zo kom je er ook snel genoeg achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke opdrachten niet kan uitvoeren. Wij weten dat het nooit eenvoudig is om een goed schoonmaakbedrijf te vinden.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je veel sneller samenwerken met een geschikt bedrijf, een partij die je kan helpen met de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Nieuwe Wetering.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Nieuwe Wetering te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Nieuwe Wetering voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Nieuwe Wetering aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Nieuwe Wetering die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Nieuwe Wetering

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Nieuwe Wetering jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Nieuwe Wetering!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Nieuwe Wetering. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Nieuwe Wetering en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Nieuwe Wetering die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Nieuwe Wetering

Fijn!

27 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Michiel de Boer

Erg tevreden

27 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Jolanda Smit

Goed contact

28 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Joris Evers

Zeer verrast

30 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Erwin Schouten

Snelle offerte

27 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jan Kuipers

Via linkedin niet hetzelfde

27 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika Bakker

Prettige service

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Marije Timmermans

Geen linkedin nodig

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René de Vos

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

23 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Willem de Jonge

Eindelijk een goede site gevonden

21 juni 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kim van Dongen

Goed contact

22 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Inge Smits

Werkt lekker!

21 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thijs de Leeuw

Ideale website

19 juni 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joost Groen

Vlugge offerte

20 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmus van den Heuvel

Snelle offerte

16 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Eva Verbeek

Ideale website

17 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sebastiaan van de Veen

niet verwacht zo betaalbaar

14 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Jacobs

Ideale tip

15 juni 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Kevin Smits

aangename service

17 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Eva Scholten

Perfecte website

15 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sander van Veen

aangename service

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Roy Schipper

Duidelijke website

12 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Stefan van Wijk

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen Koster

De perfecte match

10 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jeffrey Evers

Via forum hier terechtgekomen

6 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Kevin Visser

Ideale tip

10 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Roy van de Ven

snel geholpen

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Ramona Kramer

Google is je grootste vriend

7 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angelique Smit

snel geholpen

5 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Maaike Groen

Zeer verrast

31 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Maria Hendriks

Via linkedin niet hetzelfde

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

3 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Marinus Prins

Dit werkt fijn

28 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Raymond Verhoeven

Perfecte website

4 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Ingrid van de Brink

snelle service

1 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Pascal Driessen

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Erwin Jansen

Heel positief

28 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Elisabeth van de Veen

Werkt lekker!

31 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tessa Huisman

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Michel van de Brink

Eindelijk een goede site gevonden

27 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Chantal Smeets

Ideale match

28 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Gerrit Timmermans

Ideale tip

21 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ruben Bos

snel geholpen

24 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Michel Maas

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriana van de Velde

Lang leve google

19 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda van der Heijden

aangename service

23 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Dirk Meijer

Fijne service

18 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Linda van Dongen

zeer rap geholpen

18 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Wouter Brouwer

aangename service

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Wendy van der Linden

Ideale match

17 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina Martens

Via forum hier terechtgekomen

18 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Joris Smits

Perfecte tip

15 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Tessa de Bruijn

De perfecte match

13 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marjolein van Veen

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Melanie Scholten

Perfecte website

15 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tom de Koning

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

9 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Rutger Mulder

Goede werking van de website

13 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Pieter de Haan

Vlugge offerte

13 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Susanne Bos

Geen linkedin nodig

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacob van Loon

aangename service

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Renate Jacobs

Goed contact

5 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Petronella Bakker

Voortreffelijke match

10 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Dave van Dongen

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ilse Hermans

Google is je grootste vriend

6 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven Koster

Super service

1 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jasper de Wit

Aangenaam verrast

1 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Thomas van de Velde

Zeer verrast

2 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Bas Schouten

Eindelijk een fijne site

3 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Tessa van der Meer

Ideale website

29 april 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Bart Jonker

Vlugge offerte

26 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maaike Jansen

Ideale website

2 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Simone van de Ven

Eindelijk een goede site gevonden

30 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jessica de Bruin

Google is je grootste vriend

23 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Koen van Leeuwen

Perfecte tip

27 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Guido Veenstra

Dit werkt fijn

22 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Johanna Jonker

Lang leve google

25 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica Kuijpers

Google is je grootste vriend

22 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper Hermans

Lang leve google

19 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Tessa Gerritsen

Werkt lekker!

18 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Robert Martens

Duidelijke website

22 april 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Nicole de Vries

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Mariska de Graaf

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Chantal Prins

Fijn!

19 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bart Blom

niet verwacht zo betaalbaar

18 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen van de Pol

aangename service

18 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Erik Gerritsen

Perfecte tip

16 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cindy Kuijpers

Gevonden via forum

17 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Chantal Hendriks

Via Via maar dan beter

16 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon van Veen

niet verwacht zo betaalbaar

13 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martijn van de Ven

Forum bood hulp

11 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Michael de Wit

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike Schouten

Fijne service

14 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Ronald Bosman

snelle service

9 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Tessa Hermans

Ideale tip

6 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marije Veenstra

Geen linkedin nodig

5 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabrina Mulder

vlot en makkelijk

9 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Sharon Post

Super service

4 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Jelle Verbeek

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Peters

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

6 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Tom Peters

Via linkedin niet hetzelfde

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barry Jacobs

Erg tevreden

3 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Erik Smeets

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

29 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Christian Smits

Snelle offerte

4 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Roy van der Meulen

Via forum hier terechtgekomen

1 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ramona de Koning

Via forum hier terechtgekomen

1 april 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- René Smeets

Perfecte tip

29 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Leonie de Haan

Mijn eigen netwerk kan dit niet

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anne van Beek

Snelle offerte

29 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Thijs van der Heijden

Duidelijke website

30 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marieke Vermeulen

Ideale website

28 maart 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maurice Jonker

Snelle offerte

26 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Arie van de Brink

Eindelijk een fijne site

24 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Joost de Koning

Voortreffelijke match

26 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rutger van der Horst

Forum bood hulp

19 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Marloes Brouwer

erg snel

20 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Brenda Koster

Eindelijk een goede site gevonden

22 maart 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Elisabeth Jonker

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Catharina van der Heijden

Forum bood hulp

21 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Petronella Post

Ideale match

18 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Evelien Maas

Via forum hier terechtgekomen

20 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Charlotte de Ruiter

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Frank van Dijk

Lang leve google

12 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patrick Verhoeven

Perfecte tip

12 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Evelien Boer

Forum bood hulp

13 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Michiel Veenstra

Voortreffelijke match

12 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sharon Willems

Positieve ervaring

8 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jelle Vos

Lang leve google

1 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Antonius Kok

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs van de Berg

betaalbaar en professioneel

19 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Cornelia van der Linden

Aangenaam verrast

7 februari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Wendy van de Velden

Schoonmaakkaart is top!

1 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jessica van Dongen

Perfecte tip

23 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mariska van den Broek

erg betaalbaar

18 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vincent de Vos

Snelle offerte

14 januari 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Michiel Willemsen

Vlugge offerte

9 januari 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jeroen van der Meer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

6 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marloes Vermeulen

Aangenaam verrast

5 december 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bram Smit

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

4 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Esther de Vries

Dit werkt fijn

2 december 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Cindy Verbeek

Heel positief

26 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara van der Laan

Goede werking van de website

16 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Marleen Koster

Perfecte tip

18 november 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Cornelis van Beek

Dé tip

10 november 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Dirk Peeters

betaalbaar en professioneel

5 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke Koning

Mijn eigen netwerk kan dit niet

25 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anouk Peters

niet verwacht zo betaalbaar

22 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther van de Berg

Ideale tip

10 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Kevin van Dam

Vlugge offerte

9 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniël van de Veen

Ideale match

29 september 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johannes Dijkstra

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

20 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Anita Bosman

Eindelijk een goede site gevonden

13 september 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Caroline van de Brink

Perfecte website

12 september 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Sanne Koster

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

1 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Petronella Prins

niet verwacht zo betaalbaar

29 augustus 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne Bakker

Via Via maar dan beter

22 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Inge van de Velden

snelle service

11 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Daniël Peeters

betaalbaar en professioneel

5 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk van de Velden

niet verwacht zo betaalbaar

28 juli 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper Kuijpers

Super service

20 juli 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Gerrit de Wit

Voortreffelijke match

11 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Barbara van de Veen

Fijne service

7 juli 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Petra Vink

Via forum hier terechtgekomen

29 juni 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Johan Meijer

Via forum hier terechtgekomen

20 juni 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Johannes Schouten

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

17 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marloes van Beek

Voortreffelijke match

13 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel Smits

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 mei 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Catharina Kuijpers

Goed contact

24 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Klaas de Bruijn

Google is je grootste vriend

22 mei 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicolaas Jonker

Snelle offerte

12 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marianne van Dongen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

2 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Ronald van Wijk

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

30 april 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Tessa van de Ven

Werkt lekker!

24 maart 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Maurice de Jonge

betaalbaarder dan ik dacht

15 maart 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas de Leeuw

Via forum hier terechtgekomen

10 februari 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Anouk Hoekstra

Positieve ervaring

29 januari 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Franciscus de Bruijn

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

15 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Stefan Martens

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Nieuwe Wetering

Content Cleaning Service

Harsweg 17-B
2461 EZ Ter Aar
Nederland

0172 571 457
http://www.contentcleaningservice.nl/

Merel facilitair

Kleiwerf 263
2405 HX Alphen aan den Rijn
Nederland

06 12558411
http://merelfacilitair.nl/

The Furniture Cleaner

Jupiterstraat 32
2402 XN Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 496 187
http://www.demeubelreiniger.nl/