Schoonmaakbedrijf Roelofarendsveen

Ben jij opzoek naar een top schoonmaakbedrijf in Roelofarendsveen die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Roelofarendsveen verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Roelofarendsveen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Roelofarendsveen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Roelofarendsveen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 116 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Roelofarendsveen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Rijpwetering, Nieuwe Wetering en Woubrugge bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Roelofarendsveen

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste tijdsbesteding die je je maar voor kunt stellen. Veel drukbezette mensen zijn het moe om zelf de handen uit de mouwen te steken om de woning of het kantoor schoon te maken. Gelukkig is er een manier om al dit werk uit handen te geven, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Roelofarendsveen. Hiermee bespaar je veel tijd en moeite. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Roelofarendsveen hebben we voor jou vandaag enkele handige tips die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Roelofarendsveen geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je bedrijf over. Dit overstijgt de schoonmaak binnenin het kantoor, maar het bevat bijvoorbeeld ook het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties profiteren al van een schoonmaakbedrijf in Roelofarendsveen voor hun onderneming. Een professionele schoonmaker charteren zal pas echt nut hebben als je zelf denkt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Als zelfstandige ondernemer met maar een klein kantoor is het meestal slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen met mede-kantoor eigenaren. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Roelofarendsveen terecht voor:

  • schoonmaker Roelofarendsveen
  • schoonmaakster Roelofarendsveen
  • schoonmaakhulp Roelofarendsveen
  • schoonmaak zakelijk Roelofarendsveen
  • schoonmaak particulier Roelofarendsveen

Alle schoonmakers uit Roelofarendsveen

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Roelofarendsveen

Veel ondernemingen zijn ervan overtuigd dat het ook wel mogelijk is om het allemaal zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de persoon die veel sneller handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een geschikte investering om te doen. Ook weet hij alles over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. De schoonmaker weet uiteraard ook alles af van de vereisten die gesteld worden rondom de hygiëne in het pand. Dankzij deze grote mate van know-how en ervaring weet je tenminste zeker dat jouw kantoor voorzien zal zijn van een mooie en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Roelofarendsveen om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Roelofarendsveen?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Roelofarendsveen in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Roelofarendsveen gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Roelofarendsveen is het wenselijk dat je het een en ander onderzoekt. In deze alinea geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kunt gebruiken bij je zoektocht. Dankzij deze kennis is het veel makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Roelofarendsveen te vinden. Door transparant te zijn in je zoektocht zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij wat jij precies zoekt.

Het is wenselijk om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk makkelijker. Je hebt vaak namelijk de keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Tevens is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grote bedrijven in de zorg zoeken bijvoorbeeld een partij met ruime ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Als je meer te weten wil komen over de deskundigheid van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Roelofarendsveen.

Zoek je een schoonmaakster uit Roelofarendsveen?

Schoonmaakster Roelofarendsveen vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Roelofarendsveen vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Roelofarendsveen in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Roelofarendsveen

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je enkel kiest voor de basis diensten. Voor kleinere bedrijven is het meestal mogelijk om met het klein schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Voor grote bedrijven is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Roelofarendsveen.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Roelofarendsveen.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Roelofarendsveen.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Roelofarendsveen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Roelofarendsveen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Roelofarendsveen

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van hygiëne, wanneer jij van mening bent dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt vanzelfsprekend je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Dit laat heel het pand achter in een frisse staat. Voor zowel bezoekers als de werknemer brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen immers in een prettige omgeving werken. Samenvattend: als jij tijd en moeite wilt overhouden dan is het uit handen geven van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Roelofarendsveen.

Lees alles over schoonmaakservice uit Roelofarendsveen.

Schoonmaakservice Roelofarendsveen

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Roelofarendsveen.

Het aanvragen van een offerte is een eenvoudige en gratis stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze offerte aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Roelofarendsveen vinden. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Zo kom je er ook snel genoeg achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke opdrachten niet kan uitvoeren. Wij realiseren ons ook dat het nooit eenvoudig is om een goed schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je veel sneller uitkomen bij een geschikt bedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Roelofarendsveen.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Roelofarendsveen te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Roelofarendsveen voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Roelofarendsveen aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Roelofarendsveen die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Roelofarendsveen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Roelofarendsveen jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Roelofarendsveen!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Roelofarendsveen. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Roelofarendsveen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Roelofarendsveen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Roelofarendsveen

Google is je grootste vriend

26 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia van Dijk

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

1 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tim van de Velden

Lang leve google

2 juli 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Stefan van den Bosch

Forum bood hulp

29 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Erik Sanders

Perfecte website

29 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Margaretha van den Heuvel

Voortreffelijke match

29 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Joost Evers

Fijne service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Charlotte de Haan

Via linkedin niet hetzelfde

26 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick van der Linden

Schoonmaakkaart is top!

22 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Nicolaas Hofman

Aangenaam verrast

18 juni 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Tom Kuijpers

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

21 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Jacob Brouwer

Perfecte website

18 juni 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Anne van den Bosch

Eindelijk een fijne site

22 juni 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Peter Mol

zeer rap geholpen

21 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Angelique Koster

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem Prins

Ideale tip

17 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sander Kuiper

Fijne service

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Christian Veenstra

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

17 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Michael van den Bosch

Heel positief

17 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Marianne van de Velden

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

11 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Kelly van der Horst

Goed contact

16 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Gerardus van der Laan

Ideale tip

11 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Mariska van de Velden

Geen linkedin nodig

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maaike Jansen

Positieve ervaring

9 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Leonie Bos

Duidelijke website

5 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Steven de Wit

Duidelijke website

7 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Arjan van Beek

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

6 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Bas Peters

Goed contact

6 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petrus Boer

Zeer verrast

8 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Joost van de Berg

aangename service

1 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Petra van der Heijden

Dé tip

2 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arjan van der Meer

Aangenaam verrast

1 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Michael de Jong

Ideale match

3 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Roel Jonker

Prettige service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Annemieke van Loon

snel geholpen

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Simone van de Velden

Ideale tip

28 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Susanne Dijkstra

Aangenaam verrast

30 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Joyce Verbeek

Heel positief

1 juni 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Maria Boer

Via forum hier terechtgekomen

25 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Jan de Leeuw

Google is je grootste vriend

23 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia van der Heijden

Erg tevreden

25 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Simon Peters

Fijne service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Sjoerd Jacobs

aangename service

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Willem de Jong

Zeer verrast

26 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ruud de Jong

Zeer verrast

25 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Barry van Leeuwen

Eindelijk een fijne site

20 mei 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Frank Martens

Goed contact

23 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Arjan Koster

Zeer verrast

21 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Ruben Scholten

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Albert Molenaar

Goed contact

20 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Karin de Lange

Lang leve google

19 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sander van Wijk

zeer rap geholpen

16 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Bas Maas

Erg tevreden

14 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Anne Evers

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Guido de Ruiter

Zeer verrast

13 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Nicole Kuiper

niet verwacht zo betaalbaar

10 mei 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Evelien Jansen

Ideale tip

9 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Maaike de Vos

Prettige service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Saskia Bosman

snel geholpen

14 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Peter Meijer

Dé tip

9 mei 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Johanna de Bruin

Aangenaam verrast

12 mei 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Simon de Koning

Ideale match

11 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Saskia van Vliet

Goed contact

5 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Cornelis Hofman

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

9 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Sabine Meijer

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Karin Sanders

aangename service

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Jessica Hermans

Lang leve google

2 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marianne Visser

Schoonmaakkaart is top!

30 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Guido de Leeuw

Via Via maar dan beter

5 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid van de Brink

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

1 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrikus van der Horst

Geen linkedin nodig

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Patrick Maas

Positieve ervaring

25 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Sylvia van der Laan

Via Via maar dan beter

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie Willems

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

23 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Erwin Hendriks

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

26 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Thijs van Doorn

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martijn Janssen

Lang leve google

24 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simone Driessen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

21 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Björn van de Velden

Zeer verrast

22 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Antonius Mol

Goed contact

24 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ramona van Leeuwen

Aangenaam verrast

23 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cornelis de Bruijn

Goed contact

18 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Hendrikus Smeets

Voortreffelijke match

17 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Antonius Dekker

Ideale tip

17 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Lisette van Dam

Eindelijk een fijne site

16 april 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Adriana Bosch

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

20 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Catharina Koning

Ideale match

17 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rutger Martens

zeer rap geholpen

15 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Sabrina Post

Eindelijk een goede site gevonden

17 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Mariska van den Bosch

Via forum hier terechtgekomen

10 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Petrus Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

15 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Sandra Koning

Vlugge offerte

11 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ingrid Molenaar

Prettige service

13 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Maartje van Beek

erg betaalbaar

12 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Eveline de Boer

Goed contact

6 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerardus de Koning

Dé tip

6 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Johannes Meijer

De perfecte match

7 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johanna Hofman

Dit werkt fijn

4 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Paulus Peters

Vlugge offerte

9 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Joyce Bakker

Perfecte tip

7 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Diana Sanders

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

7 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Franciscus van Loon

Positieve ervaring

3 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Melanie Koning

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Guido van der Meer

Forum bood hulp

1 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Matthijs Verhoeven

Dé tip

31 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Joost Boer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

30 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Petra van der Linden

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Bas Postma

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

29 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Sylvia van Loon

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido Dekker

Eindelijk een goede site gevonden

30 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marloes Huisman

vlot en makkelijk

29 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Catharina van Beek

Aangenaam verrast

25 maart 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Saskia van der Laan

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette Jonker

Fijne service

24 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Ruben Bosch

Ideale match

26 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruud van Dam

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Jeffrey van Leeuwen

Perfecte tip

23 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Natasja Boer

Goed contact

17 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Charlotte van der Meer

Vlugge offerte

16 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke de Wit

Positieve ervaring

18 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Brenda van Doorn

Lang leve google

19 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Erwin Postma

aangename service

17 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Simon van de Velde

De perfecte match

19 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michel Hendriks

erg snel

11 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Sanne van de Wal

Lang leve google

10 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marieke van de Velde

Ideale website

14 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Johanna Janssen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

6 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Maartje van de Velden

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

2 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Stefan Mol

Goed contact

26 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Nienke de Graaf

Aangenaam verrast

19 februari 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Jelle van der Horst

Perfecte tip

7 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marije de Ruiter

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

30 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Roel Groen

Ideale tip

25 januari 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Hanneke de Boer

Goed contact

16 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Rogier Evers

Goede werking van de website

9 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jacobus van der Heijden

Goed contact

3 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Frank Driessen

Snelle offerte

8 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Richard van den Heuvel

Erg tevreden

30 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Annemieke Scholten

Duidelijke website

2 december 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arjan van den Heuvel

Vlugge offerte

23 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Elizabeth Smits

Perfecte tip

20 november 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Deborah Scholten

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

14 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Hendrik de Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

9 november 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Inge de Haan

Eindelijk een fijne site

2 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Adriaan Peters

Perfecte website

26 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Manon van de Veen

erg snel

19 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Mariska Hoekstra

Ideale website

10 oktober 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Erwin Blom

snelle service

10 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Anne Bosman

Voortreffelijke match

26 september 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marjolein Jonker

Prettige service

22 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Maurice Willems

Erg tevreden

14 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Maartje van Dam

Super service

6 september 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Paulus Kramer

Voortreffelijke match

31 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marije Jonker

snelle service

29 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Jessica Hofman

Goed contact

20 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Christiaan Mulder

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

13 augustus 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Catharina Kramer

Via forum hier terechtgekomen

5 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Rutger Visser

betaalbaarder dan ik dacht

25 juli 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marleen van de Velden

Super service

23 juli 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Maria Hermans

Gevonden via forum

11 juli 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Roy van den Heuvel

aangename service

11 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Thijs Dekker

Ideale website

1 juli 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Natasja Boer

Dé tip

26 juni 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robert Jacobs

Heel positief

20 juni 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jasper de Vries

Goed contact

12 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Bianca van den Heuvel

Snelle offerte

1 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Cornelia de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

25 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael Visser

Werkt lekker!

22 mei 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Deborah de Jong

Fijn!

13 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Janneke van de Velde

Super service

9 mei 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Ingrid van der Linden

Fijn!

26 april 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Bram van de Velden

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

6 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Dennis Koning

Prettige service

6 maart 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Elisabeth van der Horst

De perfecte match

19 februari 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Catharina Bosman

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

7 februari 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Janneke Postma

Perfecte website

8 januari 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rutger de Wit

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Roelofarendsveen

Content Cleaning Service

Harsweg 17-B
2461 EZ Ter Aar
Nederland

0172 571 457
http://www.contentcleaningservice.nl/

Merel facilitair

Kleiwerf 263
2405 HX Alphen aan den Rijn
Nederland

06 12558411
http://merelfacilitair.nl/

The Furniture Cleaner

Jupiterstraat 32
2402 XN Alphen aan den Rijn
Nederland

0172 496 187
http://www.demeubelreiniger.nl/