Schoonmaakbedrijf Stoutenburg

Zoek jij een expert voor jouw schoonmaak in Stoutenburg?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Stoutenburg verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Stoutenburg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Stoutenburg gezocht?

Een schoonmaker uit Stoutenburg vinden

Schoonmaakbedrijf Stoutenburg
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 107 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Stoutenburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoogland, Maarn en Stoutenburg Noord bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Stoutenburg

Schoonmaken, het is meestal niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Het is natuurlijk logisch dat je gaat zoeken naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig is er een manier om al je schoonmaak uit handen te geven, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Stoutenburg. Door een kantoor schoonmaak Stoutenburg ben je in staat om een fris pand te krijgen zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Aangezien er behoorlijk wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Stoutenburg hebben we voor jou vandaag een paar handige handvaten die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Stoutenburg geschikt?

Je kan van een schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak uit handen kan nemen. Denk hierbij verder dan de schoonmaak binnenin de bedrijfsruimte, maar het heeft ook betrekking op het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties gaan al in zee met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker aantrekken zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Als zelfstandige ondernemer met maar een klein kantoor is het vaak slim om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Stoutenburg terecht voor:

  • schoonmaker Stoutenburg
  • schoonmaakster Stoutenburg
  • schoonmaakhulp Stoutenburg
  • schoonmaak zakelijk Stoutenburg
  • schoonmaak particulier Stoutenburg

Alle schoonmakers uit Stoutenburg

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Stoutenburg

Veel ondernemingen zijn ervan overtuigd dat het ook wel mogelijk is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt vaak toch vies tegen. De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel effectiever te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het een geschikte investering om te doen. Daarnaast zal hij of zij alles weten over de diverse soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je bedrijfsruimte moet voldoen. Dankzij deze grote mate van kennis en expertise weet je tenminste zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een frisse en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Stoutenburg om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Stoutenburg?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Stoutenburg in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Stoutenburg gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Stoutenburg is het belangrijk dat je het een en ander onderzoekt. In deze alinea geven wij jou een aantal relevante tips die je kunt gebruiken bij je zoektocht. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je wensen.

Formuleer eerst voor jezelf welke klusjes je graag wilt uitbesteden. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt meestal namelijk de keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke taken je uit handen wilt geven is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn natuurlijk verschillende vereisten voor verschillende vakgebieden, bij een medische specialist moet het bijvoorbeeld schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Als je niet voldoende informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact te zoeken met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Stoutenburg.

Zoek je een schoonmaakster uit Stoutenburg?

Schoonmaakster Stoutenburg vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Stoutenburg vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Stoutenburg in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Stoutenburg

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Voor grote ondernemingen is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Stoutenburg.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Stoutenburg.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Stoutenburg.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Stoutenburg vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Stoutenburg vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Stoutenburg

Je kan met een degelijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Met kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een pand waar al jouw klanten met genoegen binnen willen stappen, een smerig kantoor is namelijk niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Na de grondige schoonmaak is het hele kantoor weer schoon. Voor zowel bezoekers als de werknemer brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen immers op een frisse manier werken. Samenvattend: als jij tijd en energie wilt overhouden dan is het uit handen geven van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend goed idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Stoutenburg.

Lees alles over schoonmaakservice uit Stoutenburg.

Schoonmaakservice Stoutenburg

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Stoutenburg.

Het aanvragen van een offerte is een makkelijke en gratis stap om te zetten. Als jij duidelijk je behoeften noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een allesomvattende offerte. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je in zee gaat met een goed bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak geschiedt door iemand die hier oog voor heeft. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde branches niet schoonmaken, bijvoorbeeld ziekenhuizen, dan kom je hier nu snel genoeg achter. Het is nooit eenvoudig om meteen een goed bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je veel sneller uitkomen bij een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan helpen met de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Stoutenburg.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Stoutenburg te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Stoutenburg voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Stoutenburg aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Stoutenburg die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Stoutenburg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Stoutenburg jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Stoutenburg!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Stoutenburg. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Stoutenburg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Stoutenburg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Stoutenburg

Snelle offerte

27 juni 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jacqueline Kuijpers

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

1 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Vincent Schipper

Positieve ervaring

28 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Caroline Kok

aangename service

30 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- David Schouten

Perfecte tip

22 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Thijs van de Wal

Via Via maar dan beter

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vanessa de Boer

Lang leve google

24 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn Dijkstra

aangename service

24 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Christian de Haan

Via forum hier terechtgekomen

25 juni 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- Lisette Prins

Perfecte tip

23 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Petra van Loon

Prettige service

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Guido Willems

Vlugge offerte

23 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Hanneke Jacobs

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marianne Meijer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

19 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tim de Lange

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

17 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Marcel van der Meer

Geen linkedin nodig

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne Mulder

Aangenaam verrast

13 juni 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Cornelia Maas

aangename service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Sebastiaan Janssen

Werkt goed dit

13 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Renate Hermans

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

16 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Ruben Dijkstra

Prettige service

9 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Nathalie Huisman

Werkt goed dit

10 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pascal de Groot

Eindelijk een fijne site

13 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Brenda Sanders

snelle service

8 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Esther Meijer

Aangenaam verrast

7 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Cornelia Willems

Werkt lekker!

10 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Evelien Kuipers

zeer rap geholpen

8 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Hanneke Schipper

Perfecte tip

8 juni 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marijke Mol

betaalbaarder dan ik dacht

4 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilona van Wijk

Forum bood hulp

4 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Patrick van de Berg

Via linkedin niet hetzelfde

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus van de Pol

Schoonmaakkaart is top!

3 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Hendrikus de Leeuw

Goed contact

1 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michiel van Vliet

Perfecte website

31 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Nancy Mol

Werkt goed dit

29 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Catharina van der Heijden

Goed contact

29 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Joris de Graaf

Ideale tip

27 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petronella Bos

Geen linkedin nodig

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Saskia van den Heuvel

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Christiaan van de Berg

Heel positief

24 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Marjolein Blom

Voortreffelijke match

24 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jeroen de Vries

Mijn eigen netwerk kan dit niet

27 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sabine van Leeuwen

Lang leve google

25 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kim van de Pol

Werkt lekker!

24 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Elizabeth de Jonge

Snelle offerte

24 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ellen van den Broek

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

21 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Thijs de Ruiter

Lang leve google

20 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Thijs van Wijk

Via Via maar dan beter

17 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marijke van der Meer

Zeer verrast

19 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ruben Post

Snelle offerte

17 mei 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Astrid van de Wal

Aangenaam verrast

15 mei 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Vanessa Peeters

Werkt lekker!

16 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michiel van der Meer

Werkt lekker!

16 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicolaas van der Heijden

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

16 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Robert de Graaf

Via linkedin niet hetzelfde

10 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johannes van de Brink

Dé tip

11 mei 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Remco Smit

Werkt goed dit

9 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Stefan de Bruin

Via linkedin niet hetzelfde

9 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Matthijs Schouten

Fijne service

13 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Robin de Boer

Voortreffelijke match

11 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marloes van der Meulen

snel geholpen

9 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Ruud van de Veen

Lang leve google

5 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martinus Molenaar

vlot en makkelijk

2 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Marianne van Loon

vlot en makkelijk

8 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Christiaan de Jonge

Na lang zoeken de juiste gevonden

30 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Robertus de Graaf

Aangenaam verrast

4 mei 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Joris Scholten

Positieve ervaring

5 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Björn Jansen

Heel positief

3 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Kevin van de Berg

Goed contact

2 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Wilhelmus Evers

Snelle offerte

27 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Klaas Kuiper

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Susanne van den Heuvel

Eindelijk een fijne site

27 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Irene de Jonge

Zeer verrast

30 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Melanie Prins

Gevonden via forum

29 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Simone van de Ven

Forum bood hulp

23 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Edwin Groen

Geen linkedin nodig

28 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Franciscus Peters

Perfecte website

21 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Annemieke van den Broek

Werkt goed dit

26 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerardus de Groot

betaalbaar en professioneel

24 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim Koster

Voortreffelijke match

22 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ramona van de Pol

Positieve ervaring

17 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Hendrikus Boer

Fijne service

20 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Joost van der Meer

Dit werkt fijn

20 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Petra Janssen

Forum bood hulp

19 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Topprofessional

- David Martens

Werkt goed dit

13 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Joris van de Ven

aangename service

14 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Johanna Scholten

Eindelijk een fijne site

18 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Martin de Vries

niet verwacht zo betaalbaar

10 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jasper de Ruiter

Via forum hier terechtgekomen

9 april 2020

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Christiaan van Beek

Dit werkt fijn

14 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Caroline Kok

Prettige service

8 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Laura van de Berg

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

7 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Raymond de Koning

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

13 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Petronella de Wit

Vlugge offerte

7 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Mark Evers

Goed contact

6 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Bas Boer

Erg tevreden

9 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Kelly van der Linden

Perfecte website

2 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rob van Loon

Google is je grootste vriend

6 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Leonie van Beek

Super service

5 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wilhelmus Janssen

erg snel

4 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- René de Jonge

Vlugge offerte

1 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Jacqueline Hofman

Prettige service

1 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Peter van Leeuwen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrikus Peters

Ideale tip

27 maart 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jeroen de Vries

erg betaalbaar

28 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn van Loon

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sabine Hermans

Eindelijk een fijne site

25 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Franciscus van der Meulen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

30 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Ruben Bakker

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Laura Smits

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Jacobus van de Ven

Snelle offerte

27 maart 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marijke de Koning

erg betaalbaar

20 maart 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michel Molenaar

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus de Graaf

Via forum hier terechtgekomen

19 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Robin van Dijk

Snelle offerte

25 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Koen Boer

Forum bood hulp

17 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Christian Vos

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

16 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Sjoerd van de Velden

Prettige service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Bas Schouten

Werkt goed dit

19 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thijs de Koning

aangename service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Esther van Vliet

Fijn!

12 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Björn de Koning

Dé tip

13 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Diana de Jonge

Via forum hier terechtgekomen

18 maart 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Linda van de Veen

Schoonmaakkaart is top!

15 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Arie van den Bosch

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Deborah Jonker

Via Via maar dan beter

10 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Irene Smit

Ideale tip

5 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Erwin van de Ven

erg betaalbaar

27 februari 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Sabrina Schouten

Forum bood hulp

16 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Arie Smits

Ideale website

11 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jelle Molenaar

Heel positief

1 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Ivo Bosman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerardus van de Pol

Super service

17 januari 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kelly Vermeulen

aangename service

13 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Brenda Martens

Ideale website

9 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Angela Koning

vlot en makkelijk

6 december 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Simone Koster

Goed contact

2 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maarten Kok

Werkt goed dit

28 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Karin van de Velden

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

23 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Jeffrey Bos

Fijne service

16 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Hendrika Bosman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

18 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ingrid van den Heuvel

vlot en makkelijk

12 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Anna van der Meulen

Heel positief

5 november 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joyce Gerritsen

erg snel

28 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Jasper Martens

De perfecte match

20 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jeroen Evers

Goed contact

14 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Laura Evers

Zeer verrast

8 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Miranda de Vos

Ideale match

27 september 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Daniëlle Willemsen

Lang leve google

23 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin van den Heuvel

Voortreffelijke match

16 september 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angela Scholten

Zeer verrast

12 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Eveline van de Velde

Vlugge offerte

5 september 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilse de Lange

Via linkedin niet hetzelfde

28 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Willem Janssen

Eindelijk een fijne site

17 augustus 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Maaike de Koning

betaalbaar en professioneel

13 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Bosman

De perfecte match

7 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Edwin Blom

Via Via maar dan beter

29 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Charlotte van de Velde

snelle service

19 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Robert van Dongen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

16 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Patricia van Loon

De perfecte match

6 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Brenda de Vries

snel geholpen

1 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Cindy Jansen

Goede werking van de website

25 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wendy Groen

snelle service

13 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Ilse de Ruiter

Goede werking van de website

9 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Cornelia van Beek

betaalbaar en professioneel

4 juni 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Monique van de Wal

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

30 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Bart de Jong

Aangenaam verrast

23 mei 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Maaike Hermans

Fijne service

12 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Simon de Bruijn

Erg tevreden

8 mei 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bram de Bruijn

erg betaalbaar

2 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert van Dongen

Duidelijke website

1 april 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Anna de Bruin

Heel positief

7 maart 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Maarten Jansen

Snelle offerte

20 februari 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Paul de Jong

Fijn!

22 januari 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Adrianus Vos

Goed contact

9 januari 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sander Veenstra

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Stoutenburg

Zuiver Schoonmaakopleidingen

De Kervershilt 43
3831 NL Leusden
Nederland

033 888 1020
http://zuiverschoonmaakopleidingen.nl/

Cleaning Service Leusden

Hekkerdreef 38
3832 JD Leusden
Nederland

06 18848458
http://www.cleaningserviceleusden.nl/

Schoonmaakbedrijf Vathorst

Tjaarderpolder 5
3825 JV Amersfoort
Nederland

06 49773078
https://www.schoonmaakbedrijfvathorst.nl/