Schoonmaakbedrijf Maarn

Wil jij een betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Maarn die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Maarn verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Maarn – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Maarn gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Maarn
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 45 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Maarn, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Doorn, Soesterberg en Austerlitz bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Maarn

Schoonmaken, het is meestal niet de leukste tijdsbesteding die je kan bedenken. Veel ondernemers zijn het moe om zich er bijna dagelijks mee bezig te moeten houden. Gelukkig zijn er diverse schoonmaakbedrijven uit Maarn die jou hier graag bij helpen. Dankzij een kantoor schoonmaak Maarn krijg je een fris gebouw zonder dat het jou moeite kost. Wij beschrijven precies waar je op moet letten bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Maarn.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Maarn geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je werkomgeving over. Dit overstijgt de schoonmaak binnenin het pand, maar het heeft ook betrekking op het schoonmaken van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties genieten al van het voordeel van een schoonmaakbedrijf in Maarn voor hun organisatie. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt lonen als je zelf denkt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Maarn vaak delen met mede ondernemers. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Maarn terecht voor:

  • schoonmaker Maarn
  • schoonmaakster Maarn
  • schoonmaakhulp Maarn
  • schoonmaak zakelijk Maarn
  • schoonmaak particulier Maarn

Alle schoonmakers uit Maarn

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Maarn

Ben jij ervan overtuigd dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? Een schoonmaker zal hetzelfde werk in veel minder tijd kunnen uitvoeren. Ook heeft hij de kennis om te weten welke schoonmaakmiddelen hij bij welke ruimte moet gebruiken. De schoonmaker weet ook alles af van de vereisten die gesteld kunnen worden omtrent hygiëne in de werkplaats. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een propere ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Maarn om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Maarn?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Maarn in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Maarn gezocht

Het is wenselijk dat je met een paar zaken rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. Alvorens je het eerste bedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het goed dat je onderstaande tips doorloopt. Dankzij deze kennis is het een stuk eenvoudiger om een geschikte schoonmaakhulp in Maarn te vinden. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je behoeften.

Het is wenselijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt vaak namelijk keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke taken je wilt uitbesteden is het moment aangebroken om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grotere organisaties in de zorg zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met ruime ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Wanneer je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te raden om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Maarn.

Zoek je een schoonmaakster uit Maarn?

Schoonmaakster Maarn vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Maarn vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Maarn in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Maarn

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je alleen maar kiest voor de simpele diensten. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Voor grote organisaties is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Maarn.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Maarn.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Maarn.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Maarn vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Maarn vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Maarn

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben vaak een andere definitie van hygiëne, wanneer jij denkt dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt namelijk je personeel en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Dit laat heel het pand achter in een frisse staat. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter concentreren in een schone omgeving. Samenvattend: als jij tijd en moeite wilt besparen dan is het uitbesteden van de schoonmaak een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Maarn.

Lees alles over schoonmaakservice uit Maarn.

Schoonmaakservice Maarn

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Maarn.

Een offerte aanvragen is uiteraard een voor de hand liggende stap om te nemen. Door specifiek te zijn in deze aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf Maarn vinden. Hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een goed bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak geschiedt door een professional. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld zorginstellingen, dan kom je hier nu meteen achter. Het is nooit eenvoudig om meteen een geschikt bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je een stuk sneller samenwerken met een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Maarn.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Maarn te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Maarn voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Maarn aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Maarn die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Maarn

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Maarn jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Maarn!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Maarn. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Maarn en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Maarn die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Maarn

Schoonmaakkaart is top!

15 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Marco Peters

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilona Meijer

Fijn!

27 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Caroline van der Meer

Google is je grootste vriend

22 februari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wouter Martens

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

23 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Maarten de Koning

Eindelijk een goede site gevonden

19 februari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Nathalie de Jong

Vlugge offerte

8 februari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Jelle Visser

Snelle offerte

6 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina Groen

niet verwacht zo betaalbaar

25 januari 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Margaretha van der Laan

Prettige service

18 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Robert Boer

Vlugge offerte

16 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Lisette Huisman

Dit werkt fijn

8 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Hendrik Peters

Google is je grootste vriend

6 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Evelien de Groot

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

10 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Johanna van Veen

Schoonmaakkaart is top!

3 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Roel van der Heijden

Via Via maar dan beter

29 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Claudia Evers

Google is je grootste vriend

24 november 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Maurice van den Bosch

Goed contact

19 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Simon Vink

Via Via maar dan beter

16 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy de Koning

Super service

12 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Astrid de Vries

Fijn!

3 november 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Charlotte Jacobs

Positieve ervaring

25 oktober 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Gerrit Blom

Dit werkt fijn

22 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michel Jansen

Heel positief

10 oktober 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Rutger Wolters

erg snel

9 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, goed persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Klaas Smit

Eindelijk een fijne site

28 september 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sjoerd de Ruiter

Goede werking van de website

22 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Peter Prins

Prettige service

16 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Gerardus Boer

Super service

9 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Joris van de Pol

Google is je grootste vriend

5 september 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Iris Bosman

Schoonmaakkaart is top!

23 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Roel Peeters

Perfecte website

15 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Thijs Huisman

erg snel

10 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Mirjam Evers

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Prins

Erg tevreden

28 juli 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Astrid Kok

Duidelijke website

25 juli 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Hendrika Sanders

Super service

13 juli 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Petrus Groen

Goed contact

10 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nicole de Graaf

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

29 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Joyce van den Heuvel

Zeer verrast

25 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tamara de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

14 juni 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Yvonne de Ruiter

Aangenaam verrast

8 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marleen de Groot

Werkt goed dit

1 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Anne Peeters

Via forum hier terechtgekomen

27 mei 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Marijke Mulder

Ideale match

18 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martine Kuiper

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

16 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Barry Vermeulen

betaalbaar en professioneel

6 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kirsten Groen

niet verwacht zo betaalbaar

25 april 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelia Bos

Perfecte tip

25 maart 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bas Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

5 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Thomas de Lange

Dit werkt fijn

20 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Klaas Koning

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

24 januari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nicolaas Janssen

erg betaalbaar

18 januari 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Martin Timmermans

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Maarn

Schoonmaakbedrijf Niessen B.V.

Lekdijk 17
3958 NE Amerongen
Nederland

0343 411 755
http://www.niessenschoonmaak.nl/

ABM Ongediertebestrijding

Burgemeester Martenslaan 2
3956 EM Leersum
Nederland

06 20523889
http://www.abm1.nl/

Schoonmaakbedrijf G.C.M.

Notenakker 14
3945 EN Cothen
Nederland

06 22927662
https://www.topschoonmaakbedrijf.nl/cothen/gcm-schoonmaakbedrijf