Schoonmaakbedrijf Ulicoten

Wil jij een ijzersterk schoonmaakbedrijf uit Ulicoten die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Ulicoten verbonden wordt aan een expert die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Ulicoten – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Ulicoten gezocht?

Een schoonmaker uit Ulicoten vinden

Schoonmaakbedrijf Ulicoten
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Ulicoten, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Castelre, Galder en Ulvenhout bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Ulicoten

Schoonmaken, het is waarschijnlijk niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Het is dan ook logisch dat nieuwsgierig bent naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig is er een oplossing om al je schoonmaak uit handen te geven, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Ulicoten. Door een kantoor schoonmaak Ulicoten krijg je een schoon gebouw zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Wij vertellen je precies waar je rekening mee moet houden bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Ulicoten.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Ulicoten geschikt?

Je mag van een professionele schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak van je overneemt. Dit gaat verder dan enkel de ruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel bedrijven gaan al in zee met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt nut hebben als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Ulicoten vaak delen met mede-kantooreigenaren. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Ulicoten terecht voor:

  • schoonmaker Ulicoten
  • schoonmaakster Ulicoten
  • schoonmaakhulp Ulicoten
  • schoonmaak zakelijk Ulicoten
  • schoonmaak particulier Ulicoten

Alle schoonmakers uit Ulicoten

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Ulicoten

Weet jij zeker dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? De schoonmaker is de juiste persoon die veel effectiever handelt bij de schoonmaak, dit maakt het de ideale investering om te doen. Ook zal hij of zij alles weten over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. De schoonmaker weet ook alles af van de vereisten die gesteld worden omtrent hygiëne in de werkplaats. Het is nu eenmaal belangrijk dat je medewerkers gebruik kunnen maken van een propere ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Ulicoten om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Ulicoten?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Ulicoten in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Ulicoten gezocht

Het is wenselijk dat je met een paar dingen rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. Alvorens je het eerste bedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het belangrijk dat je onderstaande tips doorneemt. Met deze tips is het een stuk eenvoudiger om een geschikte schoonmaakhulp in Ulicoten te contacteren. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij je vereisten.

Het is aan te raden om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal gedaan wilt hebben door het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk makkelijker. Je hebt regelmatig namelijk keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je wilt uitbesteden is het moment aangebroken om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn uiteraard verschillende vereisten voor verschillende vakgebieden, bij een arts moet het bijvoorbeeld netter zijn dan bij een gewoon kantoor. Wanneer je niet voldoende informatie over een schoonmaakbedrijf online kan vindenvindt, is het aan te bevelen om even contact te zoeken met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Ulicoten.

Zoek je een schoonmaakster uit Ulicoten?

Schoonmaakster Ulicoten vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Ulicoten vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Ulicoten in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Ulicoten

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je alleen maar kiest voor de basis werkzaamheden. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Voor grote organisaties is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Ulicoten.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Ulicoten.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Ulicoten.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Ulicoten vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Ulicoten vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Ulicoten

Je kan met een goed schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Dankzij kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een kantoor waar al jouw klanten met plezier binnen willen stappen, een vies kantoor is nu niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Na de grondige schoonmaak is het hele pand weer als nieuw. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je immers beter concentreren in een schone omgeving. Als jij jezelf of je personeel niet wilt lastigvallen met het poetsen van het kantoor is het slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Ulicoten.

Lees alles over schoonmaakservice uit Ulicoten.

Schoonmaakservice Ulicoten

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Ulicoten.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en gratis stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Ulicoten vinden. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat voor welke prijs. Zo kom je er ook meteen achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke opdrachten niet kan uitvoeren. Het is nooit makkelijk om meteen een geschikt bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze tips tot een goede samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Ulicoten.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Ulicoten te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Ulicoten voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Ulicoten aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Ulicoten die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Ulicoten

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Ulicoten jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Ulicoten!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Ulicoten. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Ulicoten en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Ulicoten die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Ulicoten

betaalbaarder dan ik dacht

27 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robertus Huisman

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

26 juni 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Dirk van de Wal

Lang leve google

25 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bas Martens

erg snel

23 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Diana Smit

Voortreffelijke match

29 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- René de Ruiter

Ideale website

21 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Caroline Hermans

Forum bood hulp

27 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Petronella Postma

snel geholpen

22 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Arjan Schipper

zeer rap geholpen

18 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Cindy de Bruin

erg betaalbaar

21 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Lisette Peters

Super service

21 juni 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Kirsten Smeets

Ideale website

17 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marijke de Jonge

Ideale match

15 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Vincent Kuipers

De perfecte match

14 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Maria van Leeuwen

Fijne service

14 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Bart Groen

Heel positief

14 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Maarten Hendriks

Dit werkt fijn

17 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michel Peters

Werkt goed dit

17 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kelly Vermeulen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

12 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michiel Willems

Via forum hier terechtgekomen

14 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Mark Dijkstra

snel geholpen

14 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Nancy Vos

Google is je grootste vriend

10 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerrit Smits

erg snel

7 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Jacobus van den Heuvel

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

12 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Simone van den Broek

aangename service

6 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Cornelis de Bruijn

Positieve ervaring

7 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Daniëlle Wolters

erg betaalbaar

9 juni 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert van Vliet

Ideale match

9 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Arjan Hoekstra

Geen linkedin nodig

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriaan Timmermans

niet verwacht zo betaalbaar

3 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth de Bruijn

Voortreffelijke match

31 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Barry Willemsen

Google is je grootste vriend

3 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Martens

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

28 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hanneke Dekker

Forum bood hulp

1 juni 2020

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Karin Vermeulen

erg snel

3 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Tessa Verbeek

Na lang zoeken de juiste gevonden

31 mei 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ilse Veenstra

Perfecte tip

27 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Pascal Blom

Vlugge offerte

31 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline Koning

erg betaalbaar

30 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha Jacobs

Ideale website

28 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Klaas van de Velden

Forum bood hulp

25 mei 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Annemieke de Graaf

Perfecte website

24 mei 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Chantal de Koning

Gevonden via forum

24 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Gerardus Koning

Super service

24 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Angela Kramer

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

20 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Kelly de Leeuw

Lang leve google

22 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilse Smit

Snelle offerte

19 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Jolanda Verhoeven

Via forum hier terechtgekomen

15 mei 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Marieke Wolters

Lang leve google

19 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth Bos

Aangenaam verrast

14 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Albert van Dijk

Dé tip

16 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Wouter Bosman

Goed contact

12 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nienke van der Laan

Goed contact

14 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Koen Visser

Dit werkt fijn

16 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Gerrit Koning

betaalbaarder dan ik dacht

14 mei 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke van de Veen

Zeer verrast

12 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Bastiaan van Dijk

Lang leve google

12 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemieke Vink

Fijn!

13 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anne Koster

De perfecte match

12 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ivo Willems

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven van de Wal

Snelle offerte

9 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien de Boer

Werkt goed dit

3 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Raymond van de Wal

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Astrid Visser

De perfecte match

7 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Michael Kok

Via Via maar dan beter

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cornelia Koster

Werkt goed dit

4 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Inge Bosman

Via Via maar dan beter

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen Post

Gevonden via forum

4 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Charlotte Jonker

Schoonmaakkaart is top!

30 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Roy van der Heijden

Eindelijk een fijne site

30 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maarten van de Velden

Vlugge offerte

2 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Monique Dekker

Dé tip

30 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Raymond Evers

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marijke de Bruijn

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 april 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Annemieke van Beek

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

29 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Joost Jonker

Fijn!

27 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Anouk Hendriks

Lang leve google

25 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Deborah Martens

Goed contact

22 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Thomas Peeters

Via linkedin niet hetzelfde

22 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein Vermeulen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

19 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Franciscus Dijkstra

betaalbaarder dan ik dacht

17 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom Postma

Voortreffelijke match

23 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ruben de Wit

Goed contact

22 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Janneke van de Pol

Na lang zoeken de juiste gevonden

18 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marije Jansen

Via Via maar dan beter

19 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Deborah de Vos

Vlugge offerte

12 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Ilona Bakker

Eindelijk een goede site gevonden

15 april 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Antonius Koster

Duidelijke website

17 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martijn van der Meer

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

16 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Tessa Brouwer

Heel positief

16 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Natasja Scholten

Vlugge offerte

13 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Hendrik Vink

niet verwacht zo betaalbaar

14 april 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hendrik van den Bosch

Via forum hier terechtgekomen

9 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Topprofessional

- Sharon Bosch

Ideale tip

5 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Bas van Dam

Via Via maar dan beter

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona van de Ven

Eindelijk een fijne site

10 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Cindy van de Velden

Aangenaam verrast

6 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Saskia de Wit

Perfecte tip

9 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Franciscus Sanders

Forum bood hulp

2 april 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Eric Jonker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erik Sanders

Aangenaam verrast

4 april 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Rogier van de Veen

Erg tevreden

3 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Martine Dekker

Geen linkedin nodig

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein van Dongen

Gevonden via forum

29 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Martijn Postma

Goede werking van de website

26 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Adriana van Doorn

Goede werking van de website

28 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Sabine van de Velden

Geen linkedin nodig

25 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara Verbeek

snel geholpen

25 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Natascha Smit

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

28 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Ivo Jonker

Gevonden via forum

27 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Joost Vos

Gevonden via forum

27 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Erwin Jonker

Dit werkt fijn

24 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hendrikus Kuiper

Duidelijke website

19 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Roel Hoekstra

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Kim Postma

Ideale tip

24 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Danny van der Horst

snel geholpen

19 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Barbara Postma

betaalbaar en professioneel

21 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Miranda Verhoeven

Eindelijk een fijne site

22 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Nicolaas van de Ven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

18 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marije Wolters

Forum bood hulp

13 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Wilhelmus de Boer

Fijne service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Deborah Smits

betaalbaar en professioneel

19 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Joris Timmermans

Via forum hier terechtgekomen

17 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sandra van den Broek

aangename service

12 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Hendrik de Boer

Lang leve google

14 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Wendy Boer

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

8 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Rutger Timmermans

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

1 maart 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Alexander Peters

Fijne service

23 februari 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jasper Janssen

Gevonden via forum

20 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Claudia Kramer

Dé tip

10 februari 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Sjoerd Smeets

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

6 februari 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Michael van de Velden

Ideale match

24 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Jeffrey van der Heijden

Ideale match

18 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Laura Dijkstra

niet verwacht zo betaalbaar

9 januari 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Gerardus Smit

Dit werkt fijn

6 januari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Elizabeth de Ruiter

niet verwacht zo betaalbaar

5 december 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sanne Dijkstra

Voortreffelijke match

4 december 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriana de Jonge

Dé tip

28 november 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Linda Janssen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

28 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Anna Peters

Ideale website

17 november 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Tom van der Horst

Snelle offerte

18 november 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Arjan Vermeulen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

13 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Willem de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

3 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Bas Evers

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

25 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Yvonne Kramer

Google is je grootste vriend

24 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kelly Jacobs

Snelle offerte

12 oktober 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Leonie Koster

erg betaalbaar

8 oktober 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ruben Bos

De perfecte match

26 september 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Rutger van Veen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sjoerd de Vries

Super service

15 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Bart Dekker

Werkt lekker!

10 september 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Laura Peeters

Zeer verrast

29 augustus 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Eveline Hermans

Google is je grootste vriend

29 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nienke van Leeuwen

niet verwacht zo betaalbaar

15 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerrit van de Brink

Ideale tip

12 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Femke van de Veen

Snelle offerte

8 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maartje van de Ven

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

28 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Kevin van de Veen

Lang leve google

22 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martijn van de Velde

Schoonmaakkaart is top!

11 juli 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Adrianus Bosman

Geen linkedin nodig

10 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Steven Bosman

Via Via maar dan beter

30 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mariska Mol

Perfecte website

27 juni 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Joris Post

Perfecte tip

14 juni 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nicolaas Hoekstra

Erg tevreden

10 juni 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Cindy de Lange

Via linkedin niet hetzelfde

5 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maria Kramer

Perfecte website

26 mei 2019

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Sylvia Hofman

Via forum hier terechtgekomen

17 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Michael Gerritsen

Positieve ervaring

11 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Esther Bosch

De perfecte match

4 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Martijn de Bruin

zeer rap geholpen

29 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Paul Boer

Lang leve google

24 maart 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simone van Leeuwen

Via linkedin niet hetzelfde

7 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Simone Post

Gevonden via forum

26 februari 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Sanne van de Brink

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

1 februari 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Iris van der Heijden

Ideale tip

12 januari 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Gerrit de Lange

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Ulicoten

Agevo Cleaning en Gevelrenovatie

Brugske 15
5171 VR Kaatsheuvel
Nederland

06 55887266
http://www.agevo.nu/

Everclean

Steenweg op Oosthoven 284
2300 Turnhout
België

+32 14 70 47 09
http://www.everclean.be/

Plus Home Services

Antwerpsesteenweg 321
2390 Malle
België

+32 3 320 86 90
http://www.phservices.be/