Schoonmaakbedrijf Bergambacht

Ben jij op zoek naar een expert voor jouw schoonmaak in Bergambacht?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Bergambacht verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Bergambacht – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Bergambacht gezocht?

Een schoonmaker uit Bergambacht vinden

Schoonmaakbedrijf Bergambacht
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 114 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bergambacht, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Stolwijk, Groot Ammers en Streefkerk bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Bergambacht

Schoonmaken, het is waarschijnlijk niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Veel ondernemers zijn het wel beu om zelf de handen uit de mouwen te steken om de woning of het kantoor schoon te maken. Gelukkig is er een oplossing om al dit werk uit te besteden, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Bergambacht. Dankzij een kantoor schoonmaak Bergambacht krijg je een fris pand zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Bergambacht hebben we voor jou vandaag enkele handige tips die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Bergambacht geschikt?

Eigenlijk kun je van een professionele schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak van je overneemt. Dit gaat verder dan alleen de kantoorruimte schoonmaken, hij kan vaak ook je ramen wassen. Veel bedrijven ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Bergambacht voor hun bedrijf. Als je binnen je onderneming veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het verstandig om om een professional in te schakelen.

Als zelfstandige ondernemer met maar een klein kantoor is het vaak handig om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Bergambacht terecht voor:

  • schoonmaker Bergambacht
  • schoonmaakster Bergambacht
  • schoonmaakhulp Bergambacht
  • schoonmaak zakelijk Bergambacht
  • schoonmaak particulier Bergambacht

Alle schoonmakers uit Bergambacht

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Bergambacht

Veel ondernemingen denken dat het ook wel haalbaar is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de persoon die veel effectiever handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een geschikte investering om te maken. Ook heeft hij de kennis en ervaring om te weten welke schoonmaakmiddelen hij bij welke ruimte moet hebben. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je pand moet voldoen. Dankzij deze grote mate van kennis en ervaring weet je tenminste zeker dat jouw kantoor voorzien zal zijn van een frisse en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Bergambacht om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Bergambacht?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Bergambacht in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Bergambacht gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Bergambacht is het verstandig dat je rekening houd met een aantal zaken. Alvorens je het eerste bedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het belangrijk dat je onderstaande tips doorloopt. Dankzij deze kennis is het een stuk makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Bergambacht te vinden. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je vereisten.

Het is wenselijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Je hebt meestal namelijk de keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke taken je uit handen wilt geven is het moment aangebroken om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn uiteraard verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een dokter moet het bijvoorbeeld schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Als je meer wilt weten over de deskundigheid van een specifiek schoonmaakbedrijf is het slim om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Bergambacht.

Zoek je een schoonmaakster uit Bergambacht?

Schoonmaakster Bergambacht vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Bergambacht vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Bergambacht in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Bergambacht

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je enkel kiest voor de standaard diensten. Kleine bedrijven hebben meestal genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Anderzijds is het voor de grote ondernemingen vaak mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Bergambacht.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Bergambacht.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Bergambacht.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Bergambacht vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Bergambacht vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Bergambacht

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben vaak een andere definitie van hygiëne, wanneer jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Dankzij kantoorschoonmaak zorg je voor een pand waar al jouw klanten met plezier binnen willen stappen, een vies kantoor is nu niet echt een goede binnenkomer.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Dit laat heel het kantoor achter in een schone staat. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je immers beter focussen in een schone omgeving. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en energie wilt besparen dan is het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Bergambacht.

Lees alles over schoonmaakservice uit Bergambacht.

Schoonmaakservice Bergambacht

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Bergambacht.

Een aanvraag voor een offerte versturen is natuurlijk een slimme stap om te zetten. Als jij duidelijk je behoeften noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een allesomvattende offerte. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Zo kom je er ook meteen achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Wij realiseren ons ook dat het nooit makkelijk is om een geschikt schoonmaakbedrijf te vinden.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je een stuk sneller samenwerken met een geschikt bedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Bergambacht.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Bergambacht te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Bergambacht voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Bergambacht aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Bergambacht die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Bergambacht

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Bergambacht jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Bergambacht!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Bergambacht. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Bergambacht en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Bergambacht die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Bergambacht

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

23 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maartje Timmermans

Geen linkedin nodig

21 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Anne van Loon

Google is je grootste vriend

20 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eveline van der Heijden

Goed contact

18 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Sander Visser

Via forum hier terechtgekomen

18 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Nicolaas Koster

betaalbaar en professioneel

21 juli 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth van der Horst

Aangenaam verrast

16 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Manon Verhoeven

Ideale website

18 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Sandra Verhoeven

Lang leve google

15 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus Koster

Vlugge offerte

12 juli 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Ronald de Koning

Via forum hier terechtgekomen

14 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Marleen de Graaf

Aangenaam verrast

10 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Rogier de Bruijn

Lang leve google

16 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ingrid Sanders

Dit werkt fijn

15 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Patricia van Dongen

Dé tip

13 juli 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kelly van de Brink

betaalbaar en professioneel

7 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Saskia de Boer

erg snel

6 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Daniël van der Meulen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

6 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Niels Schouten

Ideale tip

7 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Petra Timmermans

erg betaalbaar

3 juli 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn van der Horst

De perfecte match

8 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sabrina Koster

Dé tip

2 juli 2020

Via kennissen beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Franciscus Vink

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 juli 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marieke van der Horst

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

5 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Annemarie van de Berg

Google is je grootste vriend

30 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robertus Peeters

Snelle offerte

29 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Laura Janssen

Goed contact

3 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Klaas van den Broek

aangename service

30 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Nicolaas van de Velden

Duidelijke website

26 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Cornelis de Jong

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 juni 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Dave Bos

Duidelijke website

24 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marijke Smeets

Gevonden via forum

24 juni 2020

Via een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Marloes Bakker

Prettige service

22 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Klaas Peeters

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

25 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Koen de Bruin

Aangenaam verrast

26 juni 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Esther de Haan

Aangenaam verrast

20 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jelle Mulder

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 juni 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- David Blom

Werkt goed dit

20 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Martin van de Ven

Duidelijke website

22 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Rogier de Ruiter

Goed contact

23 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tamara van de Pol

Via Via maar dan beter

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adriaan Gerritsen

Schoonmaakkaart is top!

20 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Klaas Vink

Gevonden via forum

13 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Jeffrey Huisman

Ideale tip

16 juni 2020

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Cornelis van der Laan

Werkt goed dit

12 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Iris de Lange

Duidelijke website

18 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Robert van Dijk

Erg tevreden

16 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sjoerd Jacobs

Via forum hier terechtgekomen

11 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Niels van Wijk

Lang leve google

14 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nicole Maas

Aangenaam verrast

10 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Barbara de Boer

Ideale match

9 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jacob de Lange

Erg tevreden

7 juni 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Mirjam Hermans

Ideale match

11 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anouk Scholten

Dit werkt fijn

9 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kirsten van den Bosch

Super service

9 juni 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Cindy Wolters

Werkt goed dit

7 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Marleen Jacobs

Zeer verrast

3 juni 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Daniëlle van de Wal

Eindelijk een fijne site

6 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Ramona Prins

snelle service

4 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Hanneke Bosch

Google is je grootste vriend

4 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jessica van Loon

Goede werking van de website

3 juni 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ronald Dekker

Goed contact

30 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eveline Driessen

erg betaalbaar

30 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne de Lange

Mijn eigen netwerk kan dit niet

2 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Susanne van den Broek

Forum bood hulp

1 juni 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- Lisette de Lange

Duidelijke website

28 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Erik Vos

Goede werking van de website

23 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michel Groen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

29 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Deborah de Leeuw

Ideale website

28 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Caroline van de Berg

Eindelijk een fijne site

27 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Melanie Boer

Ideale website

24 mei 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cindy van der Laan

aangename service

26 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Rutger Jonker

Goede werking van de website

20 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mariska Vermeulen

Geen linkedin nodig

24 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kirsten van der Heijden

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

17 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Angelique Visser

Zeer verrast

20 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Albert Bosch

Snelle offerte

21 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Patrick Jacobs

Fijn!

16 mei 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Laura Prins

Lang leve google

18 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan van Loon

Goede werking van de website

17 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Roy Vink

Dé tip

14 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jelle van Doorn

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

12 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Adriaan van Veen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

10 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Martine Scholten

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

14 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Erwin Mol

Forum bood hulp

7 mei 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Simon Peeters

erg snel

13 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Robertus van de Velden

snel geholpen

8 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Annemieke van Dam

Gevonden via forum

7 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Daniël Hoekstra

Dé tip

10 mei 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mark Boer

Goed contact

4 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Klaas de Boer

Dit werkt fijn

4 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marjolein van der Laan

Google is je grootste vriend

1 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martin Meijer

Aangenaam verrast

4 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Mariska van den Broek

betaalbaarder dan ik dacht

7 mei 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeroen Timmermans

betaalbaar en professioneel

5 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dave Vink

Eindelijk een goede site gevonden

28 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Cindy van Beek

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

27 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Tom van de Veen

Perfecte website

3 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Robin Bakker

Lang leve google

26 april 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Elisabeth de Leeuw

Vlugge offerte

26 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Barry Dijkstra

snelle service

27 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Rutger de Ruiter

Perfecte tip

28 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Leonie van Wijk

Ideale tip

29 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rogier van de Ven

Positieve ervaring

24 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Thijs van Doorn

betaalbaar en professioneel

23 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nancy Verbeek

Na lang zoeken de juiste gevonden

24 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Kelly Postma

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marije Schipper

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

18 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Dirk de Bruijn

Ideale match

16 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jolanda de Groot

betaalbaarder dan ik dacht

20 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriaan Huisman

Snelle offerte

15 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Brenda Driessen

Eindelijk een fijne site

16 april 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Claudia van den Broek

Fijn!

13 april 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Bram van Dam

vlot en makkelijk

15 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Martinus Visser

Fijn!

13 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Manon de Ruiter

Eindelijk een goede site gevonden

14 april 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Edwin Kramer

Erg tevreden

12 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Klaas Vos

Heel positief

11 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Petrus Dijkstra

Ideale match

12 april 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Jeroen Groen

Prettige service

11 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Joyce van Beek

Lang leve google

9 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Claudia de Lange

zeer rap geholpen

9 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ramona Maas

Aangenaam verrast

6 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wendy de Wit

Dit werkt fijn

6 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Caroline van de Veen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

9 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Caroline van den Broek

Snelle offerte

9 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Eric Schouten

Goed contact

5 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Ruben de Bruin

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

7 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Marijke de Bruin

Erg tevreden

31 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Martin de Bruin

Dé tip

5 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Tim Timmermans

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

31 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maartje Mulder

Gevonden via forum

31 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Nienke de Groot

Ideale website

28 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Marijke van Vliet

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

1 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Dirk Kok

Gevonden via forum

27 maart 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Wouter van Doorn

Lang leve google

24 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Peter Dekker

zeer rap geholpen

27 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Leonie Jacobs

Zeer verrast

23 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Wendy de Leeuw

Goed contact

28 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Martijn van Leeuwen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

23 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Bastiaan de Bruin

Gevonden via forum

23 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Robin Boer

Voortreffelijke match

21 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johanna Bakker

Zeer verrast

20 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Mariska Bosman

Snelle offerte

21 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Sander Bosman

Via Via maar dan beter

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ramona Mulder

Fijne service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Pascal Hofman

Voortreffelijke match

17 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Monique de Jonge

Prettige service

20 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Christiaan Bosman

Goed contact

18 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerardus van de Brink

Ideale tip

15 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Irene de Bruin

Vlugge offerte

13 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Marcel Post

Eindelijk een goede site gevonden

13 maart 2020

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Catharina de Boer

Duidelijke website

10 maart 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Eva Kuijpers

Goed contact

5 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Gerrit van der Meer

betaalbaar en professioneel

5 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Monique van Beek

aangename service

24 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Petronella van de Velde

Ideale tip

16 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mirjam Molenaar

Ideale website

9 februari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Femke de Koning

Snelle offerte

31 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Linda Kuijpers

Vlugge offerte

25 januari 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmus van de Ven

Goed contact

21 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Maaike Mol

Duidelijke website

11 januari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Miranda Jansen

Prettige service

7 januari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Nathalie Prins

Goed contact

6 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Jolanda Timmermans

Google is je grootste vriend

10 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sandra de Lange

Vlugge offerte

11 december 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Susanne Evers

Voortreffelijke match

1 december 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilona Driessen

erg betaalbaar

28 november 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniël van Wijk

erg snel

24 november 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacqueline van den Bosch

Heel positief

14 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Patricia Evers

Zeer verrast

18 november 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jacobus van der Horst

Perfecte tip

13 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rob Boer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

14 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Marieke Timmermans

Forum bood hulp

7 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Johannes Jansen

Google is je grootste vriend

27 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Vink

Fijn!

26 oktober 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Martinus van de Veen

Gevonden via forum

19 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk een goede gevonden

- Pieter Verhoeven

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

17 oktober 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Sebastiaan Scholten

Super service

7 oktober 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Claudia Dekker

Lang leve google

3 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ivo Dekker

Heel positief

19 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Björn Gerritsen

Dit werkt fijn

17 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nienke Willemsen

De perfecte match

12 september 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sanne van Wijk

Snelle offerte

29 augustus 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Nathalie Hendriks

Via linkedin niet hetzelfde

29 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sandra Schipper

Goed contact

19 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ronald Wolters

betaalbaarder dan ik dacht

9 augustus 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Chantal de Bruin

Via forum hier terechtgekomen

1 augustus 2019

Via een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Sylvia Jacobs

De perfecte match

26 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jeffrey van der Laan

Eindelijk een fijne site

19 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Femke van der Heijden

Goede werking van de website

14 juli 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kirsten de Vries

Lang leve google

6 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia Mulder

Ideale match

2 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ingrid Verbeek

snel geholpen

24 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Natasja van Doorn

Gevonden via forum

19 juni 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Deborah van Beek

snelle service

11 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Robert van der Horst

betaalbaar en professioneel

31 mei 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michiel Brouwer

Voortreffelijke match

28 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sabine de Vries

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

21 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Tim Koning

snelle service

16 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Eveline Verhoeven

Lang leve google

8 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Sanders

Forum bood hulp

1 mei 2019

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Ivo van Wijk

Goed contact

6 april 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ingrid Verhoeven

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

15 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Marije Janssen

Lang leve google

23 februari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jeffrey de Bruijn

Google is je grootste vriend

27 januari 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Nancy van Doorn

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

6 januari 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Hendrika de Groot

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Bergambacht

S.B.O. Service

Hazelaarhof 37
3355 RA Papendrecht
Nederland

078 615 9899
http://www.sboservice.nl/

RZ-ECOSEAL BV.

Achterland 11
2964 LA Groot-Ammers
Nederland

06 15040530
http://rz-ecoseal.nl/

Zevender schoonmaak diensten

Lopikerweg West 101
3411 AT Lopik
Nederland

06 38350202
https://zevender-schoonmaak-diensten.business.site/