Schoonmaakbedrijf Diemen

Heb jij behoefte aan een topper voor jouw schoonmaak in Diemen?

Lees dan vooral verder.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Diemen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Diemen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Diemen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Diemen
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 123 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Diemen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Broek in Waterland, Nederhorst den Berg en Duivendrecht bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Diemen

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een vervelende bezigheid. Veel mensen zijn het moe om zelf de handen uit de mouwen te steken om de woning of het kantoor schoon te maken. Gelukkig is er een oplossing om al dit werk uit te besteden, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf Diemen. Hiermee voorkom je veel gedoe. Wij vertellen je precies waar je op moet letten bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Diemen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Diemen geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je bedrijf over. Denk hierbij verder dan enkel de kantoorruimte schoonmaken, hij kan vaak ook je ramen wassen. Veel organisaties ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Diemen voor hun organisatie. Wanneer je binnen je bedrijf veel energie kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional in te schakelen.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Diemen vaak delen met mede-kantooreigenaren. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Diemen terecht voor:

  • schoonmaker Diemen
  • schoonmaakster Diemen
  • schoonmaakhulp Diemen
  • schoonmaak zakelijk Diemen
  • schoonmaak particulier Diemen

Alle schoonmakers uit Diemen

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Diemen

Ben jij ervan overtuigd dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel effectiever te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het de ideale investering om te maken. Ook weet hij alles over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Dankzij deze grote mate van kennis en expertise weet je altijd zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een mooie en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Diemen om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Diemen?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Diemen in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Diemen gezocht

Het is aan te raden dat je met een paar dingen rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. Hieronder geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kan gebruiken bij je zoektocht. Dankzij deze kennis is het een stuk makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Diemen te contacteren. Door duidelijk te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je behoeften.

Het is wenselijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Je hebt regelmatig namelijk de keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je wilt uitbesteden is het tijd om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grotere organisaties in de zorg zoeken bijvoorbeeld een partij met veel ervaring met de professionele middelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Wanneer je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Diemen.

Zoek je een schoonmaakster uit Diemen?

Schoonmaakster Diemen vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Diemen vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Diemen in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Diemen

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de werkzaamheden die je wilt laten uitvoeren. Voor kleinere organisaties is het meestal mogelijk om met het klein schoonmaakpakket al een eind te komen. Anderzijds is het voor de grote organisaties vaak mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer werkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Diemen.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Diemen.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Diemen.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Diemen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Diemen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Diemen

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van hygiëne, waar jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt natuurlijk je personeel en klanten ontvangen in een hygiënische ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Dit laat heel het kantoor achter in een frisse toestand. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter focussen in een schone omgeving. Als jij jezelf of je personeel niet wilt lastigvallen met het schoonmaken van de werkplek is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Diemen.

Lees alles over schoonmaakservice uit Diemen.

Schoonmaakservice Diemen

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Diemen.

Het aanvragen van een offerte is een pijnloze en gratis stap om te zetten. Als jij helder je wensen noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een geschikte offerte. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier nu meteen achter. Het is nooit makkelijk om gelijk een geschikt bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je een stuk sneller samenwerken met een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan helpen met de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Diemen.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Diemen te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Diemen voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Diemen aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Diemen die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Diemen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Diemen jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Diemen!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Diemen. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Diemen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Diemen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Diemen

Duidelijke website

21 juli 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maartje de Ruiter

Aangenaam verrast

24 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Daniëlle Mol

Dé tip

19 juli 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nicolaas van der Meer

Eindelijk een fijne site

23 juli 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Eva de Groot

erg snel

20 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Marinus Dijkstra

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

19 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Tamara Kuiper

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

19 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Cindy Kuiper

zeer rap geholpen

16 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Yvonne van Loon

Eindelijk een fijne site

17 juli 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Dennis Smit

Eindelijk een fijne site

14 juli 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marijke Hendriks

De perfecte match

19 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Annemarie Kok

Fijne service

14 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Maaike Willems

Goede werking van de website

15 juli 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Claudia Vermeulen

Gevonden via forum

14 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Marcel Visser

Goed contact

16 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Johannes Maas

Dit werkt fijn

8 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maartje Vos

Perfecte website

9 juli 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Lisette Hendriks

niet verwacht zo betaalbaar

8 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Roy Prins

Ideale tip

5 juli 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Daniël van de Veen

De perfecte match

9 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ronald de Boer

Via linkedin niet hetzelfde

7 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kevin Bos

Lang leve google

2 juli 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robin van Doorn

Goed contact

3 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Cindy Visser

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

5 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Barbara Timmermans

Dit werkt fijn

30 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Janneke Veenstra

Vlugge offerte

1 juli 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Nancy Postma

Vlugge offerte

2 juli 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Eric Blom

Goed contact

2 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dave van der Laan

Lang leve google

26 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Patricia Evers

Dit werkt fijn

29 juni 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anita Prins

aangename service

2 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Hanneke Verhoeven

Goed contact

29 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Natasja van de Brink

Perfecte website

25 juni 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Maurice de Boer

Voortreffelijke match

22 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marinus Kok

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Petronella Hendriks

Lang leve google

23 juni 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriana Sanders

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

21 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Adriaan van Doorn

Geen linkedin nodig

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jolanda Brouwer

betaalbaar en professioneel

25 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert de Haan

Dé tip

23 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Natascha Postma

Via forum hier terechtgekomen

19 juni 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Niels de Groot

De perfecte match

20 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Daniël Smeets

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

16 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Björn de Haan

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

18 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wouter van Dijk

Lang leve google

18 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie van der Meer

Fijn!

15 juni 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Nathalie van Beek

Prettige service

15 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Sylvia van Wijk

Goed contact

13 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Renate Bosch

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

12 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Frank Meijer

Eindelijk een goede site gevonden

8 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Wilhelmina van Doorn

Google is je grootste vriend

12 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Scholten

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

13 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Irene Driessen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

11 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Inge Hofman

niet verwacht zo betaalbaar

10 juni 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tom de Jong

Prettige service

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Natascha van Doorn

betaalbaarder dan ik dacht

4 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petrus Prins

erg betaalbaar

9 juni 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Tim Smits

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

7 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Monique de Ruiter

Werkt lekker!

31 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Yvonne Vermeulen

Aangenaam verrast

30 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wilhelmus de Groot

Lang leve google

31 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sebastiaan Evers

Via forum hier terechtgekomen

30 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Christiaan Willemsen

Via linkedin niet hetzelfde

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruud Koning

Lang leve google

29 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Angela Maas

betaalbaar en professioneel

31 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simon van de Brink

Ideale match

30 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robert de Lange

Dé tip

26 mei 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Monique Timmermans

Voortreffelijke match

24 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Simon de Vries

betaalbaarder dan ik dacht

28 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke de Haan

Forum bood hulp

27 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jeroen de Wit

Eindelijk een goede site gevonden

25 mei 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Adrianus Schouten

Google is je grootste vriend

26 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin van de Velden

Schoonmaakkaart is top!

20 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Stefan de Haan

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

19 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Diana van de Pol

Dit werkt fijn

21 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marinus van der Laan

Goede werking van de website

22 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Mark van Loon

Prettige service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Petronella Groen

Positieve ervaring

18 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Diana de Bruin

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

14 mei 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Renate Kramer

Fijne service

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Marco Jonker

Via Via maar dan beter

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wouter Kuijpers

Aangenaam verrast

14 mei 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Roel Schouten

Dé tip

15 mei 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Monique Hofman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

15 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Cindy Bosch

Eindelijk een fijne site

8 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Nicolaas de Graaf

Lang leve google

7 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Verbeek

Goed contact

7 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Eveline Mulder

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

8 mei 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Jessica van der Heijden

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

8 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Nancy de Haan

Goed contact

10 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Elisabeth van Wijk

Duidelijke website

4 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Joost de Koning

Duidelijke website

4 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Alexander Bosch

Duidelijke website

5 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jacobus Mulder

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

6 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Paulus van den Broek

niet verwacht zo betaalbaar

7 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Hanneke Bos

Via linkedin niet hetzelfde

29 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Astrid Prins

Super service

28 april 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Edwin van de Veen

Lang leve google

1 mei 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra de Leeuw

Eindelijk een fijne site

1 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Johan Kuijpers

Heel positief

30 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jasper van Dongen

Perfecte website

26 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martine Willemsen

Via forum hier terechtgekomen

29 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Robin de Bruijn

Voortreffelijke match

28 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thijs van de Berg

Perfecte tip

28 april 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jacoba de Vos

Google is je grootste vriend

27 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan van de Ven

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

25 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Marloes Molenaar

Ideale website

26 april 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cornelia de Leeuw

zeer rap geholpen

18 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Tamara Timmermans

Super service

17 april 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wilhelmus Janssen

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

21 april 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Linda Hofman

erg betaalbaar

18 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Vanessa van Beek

Eindelijk een fijne site

20 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Barbara Jansen

Duidelijke website

19 april 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Edwin Meijer

Via Via maar dan beter

17 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Joyce de Ruiter

Forum bood hulp

15 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Robin Verbeek

Vlugge offerte

14 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Annemieke van Veen

Dé tip

15 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robin Driessen

Fijn!

10 april 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Gerardus Bakker

vlot en makkelijk

14 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Miranda Bakker

Perfecte website

15 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Robert Schipper

Via forum hier terechtgekomen

10 april 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Maaike van de Brink

Vlugge offerte

12 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Tessa Schouten

Fijne service

7 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Johannes Bos

Ideale website

7 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Paulus Peeters

Eindelijk een goede site gevonden

5 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Sylvia van Beek

Forum bood hulp

3 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Nancy Mol

Perfecte website

6 april 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Barry Dijkstra

snel geholpen

1 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Chantal Kramer

Eindelijk een goede site gevonden

3 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Adriaan Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

1 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jan Bosch

Google is je grootste vriend

4 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacobus de Haan

Lang leve google

29 maart 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Dirk Bosman

Perfecte tip

3 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Erik Hofman

Na lang zoeken de juiste gevonden

28 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Jolanda Sanders

Dé tip

28 maart 2020

Via kennissen beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jessica van der Heijden

Zeer verrast

26 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Natascha van der Linden

Snelle offerte

30 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Barry Maas

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

24 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Melanie Jonker

De perfecte match

23 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacob de Bruijn

Voortreffelijke match

23 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Johan de Groot

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

26 maart 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Nienke Brouwer

Duidelijke website

21 maart 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sharon van der Meer

Goed contact

26 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Miranda Hoekstra

Ideale tip

23 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robert Driessen

Perfecte tip

20 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Leonie Hofman

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

21 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Anne de Wit

betaalbaar en professioneel

21 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia Hermans

Zeer verrast

19 maart 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Yvonne de Groot

Google is je grootste vriend

17 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Chantal Vermeulen

Goed contact

19 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Linda Post

Voortreffelijke match

19 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelia Groen

Duidelijke website

14 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Petronella van Dijk

Eindelijk een goede site gevonden

17 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Maartje van der Meer

zeer rap geholpen

15 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- René de Lange

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 maart 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marleen van der Heijden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

28 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim de Boer

Lang leve google

24 februari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Bas Vink

betaalbaarder dan ik dacht

14 februari 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Kevin Smeets

Eindelijk een fijne site

7 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Barry van den Heuvel

Super service

4 februari 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Karin Willemsen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

26 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Michael Evers

Ideale match

19 januari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dave Meijer

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

12 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Petronella van der Heijden

betaalbaarder dan ik dacht

9 januari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Susanne Verbeek

Super service

8 december 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Wouter Bakker

Forum bood hulp

8 december 2019

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Sander Peters

aangename service

5 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Caroline van der Linden

Vlugge offerte

4 december 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Erik van der Meulen

Erg tevreden

23 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Mark Smit

Ideale website

21 november 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maarten Bakker

Voortreffelijke match

20 november 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Sandra Gerritsen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

11 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Remco Jonker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

3 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus Bosman

erg betaalbaar

31 oktober 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ramona Hendriks

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

26 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marcel Hendriks

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Catharina Verbeek

Forum bood hulp

12 oktober 2019

Via een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Nancy Kuiper

Via Via maar dan beter

7 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Irene van de Veen

Geen linkedin nodig

30 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ellen de Vries

Duidelijke website

19 september 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marc van der Heijden

Dit werkt fijn

18 september 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Kirsten Sanders

zeer rap geholpen

6 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Natasja van de Brink

Heel positief

30 augustus 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Sabine Blom

Google is je grootste vriend

29 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Danny Scholten

Ideale tip

16 augustus 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Elisabeth Timmermans

Ideale website

15 augustus 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Cornelia van de Veen

niet verwacht zo betaalbaar

1 augustus 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elisabeth Postma

Ideale tip

26 juli 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Hendrikus van Beek

Via forum hier terechtgekomen

18 juli 2019

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Maaike de Koning

vlot en makkelijk

12 juli 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Tim de Vos

zeer rap geholpen

5 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Barbara Willemsen

Google is je grootste vriend

30 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Kuipers

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

22 juni 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Daniëlle Scholten

Schoonmaakkaart is top!

13 juni 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Renate Willemsen

Goed contact

9 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Renate Mol

Lang leve google

1 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Miranda de Haan

Voortreffelijke match

25 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Wouter Prins

niet verwacht zo betaalbaar

17 mei 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Wendy Koning

Snelle offerte

11 mei 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Wilhelmus de Ruiter

Lang leve google

2 mei 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria Willems

Ideale website

25 april 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jeffrey Peters

betaalbaar en professioneel

1 april 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Albert Jacobs

Dé tip

18 maart 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Mark Vos

Lang leve google

13 februari 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ramona Martens

snelle service

3 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Femke van der Linden

Lang leve google

31 december 2018

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Cornelia Jonker

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Diemen

Asito Groot-Utrecht B.V.

Van der Madeweg 1
1114 AM Amsterdam
Nederland

020 691 4668
http://www.asito.nl/Vestigingen/groot-utrecht.aspx

Snelservice Multidiensten bv

Willem Gertenbachstraat 92
1106 WC Amsterdam
Nederland

06 14720000
https://www.snelservicebv.nl/

Schoonmaakbedrijf Terlin

Snodenhoekpark 45
1107 VD Amsterdam
Nederland

06 46054335
http://terlinonline.wordpress.com/