Schoonmaakbedrijf Duiven

Heb jij behoefte aan een professional voor jouw schoonmaak in Duiven?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Duiven verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Duiven – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Duiven gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Duiven
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 54 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Duiven, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Lathum, Velp en Groessen bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Duiven

Schoonmaken, het is meestal niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Veel ondernemers zijn het beu om zich er bijna dagelijks mee bezig te moeten houden. Gelukkig zijn er genoeg schoonmaakbedrijven uit Duiven die dit graag van je overnemen. Hiermee bespaar je veel tijd en moeite. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf Duiven hebben we voor jou vandaag enkele handige tips die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Duiven geschikt?

Je mag van een schoonmaker verwachten dat hij de gehele schoonmaak van je overneemt. Denk hierbij verder dan de schoonmaak binnenin de bedrijfsruimte, maar het heeft ook betrekking op het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel ondernemingen genieten al van het voordeel van een schoonmaakbedrijf in Duiven voor hun organisatie. Een professionele schoonmaker charteren zal pas echt lonen als je zelf denkt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Duiven vaak delen met mede-kantooreigenaren. Het is dan slim om in deze kosten te delen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Duiven terecht voor:

  • schoonmaker Duiven
  • schoonmaakster Duiven
  • schoonmaakhulp Duiven
  • schoonmaak zakelijk Duiven
  • schoonmaak particulier Duiven

Alle schoonmakers uit Duiven

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Duiven

Veel organisaties denken dat het ook wel mogelijk is om het allemaal zelf te doen, dit valt vaak toch vies tegen. De schoonmaker is de persoon die veel efficiënter handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een goede investering om te doen. Ook zal hij of zij alles weten over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. De schoonmaker weet uiteraard ook alles af van de eisen die gesteld kunnen worden omtrent hygiëne in het kantoor. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een schone ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Duiven om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Duiven?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Duiven in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Duiven gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Duiven is het verstandig dat je het een en ander onderzoekt. Alvorens je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het wenselijk dat je onderstaande tips doorneemt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij wat jij precies zoekt.

Formuleer eerst voor jezelf welke werkzaamheden je graag wilt uitbesteden. Dit maakt de onderhandelingsfase wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je namelijk alleen maar het kantoor zelf schoon laten maken of moeten er ook schoonmaakwerkzaamheden zoals de ruiten worden meegenomen? Tevens is het wenselijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grotere bedrijven in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een schoonmaakbedrijf met veel ervaring met de benodigde schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Wanneer je meer te weten wil komen over de deskundigheid van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te raden om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Duiven.

Zoek je een schoonmaakster uit Duiven?

Schoonmaakster Duiven vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Duiven vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Duiven in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Duiven

Voor een schoonmaakbedrijf zijn de kosten vaak te overzien, al helemaal als je alleen maar kiest voor de basis werkzaamheden. Voor kleinere ondernemingen is het meestal mogelijk om met het bescheiden schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Voor grote ondernemingen is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Duiven.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Duiven.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Duiven.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Duiven vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Duiven vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Duiven

Je kan middels een fatsoenlijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Dankzij kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een kantoor waar al jouw medewerkers met genoegen binnen willen stappen, een vies kantoor is namelijk niet echt een goede binnenkomer.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Na de grote schoonmaak is het hele kantoor weer als nieuw. Voor zowel klanten als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen namelijk in een fris kantoor werken. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en energie wilt overhouden dan is het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend slim idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Duiven.

Lees alles over schoonmaakservice uit Duiven.

Schoonmaakservice Duiven

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Duiven.

Een aanvraag voor een offerte versturen is natuurlijk een ontzettend goede stap om te nemen. Als jij duidelijk je wensen noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Zo kom je er ook snel achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Het is nooit eenvoudig om meteen een geschikt bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze tips toe te passen zal je veel sneller samenwerken met een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan helpen met de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Duiven.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Duiven te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Duiven voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Duiven aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Duiven die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Duiven

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Duiven jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Duiven!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Duiven. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Duiven en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Duiven die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Duiven

Lang leve google

10 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Rogier Hofman

Perfecte website

5 maart 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dennis Bakker

De perfecte match

28 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rutger van Wijk

Ideale match

24 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Elizabeth Willems

Via forum hier terechtgekomen

20 februari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Ruud Bos

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

8 februari 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Joyce Janssen

Schoonmaakkaart is top!

31 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Stefan Martens

Via linkedin niet hetzelfde

23 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Niels van Loon

Werkt lekker!

20 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jeroen Kuipers

Gevonden via forum

16 januari 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Martijn Hendriks

Perfecte website

6 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marco Hendriks

aangename service

5 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Willem Groen

Geen linkedin nodig

11 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vanessa Verbeek

Lang leve google

3 december 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Renate van der Meer

Ideale website

29 november 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Dennis van Vliet

Dit werkt fijn

21 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sanne de Graaf

aangename service

15 november 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Sander Willemsen

Duidelijke website

20 november 2019

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Arie Huisman

Via forum hier terechtgekomen

12 november 2019

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Iris van der Meulen

Snelle offerte

3 november 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Martijn van den Broek

Perfecte tip

25 oktober 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marieke van der Heijden

Geen linkedin nodig

24 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Guido Kramer

Werkt lekker!

23 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Annemieke van de Veen

Duidelijke website

10 oktober 2019

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Annemarie de Haan

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 oktober 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Jeffrey van der Laan

Goed contact

1 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Gerrit de Haan

Dé tip

20 september 2019

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Dave van der Meer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

17 september 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Martijn Bosch

Super service

7 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Manon van de Veen

Ideale tip

5 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Elisabeth Sanders

Goede werking van de website

22 augustus 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pascal van Doorn

Google is je grootste vriend

21 augustus 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Adriaan Kramer

Perfecte tip

15 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Raymond van Veen

Voortreffelijke match

5 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Ruud van der Laan

Vlugge offerte

29 juli 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Bram van den Broek

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

25 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Bart van der Laan

Ideale website

14 juli 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Thomas Bosch

Super service

4 juli 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Sjoerd Willems

Eindelijk een fijne site

3 juli 2019

Na een zoektocht eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Eva Bos

Eindelijk een fijne site

23 juni 2019

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Mark Hermans

Goed contact

20 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jasper de Vos

snel geholpen

10 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Willem Groen

Forum bood hulp

5 juni 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Topprofessional

- Albert Schipper

niet verwacht zo betaalbaar

26 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sjoerd de Lange

betaalbaarder dan ik dacht

16 mei 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Catharina de Groot

Ideale tip

12 mei 2019

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Steven van Beek

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

2 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Mirjam van Veen

Lang leve google

25 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa van der Meer

Via linkedin niet hetzelfde

8 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemieke van de Velden

Perfecte tip

7 maart 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Miranda van de Veen

betaalbaar en professioneel

21 februari 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Barbara Verbeek

Via Via maar dan beter

1 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Manon Smits

erg snel

7 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Dirk de Leeuw

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Duiven

E&M Dienstverlening

Dominee J.A. Visserstraat 27
6988 AJ Lathum
Nederland

06 51969473
http://emdienstverlening.nl/

Best Building Service B.V.

Innovatie 14
6921 RN Duiven
Nederland

026 321 7336
http://www.bestbuildingservice.nl/

Traffic Cleaning Systems

Blauwe Reiger 20
6988 CG Lathum
Nederland

0313 631 264
http://www.tcs-reiniging.nl/