Schoonmaakbedrijf Groessen

Zoek jij een topper voor jouw schoonmaak in Groessen?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Groessen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het tofste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Groessen – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Groessen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Groessen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 87 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Groessen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Doornenburg, Pannerden en Loo bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Groessen

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Het is dan ook logisch dat je op zoek gaat naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig zijn er genoeg schoonmaakbedrijven uit Groessen die jou hier graag bij helpen. Hiermee bespaar je veel tijd en moeite. Wij beschrijven precies waar je op moet letten bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Groessen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Groessen geschikt?

Je kan van een schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak overneemt. Dit overstijgt de schoonmaak binnenin het pand, maar het bevat bijvoorbeeld ook het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Groessen voor hun organisatie. Een professionele schoonmaker charteren zal pas echt lonen als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd verliest aan de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inzetten van een schoonmaakbedrijf uit Groessen vaak delen met mede ondernemers. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Groessen terecht voor:

  • schoonmaker Groessen
  • schoonmaakster Groessen
  • schoonmaakhulp Groessen
  • schoonmaak zakelijk Groessen
  • schoonmaak particulier Groessen

Alle schoonmakers uit Groessen

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Groessen

Veel ondernemingen zijn ervan overtuigd dat het ook wel mogelijk is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde schoonmaakwerk in minder tijd kunnen uitvoeren. Daarnaast weet hij alles over de diverse soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. De schoonmaker weet daarnaast ook alles af van de vereisten die gesteld kunnen worden rondom de hygiëne in de werkplaats. Dankzij deze grote mate van know-how en expertise weet je altijd zeker dat jouw kantoor voorzien zal zijn van een mooie en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Groessen om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Groessen?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Groessen in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Groessen gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Groessen is het belangrijk dat je het een en ander onderzoekt. Hieronder geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kan gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Dankzij deze tips is het een stuk eenvoudiger om een geschikte schoonmaakhulp in Groessen te contacteren. Door helder te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je behoeften.

Het is belangrijk om duidelijk af te spreken wat je nu precies gedaan wilt hebben door het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen als je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je bijvoorbeeld alleen maar het kantoor binnen schoon laten maken of moeten er ook klusjes zoals de ramen worden meegenomen? Ook is het wenselijk dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Er zijn natuurlijk verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een arts moet het vanzelfsprekend schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Als je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Groessen.

Zoek je een schoonmaakster uit Groessen?

Schoonmaakster Groessen vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Groessen vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Groessen in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Groessen

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de taken die je wilt laten uitvoeren. Kleine bedrijven hebben meestal genoeg aan een simpel contract voor weinig geld. Voor grote ondernemingen is het de moeite waard om korting af te spreken op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Groessen.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Groessen.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Groessen.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Groessen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Groessen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Groessen

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van schoon, waar jij denkt dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt vanzelfsprekend je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een makkelijke, maar verstandige investering voor je onderneming. Na de grote schoonmaak is het gehele pand weer schoon. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter focussen in een schone omgeving. Samenvattend: als jij tijd en moeite wilt besparen dan is het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden een ontzettend goed idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Groessen.

Lees alles over schoonmaakservice uit Groessen.

Schoonmaakservice Groessen

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Groessen.

Een offerte aanvragen is uiteraard een ontzettend goede stap om te nemen. Als jij duidelijk je wensen beschrijft in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Wanneer de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld zorginstellingen, dan kom je hier nu snel genoeg achter. Het is nooit eenvoudig om meteen een goed bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze handvaten tot een succesvolle samenwerking komt. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om snel in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Groessen.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Groessen te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Groessen voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Groessen aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Groessen die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Groessen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Groessen jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Groessen!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Groessen. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Groessen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Groessen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Groessen

Ideale website

9 mei 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marije van den Bosch

betaalbaarder dan ik dacht

11 mei 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Diana Evers

Goede werking van de website

13 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Thomas de Jong

snelle service

13 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Arjan Huisman

Ideale tip

11 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maartje Peeters

Prettige service

12 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Bram de Vos

Vlugge offerte

9 mei 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Eva Koster

Vlugge offerte

10 mei 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Caroline Dekker

Fijne service

7 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Adriaan de Boer

Lang leve google

4 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Edwin Koster

Goed contact

5 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Nienke Dekker

Via linkedin niet hetzelfde

3 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michel Jansen

Ideale tip

5 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Joyce Scholten

Duidelijke website

3 mei 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Klaas Groen

Prettige service

27 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Renate Hendriks

Vlugge offerte

1 mei 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Anouk Verhoeven

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

26 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Petra Postma

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pascal van der Horst

Ideale tip

27 april 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Ronald Maas

Super service

26 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Adriana Visser

Goed contact

29 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ronald Hendriks

snelle service

24 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Joyce de Jonge

Vlugge offerte

20 april 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Melanie van Dongen

Aangenaam verrast

21 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Marleen Timmermans

betaalbaarder dan ik dacht

19 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Steven Janssen

Fijn!

21 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Erwin van Doorn

Erg tevreden

20 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tessa van der Meer

Perfecte tip

18 april 2020

Via vrienden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ruud de Groot

Voortreffelijke match

16 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Cornelis van de Veen

Ideale tip

14 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Jasper van de Ven

Gevonden via forum

20 april 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Charlotte Blom

Schoonmaakkaart is top!

16 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Barbara van Dijk

Via forum hier terechtgekomen

15 april 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Fijne specialist

- Jacoba Veenstra

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

13 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Robin van den Heuvel

Goed contact

13 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marije Brouwer

Goede werking van de website

14 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Stefan Post

Ideale website

11 april 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adriaan Willemsen

Vlugge offerte

14 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Femke Prins

Forum bood hulp

11 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Top professional

- Martin Smit

betaalbaarder dan ik dacht

7 april 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Willem Vermeulen

Zeer verrast

8 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Pieter de Bruin

Goed contact

4 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Alexander Bos

zeer rap geholpen

9 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Nienke Koster

aangename service

9 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Frank van Loon

Via linkedin niet hetzelfde

4 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Erwin Jacobs

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

1 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Ruben van de Ven

Ideale website

30 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Bas Mol

Lang leve google

3 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sjoerd de Bruin

Voortreffelijke match

28 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Anouk de Jong

Vlugge offerte

29 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Marc de Leeuw

Dit werkt fijn

1 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Marijke Hendriks

Lang leve google

28 maart 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Karin van Beek

Positieve ervaring

25 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Tessa de Boer

Eindelijk een fijne site

29 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marieke Bos

Goed contact

30 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Dirk Martens

zeer rap geholpen

29 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Renate Bosch

Ideale tip

23 maart 2020

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Richard van de Ven

Mijn eigen netwerk kan dit niet

24 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robert Peeters

betaalbaarder dan ik dacht

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Erik Mulder

Ideale tip

24 maart 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Edwin Visser

Eindelijk een fijne site

19 maart 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Marc de Vries

Schoonmaakkaart is top!

23 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Erik Bosch

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

20 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Sharon van den Heuvel

Na lang zoeken de juiste gevonden

17 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Bram Smit

Geen linkedin nodig

17 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Kelly Koster

Snelle offerte

18 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Tessa van Veen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

14 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Judith Visser

Perfecte tip

19 maart 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Inge van Dijk

Fijne service

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Martinus Bos

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

13 maart 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Bastiaan Bos

Duidelijke website

12 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nathalie van den Heuvel

Perfecte tip

5 maart 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Joris van der Heijden

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

5 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Roy de Vos

Lang leve google

27 februari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ilona van Vliet

vlot en makkelijk

26 februari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Kelly de Jong

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

16 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Niels Smeets

Fijn!

11 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jessica Vink

Ideale match

3 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Paul de Vries

Positieve ervaring

30 januari 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Jessica van der Meer

Goede werking van de website

17 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Anna Kramer

Fijne service

16 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Dirk de Bruijn

erg betaalbaar

9 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mariska Bosman

Via Via maar dan beter

9 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Maarten Peeters

aangename service

12 december 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Ruben van der Linden

Schoonmaakkaart is top!

5 december 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Jelle Sanders

Prettige service

30 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Bas de Wit

Goed contact

21 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Bram van Dongen

Lang leve google

17 november 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Joris van den Heuvel

Goede werking van de website

15 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Tim Schipper

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

8 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tom Prins

snel geholpen

31 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Bastiaan van de Wal

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

31 oktober 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Judith van der Meulen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

22 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Stefan Maas

Forum bood hulp

15 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Arjan van der Heijden

Goed contact

3 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Marianne van Doorn

Google is je grootste vriend

26 september 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Simone Driessen

niet verwacht zo betaalbaar

21 september 2019

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas de Koning

Goed contact

17 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Wendy van Veen

Eindelijk een fijne site

10 september 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Cindy Koning

Snelle offerte

5 september 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Anne Hofman

Forum bood hulp

26 augustus 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Antonius van Vliet

Fijne service

21 augustus 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Martijn van de Berg

Schoonmaakkaart is top!

11 augustus 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Paul Schouten

Vlugge offerte

5 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Gerardus Gerritsen

Gevonden via forum

25 juli 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Koen Mulder

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Michael de Jong

Goed contact

13 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Tom van der Linden

Zeer verrast

11 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Pascal Blom

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

1 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Simon Mulder

zeer rap geholpen

20 juni 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Melanie Kuijpers

Snelle offerte

13 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Mark Mulder

Via Via maar dan beter

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald van Beek

Ideale match

5 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Koen van Leeuwen

aangename service

30 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Sandra Boer

Fijn!

16 mei 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Evelien van de Berg

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

12 mei 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Alexander Kuiper

Zeer verrast

6 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jan Kramer

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

25 april 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Judith van de Ven

De perfecte match

26 maart 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Robertus van Wijk

Super service

10 maart 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Tom van Veen

snelle service

11 februari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Alexander Vermeulen

Na lang zoeken de juiste gevonden

2 februari 2019

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Roel Janssen

zeer rap geholpen

16 januari 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Claudia Smits

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Groessen

Best Building Service B.V.

Innovatie 14
6921 RN Duiven
Nederland

026 321 7336
http://www.bestbuildingservice.nl/

Nederrijn Stafdiensten Schoonmaak B.V.

Geograaf 21
6921 EW Duiven
Nederland

026 319 5800
http://www.nederrijn.nl/

Het Anker

Hydrograaf 21
6921 RS Duiven
Nederland

026 312 1885
http://www.hetanker.net/