Schoonmaakbedrijf Heemstede

Behoefte aan een top schoonmaakbedrijf uit Heemstede die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Heemstede verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Heemstede – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Heemstede gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Heemstede
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Heemstede, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Aerdenhout, Bentveld en Zwaanshoek bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Heemstede

Schoonmaken, het is waarschijnlijk niet de leukste bezigheid die je je maar voor kunt stellen. Veel drukbezette mensen zijn het moe om zich er bijna dagelijks mee bezig te moeten houden. Gelukkig zijn er meer dan genoeg schoonmaakbedrijven uit Heemstede die jou hier graag bij helpen. Hiermee bespaar je veel tijd en moeite. Wij vertellen je precies waar je rekening mee moet houden bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf in Heemstede.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Heemstede geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je kantoor over. Dit gaat verder dan enkel de ruimte schoonmaken, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel bedrijven profiteren al van een schoonmaakbedrijf in Heemstede voor hun bedrijf. Als je binnen je organisatie veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het aan te raden om een professional in te schakelen.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Heemstede vaak delen met mede-kantooreigenaren. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Heemstede terecht voor:

  • schoonmaker Heemstede
  • schoonmaakster Heemstede
  • schoonmaakhulp Heemstede
  • schoonmaak zakelijk Heemstede
  • schoonmaak particulier Heemstede

Alle schoonmakers uit Heemstede

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Heemstede

Veel organisaties zijn ervan overtuigd dat het ook wel haalbaar is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de persoon die veel effectiever te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het een slimme investering om te maken. Ook zal hij of zij alles weten over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. De schoonmaker weet uiteraard ook alles af van de eisen die gesteld kunnen worden rondom de hygiëne in de werkplaats. Het is nu eenmaal belangrijk dat je medewerkers gebruik kunnen maken van een propere ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Heemstede om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Heemstede?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Heemstede in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Heemstede gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster Heemstede is het verstandig dat je rekening houd met een aantal zaken. In dit artikel geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kan gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door helder te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je wensen.

Bepaal eerst voor jezelf welke taken je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt meestal namelijk de keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je uit handen wilt geven is het moment aangebroken om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grote bedrijven in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een partij met ruime ervaring met de professionele middelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het pand. Wanneer je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te raden om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Heemstede.

Zoek je een schoonmaakster uit Heemstede?

Schoonmaakster Heemstede vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Heemstede vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Heemstede in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Heemstede

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de werkzaamheden die je afneemt. Kleine bedrijven hebben meestal genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Voor grote organisaties is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Heemstede.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Heemstede.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Heemstede.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Heemstede vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Heemstede vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Heemstede

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van schoon, waar jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt natuurlijk je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een simpele, maar goede investering voor je organisatie. Dit laat heel het kantoor achter in een frisse toestand. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter focussen in een schone omgeving. Als jij jezelf of je personeel niet wilt belasten met het schoonmaken van het kantoor is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Heemstede.

Lees alles over schoonmaakservice uit Heemstede.

Schoonmaakservice Heemstede

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Heemstede.

Een aanvraag voor een offerte versturen is natuurlijk een slimme stap om te nemen. Als jij duidelijk je behoeften beschrijft in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een allesomvattende offerte. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Zo kom je er ook snel achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke opdrachten niet kan uitvoeren. Wij realiseren ons ook dat het nooit makkelijk is om een geschikt schoonmaakbedrijf te vinden.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je veel sneller samenwerken met een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Heemstede.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Heemstede te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Heemstede voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Heemstede aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Heemstede die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Heemstede

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Heemstede jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Heemstede!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Heemstede. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Heemstede en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Heemstede die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Heemstede

Duidelijke website

10 maart 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Martin Dekker

Dit werkt fijn

5 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Steven Kok

Vlugge offerte

27 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petra Janssen

Ideale match

25 februari 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Marjolein van der Heijden

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

15 februari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nicolaas Willems

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

9 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Mirjam de Lange

Zeer verrast

3 februari 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Pieter de Wit

De perfecte match

27 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marije Vink

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

16 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Pieter Timmermans

snelle service

13 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Marco Visser

Werkt lekker!

6 januari 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nancy van de Pol

Positieve ervaring

6 december 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Annemarie van Wijk

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

9 december 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Johannes Kramer

niet verwacht zo betaalbaar

4 december 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Frank van Doorn

Ideale match

3 december 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Wendy van der Linden

Goed contact

28 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Alexander Hofman

Eindelijk een goede site gevonden

19 november 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martine Jacobs

Fijn!

16 november 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Guido Bos

Forum bood hulp

13 november 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Simon van Dam

De perfecte match

31 oktober 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- René Hofman

vlot en makkelijk

30 oktober 2019

Via vrienden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ronald Mol

betaalbaar en professioneel

24 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jeffrey van de Ven

Eindelijk een fijne site

10 oktober 2019

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Maria Gerritsen

Erg tevreden

9 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sanne Timmermans

Prettige service

1 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Adriana Peeters

Perfecte tip

26 september 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Laura van Loon

Goed contact

19 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Adriana de Boer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

9 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Jacobus Scholten

Heel positief

31 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Albert Peters

Voortreffelijke match

29 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Angelique Hofman

Forum bood hulp

17 augustus 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jasper van der Meulen

Google is je grootste vriend

15 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jacob Visser

snel geholpen

1 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Kelly Bos

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

31 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Erwin de Boer

Lang leve google

23 juli 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Linda Postma

Ideale website

11 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Wilhelmina Willems

Fijn!

8 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Anouk de Wit

Heel positief

2 juli 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Michel de Leeuw

Goed contact

24 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Eveline Koning

Goed contact

17 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Albert Mulder

Google is je grootste vriend

7 juni 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eva Schipper

Fijn!

1 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Elizabeth Kuijpers

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

24 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Bas van Vliet

Forum bood hulp

21 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Bram Kramer

Via forum hier terechtgekomen

15 mei 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Björn van de Pol

snel geholpen

8 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Paul de Vries

Aangenaam verrast

25 april 2019

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Ronald Smeets

Fijn!

26 maart 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Joyce van Wijk

Via Via maar dan beter

9 maart 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeffrey Hoekstra

snel geholpen

17 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Ronald Wolters

Snelle offerte

1 februari 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Hendrika Blom

Ideale website

11 januari 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Suzanne van der Meer

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Heemstede

NCS Schoonmaakdiensten

De Muy 175
2134 XJ Hoofddorp
Nederland

06 50469909
http://ncs-schoonmaakdiensten.nl/

Schoonmaak & Onderhoudsbedrijf Verhaar

Satellietbaan 17E
2181 MG Hillegom
Nederland

06 51351143
http://www.schoonmaakbedrijfverhaar.nl/

Nico van Vlimmeren Mollen- en ongediertebestrijding

Westhove 58
2134 VP Hoofddorp
Nederland

023 564 0641
http://www.lastvanmollen.nl/