Schoonmaakbedrijf Lopik

Behoefte aan een ijzersterk schoonmaakbedrijf in Lopik die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je aan het juiste adres.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Lopik verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Lopik – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Lopik gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Lopik
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 48 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Lopik, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Linschoten, Benschop en Jaarsveld bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Lopik

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een tijdrovende bezigheid. Het is dan ook logisch dat je op zoek gaat naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig is er een oplossing om al je schoonmaak uit te besteden, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Lopik. Dankzij een kantoor schoonmaak Lopik krijg je een fris pand zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf Lopik hebben we voor jou vandaag een paar handige handvaten die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Lopik geschikt?

De schoonmaker neemt alle schoonmaakwerkzaamheden van je kantoor over. Denk hierbij verder dan alleen de ruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen wassen. Veel organisaties werken al samen met een schoonmaakbedrijf. Als je binnen je onderneming veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional in te schakelen.

Als zelfstandige ondernemer met maar een kleine kantoorruimte is het vaak slim om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Lopik terecht voor:

  • schoonmaker Lopik
  • schoonmaakster Lopik
  • schoonmaakhulp Lopik
  • schoonmaak zakelijk Lopik
  • schoonmaak particulier Lopik

Alle schoonmakers uit Lopik

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Lopik

Veel ondernemingen denken dat het ook wel mogelijk is om het allemaal zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de juiste persoon die veel sneller te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het de ideale investering om te maken. Ook weet hij alles over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. De schoonmaker weet ook alles af van de eisen die gesteld kunnen worden omtrent hygiëne in het kantoor. Door deze grote mate van know-how en ervaring weet je altijd zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een mooie en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Lopik om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Lopik?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Lopik in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Lopik gezocht

Het is aan te raden dat je met een aantal dingen rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster in te schakelen In dit artikel geven wij jou een aantal relevante tips die je kunt gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door transparant te zijn in je zoektocht zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je wensen.

Het is aan te raden om duidelijk af te spreken wat je nu precies wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je namelijk alleen maar het kantoor zelf reinigen of moeten er ook werkzaamheden zoals de ruiten worden uitgevoerd? Ook is het belangrijk dat je onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grote bedrijven in de zorg zoeken bijvoorbeeld een partij met ruime ervaring met de professionele middelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Als je meer wilt weten over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te raden om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Lopik.

Zoek je een schoonmaakster uit Lopik?

Schoonmaakster Lopik vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Lopik vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Lopik in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Lopik

Voor een schoonmaakbedrijf vallen de prijzen nog relatief mee, al helemaal als je alleen maar kiest voor de basis werkzaamheden. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Daarentegen is het voor de grote ondernemingen weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Lopik.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Lopik.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Lopik.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Lopik vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Lopik vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Lopik

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van schoon, waar jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Met kantoorschoonmaak zorg je voor een pand waar al jouw klanten met genoegen binnen willen stappen, een smerig kantoor is namelijk niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Na de grote schoonmaak is het hele kantoor weer schoon. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je immers beter focussen in een schone omgeving. Als jij jezelf of je personeel niet wilt belasten met het poetsen van het kantoor is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Lopik.

Lees alles over schoonmaakservice uit Lopik.

Schoonmaakservice Lopik

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Lopik.

Het aanvragen van een offerte is een eenvoudige en kosteloze stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze offerte aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf Lopik vinden. Na het ontvangen van de offertes is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Als de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier op deze manier snel genoeg achter. Het is nooit eenvoudig om gelijk een geschikt bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je veel sneller uitkomen bij een geschikt bedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor het pand. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Lopik.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Lopik te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Lopik voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Lopik aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Lopik die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Lopik

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Lopik jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Lopik!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Lopik. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Lopik en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Lopik die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Lopik

Vlugge offerte

16 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Franciscus de Haan

Gevonden via forum

7 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Annemieke Schipper

Snelle offerte

3 maart 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Remco Smeets

Via forum hier terechtgekomen

25 februari 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Thijs van de Velde

Goed contact

25 februari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Petra Bakker

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

15 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Roel van den Broek

Via linkedin niet hetzelfde

8 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine Smeets

Eindelijk een goede site gevonden

5 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ruud van den Heuvel

betaalbaar en professioneel

27 januari 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne Scholten

Fijne service

22 januari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Jacqueline Mol

Forum bood hulp

16 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Stefan Kuijpers

Werkt lekker!

9 januari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Anna Kok

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

6 december 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Alexander de Graaf

Lang leve google

5 december 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Franciscus Vermeulen

Aangenaam verrast

4 december 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ramona van Leeuwen

niet verwacht zo betaalbaar

1 december 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Adriana van Dijk

Fijne service

28 november 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Niels de Haan

Werkt goed dit

15 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Johanna Timmermans

Goede werking van de website

16 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Barbara van den Broek

betaalbaarder dan ik dacht

12 november 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marinus Huisman

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

31 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Jasper Evers

Fijn!

30 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Martin van de Brink

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 oktober 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Suzanne van der Heijden

Lang leve google

14 oktober 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct een offerte aangevraagd en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Saskia Driessen

Eindelijk een goede site gevonden

5 oktober 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Femke Schipper

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

26 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Cindy Bosch

Fijne service

21 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Linda Kramer

Fijne service

15 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Daniëlle van Dijk

Forum bood hulp

6 september 2019

Door een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Charlotte van Beek

Super service

30 augustus 2019

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Ramona van Veen

Dit werkt fijn

28 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Maria van den Broek

Lang leve google

19 augustus 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anita Schipper

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie van Loon

Geen linkedin nodig

7 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine Blom

Via linkedin niet hetzelfde

28 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Barbara van der Horst

Super service

19 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Tom de Lange

Positieve ervaring

15 juli 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Michael Groen

Via forum hier terechtgekomen

7 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Edwin Schouten

De perfecte match

29 juni 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rob Veenstra

Lang leve google

27 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Boer

Werkt lekker!

13 juni 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Ilse Kuiper

Vlugge offerte

6 juni 2019

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Sebastiaan Mulder

Goed contact

2 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Wendy van den Heuvel

Ideale website

30 mei 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Deborah Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

16 mei 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Nicolaas van de Ven

aangename service

9 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Bastiaan van de Brink

De perfecte match

9 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Adriaan van Wijk

Ideale tip

1 mei 2019

Via kennissen beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ramona Huisman

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

24 maart 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Raymond van Doorn

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

10 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Kelly de Groot

Dit werkt fijn

25 februari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Barbara van de Brink

erg betaalbaar

29 januari 2019

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Jacoba van der Linden

Duidelijke website

30 december 2018

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Yvonne Willemsen

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Lopik

A. Daalhuizen Schoonm.dnstn BV

Gessel 21
3454 MZ Utrecht
Nederland

030 212 0160
https://adaalhuizen.nl/

A. Daalhuizen Schoonmaakdiensten

Gessel 21
3454 MZ De Meern
Nederland

030 212 0160
http://adaalhuizen.nl/

Gvh Schoonmaak

Kasteellaan 131
3401 AJ IJsselstein
Nederland

030 751 9641
http://www.gvhschoonmaak.nl/