Schoonmaakbedrijf Middelburg

Behoefte aan een ijzersterk schoonmaakbedrijf uit Middelburg die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Middelburg verbonden wordt aan een professional die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Middelburg – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Middelburg gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Middelburg
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 49 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Middelburg, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Gapinge, Ritthem en Nieuw en Sint Joosland bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Middelburg

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste bezigheid die je je maar voor kunt stellen. Het is dan ook logisch dat je gaat zoeken naar een manier om je er niet meer mee bezig te hoeven houden. Gelukkig zijn er genoeg schoonmaakbedrijven uit Middelburg die je hiermee kunnen helpen. Door een kantoor schoonmaak Middelburg ben je in staat om een fris pand te krijgen zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Aangezien er aardig wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf Middelburg hebben we voor jou vandaag een paar handige handvaten die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Middelburg geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je organisatie over. Dit gaat verder dan de schoonmaak binnenin het pand, maar het heeft ook betrekking op het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel ondernemingen gaan al in zee met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker inschakelen zal pas echt lonen als je zelf denkt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Werk je in een klein kantoor? Dan kun je inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Middelburg vaak delen met mede ondernemers. Je bent dan netto minder kwijt dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Middelburg terecht voor:

  • schoonmaker Middelburg
  • schoonmaakster Middelburg
  • schoonmaakhulp Middelburg
  • schoonmaak zakelijk Middelburg
  • schoonmaak particulier Middelburg

Alle schoonmakers uit Middelburg

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Middelburg

Veel organisaties zijn ervan overtuigd dat het ook wel haalbaar is om het allemaal zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de juiste persoon die veel effectiever handelt bij de schoonmaak, dit maakt het een slimme investering om te maken. Daarnaast zal hij of zij alles weten over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor dat specifieke klusje nodig zijn. Hij weet daarnaast ook genoeg over de hygiëne eisen waaraan je pand moet voldoen. Dankzij deze grote mate van know-how en ervaring weet je altijd zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een mooie en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Middelburg om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Middelburg?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Middelburg in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Middelburg gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Middelburg is het verstandig dat je het een en ander onderzoekt. Alvorens je het eerste bedrijf contacteert dat je tegenkomt is het belangrijk dat je even deze tips doorloopt. Met deze kennis is het een stuk makkelijker om een geschikte schoonmaakhulp in Middelburg te contacteren. Door helder te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je behoeften.

Formuleer eerst voor jezelf welke werkzaamheden je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt het onderhandelen als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt vaak namelijk keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Ook is het belangrijk dat je een beetje onderzoek doet naar de deskundigheid van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grotere bedrijven in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een partij met veel ervaring met de benodigde schoonmaakmiddelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Wanneer je meer te weten wil komen over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Middelburg.

Zoek je een schoonmaakster uit Middelburg?

Schoonmaakster Middelburg vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Middelburg vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Middelburg in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Middelburg

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen natuurlijk altijd samen met de werkzaamheden die je afneemt. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Anderzijds is het voor de grote ondernemingen vaak mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Middelburg.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Middelburg.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Middelburg.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Middelburg vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Middelburg vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Middelburg

Je kan middels een fatsoenlijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grondige schoonmaak. Je wilt natuurlijk je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je eigenlijk moet doen. Na de grondige schoonmaak is het hele kantoor weer fris. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je namelijk beter concentreren in een schone omgeving. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt belasten met het schoonmaken van de werkplek is het verstandig om een professioneel schoonmaakbedrijf in te zetten.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Middelburg.

Lees alles over schoonmaakservice uit Middelburg.

Schoonmaakservice Middelburg

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Middelburg.

Het aanvragen van een offerte is een makkelijke en gratis stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf Middelburg vinden. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je te maken hebt met een goed bedrijf, je wilt namelijk wel dat de schoonmaak geschiedt door een professional. Zo kom je er ook snel genoeg achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Wij weten dat het nooit makkelijk is om een geschikt schoonmaakbedrijf te vinden.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je een stuk sneller uitkomen bij een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan voorzien van de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Middelburg.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Middelburg te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Middelburg voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Middelburg aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Middelburg die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Middelburg

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Middelburg jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Middelburg!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Middelburg. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Middelburg en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Middelburg die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Middelburg

zeer rap geholpen

10 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nancy Visser

Werkt goed dit

6 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ilona Smits

Vlugge offerte

28 februari 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- René van den Heuvel

Duidelijke website

22 februari 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Sanne Kok

Goed contact

14 februari 2020

Via een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Eindelijk de juiste gevonden

- René Hendriks

Aangenaam verrast

8 februari 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kevin Hoekstra

Goed contact

1 februari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Femke Prins

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

29 januari 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Robertus van Beek

Snelle offerte

17 januari 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Martijn Verbeek

Super service

12 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Margaretha Smeets

Gevonden via forum

9 januari 2020

Via een forum deze site gevonden. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Zoektocht ten einde

- Wilhelmus Meijer

Prettige service

11 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Peter Kok

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

8 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Martin Blom

erg betaalbaar

1 december 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Simone de Boer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

28 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Simone van der Heijden

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

22 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Suzanne Kuijpers

Werkt goed dit

15 november 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ramona Boer

Eindelijk een goede site gevonden

17 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Karin Groen

Goed contact

12 november 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Judith Mulder

De perfecte match

3 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Hendrik Post

Via Via maar dan beter

28 oktober 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ronald Molenaar

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

19 oktober 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Inge Smit

Dit werkt fijn

13 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Ruud de Jong

Google is je grootste vriend

8 oktober 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Vanessa Vos

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

2 oktober 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Adriana Smeets

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

19 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Diana van Wijk

Super service

17 september 2019

Afgelopen week offertes aangevraagd en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Eric van Loon

Dé tip

7 september 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Niels Visser

Heel positief

5 september 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- René Driessen

Zeer verrast

25 augustus 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Wendy Dijkstra

Voortreffelijke match

19 augustus 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dennis van Veen

Lang leve google

8 augustus 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ruud Kok

erg snel

4 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Ilse Maas

Vlugge offerte

1 augustus 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Antonius de Ruiter

vlot en makkelijk

19 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Arjan de Jong

Schoonmaakkaart is top!

15 juli 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Martijn Smeets

Na lang zoeken de juiste gevonden

7 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martinus Vink

vlot en makkelijk

3 juli 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Suzanne Jansen

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

27 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Marloes Kok

Goed contact

17 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Anita de Vos

Goed contact

10 juni 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maria Kuijpers

Ideale website

4 juni 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Robertus de Vos

snelle service

25 mei 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Christiaan van der Meulen

snel geholpen

17 mei 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Marloes de Groot

Heel positief

9 mei 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Sabine Brouwer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

9 mei 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Ruben Schipper

Voortreffelijke match

29 april 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Sebastiaan Blom

Vlugge offerte

1 april 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Thomas Mulder

Lang leve google

8 maart 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Anouk Bakker

Via Via maar dan beter

15 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ronald Prins

Dé tip

26 januari 2019

Via kennissen beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Deborah de Lange

Via forum hier terechtgekomen

15 januari 2019

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Claudia van Loon

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Middelburg

Blinkers Vloeronderhoud

Hermesweg 12
4382 NB Vlissingen
Nederland

0118 476 222
https://www.smb-blinkers.nl/

H&S Cleaning Vlissingen

Marie Curieweg 5a
4389 WB Ritthem
Nederland

085 273 3082
http://www.hs-group.eu/

Perfect Clean

Saffier 39
4337 MR Middelburg
Nederland

0113 269 302
https://www.perfecrcleanzeeland.nl/