Schoonmaakbedrijf Renkum

Ben jij op zoek naar een topper voor jouw schoonmaak in Renkum?

Dan ben je aan het juiste adres.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Renkum verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Renkum – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Renkum gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Renkum
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 128 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Renkum, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Homoet, Heelsum en Heteren bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Renkum

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een vervelende bezigheid. Het is vanzelfsprekend logisch dat je gaat zoeken naar een manier om eronderuit te komen. Gelukkig zijn er voldoende schoonmaakbedrijven uit Renkum die jou hier graag bij helpen. Hiermee zorg je ervoor dat je je niet meer met de schoonmaak hoeft bezig te houden. Wij vertellen je precies waar je op moet letten bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Renkum.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Renkum geschikt?

Je mag van een professionele schoonmaker verwachten dat hij alle schoonmaak van je overneemt. Denk hierbij verder dan alleen de werkruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel bedrijven genieten al van het voordeel van een schoonmaakbedrijf in Renkum voor hun bedrijf. Een professionele schoonmaker aantrekken zal pas echt nut hebben als je zelf denkt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Als ZZP’er met maar een kleine kantoorruimte is het vaak slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen met mede-kantoor eigenaren. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Renkum terecht voor:

  • schoonmaker Renkum
  • schoonmaakster Renkum
  • schoonmaakhulp Renkum
  • schoonmaak zakelijk Renkum
  • schoonmaak particulier Renkum

Alle schoonmakers uit Renkum

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Renkum

Ben jij ervan overtuigd dat je zelf aan de slag kan met de schoonmaak van je bedrijf? De schoonmaker is de persoon die veel sneller te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het de ideale investering om te maken. Ook heeft hij de kennis om te weten welke schoonmaakmiddelen hij bij welke ruimte moet gebruiken. De schoonmaker weet daarnaast ook alles af van de eisen die gesteld kunnen worden omtrent hygiëne in de bedrijfsruimte. Het is nu eenmaal belangrijk dat je medewerkers gebruik kunnen maken van een schone ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Renkum om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Renkum?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Renkum in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Renkum gezocht

Het is aan te raden dat je met een paar zaken rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. In dit artikel geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kan gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze kennis is het veel makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Renkum te contacteren. Door transparant te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij wat jij precies zoekt.

Het is belangrijk om duidelijk af te spreken wat je nu eigenlijk allemaal wilt uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Dit maakt het onderhandelen wanneer je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk makkelijker. Je hebt vaak namelijk de keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je wilt uitbesteden is het tijd om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn uiteraard verschillende eisen voor verschillende vakgebieden, bij een medische specialist moet het natuurlijk netter zijn dan bij een gewone bedrijfsruimte. Als je meer wilt weten over de deskundigheid van een specifiek schoonmaakbedrijf is het goed om even contact met ze op te nemen.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Renkum.

Zoek je een schoonmaakster uit Renkum?

Schoonmaakster Renkum vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Renkum vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Renkum in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Renkum

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de taken die je afneemt. Voor kleinere ondernemingen is het meestal mogelijk om met het bescheiden schoonmaakpakket al een eind te komen. Daarentegen is het voor de grote organisaties weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer werkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Renkum.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Renkum.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Renkum.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Renkum vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Renkum vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Renkum

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben meestal een andere definitie van hygiëne, wanneer jij denkt dat een vochtig doekje voldoende is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Met kantoorschoonmaak zorg je voor een kantoor waar al jouw medewerkers met genoegen binnen willen stappen, een smerig kantoor is nu niet echt een lekkere binnenkomer.

Kantoren schoonmaken hoort bij een van de meest eenvoudige en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Na de grote schoonmaak is het gehele kantoor weer fris. Voor zowel bezoekers als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen namelijk in een fris kantoor werken. Samenvattend: als jij tijd en moeite wilt besparen dan is het uit handen geven van de schoonmaak een ontzettend goed idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Renkum.

Lees alles over schoonmaakservice uit Renkum.

Schoonmaakservice Renkum

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Renkum.

Het aanvragen van een offerte is een eenvoudige en kosteloze stap om te zetten. Door specifiek te zijn in deze aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf Renkum vinden. Hierdoor zal je zeker weten dat je te maken hebt met een geschikt bedrijf, je wilt natuurlijk wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door iemand die hier oog voor heeft. Zo kom je er ook snel genoeg achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Het is nooit eenvoudig om gelijk een geschikt bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande tips tot een succesvolle samenwerking komt. Maak nu nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp Renkum.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Renkum te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Renkum voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Renkum aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Renkum die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Renkum

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Renkum jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Renkum!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Renkum. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Renkum en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Renkum die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Renkum

Perfecte website

20 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Barbara Koster

Zeer verrast

24 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Tessa Mol

snel geholpen

23 juli 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Daniël Martens

aangename service

19 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Maarten Wolters

Ideale tip

20 juli 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robert Brouwer

Ideale match

16 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marieke Huisman

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arie van de Velden

Forum bood hulp

13 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Ruud Molenaar

Na lang zoeken de juiste gevonden

12 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Anouk Verhoeven

Fijn!

16 juli 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Jeffrey de Haan

Ideale website

11 juli 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Anna Evers

Vlugge offerte

10 juli 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Tom van Dam

Via forum hier terechtgekomen

9 juli 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Manon Jacobs

Ideale tip

10 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Charlotte van de Wal

Perfecte tip

9 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Catharina Verhoeven

Aangenaam verrast

12 juli 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marinus Mol

Heel positief

5 juli 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Koen van den Heuvel

betaalbaarder dan ik dacht

10 juli 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Astrid Timmermans

Via forum hier terechtgekomen

10 juli 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Michiel Mulder

Google is je grootste vriend

2 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Susanne de Groot

betaalbaarder dan ik dacht

4 juli 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Sylvia van der Heijden

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

7 juli 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Kirsten Blom

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

2 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Margaretha Jacobs

Mijn eigen netwerk kan dit niet

6 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pieter Vos

Goede werking van de website

3 juli 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Mariska Prins

Duidelijke website

27 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Richard Driessen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Gerrit van der Heijden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

29 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Linda van den Bosch

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

25 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Raymond Wolters

Ideale tip

28 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nicole Hermans

aangename service

23 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Joyce Janssen

Perfecte tip

28 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Deborah Schipper

vlot en makkelijk

24 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Adriaan van der Meer

Fijn!

27 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Johannes de Koning

Dé tip

24 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sander Koster

Dé tip

19 juni 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anita Molenaar

Ideale website

20 juni 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Maaike Verhoeven

Ideale website

24 juni 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Nienke van Dam

Fijne service

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Claudia Mol

De perfecte match

20 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Vanessa van der Meer

Duidelijke website

21 juni 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Leonie van Veen

Eindelijk een goede site gevonden

18 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Caroline Veenstra

aangename service

18 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Hanneke Jansen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

16 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jelle de Bruin

De perfecte match

13 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Ilse Jonker

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

16 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Sanne Driessen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

9 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Saskia van der Meer

Goed contact

15 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Maartje van Loon

Fijn!

9 juni 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Annemieke Sanders

Google is je grootste vriend

7 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Brenda Brouwer

snelle service

9 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Susanne Willemsen

Ideale website

4 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Ruben Driessen

snel geholpen

5 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Sabine van de Pol

Ideale tip

3 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Kim van den Bosch

Ideale tip

6 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Evelien Dekker

Eindelijk een goede site gevonden

5 juni 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Barbara van de Velden

Prettige service

1 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Kirsten Schouten

Voortreffelijke match

30 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Elisabeth de Bruin

Fijne service

31 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Ilse Scholten

Eindelijk een goede site gevonden

28 mei 2020

Na even gezocht te hebben eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Judith Jonker

Goed contact

4 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Barbara van den Heuvel

Erg tevreden

2 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Iris Kuijpers

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

31 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ruud Veenstra

snel geholpen

28 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Marloes van der Meer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

26 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Annemieke Hendriks

Werkt lekker!

26 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Robertus Janssen

Forum bood hulp

23 mei 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Barbara van de Veen

Zeer verrast

27 mei 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Sabine Verbeek

Via linkedin niet hetzelfde

22 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Paulus van de Pol

De perfecte match

25 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Tom van Beek

De perfecte match

23 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Dave Jansen

Heel positief

24 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Jacqueline van der Laan

Vlugge offerte

17 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Jolanda Meijer

Heel positief

17 mei 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Sharon de Koning

aangename service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Natasja Postma

Fijne service

16 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Nicole van de Velden

aangename service

21 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Remco van Dijk

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

19 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Patrick van der Laan

Goede werking van de website

18 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Claudia Smits

vlot en makkelijk

13 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een eerlijke prijs.

- Femke de Bruijn

Geen linkedin nodig

14 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrika van den Broek

Positieve ervaring

13 mei 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Rob Janssen

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

14 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Judith Mulder

Ideale match

11 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacoba van der Laan

Ideale match

9 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christiaan Vink

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

7 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Adriaan van de Ven

Via linkedin niet hetzelfde

11 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Laura van de Veen

Ideale match

5 mei 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Thomas Huisman

Werkt lekker!

6 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Edwin van den Broek

Eindelijk een fijne site

2 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Rob Hoekstra

Via Via maar dan beter

6 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Tim Molenaar

Goed contact

3 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Koen van der Meulen

Via linkedin niet hetzelfde

30 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie Jansen

Werkt lekker!

4 mei 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Chantal Janssen

Perfecte website

5 mei 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Arjan van de Wal

Snelle offerte

28 april 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Renate de Bruin

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

27 april 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Gerrit Veenstra

De perfecte match

25 april 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dirk Sanders

Duidelijke website

26 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Danny Mol

Heel positief

30 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Bart Peters

Aangenaam verrast

26 april 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Daniël Prins

Aangenaam verrast

29 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Hendrika Bosman

Goed contact

26 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michiel Bosman

vlot en makkelijk

24 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, fijn persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Nicole de Koning

Goed contact

22 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Adriaan de Graaf

Heel positief

18 april 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Nancy de Groot

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

23 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Nicole van Vliet

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Wilhelmus Wolters

Forum bood hulp

17 april 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Karin Vermeulen

Goede werking van de website

22 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Daniël Vos

niet verwacht zo betaalbaar

17 april 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Bart Kuiper

Dit werkt fijn

16 april 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Guido Bosch

Perfecte tip

14 april 2020

Via bekenden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Guido van Leeuwen

betaalbaar en professioneel

11 april 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Thomas Koster

aangename service

10 april 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Iris Schipper

Voortreffelijke match

9 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Irene Willems

Aangenaam verrast

15 april 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Koen de Haan

Fijn!

15 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Lisette de Graaf

erg betaalbaar

8 april 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Esther Janssen

Werkt goed dit

6 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Miranda Smits

Dit werkt fijn

5 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Anne de Jonge

Ideale website

4 april 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Lisette Blom

Erg tevreden

5 april 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Angelique Scholten

Lang leve google

8 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco van Leeuwen

Google is je grootste vriend

8 april 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct een aanvraag gedaan en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Inge Janssen

Na lang zoeken de juiste gevonden

8 april 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Vincent Smeets

Perfecte tip

3 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Wilhelmus Kuiper

Heel positief

6 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking ervaren.

- Christiaan van de Velde

snel geholpen

4 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Ilona de Lange

Werkt lekker!

30 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Erwin Bosch

Werkt lekker!

30 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Kevin van de Pol

Forum bood hulp

29 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Jeroen de Ruiter

Na lang zoeken de juiste gevonden

29 maart 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ivo Kramer

Google is je grootste vriend

27 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Arie de Vries

Werkt goed dit

27 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Jeroen de Lange

Fijne service

25 maart 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Petra van der Horst

Duidelijke website

28 maart 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Wilhelmus Vermeulen

snelle service

28 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Maaike Postma

zeer rap geholpen

27 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Stefan de Jonge

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

21 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Simon Driessen

Goed contact

23 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Marije de Jong

Dit werkt fijn

20 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Susanne Brouwer

Gevonden via forum

22 maart 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Mirjam Wolters

Forum bood hulp

16 maart 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Michiel de Ruiter

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

19 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Tessa Hoekstra

Goed contact

20 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Barbara Schouten

Goede werking van de website

18 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Nathalie Dekker

vlot en makkelijk

13 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Marco van de Velden

Via Via maar dan beter

19 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Diana de Groot

Snelle offerte

14 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Gerrit de Haan

Geen linkedin nodig

13 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Catharina van de Velden

Vlugge offerte

11 maart 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Evelien van Vliet

Via forum hier terechtgekomen

5 maart 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Vincent van der Laan

Na lang zoeken de juiste gevonden

1 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Vanessa Boer

Werkt goed dit

24 februari 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Deborah Martens

Ideale tip

15 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marjolein van den Bosch

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

9 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Elizabeth van de Velden

Gevonden via forum

31 januari 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Ilse van Dijk

Snelle offerte

29 januari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anne Boer

snel geholpen

16 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Hendrik Bos

Google is je grootste vriend

15 januari 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Petra van Beek

Goed contact

2 januari 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Rogier van der Meer

Snelle offerte

5 december 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Nicolaas Koster

Prettige service

12 december 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Tamara Molenaar

aangename service

3 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Martinus Groen

vlot en makkelijk

29 november 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Sabine Smeets

Geen linkedin nodig

24 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een nette prijs.

- Alexander Koning

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

16 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sabine de Wit

Via forum hier terechtgekomen

18 november 2019

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Jasper van Dijk

betaalbaar en professioneel

7 november 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke van de Wal

Dé tip

7 november 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Anna de Bruin

Voortreffelijke match

30 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Hendrika de Jonge

zeer rap geholpen

24 oktober 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een nette prijs.

- Niels de Ruiter

Eindelijk een goede site gevonden

15 oktober 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Marco de Lange

niet verwacht zo betaalbaar

8 oktober 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Laura Huisman

Aangenaam verrast

27 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Annemarie de Vries

aangename service

24 september 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Joost Bos

snelle service

18 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Kim Mulder

zeer rap geholpen

12 september 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Nathalie de Boer

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

5 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Jeffrey van de Velde

Mijn eigen netwerk kan dit niet

26 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Mark Meijer

snel geholpen

15 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Martin Kok

niet verwacht zo betaalbaar

12 augustus 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Daniëlle van Leeuwen

Vlugge offerte

3 augustus 2019

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Maarten de Leeuw

Goed contact

31 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Tim Schouten

Super service

19 juli 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Iris van der Laan

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

16 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Sylvia de Wit

Perfecte tip

4 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- René Kuiper

Gevonden via forum

27 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Wilhelmus Hermans

Dé tip

22 juni 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Daniëlle Vermeulen

snelle service

16 juni 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Angela Scholten

Prettige service

10 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Martine van der Heijden

Lang leve google

4 juni 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Hendrikus de Lange

Via Via maar dan beter

24 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jacobus van Vliet

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

17 mei 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Rutger van de Velde

Goed contact

15 mei 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Miranda van Doorn

Geen linkedin nodig

9 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Niels Vink

Prettige service

25 april 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Mirjam van den Broek

Google is je grootste vriend

30 maart 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Ronald Hofman

Goed contact

3 maart 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Jasper van de Velde

Perfecte tip

26 februari 2019

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marc Mulder

erg snel

3 februari 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, goed persoonlijk contact en een nette prijs.

- Elisabeth van Dam

Vlugge offerte

8 januari 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- David Visser

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Renkum

Frankies Diensten

De Bouwert 41
6666 DZ Heteren
Nederland

06 27490024
http://frankiesdiensten.com/

Schoonmaakbedrijf REES-RENKUM

Utrechtseweg 122
6871 DV Renkum
Nederland

0317 314 695
http://www.rees-renkum.nl/

Wennekes Facilitaire Dienstverlening

Bremstraat 33
6666 XJ Heteren
Nederland

06 30324370
https://wennekes-dienstverlening.nl/