Schoonmaakbedrijf Rucphen

Wil jij een betaalbaar schoonmaakbedrijf in Rucphen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf Rucphen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het beste gedeelte?

Wij doen dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit Rucphen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Rucphen gezocht?

Laat direct jouw opdracht uitvoeren

Schoonmaakbedrijf Rucphen
4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 59 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Rucphen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Hoeven, Oudenbosch en Sprundel bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Rucphen

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Veel drukbezette mensen zijn het zat om zich er bijna dagelijks mee bezig te moeten houden. Gelukkig is er een oplossing om al je schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden, dit is door contact te zoeken met een schoonmaakbedrijf Rucphen. Dankzij een kantoor schoonmaak Rucphen ben je in staat om een fris pand te krijgen zonder dat het jou moeite kost. Aangezien er aardig wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Rucphen hebben we voor jou vandaag enkele handige handvaten die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Rucphen geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je kantoor over. Denk hierbij verder dan enkel de kantoorruimte poetsen, hij kan vaak ook je ramen schoonmaken. Veel ondernemingen werken al samen met een schoonmaakbedrijf. Een professionele schoonmaker aantrekken zal pas echt lonen als je zelf het gevoel hebt dat je teveel tijd kwijt bent met de schoonmaak.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inzetten van een schoonmaakbedrijf uit Rucphen vaak delen met mede ondernemers. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Rucphen terecht voor:

  • schoonmaker Rucphen
  • schoonmaakster Rucphen
  • schoonmaakhulp Rucphen
  • schoonmaak zakelijk Rucphen
  • schoonmaak particulier Rucphen

Alle schoonmakers uit Rucphen

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Rucphen

Veel organisaties denken dat het ook wel mogelijk is om het allemaal zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. De schoonmaker is de aangewezen persoon die veel sneller te werk gaat bij de schoonmaak, dit maakt het een slimme investering om te doen. Ook heeft hij de kennis en ervaring om te weten welke middelen hij bij welke ruimte moet hebben. Hij weet daarnaast ook genoeg over de hygiëne eisen waaraan je kantoor moet voldoen. Dankzij deze grote mate van kennis en expertise weet je tenminste zeker dat jouw bedrijfsruimte voorzien zal zijn van een frisse en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Rucphen om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Rucphen?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Rucphen in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Rucphen gezocht

Het is wenselijk dat je met een aantal dingen rekening houd wanneer je twijfelt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. In dit artikel geven wij jou een aantal relevante tips die je kunt gebruiken bij je zoektocht. Met deze kennis is het een stuk makkelijker om een geschikte schoonmaakhulp in Rucphen te vinden. Door helder te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat geheel aansluit bij wat jij precies zoekt.

Formuleer eerst voor jezelf welke klusjes je graag wilt uitbesteden. Dit maakt het onderhandelen als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt vaak namelijk de keuze uit meerdere diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke werkzaamheden je wilt uitbesteden is het moment aangebroken om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn natuurlijk verschillende vereisten voor verschillende vakgebieden, bij een dokter moet het natuurlijk schoner zijn dan bij een gewone bedrijfsruimte. Wanneer je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te bevelen om even contact te zoeken met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Rucphen.

Zoek je een schoonmaakster uit Rucphen?

Schoonmaakster Rucphen vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Rucphen vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Rucphen in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Rucphen

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de diensten die je wilt laten uitvoeren. Voor kleinere ondernemingen is het meestal mogelijk om met het bescheiden schoonmaakpakket al een schoon kantoor te hebben. Voor grote bedrijven is het de moeite waard om korting te regelen op een groot contract. De prijzen variëren meestal tussen de 30 en 100 euro voor kleinere kantoren per schoonmaakbeurt, tot aan wel 1000+ voor gespecialiseerde schoonmaak opdrachten. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Rucphen.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Rucphen.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Rucphen.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Rucphen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Rucphen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Rucphen

Je kan met een goed schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grondige schoonmaak. Dankzij kantoorschoonmaak zorg je voor een kantoor waar al jouw klanten met plezier binnen willen stappen, een vies kantoor is namelijk niet echt een lekkere binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een simpele, maar goede investering voor je organisatie. Na de grote schoonmaak is het hele pand weer als nieuw. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je immers beter concentreren in een schone omgeving. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en energie wilt besparen dan is het uit handen geven van de schoonmaak een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Rucphen.

Lees alles over schoonmaakservice uit Rucphen.

Schoonmaakservice Rucphen

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Rucphen.

Een aanvraag voor een offerte versturen is uiteraard een slimme stap om te zetten. Als jij duidelijk je behoeften beschrijft in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Dit zorgt ervoor dat je zeker weet dat je gaat samenwerken met een goed bedrijf, je wilt namelijk wel dat de schoonmaak geschiedt door een professional. Wanneer de schoonmaakbedrijven bepaalde sectoren niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier nu meteen achter. Wij realiseren ons ook dat het nooit eenvoudig is om een goed schoonmaakbedrijf te selecteren.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Door deze stappen toe te passen zal je een stuk sneller uitkomen bij een geschikt schoonmaakbedrijf, een partij die je kan helpen met de best mogelijke schoonmaak voor jouw kantoor. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Rucphen.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Rucphen te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Rucphen voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Rucphen aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Rucphen die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Rucphen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Rucphen jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Rucphen!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Rucphen. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Rucphen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Rucphen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Rucphen

Vlugge offerte

18 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Kim van de Wal

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

22 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Daniël van den Heuvel

Positieve ervaring

17 maart 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Leonie Verbeek

Ideale match

17 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Jacqueline de Lange

Via Via maar dan beter

14 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- David Boer

Schoonmaakkaart is top!

19 maart 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Marleen Kuiper

Werkt goed dit

17 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wendy Kuipers

Perfecte website

14 maart 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Johan Hermans

Ideale website

15 maart 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Dennis van de Berg

Lang leve google

15 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Guido Driessen

Fijn!

12 maart 2020

Afgelopen maand offertes aangevraagd en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Bram de Groot

Snelle offerte

27 februari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Robertus van Dijk

Schoonmaakkaart is top!

26 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Johannes de Haan

aangename service

13 februari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Patrick Kuipers

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

13 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Barry van de Velden

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

1 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Angela Smit

Snelle offerte

30 januari 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Adriana van de Velde

Via linkedin niet hetzelfde

20 januari 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Arjan Kuijpers

Erg tevreden

12 januari 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Joyce Scholten

Perfecte website

9 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Charlotte Bosch

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

7 december 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Maria Timmermans

Via linkedin niet hetzelfde

5 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Sharon de Haan

Vlugge offerte

28 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Suzanne Timmermans

Dit werkt fijn

25 november 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Janneke de Bruijn

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

15 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Dirk de Koning

Schoonmaakkaart is top!

16 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Sanne Bosch

Dé tip

14 november 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Esther Timmermans

Via forum hier terechtgekomen

1 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Ilse Martens

Ideale website

31 oktober 2019

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Tessa de Boer

Forum bood hulp

22 oktober 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Rutger Post

Aangenaam verrast

10 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Dave Smeets

Lang leve google

10 oktober 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Irene van de Brink

Heel positief

30 september 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Margaretha Timmermans

Aangenaam verrast

23 september 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Marcel Bosman

Voortreffelijke match

13 september 2019

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Dirk Hoekstra

Forum bood hulp

8 september 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk de juiste gevonden

- Ruben Molenaar

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

31 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Franciscus de Bruijn

Snelle offerte

24 augustus 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sandra de Vries

Werkt lekker!

19 augustus 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Hanneke Verbeek

Duidelijke website

15 augustus 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Daniëlle Wolters

Ideale tip

1 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Raymond van Wijk

Geen linkedin nodig

29 juli 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna Vos

Goed contact

25 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Annemarie de Leeuw

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

18 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Ilse Sanders

Werkt lekker!

10 juli 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Dirk Kramer

Via forum hier terechtgekomen

28 juni 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Top professional

- Raymond de Groot

Eindelijk een goede site gevonden

20 juni 2019

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Klaas Driessen

Aangenaam verrast

18 juni 2019

Afgelopen maand offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Ingrid Meijer

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

6 juni 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Bastiaan van Wijk

Zeer verrast

1 juni 2019

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Yvonne Evers

Gevonden via forum

27 mei 2019

Door een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Afgelopen en uit met de zoektocht

- Steven Prins

Duidelijke website

21 mei 2019

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Margaretha van de Berg

Ideale match

13 mei 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Matthijs van Dijk

Snelle offerte

9 mei 2019

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Pascal Mulder

Google is je grootste vriend

29 april 2019

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Janneke Maas

erg snel

6 april 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de omgeving, aangenaam persoonlijk contact en een nette prijs.

- Irene Meijer

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

7 maart 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Natascha van de Veen

Fijne service

13 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Marloes Veenstra

Aangenaam verrast

22 januari 2019

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Kelly Hoekstra

Goede werking van de website

3 januari 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wendy Evers

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Rucphen

LVS Ongediertebestrijding

Oosteindseweg 82
4891 TN Rijsbergen
Nederland

0165 388 266
http://www.avsongediertebestrijding.nl/quasargallery/test/

Lia’s Schoonmaakservice

Juvenaatlaan 150
4874 MM Etten-Leur
Nederland

06 57322234
http://www.liaschoonmaak.nl/

Cleaning-Point

Keenseweg 54
4871 DS Etten-Leur
Nederland

06 16660333
http://cleaning-point.nl/