Schoonmaakbedrijf s Gravendeel

Zoek jij een expert voor jouw schoonmaak in s Gravendeel?

Dan ben je aan het juiste adres.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die zoekt naar een schoonmaakbedrijf s Gravendeel verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmaakbedrijven uit s Gravendeel – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf s Gravendeel gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf s Gravendeel
4.8
4.8 van de 5 sterren (gebaseerd op 45 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in s Gravendeel, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Strijensas, Heerjansdam en Puttershoek bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf s Gravendeel

Schoonmaken, het is meestal niet de leukste bezigheid die je kan bedenken. Veel Nederlanders zijn het moe om zelf de handen uit de mouwen te steken om de woning of het kantoor schoon te maken. Gelukkig is er een oplossing om al je schoonmaakwerkzaamheden uit te besteden, dit is door contact op te nemen met een schoonmaakbedrijf s Gravendeel. Dankzij een kantoor schoonmaak s Gravendeel krijg je een fris pand zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Omdat er behoorlijk wat komt kijken bij het vinden van een schoonmaakbedrijf s Gravendeel hebben we voor jou vandaag enkele handige tips die je kunt toepassen.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp s Gravendeel geschikt?

De schoonmaker neemt alle schoonmaakwerkzaamheden van je werkomgeving over. Dit gaat verder dan alleen de werkruimte schoonmaken, hij kan bijvoorbeeld vaak ook je ramen schoonmaken. Veel ondernemingen genieten al van het voordeel van een schoonmaakbedrijf in s Gravendeel voor hun bedrijf. Wanneer je binnen je organisatie veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional in te schakelen.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit s Gravendeel vaak delen met mede ondernemers. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in s Gravendeel terecht voor:

  • schoonmaker s Gravendeel
  • schoonmaakster s Gravendeel
  • schoonmaakhulp s Gravendeel
  • schoonmaak zakelijk s Gravendeel
  • schoonmaak particulier s Gravendeel

Alle schoonmakers uit s Gravendeel

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit s Gravendeel

Veel bedrijven zijn ervan overtuigd dat het ook wel mogelijk is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt in de praktijk toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde werk in veel minder tijd kunnen uitvoeren. Ook weet hij alles over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. De schoonmaker weet daarnaast ook alles af van de vereisten die gesteld kunnen worden rondom de hygiëne in de werkplaats. Dankzij deze grote mate van kennis en expertise weet je tenminste zeker dat jouw pand voorzien zal zijn van een frisse en propere uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit s Gravendeel om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit s Gravendeel?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit s Gravendeel in te huren die bij je past.

Schoonmaakster s Gravendeel gezocht

Voor je begint met zoeken naar een schoonmaker of schoonmaakster s Gravendeel is het belangrijk dat je het een en ander onderzoekt. Voordat je het eerste schoonmaakbedrijf contacteert dat je maar kunt vinden is het goed dat je onderstaande tips doorneemt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door transparant te zijn in je zoektocht zal je altijd in aanraking komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je wensen.

Bepaal eerst voor jezelf welke werkzaamheden je graag uit handen wilt geven.. Dit maakt het onderhandelen als je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk een stuk makkelijker. Je hebt regelmatig namelijk keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Nu je weet welke taken je uit handen wilt geven is het moment aangebroken om te kijken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Er zijn uiteraard verschillende vereisten voor verschillende vakgebieden, bij een medische specialist moet het bijvoorbeeld schoner zijn dan bij een gewoon kantoor. Als je niet genoeg informatie over een schoonmaakbedrijf online kan vindenvindt, is het aan te raden om even contact op te nemen met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit s Gravendeel.

Zoek je een schoonmaakster uit s Gravendeel?

Schoonmaakster s Gravendeel vinden

Klik op ‘Schoonmaakster s Gravendeel vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit s Gravendeel in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit s Gravendeel

Voor een schoonmaakbedrijf zijn de kosten vaak te overzien, al helemaal als je enkel kiest voor de simpele diensten. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Daarentegen is het voor de grote ondernemingen weer mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer werkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit s Gravendeel.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit s Gravendeel.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio s Gravendeel.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf s Gravendeel vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf s Gravendeel vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf s Gravendeel

Het schoonmaakbedrijf en jij hebben over het algemeen een andere definitie van hygiëne, waar jij denkt dat een vochtig doekje genoeg is gaat het schoonmaakbedrijf een stapje verder. Je wilt natuurlijk je medewerkers en klanten ontvangen in een schone ruimte, waar ze zich prettig in voelen.

Kantoren schoonmaken behoort tot een van de meest simpele en voordelige soorten investeringen die je kan doen. Dit laat heel het kantoor achter in een hygiënische toestand. Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd, je kan je immers beter concentreren in een schone omgeving. Samenvattend: als jij tijd en moeite wilt overhouden dan is het uitbesteden van de schoonmaak een ontzettend slim plan.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in s Gravendeel.

Lees alles over schoonmaakservice uit s Gravendeel.

Schoonmaakservice s Gravendeel

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit s Gravendeel.

Het aanvragen van een offerte is een makkelijke en kosteloze stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze aanvraag zal je vrijwel meteen een schoonmaakbedrijf s Gravendeel vinden. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat voor welke prijs. Zo kom je er ook meteen achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke opdrachten niet kan uitvoeren. Het is nooit makkelijk om meteen een goed bedrijf te vinden wat je kan helpen met de schoonmaak.

Dit betekent echter niet dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze tips tot een goede samenwerking komt. Maak vandaag nog gebruik van onze 3 gratis offertes om ook in contact te komen met de beste schoonmaakhulp s Gravendeel.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit s Gravendeel te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit s Gravendeel voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte s Gravendeel aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio s Gravendeel die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

s Gravendeel

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit s Gravendeel jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit s Gravendeel!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in s Gravendeel. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in s Gravendeel en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit s Gravendeel die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in s Gravendeel

Goed contact

13 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Anne Bosman

Heel positief

10 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Marijke Postma

Ideale website

10 maart 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Bart van der Heijden

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 maart 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Lisette van de Veen

niet verwacht zo betaalbaar

2 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc van de Brink

De perfecte match

21 februari 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Caroline de Jonge

Gevonden via forum

17 februari 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Maurice van der Linden

Duidelijke website

12 februari 2020

Mijn verwachting was flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Elizabeth van Beek

Dé tip

31 januari 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Susanne Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan Timmermans

Geen linkedin nodig

17 januari 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Pascal van den Broek

Snelle offerte

9 januari 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de omgeving, prettig persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- David Vermeulen

Snelle offerte

8 januari 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de omgeving, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Tom van den Broek

Perfecte tip

11 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Tim de Jonge

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

28 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Annemieke van Dongen

Goed contact

1 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Kevin de Groot

Vlugge offerte

22 november 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Cornelis Gerritsen

Via Via maar dan beter

14 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Angela Blom

Dé tip

15 november 2019

Via bekenden beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Richard Groen

Vlugge offerte

13 november 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Tessa Groen

Geen linkedin nodig

2 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Nicolaas Vink

niet verwacht zo betaalbaar

29 oktober 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Karin van Beek

Erg tevreden

19 oktober 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Edwin Dijkstra

Werkt lekker!

10 oktober 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Nicole Jansen

Fijn!

3 oktober 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Antonius Verhoeven

Duidelijke website

1 oktober 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Charlotte de Wit

Goed contact

25 september 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ronald Jonker

snel geholpen

16 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Sjoerd Vos

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

12 september 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Roy Boer

Werkt goed dit

30 augustus 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jacoba van de Berg

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

27 augustus 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Chantal Hermans

Eindelijk een goede site gevonden

16 augustus 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Steven de Wit

Dé tip

11 augustus 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Gerrit Mol

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

4 augustus 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Maartje de Leeuw

Eindelijk een fijne site

30 juli 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Astrid Sanders

erg betaalbaar

25 juli 2019

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Elizabeth Smeets

Goed contact

13 juli 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Erik de Vos

Perfecte tip

11 juli 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Hendrik Bos

Goede werking van de website

29 juni 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Wilhelmus Post

Dé tip

20 juni 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Marco Dekker

Fijne service

13 juni 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Joost Koning

Aangenaam verrast

10 juni 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Astrid van de Pol

Eindelijk een fijne site

6 juni 2019

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Evelien de Leeuw

Eindelijk een goede site gevonden

30 mei 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Paul Jonker

Mijn eigen netwerk kan dit niet

19 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rogier de Bruijn

Goede werking van de website

14 mei 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Pascal Vermeulen

betaalbaar en professioneel

3 mei 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Cornelis van de Velde

Forum bood hulp

2 mei 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Bastiaan de Graaf

Prettige service

22 maart 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Adriana Smeets

Voortreffelijke match

15 maart 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Simone Dekker

Werkt lekker!

20 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Hanneke de Bruin

Fijne service

29 januari 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Elizabeth Schipper

Na lang zoeken de juiste gevonden

11 januari 2019

Na een zoektocht arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Antonius Wolters

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit s Gravendeel

Spark Cleaning

Ronduitstraat 31
3295 EB 's-Gravendeel
Nederland

06 18727979
https://www.sparkcleaning.nl/Contact.html

De Gevelcleaner

Rijksstraatweg 95D
3316 EE Dordrecht
Nederland

078 618 1448
http://www.degevelcleaner.nl/

J.P. Struijs Servicebureau

Roosstraat 58
3333 SM Zwijndrecht
Nederland

078 620 0952
http://www.jpstruijs.nl/