Schoonmaakbedrijf Schagen

Behoefte aan een betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Schagen die bij jouw bedrijf past?

Lees dan vooral verder.

Schoonmaakkaart zorgt dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Schagen verbonden wordt aan de partij die bij je past.

Het gaafste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Schagen – voor altijd – zodat jij het beste geholpen wordt in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Schagen gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Schagen
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 48 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Schagen, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Dirkshorn, Zijdewind en Barsingerhorn bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Schagen

Schoonmaken blijft voor ondernemers en gezinnen een saaie bezigheid. Veel mensen zijn het zat om het steeds zelf te moeten doen. Gelukkig zijn er voldoende schoonmaakbedrijven uit Schagen die je hiermee kunnen helpen. Hiermee bespaar je veel tijd en moeite. Aangezien er aardig wat komt kijken bij het zoeken naar een schoonmaakbedrijf Schagen hebben we voor jou vandaag enkele handige handvaten die je kunt gebruiken.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Schagen geschikt?

De schoonmaker neemt eigenlijk alle schoonmaakwerkzaamheden van je kantoor over. Dit gaat verder dan de schoonmaak binnenin het pand, maar het heeft ook betrekking op het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel organisaties ondervinden al voordeel van een schoonmaakbedrijf in Schagen voor hun organisatie. Als je binnen je bedrijf veel energie kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional in te schakelen.

Heb je maar een klein kantoor? Dan kun je het inschakelen van een schoonmaakbedrijf uit Schagen vaak delen met mede-kantooreigenaren. Het is dan slim om deze uitgaven te splitsen met je buur-ondernemers!

Bij Schoonmaakkaart kun je in Schagen terecht voor:

  • schoonmaker Schagen
  • schoonmaakster Schagen
  • schoonmaakhulp Schagen
  • schoonmaak zakelijk Schagen
  • schoonmaak particulier Schagen

Alle schoonmakers uit Schagen

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Schagen

Veel bedrijven denken dat het ook wel mogelijk is om de schoonmaak zelf te doen, dit valt vaak toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde werk in veel minder tijd kunnen uitvoeren. Ook zal hij of zij alles weten over de verschillende soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. Hij kan je daarnaast adviseren over de hygiëne eisen waaraan je bedrijfsruimte moet voldoen. Door deze grote mate van kennis en expertise weet je altijd zeker dat jouw kantoor voorzien zal zijn van een frisse en schone uitstraling.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Schagen om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Schagen?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Schagen in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Schagen gezocht

Het is wenselijk dat je met een aantal dingen rekening houd wanneer je erover nadenkt om een schoonmaker of schoonmaakster te contacteren. In dit artikel geven wij jou een aantal belangrijke tips die je kunt gebruiken bij het selecteren van een geschikte partij. Met deze tips is het een stuk makkelijker om een goede schoonmaakhulp in Schagen te vinden. Door transparant te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je wensen.

Bepaal eerst voor jezelf welke schoonmaakwerkzaamheden je graag wilt uitbesteden. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een geschikte partij hebt gevonden namelijk stukken eenvoudiger. Wil je namelijk alleen maar het kantoor binnen reinigen of moeten er ook schoonmaakwerkzaamheden zoals de ramen worden meegenomen? Nu je weet welke werkzaamheden je uit handen wilt geven is het tijd om te zoeken naar schoonmaakbedrijven voor jouw branche. Grote organisaties in de zorgsector zoeken bijvoorbeeld een partij met ruime ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en eisen omtrent optimale hygiëne in het gebouw. Wanneer je meer te weten wil komen over de expertise van een specifiek schoonmaakbedrijf is het aan te bevelen om even contact met ze te zoeken.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Schagen.

Zoek je een schoonmaakster uit Schagen?

Schoonmaakster Schagen vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Schagen vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Schagen in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Schagen

Voor een schoonmaakbedrijf worden vaak geen al te hoge rekeningen verstuurd, al helemaal als je alleen maar kiest voor de basis werkzaamheden. Voor kleinere ondernemingen is het vaak mogelijk om met het bescheiden schoonmaakpakket al een eind te komen. Daarentegen is het voor de grote bedrijven vaak mogelijk om korting te krijgen naarmate ze meer schoonmaakwerkzaamheden willen laten verrichten door het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. We raden daarom altijd aan om gebruik te maken van onze vrijblijvende offertes om een specifieke kostenindicatie te krijgen van schoonmaakbedrijven uit Schagen.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Schagen.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Schagen.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Schagen vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Schagen vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Schagen

Je kan met een degelijk schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Dankzij kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een kantoor waar al jouw medewerkers met plezier binnen willen stappen, een smerig kantoor is nu niet echt een lekkere binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een simpele, maar verstandige investering voor je organisatie. Na de grondige schoonmaak is het hele pand weer fris. Voor zowel bezoekers als je werknemers brengt dit pluspunten met zich mee, zij kunnen namelijk in een schoon kantoor werken. Je kunt het dus ook wel als volgt samenvatten: als jij tijd en moeite wilt besparen dan is het uitbesteden van de schoonmaak een ontzettend goed idee.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Schagen.

Lees alles over schoonmaakservice uit Schagen.

Schoonmaakservice Schagen

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Schagen.

Een offerte aanvragen is natuurlijk een slimme stap om te zetten. Door duidelijk te zijn in deze offerte aanvraag zal je erg snel een schoonmaakbedrijf Schagen kunnen vinden. Hierdoor weet je zeker dat je in zee gaat met een geschikt bedrijf, je wilt immers wel dat de schoonmaak wordt uitgevoerd door iemand die hier oog voor heeft. Zo kom je er ook snel achter wanneer een schoonmaakbedrijf jouw specifieke wensen niet kan uitvoeren. Wij weten dat het nooit eenvoudig is om een geschikt schoonmaakbedrijf te vinden.

Dit wil niet zeggen dat het helemaal onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met deze tips tot een succesvolle samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Schagen.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Schagen te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Schagen voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Schagen aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Schagen die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Schagen

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Schagen jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Schagen!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Schagen. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Schagen en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Schagen die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Schagen

Voortreffelijke match

16 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benaderd voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Maaike Groen

Perfecte website

8 maart 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Ilse Verbeek

Goed contact

2 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Michel Kok

Fijn!

25 februari 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Inge Kuipers

Werkt goed dit

14 februari 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Mariska Koning

betaalbaar en professioneel

9 februari 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Ilse de Wit

Fijne service

5 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Ruud de Jong

Eindelijk een goede site gevonden

24 januari 2020

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Sjoerd Meijer

Gelijk gevonden wie ik nodig had via schoonmaakkaart.nl

22 januari 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Elisabeth van de Veen

Ideale tip

10 januari 2020

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Rutger Jonker

Voortreffelijke match

8 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Manon van Dongen

Heel positief

12 december 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Bart van Dam

vlot en makkelijk

3 december 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, aangenaam persoonlijk contact en een eerlijke prijs.

- Jacobus Willemsen

Geen linkedin nodig

5 december 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Deborah van de Velde

vlot en makkelijk

25 november 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn lokaal, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een hele fijne prijs.

- Wouter Brouwer

Schoonmaakkaart is top!

21 november 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Johanna Peters

Schoonmaakkaart is top!

20 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Leonie van Dam

Eindelijk een goede site gevonden

12 november 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen van de Velden

De perfecte match

6 november 2019

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Anna de Vries

Fijne service

25 oktober 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Thomas van Dam

vlot en makkelijk

21 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet te vergeten een mooie prijs.

- Paulus van der Horst

Snelle offerte

15 oktober 2019

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Willem Wolters

Prettige service

7 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Pieter van de Ven

Gevonden via forum

26 september 2019

Via een forum hier beland. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Roy Boer

Via linkedin niet hetzelfde

22 september 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Petrus Prins

Dé tip

19 september 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Jeroen van de Veen

Prettige service

5 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Anouk Kuipers

Schoonmaakkaart is top!

2 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Rob de Wit

Dé tip

27 augustus 2019

Via bekenden beland bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Manon van Dongen

Goed contact

21 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Willem Hoekstra

Vlugge offerte

13 augustus 2019

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Monique Martens

Dé tip

5 augustus 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Martinus de Haan

Eindelijk een goede site gevonden

31 juli 2019

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Roy van Doorn

Gevonden via forum

22 juli 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Einde zoektocht!

- Jacqueline van der Meer

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

15 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Johan van de Wal

Schoonmaakkaart is top!

8 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Diana Verbeek

Schoonmaakkaart is top!

4 juli 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Miranda van Loon

Via linkedin niet hetzelfde

21 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Dirk van de Ven

Via forum hier terechtgekomen

13 juni 2019

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Ivo van Veen

Dé tip

10 juni 2019

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Maria van der Linden

erg betaalbaar

1 juni 2019

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marieke van Dongen

Perfecte tip

25 mei 2019

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Robertus Hoekstra

Mijn eigen netwerk kan dit niet

20 mei 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Annemarie Smeets

Ideale website

9 mei 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Iris Timmermans

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

4 mei 2019

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Anouk Veenstra

Ideale website

27 april 2019

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Robin van de Velde

Dé tip

28 maart 2019

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Matthijs Bakker

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

10 maart 2019

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Lisette de Bruijn

Via Via maar dan beter

20 februari 2019

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Hendrik van der Meer

Zeer verrast

22 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Jasper Dekker

Erg tevreden

11 januari 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Paulus van der Meulen

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Schagen

Schoonmaakbedrijf BlingClean

Het Schip 68
1741 LZ Schagen
Nederland

06 17686808
https://www.blingclean.nl/

R.d.s. Cleaning B.V.

Westerpark 61
1742 BW Schagen
Nederland

06 51964172
http://www.rdscleaning.nl/

SK Schoonmaakbedrijf Koster B.V.

Witte Paal 316
1742 LD Schagen
Nederland

0224 290 500
https://schoonmaakbedrijfkoster.nl/