Schoonmaakbedrijf Bruinisse

Wil jij een betaalbaar schoonmaakbedrijf in Bruinisse die bij jouw bedrijf past?

Dan ben je op de goede plek.

Wij zorgen dat jij die op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf Bruinisse verbonden wordt aan Een kantoor dat bij je past.

Het tofste gedeelte?

Schoonmaakkaart doet dit compleet gratis & onafhankelijk van alle schoonmakers uit Bruinisse – voor altijd – zodat onze klanten het beste geholpen worden in 2020 en verder.

Schoonmaakbedrijf Bruinisse gezocht?

Vraag direct 3 offertes aan

Schoonmaakbedrijf Bruinisse
4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 136 reviews)
Natuurlijkair schoonmaakbedrijf
Vloer tot Plafond Schoonmaak service
Stof Zij Weg Schoonmaakhulp
EXTREME Cleaning service
Opgewassen schoonmaak
Hemelblauw schoonmaak
Professioneel_Schoonmaak Onderhoud service

Bekijk deze video om erachter te komen hoe wij niet alleen meerwaarde bieden in Bruinisse, maar in heel Nederland! Zo hebben wij ondernemers uit Oosterland, Sint Annaland en Sint Philipsland bijvoorbeeld ook geholpen aan een schoonmaker.

Waarom schoonmaakbedrijf Bruinisse

Schoonmaken, het is vaak niet de leukste bezigheid die je je maar voor kunt stellen. Veel mensen zijn het moe om zelf de handen uit de mouwen te steken om de woning of het kantoor schoon te maken. Gelukkig zijn er diverse schoonmaakbedrijven uit Bruinisse die jou hier graag bij helpen. Dankzij een kantoor schoonmaak Bruinisse krijg je een fris gebouw zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Wij vertellen je precies waar je op moet letten bij het selecteren van een schoonmaakbedrijf in Bruinisse.

Spring direct naar:

Voor wie is schoonmaakhulp Bruinisse geschikt?

De schoonmaker neemt alle schoonmaakwerkzaamheden van je werkomgeving over. Dit overstijgt de schoonmaak binnenin het pand, maar het bevat bijvoorbeeld ook het wassen van bijvoorbeeld de ramen. Veel ondernemingen profiteren al van een schoonmaakbedrijf in Bruinisse voor hun organisatie. Als je binnen je organisatie veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken is het een goede keuze om een professional aan te trekken.

Als ZZP’er met maar een klein kantoor is het meestal handig om een professioneel schoonmaakbedrijf aan te trekken met mede-kantoor eigenaren. Je deelt dan in de kosten dan als het je het volledig zelf wilt doen.

Bij Schoonmaakkaart kun je in Bruinisse terecht voor:

  • schoonmaker Bruinisse
  • schoonmaakster Bruinisse
  • schoonmaakhulp Bruinisse
  • schoonmaak zakelijk Bruinisse
  • schoonmaak particulier Bruinisse

Alle schoonmakers uit Bruinisse

Bekijk ook schoonmakers uit

Redenen om te kiezen voor een schoonmaker uit Bruinisse

Veel bedrijven zijn ervan overtuigd dat het ook wel mogelijk is om het allemaal zelf te doen, dit valt vaak toch vies tegen. Een schoonmaker zal hetzelfde schoonmaakwerk in minder tijd kunnen doen. Ook weet hij alles over de soorten schoonmaakmiddelen die er voor specifieke klusjes nodig zijn. De schoonmaker weet uiteraard ook alles af van de vereisten die gesteld worden rondom de hygiëne in de bedrijfsruimte. Het is nu eenmaal belangrijk dat je bezoekers gebruik kunnen maken van een propere ruimte.

Klik op schoonmaker inhuren om snel een lokale en betaalbare schoonmaker te vinden uit Bruinisse om mogelijk in te huren.

Op zoek naar een schoonmaker uit Bruinisse?

Huur een schoonmaker in

Klik op ‘Huur een schoonmaker in’ om een betaalbare schoonmaker uit Bruinisse in te huren die bij je past.

Schoonmaakster Bruinisse gezocht

Voor je op zoek gaat naar een schoonmaker of schoonmaakster Bruinisse is het belangrijk dat je het een en ander onderzoekt. Alvorens je het eerste bedrijf contacteert dat je tegenkomt is het goed dat je onderstaande tips doorneemt. Met deze handvatten kom je sneller tot een succesvolle samenwerking. Door transparant te zijn in de verkenningsfase zal je altijd in contact komen met een schoonmaakbedrijf dat helemaal aansluit bij je wensen.

Bepaal eerst voor jezelf welke klusjes je graag wilt uitbesteden. Dit maakt de onderhandelingsfase als je een schoonmaakbedrijf hebt gevonden namelijk een stuk eenvoudiger. Je hebt regelmatig namelijk de keuze uit een aantal diensten bij een schoonmaakbedrijf. Ook is het wenselijk dat je een beetje onderzoek doet naar de expertise van de specifieke schoonmaakbedrijven. Grotere bedrijven in de zorg zoeken bijvoorbeeld een partij met ruime ervaring met de professionele schoonmaakmiddelen en vereisten omtrent optimale hygiëne in het pand. Als je niet voldoende informatie over een schoonmaakbedrijf op internet kan vindenvindt, is het aan te bevelen om even contact te zoeken met het desbetreffende schoonmaakbedrijf.

Klik op schoonmaakster gezocht om snel een lokale en betaalbare schoonmaakster te vinden uit Bruinisse.

Zoek je een schoonmaakster uit Bruinisse?

Schoonmaakster Bruinisse vinden

Klik op ‘Schoonmaakster Bruinisse vinden’ om een betaalbare schoonmaakster uit Bruinisse in te huren die bij je past.

Wat kost een schoonmaakbedrijf uit Bruinisse

De kosten voor een schoonmaakbedrijf hangen uiteraard altijd samen met de taken die je afneemt. Kleine bedrijven hebben vaak genoeg aan een klein contract voor weinig geld. Anderzijds is het voor de grote ondernemingen weer mogelijk om korting te krijgen wanneer ze meer werkzaamheden willen uitbesteden aan het schoonmaakbedrijf. Voor grote gespecialiseerde schoonmaak opdrachten kun je denken aan 1000+ per schoonmaakbeurt, maar voor kleinere kantoor of huis opdrachten ligt het meestal tussen de 30 en 100 euro. Wil je zeker weten wat je betaalt, vraag dan 3 vrijblijvende offertes aan van schoonmaakbedrijven uit Bruinisse.

Klik op professioneel schoonmaakbedrijf alles over de voordelen van de beste schoonmaakbedrijven te lezen, ook uit Bruinisse.

Vergelijk professionele schoonmaakbedrijven in regio Bruinisse.

Nu professioneel schoonmaakbedrijf Bruinisse vergelijken

Klik op de knop ‘Nu professioneel schoonmaakbedrijf Bruinisse vergelijken’ om jouw aanvraag in te dienen en specifieke vrijblijvende voorstellen te ontvangen van professionals die je op je gemak kunt vergelijken.

Voordelen schoonmaakhulp schoonmaakbedrijf Bruinisse

Je kan met een goed schoonmaakbedrijf jouw kantoor voorzien van een grote schoonmaak. Met kantoorschoonmaak zal je zorgen voor een kantoor waar al jouw medewerkers met genoegen binnen willen stappen, een smerig kantoor is namelijk niet echt een goede binnenkomer.

Het laten schoonmaken van je kantoor is een simpele, maar goede investering voor je onderneming. Na de grondige schoonmaak is het gehele kantoor weer fris. Voor zowel bezoekers als je werknemers brengt dit voordelen met zich mee, zij kunnen namelijk op een frisse manier werken. Als jij jezelf of je medewerkers niet wilt lastigvallen met het schoonmaken van het kantoor is het slim om een professioneel schoonmaakbedrijf in te schakelen.

Klik op schoonmaakservice om alles te lezen over de verschillende soorten schoonmaakservices die je via onze website kunt verkrijgen in Bruinisse.

Lees alles over schoonmaakservice uit Bruinisse.

Schoonmaakservice Bruinisse

Van Industriële schoonmaak tot en met matras reinigingsdiensten. Lees alles over de verschillende schoonmaakservice die we kunnen aanbieden via onze aangesloten professionals uit Bruinisse.

Een aanvraag voor een offerte versturen is natuurlijk een slimme stap om te zetten. Als jij helder je wensen noteert in deze aanvraag, zorgen de schoonmaakbedrijven voor een passende offerte. Daarna is het een kwestie van vergelijken, welk schoonmaakbedrijf doet wat tegen welke kosten. Wanneer de schoonmaakbedrijven bepaalde branches niet schoonmaken, bijvoorbeeld medische praktijken, dan kom je hier nu snel genoeg achter. Het is nooit makkelijk om meteen een goed bedrijf te vinden wat je kan assisteren met de schoonmaak.

Dit wil niet zeggen dat het geheel onmogelijk is, maar op ieder potje past een dekseltje. Wij hopen dat je met bovenstaande tips tot een succesvolle samenwerking komt. Vul ons formulier in en ontvang snel 3 van schoonmaakbedrijven uit Bruinisse.

Klik op schoonmaak offerte om direct achter de kosten voor een lokaal en betaalbaar schoonmaakbedrijf uit Bruinisse te komen middels 5 vrijblijvende offertes.

Benieuwd naar de kosten van een schoonmaker uit Bruinisse voor jouw specifieke vraagstuk?

5x schoonmaak offerte Bruinisse aanvragen

Klik op bovenstaande knop om binnen 1 minuut 5 vrijblijvende offertes aan te vragen van schoonmaakbedrijven uit regio Bruinisse die jou perfect kunnen helpen met de dienstverlening die je zoekt.

Veelgestelde vragen over schoonmaak uit

Bruinisse

Over het algemeen zul je altijd een kleine periode hebben waarin het schoonmaakbedrijf uit Bruinisse jou en jouw opdracht even beter moet bekijken (zeker voor zakelijke aanvragen). Als het schoonmaakbedrijf geen tijd heeft zullen ze niet reageren op je aanvraag. Onze aangesloten bedrijven reageren echter snel en kunnen snel aan de slag. Je zult er zelf natuurlijk gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken.

Overstappen van schoonmaker is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande schoonmaker. Goed om in je aanvraag te vermelden wat je wel en niet prettig vond bij je vorige samenwerking, zodat het direct duidelijk is voor het schoonmaakbedrijf uit Bruinisse!

schoonmaakkaart.nl opereert volledig onafhankelijk van alle schoonmakers in Bruinisse. Wij zien welke schoonmakers beschikbaar zijn in Bruinisse en goed zijn in het uitvoeren van jouw opdracht. Wij maken een koppeling tussen jou en drie accountantskantoren waardoor er een win-win situatie ontstaat. Deze onderlinge concurrentie van schoonmakers uit Bruinisse die jouw opdracht graag willen hebben, zorgt er namelijk voor dat de prijs een stuk beter wordt voor jou!

Lees de recensies over

schoonmaken in Bruinisse

Eindelijk een fijne site

28 augustus 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ellen de Ruiter

Aangenaam verrast

28 augustus 2020

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Wilhelmus Peters

Snelle offerte

27 augustus 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Martinus Visser

Ideale tip

25 augustus 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Saskia van de Veen

Voortreffelijke match

16 augustus 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Yvonne Kuijpers

Perfecte website

15 augustus 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Roel Hendriks

Voortreffelijke match

6 augustus 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze kunnen maken uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Marije Smit

Geen linkedin nodig

8 augustus 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus van Leeuwen

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

2 augustus 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Catharina Bakker

Vlugge offerte

1 augustus 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Cindy Meijer

Aangenaam verrast

26 juli 2020

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Marcel Bos

Fijne service

30 juli 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Catharina de Haan

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

26 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Maria van der Linden

Duidelijke website

21 juli 2020

Mijn verwachting was hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Jolanda de Graaf

Eindelijk een goede site gevonden

22 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Roel Hoekstra

De perfecte match

20 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Roel Jansen

Duidelijke website

24 juli 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Patricia Evers

betaalbaarder dan ik dacht

18 juli 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anne Janssen

erg snel

22 juli 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Gerrit Willems

Google is je grootste vriend

20 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Laura Jansen

Google is je grootste vriend

20 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Robert Sanders

Via Via maar dan beter

20 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Daniëlle Boer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

17 juli 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Jacoba Blom

Voortreffelijke match

19 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Janneke Janssen

Voortreffelijke match

12 juli 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Christiaan van Vliet

erg betaalbaar

15 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Matthijs Bosch

Eindelijk een goede site gevonden

9 juli 2020

Na even gezocht te hebben kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Rob Molenaar

Via linkedin niet hetzelfde

10 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Rob Gerritsen

Erg tevreden

10 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Marije de Graaf

Perfecte tip

9 juli 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Anne van de Velden

erg betaalbaar

7 juli 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Dirk Peters

Gevonden via forum

7 juli 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Marianne van Veen

Eindelijk een fijne site

6 juli 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Matthijs van den Heuvel

Forum bood hulp

5 juli 2020

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Nancy Smeets

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

6 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van te ver weg. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Janneke Prins

Fijne service

4 juli 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Deborah Koning

Fijn!

5 juli 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Heel erg fijn!

- Anouk Vermeulen

Via forum hier terechtgekomen

7 juli 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de offerte die ik heb ontvangen. Ook de specialist heeft goed werk geleverd

- Adriana Smits

Super service

1 juli 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Pieter Boer

Mijn eigen netwerk kan dit niet

30 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martine van der Meulen

Goed contact

4 juli 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Christiaan Smits

Dé tip

26 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Caroline Smits

Vlugge offerte

26 juni 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Johan de Jonge

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

28 juni 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Rob Hoekstra

Lang leve google

1 juli 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een aanvraag gedaan en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Diana Koning

Gevonden via forum

28 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Juiste persoon na mislukte pogingen

- Cornelia van Loon

snelle service

24 juni 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Ruud van der Linden

Via forum hier terechtgekomen

24 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Blij met de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Peter van de Velden

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

22 juni 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Björn van de Wal

Fijne service

21 juni 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Pieter van der Horst

Ideale tip

21 juni 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Susanne Driessen

Via Via maar dan beter

20 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als LinkedIn. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Caroline Hofman

Gevonden via forum

19 juni 2020

Door een forum deze site gevonden. Tevreden over de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Catharina de Ruiter

Super service

17 juni 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kirsten Schouten

Ideale match

15 juni 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Johannes Scholten

Heel positief

14 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Hendrika Willemsen

Goed contact

19 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Pieter Janssen

Via forum hier terechtgekomen

19 juni 2020

Door een forum hier beland. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. De specialist heeft goed werk geleverd

- Tamara de Groot

betaalbaarder dan ik dacht

15 juni 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Björn Hermans

vlot en makkelijk

14 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een aangename deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker lokaal, prettig persoonlijk contact en een nette prijs.

- Ilona Koster

niet verwacht zo betaalbaar

12 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nathalie van den Broek

Forum bood hulp

10 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Robert Koster

aangename service

8 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Michiel van Doorn

Via forum hier terechtgekomen

11 juni 2020

Door een forum hier terechtgekomen. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de professional!

- Irene de Koning

Mijn eigen netwerk kan dit niet

13 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ruben de Boer

aangename service

10 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Sebastiaan van den Heuvel

erg snel

10 juni 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en een nette prijs.

- Melanie Peters

Ideale website

10 juni 2020

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Thijs Willemsen

Vlugge offerte

3 juni 2020

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Barbara Driessen

Ideale tip

2 juni 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Martine Peeters

Ideale website

7 juni 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Robert van de Brink

Prettige service

4 juni 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Jacoba Jacobs

Perfecte tip

3 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Monique de Vos

Duidelijke website

3 juni 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jeroen Prins

Google is je grootste vriend

3 juni 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er goed uit dus direct het offerteformulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Johan Smits

Lang leve google

28 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eric van Veen

Goed contact

28 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Thijs Dijkstra

Perfecte tip

27 mei 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Richard Scholten

Heel positief

1 juni 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Hele prettige samenwerking gehad.

- Anita Koster

Geen linkedin nodig

28 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we een goed gevoel hadden. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Jeroen Bos

Google is je grootste vriend

25 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Remco Timmermans

Dé tip

27 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Ivo Kramer

Perfecte tip

22 mei 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Catharina de Boer

Eindelijk een goede site gevonden

26 mei 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Chantal Willemsen

Via linkedin niet hetzelfde

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere Linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde schoonmaakkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Martinus Huisman

Goed contact

19 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ruud van der Laan

Lang leve google

20 mei 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Annemarie Hoekstra

Via Via maar dan beter

17 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op onder andere Linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Johanna Koster

Perfecte website

22 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Marije Verbeek

Lang leve google

17 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Eveline de Boer

Forum bood hulp

16 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Martin de Vos

Na lang zoeken de juiste gevonden

20 mei 2020

Na een zoektocht eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Ivo van Loon

Via Via maar dan beter

20 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons persoonlijke netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Iris Jacobs

Na lang zoeken de juiste gevonden

15 mei 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Franciscus Vink

snelle service

13 mei 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Eva van de Velde

Lang leve google

13 mei 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Steven van de Brink

Vlugge offerte

10 mei 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bastiaan van de Veen

Ideale website

10 mei 2020

Ik vermoedde aanzienlijke kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Nicole de Leeuw

Super service

9 mei 2020

Afgelopen week het formuliertje ingevuld en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Marco Mol

niet verwacht zo betaalbaar

14 mei 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Natascha de Wit

Goed contact

7 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Niels van den Heuvel

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

5 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de website zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Peter van der Heijden

Via forum hier terechtgekomen

5 mei 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Fijne specialist

- Stefan Driessen

Perfecte website

6 mei 2020

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar gelukkig viel dit mee!

- Willem Bosch

Dit werkt fijn

2 mei 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het enorm veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicole de Jonge

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

4 mei 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Linda de Graaf

Super service

4 mei 2020

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Jasper van den Broek

Fijn!

7 mei 2020

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Annemarie Visser

Perfecte website

1 mei 2020

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit bleek gelukkig niet het geval te zijn!

- Jeroen van de Veen

Duidelijke website

28 april 2020

Ik vermoedde flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Susanne Vos

zeer rap geholpen

1 mei 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, prettig persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Petronella Post

Werkt goed dit

27 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Thomas de Graaf

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

30 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Matthijs Meijer

Duidelijke website

28 april 2020

Ik had verwacht aanzienlijke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Catharina Schipper

aangename service

26 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Danny Post

Eindelijk een fijne site

25 april 2020

Na lang zoeken arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Marijke van Dam

Vlugge offerte

26 april 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander de Groot

Super service

28 april 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Kim Huisman

De perfecte match

23 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Laura Hendriks

De perfecte match

23 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Nienke van de Berg

Google is je grootste vriend

20 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marije Peters

Eindelijk een goede site gevonden

23 april 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Diana Boer

Zeer verrast

17 april 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Laura van de Velden

Goed contact

17 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Marcel de Groot

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

16 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Charlotte Prins

Snelle offerte

19 april 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Guido Scholten

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

20 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Lisette van Dijk

Voortreffelijke match

13 april 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Kirsten van Dongen

Vlugge offerte

18 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Claudia Veenstra

Perfecte tip

11 april 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Jolanda Kuijpers

Prettige service

9 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Schoonmaakkaart!

- Susanne de Wit

Goed contact

14 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Astrid van den Heuvel

Vlugge offerte

11 april 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Ruud Jansen

Schoonmaakkaart werkt erg fijn

11 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Barbara de Groot

Eindelijk een goede site gevonden

9 april 2020

Na lang zoeken eindigde ik op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Sebastiaan de Jonge

Via forum hier terechtgekomen

10 april 2020

Via een forum hier terechtgekomen. Blij met de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Jacoba Vos

Vlugge offerte

4 april 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Caroline van Dongen

erg snel

6 april 2020

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dichtbij, goed persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Mark de Leeuw

Google is je grootste vriend

3 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Jasper van de Brink

Lang leve google

8 april 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct een offerte aangevraagd en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Bianca Vink

Heel positief

7 april 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Petronella Blom

Werkt lekker!

5 april 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Monique de Boer

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

5 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Jacqueline Boer

Fijne service

3 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Johan de Ruiter

Prettige service

29 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Adrianus Bos

Aangenaam verrast

28 maart 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Wilhelmina Post

Goed contact

1 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden naar behoren beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Raymond Groen

Super service

26 maart 2020

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk toegeven dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Bram Hoekstra

schoonmaakkaart.nl heeft me snel verbonden

26 maart 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martine van de Ven

niet verwacht zo betaalbaar

30 maart 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Leonie Janssen

Goed contact

24 maart 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Susanne Blom

erg betaalbaar

25 maart 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Petronella de Boer

zeer rap geholpen

22 maart 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, goed persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Maurice Molenaar

Ideale match

24 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Melanie Dekker

Goede werking van de website

26 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Adriana Martens

Ideale match

22 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de mogelijkheid gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nienke de Bruijn

Werkt lekker!

19 maart 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Gerardus Kramer

Vlugge offerte

21 maart 2020

Binnen korte tijd na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Jasper van der Linden

De perfecte match

18 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marcel van de Velde

Werkt lekker!

21 maart 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het heel veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Michiel Peters

snel geholpen

17 maart 2020

Het duurde niet lang voordat ik een betrokken professional vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dicht in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Wilhelmina van de Velde

Lang leve google

20 maart 2020

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Martine Hofman

niet verwacht zo betaalbaar

15 maart 2020

Ik dacht werkelijk de volle mep te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Maurice de Wit

Snelle offerte

18 maart 2020

Binnen korte tijd na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle service.

- Wilhelmus de Bruin

erg betaalbaar

14 maart 2020

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Anouk Bosch

Vlugge offerte

16 maart 2020

Vrij snel na de aanvraag van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle service.

- Alexander de Jong

Voortreffelijke match

10 maart 2020

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Karin Huisman

Perfecte tip

11 maart 2020

Na lang zoeken kwam ik uit op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben erg te spreken over de ontvangen offerte!

- Robert van de Veen

Via forum hier terechtgekomen

3 maart 2020

Door een forum hier beland. Tevreden over de ontvangen offerte. Goed werk afgeleverd door de professional

- Sabrina Scholten

betaalbaar en professioneel

22 februari 2020

Via een forum deze site gevonden. Blij met de offerte die ik heb ontvangen. Goed werk afgeleverd door de professional

- Jolanda van den Bosch

Duidelijke website

15 februari 2020

Mijn verwachting was aanzienlijke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Frank Evers

Ideale website

8 februari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Dirk Schipper

Lang leve google

3 februari 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Sander Schouten

Eindelijk een goede site gevonden

26 januari 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Inge van Doorn

niet verwacht zo betaalbaar

17 januari 2020

Ik dacht werkelijk de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Nienke Postma

snelle service

12 januari 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Ingrid Postma

Perfecte tip

7 januari 2020

Via kennissen terecht gekomen bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Nicolaas Schipper

Dé tip

10 december 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze site. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Nicolaas de Lange

Fijn!

11 december 2019

Gisteren een aanvraag gedaan en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Sabine Scholten

Goede werking van de website

5 december 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het enorm veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Erwin Hermans

Goed contact

5 december 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Ivo van de Veen

via schoonmaakkaart.nl snel gekoppeld

21 november 2019

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop schoonmaakkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde.

- Patrick Evers

Ideale match

21 november 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Marc Brouwer

Schoonmaakkaart is top!

20 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar schoonmaakkaart.nl!

- Hanneke Vermeulen

Fijn!

10 november 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Matthijs van de Ven

Ideale match

3 november 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Schoonmaakkaart!

- Leonie Mulder

Via linkedin niet hetzelfde

27 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op websites als linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Wouter van de Velden

Dit werkt fijn

28 oktober 2019

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Ivo Mol

Werkt lekker!

24 oktober 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het super veel tijd om ze allemaal af te mailen. Schoonmaakkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Patrick Prins

Via Via maar dan beter

13 oktober 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand tipte ons ook op schoonmaakkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- René Kuijpers

Gevonden via forum

6 oktober 2019

Via een forum hier terechtgekomen. Tevreden over de ontvangen offerte. Zoektocht ten einde

- Raymond Peeters

Heel positief

26 september 2019

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Judith Veenstra

vlot en makkelijk

23 september 2019

Het duurde niet lang voordat ik een aangename professional vond via schoonmaakkaart.nl. Fijn dicht in de buurt, prettig persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Thijs Bakker

Eindelijk een goede site gevonden

19 september 2019

Na lang zoeken arriveerde ik bij Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Ellen Schouten

Schoonmaakkaart is top!

10 september 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik hen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar schoonmaakkaart.nl!

- Joyce van den Bosch

Prettige service

1 september 2019

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Barbara van der Linden

Erg tevreden

25 augustus 2019

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Simon de Lange

Fijn!

17 augustus 2019

Afgelopen week een aanvraag gedaan en we moeten eerlijk zeggen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Franciscus Groen

zeer rap geholpen

15 augustus 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker in de buurt, fijn persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een hele fijne prijs.

- Niels Hofman

Goed contact

4 augustus 2019

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Super tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon kunnen vinden.

- Peter de Groot

Voortreffelijke match

27 juli 2019

Via Schoonmaakkaart de optie gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Hanneke de Jong

Snelle match via schoonmaakkaart.nl

19 juli 2019

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop schoonmaakkaart.nl terecht, en het zag er allemaal gewoon prima uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ging.

- Sylvia Hoekstra

Ideale website

11 juli 2019

Ik vermoedde hoge kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Adriana Willemsen

Google is je grootste vriend

5 juli 2019

Na even googelen kwam ik uit op Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct een aanvraag gedaan en zeer positief over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- René van de Berg

Dit werkt fijn

30 juni 2019

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Barbara van Beek

Eindelijk een goede site gevonden

23 juni 2019

Na lang zoeken eindigde ik op Schoonmaakkaart Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Nicolaas Boer

Google is je grootste vriend

17 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het formulier ingevuld en tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Willem de Jonge

aangename service

6 juni 2019

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze site op. We zijn erg te spreken over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Wouter Hendriks

Vlugge offerte

3 juni 2019

Vlak na het aanvragen van de offerte had ik deze in de mail. Bedankt voor de snelle levering.

- Sharon Verhoeven

Fijne service

23 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Pieter de Bruijn

Lang leve google

18 mei 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Schoonmaakkaart. Op het oog zag het er netjes uit dus direct het formulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Kirsten de Lange

Heel positief

13 mei 2019

Positief verrast door het bedrijf dat ik vond via een offerte van Schoonmaakkaart. Heel prettige samenwerking ervaren.

- Vanessa Schipper

Fijne service

8 mei 2019

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals aanreikt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Schoonmaakkaart!

- Femke van Loon

Fijn dat Schoonmaakkaart bestaat!

25 april 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Schoonmaakkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken van ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf nu naar schoonmaakkaart.nl!

- Cornelis Boer

vlot en makkelijk

29 maart 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een fijne deskundige vond via schoonmaakkaart.nl. Lekker dichtbij, fijn persoonlijk contact en niet te vergeten een eerlijke prijs.

- Marco van de Velde

Fijn!

12 maart 2019

Afgelopen maand het formuliertje ingevuld en we moeten eerlijk toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Adriaan van der Meulen

Werkt lekker!

20 februari 2019

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal af te bellen. Schoonmaakkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Wouter Post

betaalbaarder dan ik dacht

23 januari 2019

Ik dacht echt de volle mep te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Schoonmaakkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marinus Verbeek

Forum bood hulp

18 januari 2019

Door een forum hier beland. Positief over de ontvangen offerte. Erg tevreden over het werk van de specialist!

- Ronald Hendriks

Uitgelichte schoonmaakbedrijven uit Bruinisse

Cleaning Totaal Goes

Papendijke 2
4424 EK Wemeldinge
Nederland

06 53894731
http://www.cleaningtotaal.nl/

Van Maldegem Cleaning

Torteltuin 52
4421 TE Kapelle
Nederland

06 25455234
http://vanmaldegemcleaning.nl/

B&E Reiniging

Alikruik 1c
4401 BP Yerseke
Nederland

0113 405 024
http://reinigingzeeland.nl/